Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlaaarrrrr neler oldu neler. Dabah esim hastaneye sut birakmaya gitti. Musaade ederlerse goruyor ogluslarimi. Hemsire ile konusmus annesi gelsin Sarp i besleyecek demislrr. Esim aradi almaya geliyorum seni diye. Hemen girdimdus aldim hazirlandim kalktim geldim hastaneye. İceri girdim havluya sarip verdiler yavrumu kucagima. Aman tanrim inanabiliyor musunuz ilk temasimizi 20 gun sonra kurduk. Aldim konusa kknusa sarki soyleye soyleye doyurdum oglusumu. Gorseniz ne kadar kucuk ne kadar hafif ne kadar minik. Doyduktan sonra gaz cikarmaya geldi sira ilk defa kokladim oglusumu ilk defa sarildim eli yuzume degdi optum minik parmaklarini. Babasinkafasini oksadi yanaklarini sevdi ellerini tuttu. Sarp biberonla beslenmede tembel bu yuzden ikimizide alistiriyorlar birbirimize. Aras hemsire benimke ilgilenirken yemegi gec kaldi diye yikti ortaligi. Ayy kizlaarr kavusmamiza az kaldi sanki hissediyorum. Arasimi elletmediler Onun beslenmesi yani biberon tutmasi iyiymis. Saat 3,5 da yine beslenme saatimiz yine Sarpimi doyuracagim. Ne kadar guzel bir duygu oldugunu anlatamam dogurun kucaginiza alin ne demek istedihimi anlatsiniz. Uinede dualarinizi esirgemeyin bizden. Allaha emanet okun.

Purmelal aklim sende habersiz birakma moonn cok sevindim gercmesine sancilarinin emirhan mutlaka yat dr iyle dddiyse kizlar yormayin kendinizi hepinizi seviyorum
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ne diyim ki çok sevindim az kaldı madem emmeye başladılar en geç bi haftaya evdesiniz:KK9::KK9::KK9:

Purmelal senin haberini bekliyorum canım.. Moon durumuna sevindim bol bol kilo alır inşallah yavrun.. Sıcak basması nefes darlıgı olan arkadaşlar normal bi durum bende hep vardı.. şuan baya baya var hatta..

Bu arada ben hala evdeym ama cok sıkıldım. evde annem kynvalidem kızkardeşim hepsi ilgileniyolar burda kalıyolar..Malum bide ev temizliği hazırlık falan yapıyolar.. Bebek kıyafetleri dışında hazırlığım yok biliyosunuz ki.. artık bi ara oda boyası mobilya vs onlara bakıp hallederler ben hicbişey yapamıycam cunku.. Bide sanki bugün sancılarım daha bi hafif gibi geldi daha iyiym .. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın inşallahh..

Kizlaaarrrrr neler oldu neler. Dabah esim hastaneye sut birakmaya gitti. Musaade ederlerse goruyor ogluslarimi. Hemsire ile konusmus annesi gelsin Sarp i besleyecek demislrr. Esim aradi almaya geliyorum seni diye. Hemen girdimdus aldim hazirlandim kalktim geldim hastaneye. İceri girdim havluya sarip verdiler yavrumu kucagima. Aman tanrim inanabiliyor musunuz ilk temasimizi 20 gun sonra kurduk. Aldim konusa kknusa sarki soyleye soyleye doyurdum oglusumu. Gorseniz ne kadar kucuk ne kadar hafif ne kadar minik. Doyduktan sonra gaz cikarmaya geldi sira ilk defa kokladim oglusumu ilk defa sarildim eli yuzume degdi optum minik parmaklarini. Babasinkafasini oksadi yanaklarini sevdi ellerini tuttu. Sarp biberonla beslenmede tembel bu yuzden ikimizide alistiriyorlar birbirimize. Aras hemsire benimke ilgilenirken yemegi gec kaldi diye yikti ortaligi. Ayy kizlaarr kavusmamiza az kaldi sanki hissediyorum. Arasimi elletmediler Onun beslenmesi yani biberon tutmasi iyiymis. Saat 3,5 da yine beslenme saatimiz yine Sarpimi doyuracagim. Ne kadar guzel bir duygu oldugunu anlatamam dogurun kucaginiza alin ne demek istedihimi anlatsiniz. Uinede dualarinizi esirgemeyin bizden. Allaha emanet okun.

Purmelal aklim sende habersiz birakma moonn cok sevindim gercmesine sancilarinin emirhan mutlaka yat dr iyle dddiyse kizlar yormayin kendinizi hepinizi seviyorum
:KK16: nasıl mutlu oldum anlatamam, ne mutlu sana, Allah göksede en kısa zamanda nasip etsin inşallah. maşallah hepinize. bence az kaldı hastaneden çıkmalarına :nazar: :nazar: :nazar:

Purmelal senin haberini bekliyorum canım.. Moon durumuna sevindim bol bol kilo alır inşallah yavrun.. Sıcak basması nefes darlıgı olan arkadaşlar normal bi durum bende hep vardı.. şuan baya baya var hatta..

Bu arada ben hala evdeym ama cok sıkıldım. evde annem kynvalidem kızkardeşim hepsi ilgileniyolar burda kalıyolar..Malum bide ev temizliği hazırlık falan yapıyolar.. Bebek kıyafetleri dışında hazırlığım yok biliyosunuz ki.. artık bi ara oda boyası mobilya vs onlara bakıp hallederler ben hicbişey yapamıycam cunku.. Bide sanki bugün sancılarım daha bi hafif gibi geldi daha iyiym .. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın inşallahh..
canım maşallah inşallah geçer sancıların benim bugün çıkmadı çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yorma kendini tatlım madem yapan birileri var yapsınlar sen dinlen bol bol herşey hallolur yeterki sen iyi ol tatlım

merhabalar herkese
zor durumda olan arkadaşlarım dualarımız sizinle tez zamanda büyür bu yumurcaklar da fotolarını paylaşıp tatlı birer anı olarak bu yaşadıklarımızı anlatırız..

bu arada hastane için bebek süslerimi yaptırdım ben foto çekemedim ama hazır bir foto buldum bebek şekerlerim bundan ...

$bebek-sekerleri-modelleri-7.jpeg

canım maşallah inşallah geçer sancıların benim bugün çıkmadı çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yorma kendini tatlım madem yapan birileri var yapsınlar sen dinlen bol bol herşey hallolur yeterki sen iyi ol tatlım

Saol canim bnm.. sanci cikmasada dinlen sende her durumda dikkatli olmak lazim.. Gecicek insallah bu gunlerde..

ay canim cok sevindim heyacanla okudum sanki ben kucagima almis gibi oldum,cok sukur iylestiler ,az kaldi eve gecmeye allahin izniyle,insallah goks tende boyle guzel haberler aliriz...........

azıcık temizlik yaptım..akşamda biraz yürüyüşe çıktık...doguruyorum sandım yahu....

:KK43:

azıcık temizlik yaptım..akşamda biraz yürüyüşe çıktık...doguruyorum sandım yahu....

:KK43:
Aferin

. Ben kendinizi yormayin diye bisuna mi paraliyorum kendimi. Ev isi bityi artik kizlar yakinlariniz gelip yapsin. Fazla yurumek de yok artik. Agirlastiniz farkina varin bence.

Cok sukur cnm..Benim vajinal akintiymis ama dr. direk yatak dedii.ayaklarimi uzatip yatmam gerekiyor artik.. Benim bidik cok kucuk azicik daha dayansa .. Rabbim hepimizie yardim etsin :KK43: Ozellikle kuvezde olan bebisleirmize , onlarin annelerine , suanda dogurmak uzere olan tuum hamilelerimize.
ohh sorun yokmuş şükür bol bol dinlen az kaldı bebişlere kavuşmamıza sanki günler hiç geçmio gibime gelio

kızlar bogazım sıkılıyor sanki iple gibi
nefessiz kalıyorum bu ara çokça ara ara gidip geliyor,
dar bir yerde sıkışmış gibi oluyorum.. panik atak olsa baılırım çokta.
sizede oluyormu normal mi?
havalar sıcak bebişler baskıda yapıyor normal bu sorunu yasaman ben daha o kadar yoğun yasamıyorum ilerleyen günlerde bnde yasıcam sanırım

ooooo maşallah yarı 40 mızda çıkmış çok şükür darısı arasın basına inş onuda kucağına lır beslersin yakında eve gidersiniz böyle giderse çok sevindim kuzucuklarına
kızlar nasılsınız doktor kontrolümüz vardı kuzum 2200 gr olmuş kilo almış yani:KK16::KK16::KK16::KK16:
sevindim nst de sancı çıkmadı ara ara olur dedi çünkü rahim kendini hazırlıyomuş doğuma
artık her hafta kontroldeyiz inşallah kuzum 3000 gr mı bulur bizden haberler böyle
ooo 200 gram almış maşallah annesini sevindirmiş minnak maşallah sancıda yok güzel haberler bunlar sen yindede bol bol dinlen

ii olmanan sevindim canım temzilik işleri çok sıkıcı gerçekten ama mecbur yapılıcak bitince temiz temiz oturursunuz mis gibi

canım o sancıları nasıl duygusal anlatmışsın bakış açın çok güzel haberlerini bekliyorum inş suan iisinizdir

evet tatlım ya bende sevindim evet haftasından az ama hiç değilse200 gram almış bi haftada senin kontrolün ne zaman tatlım inşallah almışlardır bide doktorum anlattı bugün dün ikiz doğuma girmiş biri 2000 gr diğeri 1800 gr doğmuş küçük olan koluma bi yapıştı diyo borcum mu var sena dedim diyo öyle gülüşmüşler ayy o anlattı ben ağladım ne güzel bi duygu hiç küvezde kalmamışlar annesinin yanına vermişler

ayyyyy, evet sağlıkla doğsunlar da kilo sonradan da oluyo.. benim 2 temmuz yani salıya kontrolüm var.
artık yarım yamalak uykumda bile ,rüyalarımda hep bebişlerle uğraşıyorum. inşallah küveze filan ihtiyaç kalmaz bizde de , hayırlısı olsun.
öptüm kuzum.:KK8::KK8::KK8:

canım yavruna kavustun bak , arasa da dokunmana çok az kaldı..
gözlerim doldu okurken. sen çok sabırlı ve yürekli bi annesin..

Kızlar oglen taburcu oldum hastaneden.artık dogumu durdurmuyoruz.aksam ustu yine sancılarım oldu acile gittik acılmam hala 1 cm.sancılar dayanılmıcak gibi degildi ama sezeryan olacagımız icin gitmistik.bebegim 2200 gr 45 cm suan.doktorumuz dedi ki acıklıgım 3-4 santim olana kadar almıcam bebegi sık disini dedi.sancıları evde atlatmaya calıs cok dayanamazsan nidilat veririz ama az veririz kac gundur kullanıosun cunku dedi.ben senin dayanabildigin yere kadar dayanmanı ve bebegin biraz daha kilo almasını istiyorum keyfi sezeryan yapmak istemiyorum dedi.ben de tamam dedim tabiki bende bebegimin icimde gelismesini isterim sıkıcam disimi dedim.bir hafta daha dursa cok guzel olucak ama o kadar surecegini sanmıyorum sen yine de dayandıgın yere kadar dayan dedi.
Bizde haberler boyle.evde kan ter icinde kalıyorum sancılar girdikce..oyle cok yoruyor ki beni sancılar.evde ye ic yat dedi.ozellikle bol su ic seni cok rahatlatır dedi.simdi yiyip yiyip su iciyorum wc den baska biseye asla kalkmıuorum hatta soldan saga bile donmuyorum.bebis iyice yerlesmis dogum pozisyonu almıs ama acıklık olmadıgından duruyor simdilik.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bebegim icin sabredicem.cok yoruldum cok gucsuzum ama dayanıcam.sancılar beni cıyak cıyak bagırtana kadar da tutucam bebegimi icimde.

Kızlar oglen taburcu oldum hastaneden.artık dogumu durdurmuyoruz.aksam ustu yine sancılarım oldu acile gittik acılmam hala 1 cm.sancılar dayanılmıcak gibi degildi ama sezeryan olacagımız icin gitmistik.bebegim 2200 gr 45 cm suan.doktorumuz dedi ki acıklıgım 3-4 santim olana kadar almıcam bebegi sık disini dedi.sancıları evde atlatmaya calıs cok dayanamazsan nidilat veririz ama az veririz kac gundur kullanıosun cunku dedi.ben senin dayanabildigin yere kadar dayanmanı ve bebegin biraz daha kilo almasını istiyorum keyfi sezeryan yapmak istemiyorum dedi.ben de tamam dedim tabiki bende bebegimin icimde gelismesini isterim sıkıcam disimi dedim.bir hafta daha dursa cok guzel olucak ama o kadar surecegini sanmıyorum sen yine de dayandıgın yere kadar dayan dedi.
Bizde haberler boyle.evde kan ter icinde kalıyorum sancılar girdikce..oyle cok yoruyor ki beni sancılar.evde ye ic yat dedi.ozellikle bol su ic seni cok rahatlatır dedi.simdi yiyip yiyip su iciyorum wc den baska biseye asla kalkmıuorum hatta soldan saga bile donmuyorum.bebis iyice yerlesmis dogum pozisyonu almıs ama acıklık olmadıgından duruyor simdilik.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama bebegim icin sabredicem.cok yoruldum cok gucsuzum ama dayanıcam.sancılar beni cıyak cıyak bagırtana kadar da tutucam bebegimi icimde.

canım Allah güç kuvvet versin sana, doğuma kadar çok zor anların olacak ama hayatının en anlamlı hediyesini alacaksın kucağına, dayan biraz daha.

Purmelal inşallah bir haftayı bulur doğumun.bebeğin için 1saatin bile önemi var.hakkında hayırlısı arkadaşım.
Moon kızının kilo almasına çok sevindim.maşallah.bir Haftada200 gr almış.
Gökçecim oğluna kavuşmana çok sevindim.inşallah en kısa zamanda evlerimize kuzucuklsrımızla birlikte döneriz.
Emirhan-Seda cnm kendini yorma.gerekmedikçe ayakta bile durma artık bundan sonra.bak her gün bi arkadaşın erken doğum riski çıkıyor.

Hadi canım tut tutabildiğin kadar bebiş biraz daha alsın kilo Rabbim dayanma gücü versin ikinizede dualarımızdasın..

Purmelal inşallah bir haftayı bulur doğumun.bebeğin için 1saatin bile önemi var.hakkında hayırlısı arkadaşım.
Moon kızının kilo almasına çok sevindim.maşallah.bir Haftada200 gr almış.
Gökçecim oğluna kavuşmana çok sevindim.inşallah en kısa zamanda evlerimize kuzucuklsrımızla birlikte döneriz.
Emirhan-Seda cnm kendini yorma.gerekmedikçe ayakta bile durma artık bundan sonra.bak her gün bi arkadaşın erken doğum riski çıkıyor.

İnşallah seninde kavuşma haberlerini duyarız canım..

X