- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Kizlaaarrrrr neler oldu neler. Dabah esim hastaneye sut birakmaya gitti. Musaade ederlerse goruyor ogluslarimi. Hemsire ile konusmus annesi gelsin Sarp i besleyecek demislrr. Esim aradi almaya geliyorum seni diye. Hemen girdimdus aldim hazirlandim kalktim geldim hastaneye. İceri girdim havluya sarip verdiler yavrumu kucagima. Aman tanrim inanabiliyor musunuz ilk temasimizi 20 gun sonra kurduk. Aldim konusa kknusa sarki soyleye soyleye doyurdum oglusumu. Gorseniz ne kadar kucuk ne kadar hafif ne kadar minik. Doyduktan sonra gaz cikarmaya geldi sira ilk defa kokladim oglusumu ilk defa sarildim eli yuzume degdi optum minik parmaklarini. Babasinkafasini oksadi yanaklarini sevdi ellerini tuttu. Sarp biberonla beslenmede tembel bu yuzden ikimizide alistiriyorlar birbirimize. Aras hemsire benimke ilgilenirken yemegi gec kaldi diye yikti ortaligi. Ayy kizlaarr kavusmamiza az kaldi sanki hissediyorum. Arasimi elletmediler Onun beslenmesi yani biberon tutmasi iyiymis. Saat 3,5 da yine beslenme saatimiz yine Sarpimi doyuracagim. Ne kadar guzel bir duygu oldugunu anlatamam dogurun kucaginiza alin ne demek istedihimi anlatsiniz. Uinede dualarinizi esirgemeyin bizden. Allaha emanet okun.
Purmelal aklim sende habersiz birakma moonn cok sevindim gercmesine sancilarinin emirhan mutlaka yat dr iyle dddiyse kizlar yormayin kendinizi hepinizi seviyorum
ne diyim ki çok sevindim az kaldı madem emmeye başladılar en geç bi haftaya evdesiniz