- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
İnşallah vaktinde gelir.bu başlık baya erkenci oldu.ağustos anneleri demişti Gökçe ama Haziran başı ben ve Gökçe nin yavruları geldi.şimdi baya arkadaş da sancı açılma falan var.allah sağlıklı ve zamanımda almayı nasip etsin kucağınıza.
Valla cnm bizim hemşireler hop alıyor kucağına.aynı kıyafetle içeri dışarı geziyorlar .
Bugün doktorla görüştüm benim küçük kız beslenmek istemiyormuş hala kusuyormuş serum ve ilaç veriyoruz dedi.o kadar moralim bozulduki hala oksijen alıyor mu diye sormayı unuttum.beslenmemesi sıkıntı yaratır dedi.odadan nasıl çıktığımı bilemedim.başladım ağlamaya.ilk güne geri döndüm.allahım hepinize bebeklerinizle beraber sağlık versin.hastane kapıları,doktor konuşmaları çok zor arkadaşlar.allah kimseye yaşatmasın.
kızlar tekmeler epey epey sıklaşmaya başladı , ve sertleşmeye. kaburgalarım fena acıyo bazen. bizim bebişler ciğer geliştirici filan olmadı. bunu olmak şart mı acaba?? 28 . haftada sormustum doktoruma gerek yok şu an demişti. ama kafamı kurcalıyor hala.
hepiniz iyisiniz değil mi,,, öpüyorum sizi
yarın bi arkadaşım da doğum yapıcak, geçen sen günü gününe doğum yaptı , bebeğini kaybetti. yani Allah ne yazdıysa o. Onun için de bizim için de dualarınızı bekliyorum..
sen yine iyisin ben neyi bekliyorsam hala
hiç birşeyim yıkanmadı hepsi duruyor ya neden ben hala harekete geçmedim of bana..
izne çıkayım rahat rahat gönlümce halledeyim diyorum ama biran önce artık çantalarımızı hazırlayıp kapı azına ya da arabaya koymamız lazım,şart,gerekli((
en azından yıka cnm acil bir durumda ütü işi kolay olur gerekirse ütü bile yapılmaz ama en azından yıkanmış olur
Mrb kızlar öncelikle gecmiş kandiliniz mubarek olsun..
Ben 3 gündür hastanede yatıyordum bugün evdeyim yarın tekrar gidicez duruma göre yatışıma hastanedemi evdemi devam edileceği kararlaştırılcak..
1 cmlik açılmam oldu ilerleme göstermedi.. Fakat sancılarım da cok fazla değişiklik olmuyor malesef baya baya çok sık gelen sancılarım vardı 10 dk 5-6 değişiyo.. 3 gün icerisinde bi cok kez nst ye bağladılar düzenli bi iki kere 10-15 dk bir gelince rahatlamıştık ama yine artıyo malesef.. Nidilat progestan serum iğneler derken eve gelmek istedik en azından duş muş alırım fln filan çok hazırlıksız yakalandım cünkü.. Ciger geliştirici igneyi yaptılar umarım faydası olur
purmelal,moon canınızı sıkmayın sakın.. Hamileliğim boyunca hep stresliydim belki ondan böyle oldu bilmiyorum ama hastaneye ilk yatışımda kendimi öyle bi şartladımki kendimi üzmemek icin bi kaç damla gazyaşı haricinde ağlamadım bile.. ilk iki günüm cok zor geçti son günüm rahattı biraz.. Dua edin Olumlu düşünün ben öyle yapıyorum.. zaten yapabileceğimiz hicbişey yok.. sancılarınız sıklaşmadığı ve açılmanız kanamanız olmadığı sürece çok sıkıntı yapmayın..Allahtan hayırlısını istemek lazım..Şuan hep yatıyorum sadece wc yemek yerken falan oturuyorum sizde öyle yapın.. Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın.. Gercekten bi faydası yok üzülmenin.. Kendinizede bebeğinize de iyi bakın.
Canım yaa sakın yorma kendini kalkma dinlen. Allahım kuvvet versin yavrunada sana da. Yaaa nazara geldik valla. Gayet güzel gidiyorduk.. Çorap söküğü gibi doğurmaya başladık. Dayanın kızlar 2 hafta daha..
Sağol canım ya evimdeyim çok şükür ara ara kasılmalarım var kanamam olmadan bişey yapmayız dedi doktor ama çok endişeliyim her kasılmada bebek strese giriyomuş bazen hastanede olsam daha iyi diyorumMoonsherose canım cok sevindim senin adına.en azından evindesin bebis biraz daha buyucek..benim hem sancım hem 1 cm acılmam hem kanamam var.sabahki akıntıyla karısık pembe renkliydi.doktorum nisan olabilir dedi.ped verdiler kontrol ediolar.acılmam aynı artmadı cok sukur.sancılarım hafif hafif belden vuruyor ama dunku kadar degil.oglenden beri nst ye baglanmadım.blrazdan doktorum gelicek bakalım ne dicek
Sorma canım aceleci çıktı Ağustos bebeleri niye böyle oldu anlamadım benimde karnım taş gibi hele kasılınca ben bebek zannediyodum onu meğerse uterusmuş Allah yardımcımız olsun hepimizinKızlar nazar değdi bize valla ben inanıyorum nazara zaten. Tüm arkadaşlar geçmiş olsun biraz daha dayanın dicem ama ne mümkün elimizde olsa keşke.Benim de karnım bildiğin taş o anlarda zannediyorum ki düşecek. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef Rabbim korusun bebişlerimizi..
Sorma canım aceleci çıktı Ağustos bebeleri niye böyle oldu anlamadım benimde karnım taş gibi hele kasılınca ben bebek zannediyodum onu meğerse uterusmuş Allah yardımcımız olsun hepimizin
Rahim canımuterus neymiş yaa :106:
Canım insan yaşayınca daha iyi anlıyo bende artık yolda giderken dün tamam doğuma gidiyorum dedim en sonunda gerçekten zor oldu kabullenmem ama maalesef herşey elimizde değil bak yalnızda değilsin benim eşimden başka kimse yok yanımda dua ediyoruz canım sana haberdar et bizi mutlaka bak o iğnelerde çok işine yarayacak bebişininKızlar cok tesekkur ederim hepinize.hani gokce hastanedeyken diyordu ya sizden guc alıyorum diye.hakikaten de oyle..simdi onun gectigi yollardan geciyorum bende
Doktorum muayene etti demin.kanamam hala devam ettigi icin acılmayı olcmek istemedi iyice artmasın diye.ama acılmam var.ebe baktıgında 2 cm di.sancılar hafif ama ara ara giriyor terletiyor baya artıyor bazen.doktorum dogumu durdurmak icin yapabilecegimiz herseyi yapıyoruz ama artık bebege yonelik calısıcaz dedi.bi doz daha ciger gelistiri igne vurulcak.kalp atısları dinlenicek duzenli olarak ve kanamam takip edilcek.bebek heran gelebilir hazırlıgınızı yapın dedi.son durum bu kızlar.annemler daha dun oglen gitmislerdi simdi aradık geri geliolar.geceden beri kayınvalidem ve esim yanımda.Allah razı olsun cok iyi ilgileniyor morel veriyor kayınvalidem.ebe ve doktor da oyle.ben geceden beri aglıyordum.doktr aglayıp uzulup bebegini strese sokarsın ancak dedi.korkma rahatlamaya calıs dedi.Allaha teslim oldum.dua edip bekliyorum.zor oldu ama kabullendim durumu
rabbim ikinizide korusun hayırlısı olsun inş herşey yolunda gider kolaylıklar sizinle olsunKızlar cok tesekkur ederim hepinize.hani gokce hastanedeyken diyordu ya sizden guc alıyorum diye.hakikaten de oyle..simdi onun gectigi yollardan geciyorum bende
Doktorum muayene etti demin.kanamam hala devam ettigi icin acılmayı olcmek istemedi iyice artmasın diye.ama acılmam var.ebe baktıgında 2 cm di.sancılar hafif ama ara ara giriyor terletiyor baya artıyor bazen.doktorum dogumu durdurmak icin yapabilecegimiz herseyi yapıyoruz ama artık bebege yonelik calısıcaz dedi.bi doz daha ciger gelistiri igne vurulcak.kalp atısları dinlenicek duzenli olarak ve kanamam takip edilcek.bebek heran gelebilir hazırlıgınızı yapın dedi.son durum bu kızlar.annemler daha dun oglen gitmislerdi simdi aradık geri geliolar.geceden beri kayınvalidem ve esim yanımda.Allah razı olsun cok iyi ilgileniyor morel veriyor kayınvalidem.ebe ve doktor da oyle.ben geceden beri aglıyordum.doktr aglayıp uzulup bebegini strese sokarsın ancak dedi.korkma rahatlamaya calıs dedi.Allaha teslim oldum.dua edip bekliyorum.zor oldu ama kabullendim durumu