Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım gardını düşürme hemen. Demek kolay biliyorum bende bir eko çekilecek diye yerle bir oldum ama düzelecekler iyi düşün iyi olsun. Seninki beslenmek istemiyor benimki nefes almak istemiyordu. bak çıktı solunum cihazından ittire ittire alıştırdılar nefes almaya. Seninki de beslenecek görürsün bak. Sütünü almasada serumla beslerler bir süre biraz gelişimi tamamlanıncada sütüne geçerler hatta mamaya bile başlayıp tosuncuk olurlar. Goks ayakta durmak gerçekten zor biliyorum ama onların sana ihtiyacı var. Kolu kanadı kırılmış bir anneye değil. konuş onlarla sen duymaz sanırsın ama duyarlar emin ol. Hissederler senin ne hissettiğini. Güç ver onlara. Bir anda bakacaksınki senden bile güçlü olmuşlar sen karşılarında utanacaksın güçsüzlüğüne. Allahım bağışlasın yavrularımızı. Sana da bizlere de sabır ve güç versin inş. Teselli etmek için söylemiyorum ama ben iyi olacaklarına inanıyorum. Hadi annesi sende inan.

Allahım sana da doğum yapacak arkadaşına da güç,sabir ve kolaylık versin. İyi haberlerle karşılaştırsın inş.

en azından yıka cnm acil bir durumda ütü işi kolay olur gerekirse ütü bile yapılmaz ama en azından yıkanmış olur

Canım yaa sakın yorma kendini kalkma dinlen. Allahım kuvvet versin yavrunada sana da. Yaaa nazara geldik valla. Gayet güzel gidiyorduk.. Çorap söküğü gibi doğurmaya başladık. Dayanın kızlar 2 hafta daha..

Canım yaa sakın yorma kendini kalkma dinlen. Allahım kuvvet versin yavrunada sana da. Yaaa nazara geldik valla. Gayet güzel gidiyorduk.. Çorap söküğü gibi doğurmaya başladık. Dayanın kızlar 2 hafta daha..

en azından haziranı atlatsalar aceleci bebişler.

Kızlar hepiniz sağolun geldim gittim yazamadım dün çok fazla kazılmam oldu açıkçası pek panik yapmadık hani bebek kendini kasıyodur diye neyse en azından gidip nst çektirelim dedik okmeydanı na gittik orda sancılarım olduğu çıktı 20 dakika da bir oradaki doktor yatış verdi ama doğumhaneleri tadilatta olduğu için bide okmeydanı olduğu için yatmak istemedik başka bi özel hastaneye geçtik orda muayene oldum açıklık yok sancı var doktor çok endişelinicek bi durum olmadığını kasılmarın durabileceğini söyledi dikişim olmasa açılma olabilirmiş işe yaramış işin aslı açıklık ve kanama olmadan seni burda tutmadın anlamı yok dedi ve eve geldik ama çok korktum resmen şoka girdim şimdi daha iyiyim hiç değilse her iki duruma hazırladım kendimi Allah hayırlısını versin diyorum sağlıklı olsunda kuzum varsın erken gelsin yeter ki sağlıklı olsun hastanedeki arkadaşlar durumuzdan haberdar edin

Moonsherose canım cok sevindim senin adına.en azından evindesin bebis biraz daha buyucek..benim hem sancım hem 1 cm acılmam hem kanamam var.sabahki akıntıyla karısık pembe renkliydi.doktorum nisan olabilir dedi.ped verdiler kontrol ediolar.acılmam aynı artmadı cok sukur.sancılarım hafif hafif belden vuruyor ama dunku kadar degil.oglenden beri nst ye baglanmadım.blrazdan doktorum gelicek bakalım ne dicek

Bu arada eger dun aksam gelmeseymisim sabaha dogurmus olabilitmisim.iyiki gelmisim.aklınızda bulunsun iyice artmasını beklemeyin.bir seviyeye kadar olan sancılar durdurulabiliyor.

Bebis kıyafetleri icinde hazırlıkları tamamlamanız tabiki onemli ama kendinizi zorlamayın.inanın suan bebegim dogacaksa da saglıklı dogsun kuveze biseye ihtiyac duymasın diye dua ediyorum.ben onu bi carsafa da sararım hic bisi olmaz cıplaklıktan.yeterki saglıklı olsun.

Hastane cantamız herseyimiz hazır ama dua ediyoruz en azından birkac hafta gerrk duymayalım diye

Sağol canım ya evimdeyim çok şükür ara ara kasılmalarım var kanamam olmadan bişey yapmayız dedi doktor ama çok endişeliyim her kasılmada bebek strese giriyomuş bazen hastanede olsam daha iyi diyorum
inşallah doğumunu ertelerler canım ablamın 3 yada 4 hafta erteleyebildiler seninde öyle olur stres yapma zor biliyorum ama Allah a emanet bebişler biraz aceleci çıktı bizimkiler hala daha 2 kilo benim ki öyle kiloda almıyo güzel düşünelim ki iyi olsun tatlım doktorun geldikten sonra haber et olur mu aklımız sende kalmasın

çok geçmiş olsun kızlar inş bebişler biraz daha dayanırlar çok aceleci ağustos böcüleri bakalım biz nolucaz korkmaya başladım herşeyimiz hazır gerçi inş zamanını beklerler

Kızlar nazar değdi bize valla ben inanıyorum nazara zaten. Tüm arkadaşlar geçmiş olsun biraz daha dayanın dicem ama ne mümkün elimizde olsa keşke.Benim de karnım bildiğin taş o anlarda zannediyorum ki düşecek. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef Rabbim korusun bebişlerimizi..

Sorma canım aceleci çıktı Ağustos bebeleri niye böyle oldu anlamadım benimde karnım taş gibi hele kasılınca ben bebek zannediyodum onu meğerse uterusmuş Allah yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar cok tesekkur ederim hepinize.hani gokce hastanedeyken diyordu ya sizden guc alıyorum diye.hakikaten de oyle..simdi onun gectigi yollardan geciyorum bende

Doktorum muayene etti demin.kanamam hala devam ettigi icin acılmayı olcmek istemedi iyice artmasın diye.ama acılmam var.ebe baktıgında 2 cm di.sancılar hafif ama ara ara giriyor terletiyor baya artıyor bazen.doktorum dogumu durdurmak icin yapabilecegimiz herseyi yapıyoruz ama artık bebege yonelik calısıcaz dedi.bi doz daha ciger gelistiri igne vurulcak.kalp atısları dinlenicek duzenli olarak ve kanamam takip edilcek.bebek heran gelebilir hazırlıgınızı yapın dedi.son durum bu kızlar.annemler daha dun oglen gitmislerdi simdi aradık geri geliolar.geceden beri kayınvalidem ve esim yanımda.Allah razı olsun cok iyi ilgileniyor morel veriyor kayınvalidem.ebe ve doktor da oyle.ben geceden beri aglıyordum.doktr aglayıp uzulup bebegini strese sokarsın ancak dedi.korkma rahatlamaya calıs dedi.Allaha teslim oldum.dua edip bekliyorum.zor oldu ama kabullendim durumu

Canım insan yaşayınca daha iyi anlıyo bende artık yolda giderken dün tamam doğuma gidiyorum dedim en sonunda gerçekten zor oldu kabullenmem ama maalesef herşey elimizde değil bak yalnızda değilsin benim eşimden başka kimse yok yanımda dua ediyoruz canım sana haberdar et bizi mutlaka bak o iğnelerde çok işine yarayacak bebişinin

rabbim ikinizide korusun hayırlısı olsun inş herşey yolunda gider kolaylıklar sizinle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…