Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar cok tesekkur ederim hepinize.hani gokce hastanedeyken diyordu ya sizden guc alıyorum diye.hakikaten de oyle..simdi onun gectigi yollardan geciyorum bende

Doktorum muayene etti demin.kanamam hala devam ettigi icin acılmayı olcmek istemedi iyice artmasın diye.ama acılmam var.ebe baktıgında 2 cm di.sancılar hafif ama ara ara giriyor terletiyor baya artıyor bazen.doktorum dogumu durdurmak icin yapabilecegimiz herseyi yapıyoruz ama artık bebege yonelik calısıcaz dedi.bi doz daha ciger gelistiri igne vurulcak.kalp atısları dinlenicek duzenli olarak ve kanamam takip edilcek.bebek heran gelebilir hazırlıgınızı yapın dedi.son durum bu kızlar.annemler daha dun oglen gitmislerdi simdi aradık geri geliolar.geceden beri kayınvalidem ve esim yanımda.Allah razı olsun cok iyi ilgileniyor morel veriyor kayınvalidem.ebe ve doktor da oyle.ben geceden beri aglıyordum.doktr aglayıp uzulup bebegini strese sokarsın ancak dedi.korkma rahatlamaya calıs dedi.Allaha teslim oldum.dua edip bekliyorum.zor oldu ama kabullendim durumu

Canım Allah'a emanet olun sende bebişin de.Dediğim gibi keşke elden bişey gelse de yapabilsek ama ne mümkün aceleci bizim Ağustos bebişleri. Sağlıkla gelsinler bizi habersiz bırakmayın..

Kizlar bu kasilmalar sancilar nasil oluyor?
Yok yani ben hic bir sekilde hic birsey hissetmiyorum..
Bendemi bi anormallilikmi var diye dusunmeye basladim

Bu arada bizim topigin bebeleri baya erkenci davrandilar.. Allah herkese kolaylik versin..
Hergun girip okuyorum, belki yazmiyorum ama inanin hepiniz icin bol bol dua ediyorum.

Sizinle gulup sizinle agliyorum. Zaten hormonlar tam tavan yapmis, hele gøkceler yazinca tutamiyorum kendimi..
Hayatimin bir parcasi olmussunuz..

Hepinizi tanimasamda cok seviyorum, garip bi duygu.. ama hergun sizinleyim

Kızlar cok tesekkur ederim hepinize.hani gokce hastanedeyken diyordu ya sizden guc alıyorum diye.hakikaten de oyle..simdi onun gectigi yollardan geciyorum bende

Doktorum muayene etti demin.kanamam hala devam ettigi icin acılmayı olcmek istemedi iyice artmasın diye.ama acılmam var.ebe baktıgında 2 cm di.sancılar hafif ama ara ara giriyor terletiyor baya artıyor bazen.doktorum dogumu durdurmak icin yapabilecegimiz herseyi yapıyoruz ama artık bebege yonelik calısıcaz dedi.bi doz daha ciger gelistiri igne vurulcak.kalp atısları dinlenicek duzenli olarak ve kanamam takip edilcek.bebek heran gelebilir hazırlıgınızı yapın dedi.son durum bu kızlar.annemler daha dun oglen gitmislerdi simdi aradık geri geliolar.geceden beri kayınvalidem ve esim yanımda.Allah razı olsun cok iyi ilgileniyor morel veriyor kayınvalidem.ebe ve doktor da oyle.ben geceden beri aglıyordum.doktr aglayıp uzulup bebegini strese sokarsın ancak dedi.korkma rahatlamaya calıs dedi.Allaha teslim oldum.dua edip bekliyorum.zor oldu ama kabullendim durumu

canım Allah güç kuvvet versin sana, bak akrabalarında yanında korkma...

Bu arada bizim topigin bebeleri baya erkenci davrandilar.. Allah herkese kolaylik versin..
Hergun girip okuyorum, belki yazmiyorum ama inanin hepiniz icin bol bol dua ediyorum.

Sizinle gulup sizinle agliyorum. Zaten hormonlar tam tavan yapmis, hele gøkceler yazinca tutamiyorum kendimi..
Hayatimin bir parcasi olmussunuz..

Hepinizi tanimasamda cok seviyorum, garip bi duygu.. ama hergun sizinleyim

gerçektende öyle. benimde yakınımda eşimden başkası yok, her duygumu, merakımı burda anlatabiliyorum, burda böylesine güzel bir mucizenin tohumlarını paylaşabilmemiz muhteşem bişey aslında :13: ... herkesin bebeğini kendiminki kadar merak ediyorum...

Canim allah yardimcin olsun, rabbim kolay dogum nasip etsin saglikla hayirla bebegini kucagina al.

Gunaydın kızlarr
Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualarınız ve yorumlarınız icin.Allahım hepinizi bebisi guzelce gelisince vakti gelince en kolay dogumla kurtarsın insallah.

Durumumuza gelince,sevincle heyecan karısık tuhaf bi haldeyim.dun aksam 9 dan beri kanamam yok.gece cok cok sancılandım.sancı serumumu arttırdılar.sabaha karsı uyudum.sabah biraz iyiydim sonra yine sancılarım arttı 60 larda cıktı.bi ara 80 i bile gorduk.ebe gecen aksam 60 a vırunca dogum yakın diyoruz 80 i bulunca dogum her an baslayabilir hatta kiminde baslıyor demisti.
Az once doktorumuz geldi durumumuzu degerlendirdi.artık sancıları durdurmuyoruz bizim.icin onemli olan ciger gelistiricinin ustunden 24 saat gecmesiydi dedi.ilk dozu vurulalı 24 saat dolmak uzere.bebegin gelisimi suanki durumu iyimis.ignenin ustunden 1 gun gectigi icin korkulcak bisi yok dedi.oglene taburcu etcek.artık dogumun baslamasını sancıların iyice sıkıstırmasını beklicez evde.ay bi tuhafım kızlar yaa cok degisik bi duyguymus gercekten :)

Gunaydın kızlarr
Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualarınız ve yorumlarınız icin.Allahım hepinizi bebisi guzelce gelisince vakti gelince en kolay dogumla kurtarsın insallah.

Durumumuza gelince,sevincle heyecan karısık tuhaf bi haldeyim.dun aksam 9 dan beri kanamam yok.gece cok cok sancılandım.sancı serumumu arttırdılar.sabaha karsı uyudum.sabah biraz iyiydim sonra yine sancılarım arttı 60 larda cıktı.bi ara 80 i bile gorduk.ebe gecen aksam 60 a vırunca dogum yakın diyoruz 80 i bulunca dogum her an baslayabilir hatta kiminde baslıyor demisti.
Az once doktorumuz geldi durumumuzu degerlendirdi.artık sancıları durdurmuyoruz bizim.icin onemli olan ciger gelistiricinin ustunden 24 saat gecmesiydi dedi.ilk dozu vurulalı 24 saat dolmak uzere.bebegin gelisimi suanki durumu iyimis.ignenin ustunden 1 gun gectigi icin korkulcak bisi yok dedi.oglene taburcu etcek.artık dogumun baslamasını sancıların iyice sıkıstırmasını beklicez evde.ay bi tuhafım kızlar yaa cok degisik bi duyguymus gercekten :)

ayyyy çok heyecanlandım tatlım :KK52: Allah yardımcın olsun, sağlıkla kurtarsın inşallah.....

günaydın kızlar;
bebekler annelerine kavuşmak için çok aceleci davranıyorlar azıcıkın daha içerde dursunlar bakalım... vaktinde doğarlar inşallahda bizde popişlerine vururuz onların doğduktan sonra aceleci melekler diye... şu dönem 1 günün bile çok önemi var gelişmeleri daha hızlı ne kadar dururlarsa kar... herkese hayırlı doğumlar bebişleri hastanede olanlarında çabucak kendilerini toparlarlar inşallahda alırlar kucaklarına yavrucuklarını

Gunaydın kızlarr

Canim kacisin yok anlasila doguracaksin. Keske yaburcu etmeseydi. Ya bir anda siklasirsa sancilarin. Umarim yakindir hastanen. Gece her sut sagmaya kalktigimda dua ettim Allahim hayirki seykerle karsilastirsin hepimizi. Dogumumuzuda dogumdan sinrasinida. Anne olmak cok guzel bir duygu. ayavrularim uzaktada olsa bunu yasayabilmek bile guzel. Allahim size de hayirli zamanda yasatsin ins. Yavrularimizin koynunuzda ilmasindikegiyle. Genel durumlardan haberdar esersen sevinirim cnm. Aklimda ve dualarimdasin

Moonsherose canım cok sevindim senin adına.en azından evindesin bebis biraz daha buyucek..benim hem sancım hem 1 cm acılmam hem kanamam var.sabahki akıntıyla karısık pembe renkliydi.doktorum nisan olabilir dedi.ped verdiler kontrol ediolar.acılmam aynı artmadı cok sukur.sancılarım hafif hafif belden vuruyor ama dunku kadar degil.oglenden beri nst ye baglanmadım.blrazdan doktorum gelicek bakalım ne dicek

cnmm ne durumdasinn ? Kanaman durdu mu , acilman ve sancilarin ne alemde ? ayy hadi insallah senin aceleci bidik bekler biraz daha ...

tatlım.. tekrar çok geçmiş olsun..
merak ettiğim bir konu var niçin böyle erken olma ihtimali oldu sende moon u biliyorum..
ama senin birden bire mi oldu ben mi birşeyi okumadım kaçırdım..

bebekler stresemi giriyor yoruluyor muyuz da erken gelmek istiyorlar.. anlam veremiyorum.. :KK43: :106:

Kızlar hepiniz sağolun geldim gittim yazamadım dün çok fazla kazılmam oldu açıkçası pek panik yapmadık hani bebek kendini kasıyodur diye neyse en azından gidip nst çektirelim dedik okmeydanı na gittik orda sancılarım olduğu çıktı 20 dakika da bir oradaki doktor yatış verdi ama doğumhaneleri tadilatta olduğu için bide okmeydanı olduğu için yatmak istemedik başka bi özel hastaneye geçtik orda muayene oldum açıklık yok sancı var doktor çok endişelinicek bi durum olmadığını kasılmarın durabileceğini söyledi dikişim olmasa açılma olabilirmiş işe yaramış işin aslı açıklık ve kanama olmadan seni burda tutmadın anlamı yok dedi ve eve geldik ama çok korktum resmen şoka girdim şimdi daha iyiyim hiç değilse her iki duruma hazırladım kendimi Allah hayırlısını versin diyorum sağlıklı olsunda kuzum varsın erken gelsin yeter ki sağlıklı olsun hastanedeki arkadaşlar durumuzdan haberdar edin

cnm insallahh..rabbim sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin insallahh.. Tabi ne kadar dururlarsa okadar iyi onlar icin ama sonucta kismet artik bri yerden sonra..Sen canini sikmamaya calis.. Biliyorum disarian konusmasi zor ama cok sukur kotu zamanlari atlattik..

Bu arada eger dun aksam gelmeseymisim sabaha dogurmus olabilitmisim.iyiki gelmisim.aklınızda bulunsun iyice artmasını beklemeyin.bir seviyeye kadar olan sancılar durdurulabiliyor.

Bebis kıyafetleri icinde hazırlıkları tamamlamanız tabiki onemli ama kendinizi zorlamayın.inanın suan bebegim dogacaksa da saglıklı dogsun kuveze biseye ihtiyac duymasın diye dua ediyorum.ben onu bi carsafa da sararım hic bisi olmaz cıplaklıktan.yeterki saglıklı olsun.

Hastane cantamız herseyimiz hazır ama dua ediyoruz en azından birkac hafta gerrk duymayalım diye

Cnm erken gitmissin ya..gor bak rabbimin izniyle durduracaklar..Hem cok sukur bir ilerleme yok durumunda yaa insallah durduracaklarr .. Biz tuum topic ve tuum bebisler yaninizdayiz :)

Sağol canım ya evimdeyim çok şükür ara ara kasılmalarım var kanamam olmadan bişey yapmayız dedi doktor ama çok endişeliyim her kasılmada bebek strese giriyomuş bazen hastanede olsam daha iyi diyorum
inşallah doğumunu ertelerler canım ablamın 3 yada 4 hafta erteleyebildiler seninde öyle olur stres yapma zor biliyorum ama Allah a emanet bebişler biraz aceleci çıktı bizimkiler hala daha 2 kilo benim ki öyle kiloda almıyo güzel düşünelim ki iyi olsun tatlım doktorun geldikten sonra haber et olur mu aklımız sende kalmasın:KK16:

cnm saglikli olsunda 2 kg olsun ne olcakk..Hem ultrasonun yanilma payida var. .Kiloyu dusunup gerilme nolurr... Daha cabuk toparlanir hem :KK66:

Kızlar nazar değdi bize valla ben inanıyorum nazara zaten. Tüm arkadaşlar geçmiş olsun biraz daha dayanın dicem ama ne mümkün elimizde olsa keşke.Benim de karnım bildiğin taş o anlarda zannediyorum ki düşecek. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden maalesef Rabbim korusun bebişlerimizi..

cnmm seninki ikiz bide..Sen daha cok hissediyorsun tabi..Biz bu kadarsak seni dusunemiyorum..Rabbim hepimiziiinn yardimcisi olsun..

ayy cnm benimm yaa..tum topic ve tuum bebislerin kalbi sizinle..Insallah durdurabilirler dogumu ama durduramazlarsada saglikli olsunda napalim erken gelsin ..

Canım insan yaşayınca daha iyi anlıyo bende artık yolda giderken dün tamam doğuma gidiyorum dedim en sonunda gerçekten zor oldu kabullenmem ama maalesef herşey elimizde değil bak yalnızda değilsin benim eşimden başka kimse yok yanımda dua ediyoruz canım sana haberdar et bizi mutlaka bak o iğnelerde çok işine yarayacak bebişinin

esin disinda biz varizzzzz :KK66: Hemde cok kalabaligiz bak..Meleklerimizde size dua ediyorlardir hem :KK66: Yanliziz diye dusunmeyin ..

X