- 28 Mart 2012
- 575
- 0
Kızlar cok tesekkur ederim hepinize.hani gokce hastanedeyken diyordu ya sizden guc alıyorum diye.hakikaten de oyle..simdi onun gectigi yollardan geciyorum bende
Doktorum muayene etti demin.kanamam hala devam ettigi icin acılmayı olcmek istemedi iyice artmasın diye.ama acılmam var.ebe baktıgında 2 cm di.sancılar hafif ama ara ara giriyor terletiyor baya artıyor bazen.doktorum dogumu durdurmak icin yapabilecegimiz herseyi yapıyoruz ama artık bebege yonelik calısıcaz dedi.bi doz daha ciger gelistiri igne vurulcak.kalp atısları dinlenicek duzenli olarak ve kanamam takip edilcek.bebek heran gelebilir hazırlıgınızı yapın dedi.son durum bu kızlar.annemler daha dun oglen gitmislerdi simdi aradık geri geliolar.geceden beri kayınvalidem ve esim yanımda.Allah razı olsun cok iyi ilgileniyor morel veriyor kayınvalidem.ebe ve doktor da oyle.ben geceden beri aglıyordum.doktr aglayıp uzulup bebegini strese sokarsın ancak dedi.korkma rahatlamaya calıs dedi.Allaha teslim oldum.dua edip bekliyorum.zor oldu ama kabullendim durumu
Canım Allah'a emanet olun sende bebişin de.Dediğim gibi keşke elden bişey gelse de yapabilsek ama ne mümkün aceleci bizim Ağustos bebişleri. Sağlıkla gelsinler bizi habersiz bırakmayın..