Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar bu kasilmalar sancilar nasil oluyor?
Yok yani ben hic bir sekilde hic birsey hissetmiyorum..
Bendemi bi anormallilikmi var diye dusunmeye basladim

Henuz bende de yok cnm..Ara ara regl sancisi gibi oluyo geciyoo..Ben sana gore 3 hafta daha gerideyim ama belki bizimki gec baslar ?

Benim enfeksiyon yuzunden oldugunu soyledi doktor.bir aydır belki daha fazla farklı ilaclar kullandım fitil seklinde.ama tekrarladı enfeksiyon.(vajinal enfeksiyon) ve bu enfeksiyom erken dogumu tetiklermis o yuzden baya ugrastı doktorumuz.en son 10 gun once sancım var die geldigimde enfeksiyon hala var erken doguma sebep olabilir dedi guvenli bi antibiyotik baslayalım bir haftalık dedi.7 dozluk ilacın 6.gununde aniden sancım oldu yine ama onceki kasılmalardan falan farklı.oylelikle geldik hastaneye.durdurmaya calıstılar ciger ignemizi olduk.sancı kesici serum ve ilavlara ragmen hala sancı aralıklı da olsa oluyor ve cok siddetli oluyor.o yuzden artık evimizde beklicez bebisi.evim cok yakın hastaneye.arabamızla 3 dk da varıyoruz.usaktayız trafikte cok olmuyor.sanırım tum bunları dusununce eve cıkmamıza karar verdi doktorumuz.daha rahat olursun belki bi kac gun durur bebek dedi.bencede daha iyi oldu boyle.dusumu alır rahatlarım yatarım evimde sancım dayanılmıcak hale gelene kadar.zaten herseyimiz hazırdı.cok sukur..keske 2 hafta daha dursaydı diyorum bazen ama boylesi daha hayırlı demekki..dua ediyorum sukrediyorum kafamı rahatlatmaya calısıyorum.aksi taktirde hem bebek hem ben strese giricez

Bende hergun esime anlatiyorum gokcenin ufakliklar soyle , goks bugun bunlari yasamis , 3 arkadas hastaneye gitmisler falan diye..Guzel haber alinca is yerinde pc basinda gulumsuyorum herkes bana bakiyo :) Dogumlarda da gozlerimden suzluyo durduramiyorum Insallah bu kurdugumuz bag kalici olurda ilerde de hep grs.uz :) hepimiz dogurunca , minikleri tanistiririz belkide ? :)

sorma cnm yaa ben teyze moduna coktan girdim.. 2 tane yigenim var ama simdiden 4 tane daha oldu ve daha bi suru olacak diye dusunuyorum..Hepimize saglik sihhat ve guc versin Allah..Ve minislerimiz zamanlarini beklesinler noluuurrr..

Bu arada hem kandil gunu hem sancılar girdikce dua ettim hepinize.ama en cok gokce ve goksun bebislerine :) sancı anlarında yapılan dua daha cabuk kabul oluyormus.sancı ceken annenin yanında hep melekler olurmus dua edermis anneye ve bebegine..hepinizi cok seviyorummmm

ayy cnmm...hadi hayirlisi olsun insallahh..Saglicakla gelsin ozaman minigimiz.... Sen iyisin , minigin iyi .. cok sukur ozaman ..Saglicakla kucagina da almak nasip olsun ozaman..

cnm evin yakinsa haklisin tabi..Evinde daha rahat edersin..artik hayirlisi bakalim bidik ne zaman gelmeyi isteyecek..annelik ne kadar farkli di mi ? Onceki paniklik gecti artik senden ote onu dusunup , kendine soze gecirebiliyorsun :) Rabbim saglicakla kucagina aldirsin insallah cnm..

kızlar bu sabah haberleri seyrediyordum. ayın en büyük hali ya şu an, 9 gün sürecekmiş ve hamileler etkilenecekmiş. ayın bu hali insanlar üzerinde stres yapıyormuş, küçücük şeylere sinirlenme depresyona girme gibi etkileri varmış en çokta hamileler etkilenecekmiş. ne kadar doğrudur bilemem ama sinirlenmemeye çalışın stresten uzak durun. hatta erken doğumlar bu yüzden mi acaba diye düşündüm, ne olur ne olmaz moralinizi yüksek tutun kızlar

Kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Dün tansiyon düşmesi ve bayılma akşam da kanama durumu oldu ben de . Soluğu hastanede aldık. Açılma yok , sancı az bebek iyi 2.750 kg suyu iyi herşey yolunda bu kanama nerden çıktı anlayamadık Dr beni sezeryana ayın 10 unda alacaktı. Yarın tekrar çağırdı bakalım ne olacak dua edin bana da..

Canımmm Allah razı olsun. Dikkatini çekti mi bende kandil gününün ertesi günü yattım hastaneye. Eve gidince çok ılık suyla duş al canım sıcak su sancıyı arttırır. Uzan ve wc dışında kalkma ayağa. Allahım güç versin sana da bebişine de. Bizimde dualarımız seninle Moon ve smttle la. Allahım hakkınızda hayırlısını versin.. Topik nüfusu kalabalıklaşma çabalarında gördüğüm kadarıyla :)

geçmiş olsun tatlım..
temmuzun 10 undamı sezaryana alacaklar seni.. erken değil mi.. bir sorun mu var?
2,750 gr maşallah çok iyi:) Rabbim yardım etsin inşallah sana da hepimize de..

bana sezeryan olur ise 2 agustos dedi..
aramızda 3 gün var halbuki anlayamadım ben ..

Canımm Allah yardımcın olsun. yarın kontrole gittikten sonra haber ver mutlaka. Bebişinin maaşallahı var annesi hiç birşey olmaz Allahın izniyle..

Sağol canım benim iki yane bundan önce ölü doğumum var bu bebek Dr için çok önemli o yüzden risk almak istemiyor zaten sezeryanda 10-15 gün önce alıyorlar benim bebek gelişimi önde olduğu için biraz erken alıyor hayırlısı inşallah hepimiz için

çok geçmiş olsun, dikkat et kendine yorulma

anladım canım.
inşallah herşey yolunda gidecek.. gönlünü ferah tut. dualarımızdasın.

Canım geçmiş olsun ne oldu bize böyle anlamadım ama neyse ki iyisin maşallah bebeğin kilosuda güzel Benim ki daha 2 kilo aynınız senle benimde 20sinden sonra alıcak anca 2750 olur dedi seninki şimdiden o kiloda tatlım sıkma canını dualarımız senle canım stres yapma olur mu nasibimizde ne varsa o olucak

Canımm Allah yardımcın olsun. yarın kontrole gittikten sonra haber ver mutlaka. Bebişinin maaşallahı var annesi hiç birşey olmaz Allahın izniyle..

çok geçmiş olsun, dikkat et kendine yorulma

anladım canım.
inşallah herşey yolunda gidecek.. gönlünü ferah tut. dualarımızdasın.

Hepiniz çok sağolun arkadaşlar çok şey yaşadığım için artık herşey beni korkutuyor dün akşam hemşire ilk bebek mi diyor heyecanımdan dolayı yok iki oğlum daha var dedim şaşırdı ama yaşadıklarım beni yıktı artık bu bebeğim çok kıymetli hepimiz için Allah hepimizin yavrularını korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallah.

cnm benimm..Rabbim hayirlisini versin ama insallah bekler biraz daha..Sen cok cekttin Insallahh sag salim bu bebgini kucagina alirsinn.. Dualarimiz seninle..

Amiin cnm yaa.Insallah sag salim kucagina alacaksin bu bebgini..Sen guzel dusun ki , ufaklikta stres olmasin iceride.. Rabbime emanet tuum bebisler...

Henuz bende de yok cnm..Ara ara regl sancisi gibi oluyo geciyoo..Ben sana gore 3 hafta daha gerideyim ama belki bizimki gec baslar ?

Bilmem belkide gec baslar canim.. Tabii ilk basta saglik ama insan ister istemez tedirgin oluyor.. Mesela ben dedigin regl sancisini bile yasamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…