- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kizlar bu kasilmalar sancilar nasil oluyor?
Yok yani ben hic bir sekilde hic birsey hissetmiyorum..
Bendemi bi anormallilikmi var diye dusunmeye basladim
Bu arada bizim topigin bebeleri baya erkenci davrandilar.. Allah herkese kolaylik versin..
Hergun girip okuyorum, belki yazmiyorum ama inanin hepiniz icin bol bol dua ediyorum.
Sizinle gulup sizinle agliyorum. Zaten hormonlar tam tavan yapmis, hele gøkceler yazinca tutamiyorum kendimi..
Hayatimin bir parcasi olmussunuz..
Hepinizi tanimasamda cok seviyorum, garip bi duygu.. ama hergun sizinleyim
gerçektende öyle. benimde yakınımda eşimden başkası yok, her duygumu, merakımı burda anlatabiliyorum, burda böylesine güzel bir mucizenin tohumlarını paylaşabilmemiz muhteşem bişey aslında :13: ... herkesin bebeğini kendiminki kadar merak ediyorum...
Gunaydın kızlarr
Hepinize cok cok tesekkur ederim desteginiz dualarınız ve yorumlarınız icin.Allahım hepinizi bebisi guzelce gelisince vakti gelince en kolay dogumla kurtarsın insallah.
Durumumuza gelince,sevincle heyecan karısık tuhaf bi haldeyim.dun aksam 9 dan beri kanamam yok.gece cok cok sancılandım.sancı serumumu arttırdılar.sabaha karsı uyudum.sabah biraz iyiydim sonra yine sancılarım arttı 60 larda cıktı.bi ara 80 i bile gorduk.ebe gecen aksam 60 a vırunca dogum yakın diyoruz 80 i bulunca dogum her an baslayabilir hatta kiminde baslıyor demisti.
Az once doktorumuz geldi durumumuzu degerlendirdi.artık sancıları durdurmuyoruz bizim.icin onemli olan ciger gelistiricinin ustunden 24 saat gecmesiydi dedi.ilk dozu vurulalı 24 saat dolmak uzere.bebegin gelisimi suanki durumu iyimis.ignenin ustunden 1 gun gectigi icin korkulcak bisi yok dedi.oglene taburcu etcek.artık dogumun baslamasını sancıların iyice sıkıstırmasını beklicez evde.ay bi tuhafım kızlar yaa cok degisik bi duyguymus gercekten :)
Benim enfeksiyon yuzunden oldugunu soyledi doktor.bir aydır belki daha fazla farklı ilaclar kullandım fitil seklinde.ama tekrarladı enfeksiyon.(vajinal enfeksiyon) ve bu enfeksiyom erken dogumu tetiklermis o yuzden baya ugrastı doktorumuz.en son 10 gun once sancım var die geldigimde enfeksiyon hala var erken doguma sebep olabilir dedi guvenli bi antibiyotik baslayalım bir haftalık dedi.7 dozluk ilacın 6.gununde aniden sancım oldu yine ama onceki kasılmalardan falan farklı.oylelikle geldik hastaneye.durdurmaya calıstılar ciger ignemizi olduk.sancı kesici serum ve ilavlara ragmen hala sancı aralıklı da olsa oluyor ve cok siddetli oluyor.o yuzden artık evimizde beklicez bebisi.evim cok yakın hastaneye.arabamızla 3 dk da varıyoruz.usaktayız trafikte cok olmuyor.sanırım tum bunları dusununce eve cıkmamıza karar verdi doktorumuz.daha rahat olursun belki bi kac gun durur bebek dedi.bencede daha iyi oldu boyle.dusumu alır rahatlarım yatarım evimde sancım dayanılmıcak hale gelene kadar.zaten herseyimiz hazırdı.cok sukur..keske 2 hafta daha dursaydı diyorum bazen ama boylesi daha hayırlı demekki..dua ediyorum sukrediyorum kafamı rahatlatmaya calısıyorum.aksi taktirde hem bebek hem ben strese giricez
Bu arada hem kandil gunu hem sancılar girdikce dua ettim hepinize.ama en cok gokce ve goksun bebislerine :) sancı anlarında yapılan dua daha cabuk kabul oluyormus.sancı ceken annenin yanında hep melekler olurmus dua edermis anneye ve bebegine..hepinizi cok seviyorummmm
Kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Dün tansiyon düşmesi ve bayılma akşam da kanama durumu oldu ben de . Soluğu hastanede aldık. Açılma yok , sancı az bebek iyi 2.750 kg suyu iyi herşey yolunda bu kanama nerden çıktı anlayamadık Dr beni sezeryana ayın 10 unda alacaktı. Yarın tekrar çağırdı bakalım ne olacak dua edin bana da..
Kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Dün tansiyon düşmesi ve bayılma akşam da kanama durumu oldu ben de . Soluğu hastanede aldık. Açılma yok , sancı az bebek iyi 2.750 kg suyu iyi herşey yolunda bu kanama nerden çıktı anlayamadık Dr beni sezeryana ayın 10 unda alacaktı. Yarın tekrar çağırdı bakalım ne olacak dua edin bana da..
geçmiş olsun tatlım..
temmuzun 10 undamı sezaryana alacaklar seni.. erken değil mi.. bir sorun mu var?
2,750 gr maşallah çok iyi:) Rabbim yardım etsin inşallah sana da hepimize de..
bana sezeryan olur ise 2 agustos dedi..
aramızda 3 gün var halbuki anlayamadım ben ..
Sağol canım benim iki yane bundan önce ölü doğumum var bu bebek Dr için çok önemli o yüzden risk almak istemiyor zaten sezeryanda 10-15 gün önce alıyorlar benim bebek gelişimi önde olduğu için biraz erken alıyor hayırlısı inşallah hepimiz için
Canım geçmiş olsun ne oldu bize böyle anlamadım ama neyse ki iyisin maşallah bebeğin kilosuda güzelKızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Dün tansiyon düşmesi ve bayılma akşam da kanama durumu oldu ben de . Soluğu hastanede aldık. Açılma yok , sancı az bebek iyi 2.750 kg suyu iyi herşey yolunda bu kanama nerden çıktı anlayamadık Dr beni sezeryana ayın 10 unda alacaktı. Yarın tekrar çağırdı bakalım ne olacak dua edin bana da..
Canımm Allah yardımcın olsun. yarın kontrole gittikten sonra haber ver mutlaka. Bebişinin maaşallahı var annesi hiç birşey olmaz Allahın izniyle..
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine yorulma
anladım canım.
inşallah herşey yolunda gidecek.. gönlünü ferah tut. dualarımızdasın.
Canım geçmiş olsun ne oldu bize böyle anlamadım ama neyse ki iyisin maşallah bebeğin kilosuda güzelBenim ki daha 2 kilo aynınız senle benimde 20sinden sonra alıcak anca 2750 olur dedi seninki şimdiden o kiloda tatlım sıkma canını dualarımız senle canım stres yapma olur mu nasibimizde ne varsa o olucak
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar çok şey yaşadığım için artık herşey beni korkutuyor dün akşam hemşire ilk bebek mi diyor heyecanımdan dolayı yok iki oğlum daha var dedim şaşırdı ama yaşadıklarım beni yıktı artık bu bebeğim çok kıymetli hepimiz için Allah hepimizin yavrularını korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Henuz bende de yok cnm..Ara ara regl sancisi gibi oluyo geciyoo..Ben sana gore 3 hafta daha gerideyim ama belki bizimki gec baslar ?