- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kızlaarr selam. Dayanamadım hastaneye gittim bugün. Hem süt götürdüm hem oğluşlarımı gördüm. 2 gündür görmüyorum yavrularımı içeri girince dayanamadım hem konuştum hem ağladım. hemşire dedi ki gel her gün gör niye gelmiyorsunki? Dedim Pazartesi Perşembe diyorlar istemediler 2 gün zor dayandım. Şaka değil sütüm geriledi. Zorlamaya başladım bu seferde göğüslerim acımaya başladı. oğluşlarım kilo almış hatta bir güzel haber daha var biberon denemesine başlamışlar. Aras da Sarp da denemeye alınmış şimdi. Daha tam çekemiyorlarmış yine ağızlarındaki borudan takviye yapıyorlar. Sarp bu konuda daha tembelmiş. Yavaş yavaş alıştıracağız dedi hemşire. Uzun uzun konuştum yavrularımla. İkisi de konuşunca açtı gözlerini. Bu sefer de Sarpım gülümsedi annesine. İnanın nasıl keyiflendim anlatamam. Moralim yerine geldi can buldum çocuklarımı görünce. Allahım Goks e de iyi haberler aldırır inş. Hepiniz Allaha emanet olun.
Bu arada hepinize iyi kandiller. Bu mübarek günde yavrularımı da dualarınıza katarsanız çok sevinirim.. Allah hepinizden razı olsun.
ayy cnm benim cok guel bi haber buu...Seni birak ben havalara uctum burda :) ayy insallah en kisa zamanda cikacaklar ...