Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaarr selam. Dayanamadım hastaneye gittim bugün. Hem süt götürdüm hem oğluşlarımı gördüm. 2 gündür görmüyorum yavrularımı içeri girince dayanamadım hem konuştum hem ağladım. hemşire dedi ki gel her gün gör niye gelmiyorsunki? Dedim Pazartesi Perşembe diyorlar istemediler 2 gün zor dayandım. Şaka değil sütüm geriledi. Zorlamaya başladım bu seferde göğüslerim acımaya başladı. oğluşlarım kilo almış hatta bir güzel haber daha var biberon denemesine başlamışlar. Aras da Sarp da denemeye alınmış şimdi. Daha tam çekemiyorlarmış yine ağızlarındaki borudan takviye yapıyorlar. Sarp bu konuda daha tembelmiş. Yavaş yavaş alıştıracağız dedi hemşire. Uzun uzun konuştum yavrularımla. İkisi de konuşunca açtı gözlerini. Bu sefer de Sarpım gülümsedi annesine. İnanın nasıl keyiflendim anlatamam. Moralim yerine geldi can buldum çocuklarımı görünce. Allahım Goks e de iyi haberler aldırır inş. Hepiniz Allaha emanet olun.

Bu arada hepinize iyi kandiller. Bu mübarek günde yavrularımı da dualarınıza katarsanız çok sevinirim.. Allah hepinizden razı olsun.

ayy cnm benim cok guel bi haber buu...Seni birak ben havalara uctum burda :) ayy insallah en kisa zamanda cikacaklar ...

canım göğüs ucu koruyucu varmış biberon ucu gibi, onlara bak istersen. bende şimdi listemi yapıyodum doğuma hazırık bölümünde başlık var ordaki listelere bakarken gördüm yazmışlar.
bu arada bazıları o kadar abartmışki, mama önlüğü, hastane çıkışının yanında 5-6 tulum falan yazmışlar, şapka eldiven zaten hastane çıkışlarının içinde var ayrıca fazladan koymaya gerek yok , emzikte doğar doğmaz verilmez bence, sanmıyorum okadar ıvır zıvır lazım olacağını.

cnm evet yaa bazilari okadar abartiyo ki.. Bende bu tarz listeleri oudugumda yok artik diyorum ..

Kızlar hastamedeyim :KK43: sancım var.acılmam aynı 1 cm kadar.ama sancılarım artarsa dogum baslarmıs yatıs verdi doktor.nidilat mı ne onu veriolar 20 dk da bi.serum takıldı.cok korkuyorum bissuru agladım sancı cok zor biseymis esime devamlı elimi tut beni bırakma diorum dua edin nolur bebegim eger gelisimini tamanladıysa kuvezde kalmıcaksa dogsun ama degilse biraz daha dursun

ayy cnmmm..Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallahhh..Bebegin biraz daha beklesin yaa noluuurr .. :KK43: Rabbim hayirlisini bilir ama insallah erken gelmez hic bir bebisimizz...

kasılmalarım başladı.. rahmim karnım çok ağır geliyor taşıyamadımı hissediyorum bazen..
1 temmuz da çıkayım diye düşünüyorum ama 8 temmuza da atabilirim.. karar veremiyorum..
bir arkadaşım geçen cuma 37. hf.sında doğum yaptı 2850 gr doğmuş bebek iyi imiş küvözde hiç kalmamış.
kendiside şimdiden ayaklandım diyor..

böyle erken doğumları duyunca tedirgin oluyorum galiba tatlım..

Haklısın erken doğum yada doğum kasılmaları bir çok arkadaşta başladı .. ben daha bir türlü çantamıda hazırlayamadım ya içime yara oldu acil bir durum olsa kalıcam öyle gerçi ütülü herşeyim bavula konulup bi kaç eksik tamamlanacak o kadar

kızlar ben halen çalışıyorum..
izne çıkan varmı aranızda.. ya da ne zaman çıkmayı düşünüyor sunuz?
ben bebeğime eziyet mi ediyorum artık çıkmam mı lazım karar veremiyorum..

cnm benim 32 haftam 4 temmuzda doluyo..Ben kalmayi dusunuyordum ama bu aralar belim cok fena... :KK43: Galiba en fazla 34 u gorecegim :KK43: onemli olan senin kendini iyi hissetmen..iyiysen niye eziyet edesin..Kotu birsey olsa zaten coktaan birakirdin di mi ?

puset maxicos, şiddetle öneriyorlar onu alacağım ama araba için karar veremedim. dün 5 saat dolaştım elim boş döndüm ewe ya :KK43:
çokk yoruluyorum...
siz ne aldınız kızlar fikir olsun bana da artık almam lazım :KK43:

Bende anakucagi maxicossy ama araba henuz almadim..2-3 ay olunca yavrum ozaman deneyerek , anakucagina uyumlu olan bir model alacagim.. :)

Ben ctesi pazar da dahil gidiyorum.ikisini de hemşiresi küvezden çıkarıp kucağına alıyor.ben de canım arkasından bakıyorum.hemşire öpüyor...geçen süt vermek için kapıyı çaldım,araladım da biraz benim minik kızımın gazını çıkarıyordu hemşire.bak bu senin küçük kız dedi.demeseydi de anlamıştım zaten.annesi verene de kuzularına da kurban olsun.

cnm hemsire kucagina alabiliyorsa , annesi niye alamiyo ? Sende steril kiyafetler falan giysen ? belki daha cabuk iyilesecekler ?

Kızlar Allah hayırlısını versin, zaten iyice yaklaşıyoruz sona. erken doğum korkusu benide sardı açıkçası, bazen oraya sığamıyor gibi öyle ittiriyor baskı yapıyorki şimdi çıkacak diyorum, dahada tam 2 ayım var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

ayy bende senin gibiyim cnm..bide dr. bana bebegin 35 haftalik gibi asagida dedi.yuruyus yasak bana :KK43: Insallah durur kuzularimiz da vaktini beklerler...

Hala hastanedeyim kızlar.sancılarım yok denebilir arada hafiften giriyor.dunku gibi degil.seruma nidilata devam ediyoruz.tam tamam bebek gelmicek eve gidebiliriz derken lekelenme seklinde biraz kan geldi .doktorum tabiki hicbiyere gitmiosun dogum nisanı olabilir dedi.serum nidilat dil altı hapları na devam.ciger gelistiri vurulmaya baslıcaz.oglen tekrar acılmama bakılcak eger hala 1 cm se sorun yok dedi ama acılma artabilir dogum heran baslayabilir.cok dua edin nolurr

ayy cnm benim yaaa .. sen yavrunla konus beklle nolur annem diyee :KK43: Kan gelmesi doguma isaret olmasa gerek.. nisan cok ayri ya muayeneden falandir o .. kotu dusunmeyelim kotu olmasin dimi ?

Mrb kızlar öncelikle gecmiş kandiliniz mubarek olsun..

Ben 3 gündür hastanede yatıyordum bugün evdeyim yarın tekrar gidicez duruma göre yatışıma hastanedemi evdemi devam edileceği kararlaştırılcak..

1 cmlik açılmam oldu ilerleme göstermedi.. Fakat sancılarım da cok fazla değişiklik olmuyor malesef baya baya çok sık gelen sancılarım vardı 10 dk 5-6 değişiyo.. 3 gün icerisinde bi cok kez nst ye bağladılar düzenli bi iki kere 10-15 dk bir gelince rahatlamıştık ama yine artıyo malesef.. Nidilat progestan serum iğneler derken eve gelmek istedik en azından duş muş alırım fln filan çok hazırlıksız yakalandım cünkü.. Ciger geliştirici igneyi yaptılar umarım faydası olur

purmelal,moon canınızı sıkmayın sakın.. Hamileliğim boyunca hep stresliydim belki ondan böyle oldu bilmiyorum ama hastaneye ilk yatışımda kendimi öyle bi şartladımki kendimi üzmemek icin bi kaç damla gazyaşı haricinde ağlamadım bile.. ilk iki günüm cok zor geçti son günüm rahattı biraz.. Dua edin Olumlu düşünün ben öyle yapıyorum.. zaten yapabileceğimiz hicbişey yok.. sancılarınız sıklaşmadığı ve açılmanız kanamanız olmadığı sürece çok sıkıntı yapmayın..Allahtan hayırlısını istemek lazım..Şuan hep yatıyorum sadece wc yemek yerken falan oturuyorum sizde öyle yapın.. Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın.. Gercekten bi faydası yok üzülmenin.. Kendinizede bebeğinize de iyi bakın.

ayy cnm benimm..rabbim yar ve yardimciniz olsun..insallah durur senin kuzunda :KK43: Ya siz boyle anlattikca ben geriliyorum ve korkuyorumm :KK43: Insallah hepsi vakitleirni beklerler...

merhaba kızlar, moon ve purmelal allah yardımcınız olsun bende cumartesi doktor kontorülüm vardı biri 1860 digeri 2000 olmuşlar ve ikisininde ayakları aşagıda 36 yı görmeyebiliriz dedi cok tepikleyip suyu patlatabilirler dedi sorunsuz 36 yı bile bulsan bu şekilde dolar dolmaz alırım birbirlerini eziyorlar dedi, benden de bu kadar herkese tam zmanında dogumlar diliyorum.:KK3:

insallah beklerler cnm yaa..Herkesin yavrusu beklesinde saglikla direk kucaklarimiza gelsinler insallah..

Haklısın erken doğum yada doğum kasılmaları bir çok arkadaşta başladı .. ben daha bir türlü çantamıda hazırlayamadım ya içime yara oldu acil bir durum olsa kalıcam öyle gerçi ütülü herşeyim bavula konulup bi kaç eksik tamamlanacak o kadar

sen yine iyisin ben neyi bekliyorsam hala
hiç birşeyim yıkanmadı hepsi duruyor ya neden ben hala harekete geçmedim of bana..
izne çıkayım rahat rahat gönlümce halledeyim diyorum ama biran önce artık çantalarımızı hazırlayıp kapı azına ya da arabaya koymamız lazım,şart,gerekli :KK43:((

cnm benim 32 haftam 4 temmuzda doluyo..Ben kalmayi dusunuyordum ama bu aralar belim cok fena... :KK43: Galiba en fazla 34 u gorecegim :KK43: onemli olan senin kendini iyi hissetmen..iyiysen niye eziyet edesin..Kotu birsey olsa zaten coktaan birakirdin di mi ?

benim tamda sorunum bu işte ağrı eşiğim çok yüksek
Rabbime şükür dayanıyorum herşeye rahatım. dr. şaşıyor.. kendime çok güveniyorum galiba..
bir yerde dur demeliyim.. ve galiba bu ay sonu ben durmalıyım,, bebeğime konsantre olmalıyım artık..

cnm hemsire kucagina alabiliyorsa , annesi niye alamiyo ? Sende steril kiyafetler falan giysen ? belki daha cabuk iyilesecekler ?

ayy bende senin gibiyim cnm..bide dr. bana bebegin 35 haftalik gibi asagida dedi.yuruyus yasak bana :KK43: Insallah durur kuzularimiz da vaktini beklerler...

İnşallah vaktinde gelir.bu başlık baya erkenci oldu.ağustos anneleri demişti Gökçe ama Haziran başı ben ve Gökçe nin yavruları geldi.şimdi baya arkadaş da sancı açılma falan var.allah sağlıklı ve zamanımda almayı nasip etsin kucağınıza.
Valla cnm bizim hemşireler hop alıyor kucağına.aynı kıyafetle içeri dışarı geziyorlar .
Bugün doktorla görüştüm benim küçük kız beslenmek istemiyormuş hala kusuyormuş serum ve ilaç veriyoruz dedi.o kadar moralim bozulduki hala oksijen alıyor mu diye sormayı unuttum.beslenmemesi sıkıntı yaratır dedi.odadan nasıl çıktığımı bilemedim.başladım ağlamaya.ilk güne geri döndüm.allahım hepinize bebeklerinizle beraber sağlık versin.hastane kapıları,doktor konuşmaları çok zor arkadaşlar.allah kimseye yaşatmasın.

kızlar tekmeler epey epey sıklaşmaya başladı , ve sertleşmeye. kaburgalarım fena acıyo bazen. bizim bebişler ciğer geliştirici filan olmadı. bunu olmak şart mı acaba?? 28 . haftada sormustum doktoruma gerek yok şu an demişti. ama kafamı kurcalıyor hala.
hepiniz iyisiniz değil mi,,, öpüyorum sizi:KK6::KK6:

yarın bi arkadaşım da doğum yapıcak, geçen sen günü gününe doğum yaptı , bebeğini kaybetti. yani Allah ne yazdıysa o. Onun için de bizim için de dualarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
sen yine iyisin ben neyi bekliyorsam hala
hiç birşeyim yıkanmadı hepsi duruyor ya neden ben hala harekete geçmedim of bana..
izne çıkayım rahat rahat gönlümce halledeyim diyorum ama biran önce artık çantalarımızı hazırlayıp kapı azına ya da arabaya koymamız lazım,şart,gerekli :KK43:((

Cnm bende herseyi aldim oylece paketlerle duruyor..Hurc alacagim yikayip utuleyip ona koyacagim ama ona bakamadim.. Bu arada hastanede bebegin kiyafetlerini ayri verin diyorlar yaa , english home da cok guzel bez hurc gordum.Bence sizde bakin kucuk evrak cantasina benziyordu :) Ben ona koyacagim..Diger kiyafetleri de irili ufakli hurclar alip onlara yerlestirecegim insallah..Annem erken daha diyo..bende 32 . hafta 4 temmuzda yani daha izne ayrilmadim , izne ayrilinca utuleyip koyarim diyorum ama bir yandan da neyi bekliyorum diye kiziyorum kendime :KK43: off..

benim tamda sorunum bu işte ağrı eşiğim çok yüksek
Rabbime şükür dayanıyorum herşeye rahatım. dr. şaşıyor.. kendime çok güveniyorum galiba..
bir yerde dur demeliyim.. ve galiba bu ay sonu ben durmalıyım,, bebeğime konsantre olmalıyım artık..

cnm agri esigin yuksekte olsa , bebeginin halini sen bilirsin en iyi..Bebegin iyi olmasa hissedip , ona gore ayrilirdin..Bence evham yapma. tabiki bebegine konsantre ol ama rahat olmasan , zorlansan zaten ayrilirsin isten :KK66: ne kadar kalabiliyorsan okadar faydali olur..

İnşallah vaktinde gelir.bu başlık baya erkenci oldu.ağustos anneleri demişti Gökçe ama Haziran başı ben ve Gökçe nin yavruları geldi.şimdi baya arkadaş da sancı açılma falan var.allah sağlıklı ve zamanımda almayı nasip etsin kucağınıza.
Valla cnm bizim hemşireler hop alıyor kucağına.aynı kıyafetle içeri dışarı geziyorlar .
Bugün doktorla görüştüm benim küçük kız beslenmek istemiyormuş hala kusuyormuş serum ve ilaç veriyoruz dedi.o kadar moralim bozulduki hala oksijen alıyor mu diye sormayı unuttum.beslenmemesi sıkıntı yaratır dedi.odadan nasıl çıktığımı bilemedim.başladım ağlamaya.ilk güne geri döndüm.allahım hepinize bebeklerinizle beraber sağlık versin.hastane kapıları,doktor konuşmaları çok zor arkadaşlar.allah kimseye yaşatmasın.

ayy cnm benimm.. Bence izin verirlerse sende al kucagin a, konus kizinla ,kokla onu , seni bi hissetsin gor bak nasil hizlanacak toparlanmalari..Biraz nazli olacak kizin demekki ..Sen kotu dusunupte niye kendine eziyet ediyorsun..Senden guc aliyorlar , hem sutun kacmasin..Guzel seyler dusun..Rabbim buyukk..Insallah en kisa zamanda gelecekler kucagina ..

X