Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy cnm benim cok guel bi haber buu...Seni birak ben havalara uctum burda :) ayy insallah en kisa zamanda cikacaklar ...

cnm evet yaa bazilari okadar abartiyo ki.. Bende bu tarz listeleri oudugumda yok artik diyorum ..

ayy cnmmm..Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallahhh..Bebegin biraz daha beklesin yaa noluuurr .. Rabbim hayirlisini bilir ama insallah erken gelmez hic bir bebisimizz...

Haklısın erken doğum yada doğum kasılmaları bir çok arkadaşta başladı .. ben daha bir türlü çantamıda hazırlayamadım ya içime yara oldu acil bir durum olsa kalıcam öyle gerçi ütülü herşeyim bavula konulup bi kaç eksik tamamlanacak o kadar

kızlar ben halen çalışıyorum..
izne çıkan varmı aranızda.. ya da ne zaman çıkmayı düşünüyor sunuz?
ben bebeğime eziyet mi ediyorum artık çıkmam mı lazım karar veremiyorum..

cnm benim 32 haftam 4 temmuzda doluyo..Ben kalmayi dusunuyordum ama bu aralar belim cok fena... Galiba en fazla 34 u gorecegim onemli olan senin kendini iyi hissetmen..iyiysen niye eziyet edesin..Kotu birsey olsa zaten coktaan birakirdin di mi ?

Bende anakucagi maxicossy ama araba henuz almadim..2-3 ay olunca yavrum ozaman deneyerek , anakucagina uyumlu olan bir model alacagim.. :)

cnm hemsire kucagina alabiliyorsa , annesi niye alamiyo ? Sende steril kiyafetler falan giysen ? belki daha cabuk iyilesecekler ?

ayy bende senin gibiyim cnm..bide dr. bana bebegin 35 haftalik gibi asagida dedi.yuruyus yasak bana Insallah durur kuzularimiz da vaktini beklerler...

ayy cnm benim yaaa .. sen yavrunla konus beklle nolur annem diyee Kan gelmesi doguma isaret olmasa gerek.. nisan cok ayri ya muayeneden falandir o .. kotu dusunmeyelim kotu olmasin dimi ?

ayy cnm benimm..rabbim yar ve yardimciniz olsun..insallah durur senin kuzunda Ya siz boyle anlattikca ben geriliyorum ve korkuyorumm Insallah hepsi vakitleirni beklerler...

insallah beklerler cnm yaa..Herkesin yavrusu beklesinde saglikla direk kucaklarimiza gelsinler insallah..

sen yine iyisin ben neyi bekliyorsam hala
hiç birşeyim yıkanmadı hepsi duruyor ya neden ben hala harekete geçmedim of bana..
izne çıkayım rahat rahat gönlümce halledeyim diyorum ama biran önce artık çantalarımızı hazırlayıp kapı azına ya da arabaya koymamız lazım,şart,gerekli ((

cnm benim 32 haftam 4 temmuzda doluyo..Ben kalmayi dusunuyordum ama bu aralar belim cok fena... Galiba en fazla 34 u gorecegim onemli olan senin kendini iyi hissetmen..iyiysen niye eziyet edesin..Kotu birsey olsa zaten coktaan birakirdin di mi ?

benim tamda sorunum bu işte ağrı eşiğim çok yüksek
Rabbime şükür dayanıyorum herşeye rahatım. dr. şaşıyor.. kendime çok güveniyorum galiba..
bir yerde dur demeliyim.. ve galiba bu ay sonu ben durmalıyım,, bebeğime konsantre olmalıyım artık..

cnm hemsire kucagina alabiliyorsa , annesi niye alamiyo ? Sende steril kiyafetler falan giysen ? belki daha cabuk iyilesecekler ?

ayy bende senin gibiyim cnm..bide dr. bana bebegin 35 haftalik gibi asagida dedi.yuruyus yasak bana Insallah durur kuzularimiz da vaktini beklerler...

İnşallah vaktinde gelir.bu başlık baya erkenci oldu.ağustos anneleri demişti Gökçe ama Haziran başı ben ve Gökçe nin yavruları geldi.şimdi baya arkadaş da sancı açılma falan var.allah sağlıklı ve zamanımda almayı nasip etsin kucağınıza.
Valla cnm bizim hemşireler hop alıyor kucağına.aynı kıyafetle içeri dışarı geziyorlar .
Bugün doktorla görüştüm benim küçük kız beslenmek istemiyormuş hala kusuyormuş serum ve ilaç veriyoruz dedi.o kadar moralim bozulduki hala oksijen alıyor mu diye sormayı unuttum.beslenmemesi sıkıntı yaratır dedi.odadan nasıl çıktığımı bilemedim.başladım ağlamaya.ilk güne geri döndüm.allahım hepinize bebeklerinizle beraber sağlık versin.hastane kapıları,doktor konuşmaları çok zor arkadaşlar.allah kimseye yaşatmasın.

kızlar tekmeler epey epey sıklaşmaya başladı , ve sertleşmeye. kaburgalarım fena acıyo bazen. bizim bebişler ciğer geliştirici filan olmadı. bunu olmak şart mı acaba?? 28 . haftada sormustum doktoruma gerek yok şu an demişti. ama kafamı kurcalıyor hala.
hepiniz iyisiniz değil mi,,, öpüyorum sizi

yarın bi arkadaşım da doğum yapıcak, geçen sen günü gününe doğum yaptı , bebeğini kaybetti. yani Allah ne yazdıysa o. Onun için de bizim için de dualarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:

Cnm bende herseyi aldim oylece paketlerle duruyor..Hurc alacagim yikayip utuleyip ona koyacagim ama ona bakamadim.. Bu arada hastanede bebegin kiyafetlerini ayri verin diyorlar yaa , english home da cok guzel bez hurc gordum.Bence sizde bakin kucuk evrak cantasina benziyordu :) Ben ona koyacagim..Diger kiyafetleri de irili ufakli hurclar alip onlara yerlestirecegim insallah..Annem erken daha diyo..bende 32 . hafta 4 temmuzda yani daha izne ayrilmadim , izne ayrilinca utuleyip koyarim diyorum ama bir yandan da neyi bekliyorum diye kiziyorum kendime off..

cnm agri esigin yuksekte olsa , bebeginin halini sen bilirsin en iyi..Bebegin iyi olmasa hissedip , ona gore ayrilirdin..Bence evham yapma. tabiki bebegine konsantre ol ama rahat olmasan , zorlansan zaten ayrilirsin isten ne kadar kalabiliyorsan okadar faydali olur..

ayy cnm benimm.. Bence izin verirlerse sende al kucagin a, konus kizinla ,kokla onu , seni bi hissetsin gor bak nasil hizlanacak toparlanmalari..Biraz nazli olacak kizin demekki ..Sen kotu dusunupte niye kendine eziyet ediyorsun..Senden guc aliyorlar , hem sutun kacmasin..Guzel seyler dusun..Rabbim buyukk..Insallah en kisa zamanda gelecekler kucagina ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…