Kızlar hastamedeyimsancım var.acılmam aynı 1 cm kadar.ama sancılarım artarsa dogum baslarmıs yatıs verdi doktor.nidilat mı ne onu veriolar 20 dk da bi.serum takıldı.cok korkuyorum bissuru agladım sancı cok zor biseymis esime devamlı elimi tut beni bırakma diorum dua edin nolur bebegim eger gelisimini tamanladıysa kuvezde kalmıcaksa dogsun ama degilse biraz daha dursun
Kızlar hastaneden geldik şimdi maalesef sancılar çıktı nst de ama açılma falan yok yarın sabah tekrar nst yapılacak dua edin daha küçük kuzum
Cnm inşallah zamanında ve sağlıklı gelir bebeğin.inşallah sancılarını dururlar inşallahKızlar hastamedeyimsancım var.acılmam aynı 1 cm kadar.ama sancılarım artarsa dogum baslarmıs yatıs verdi doktor.nidilat mı ne onu veriolar 20 dk da bi.serum takıldı.cok korkuyorum bissuru agladım sancı cok zor biseymis esime devamlı elimi tut beni bırakma diorum dua edin nolur bebegim eger gelisimini tamanladıysa kuvezde kalmıcaksa dogsun ama degilse biraz daha dursun
Kızlar hastaneden geldik şimdi maalesef sancılar çıktı nst de ama açılma falan yok yarın sabah tekrar nst yapılacak dua edin daha küçük kuzum
kızlar ben halen çalışıyorum..
izne çıkan varmı aranızda.. ya da ne zaman çıkmayı düşünüyor sunuz?
ben bebeğime eziyet mi ediyorum artık çıkmam mı lazım karar veremiyorum..
Kızlaarr selam. Dayanamadım hastaneye gittim bugün. Hem süt götürdüm hem oğluşlarımı gördüm. 2 gündür görmüyorum yavrularımı içeri girince dayanamadım hem konuştum hem ağladım. hemşire dedi ki gel her gün gör niye gelmiyorsunki? Dedim Pazartesi Perşembe diyorlar istemediler 2 gün zor dayandım. Şaka değil sütüm geriledi. Zorlamaya başladım bu seferde göğüslerim acımaya başladı. oğluşlarım kilo almış hatta bir güzel haber daha var biberon denemesine başlamışlar. Aras da Sarp da denemeye alınmış şimdi. Daha tam çekemiyorlarmış yine ağızlarındaki borudan takviye yapıyorlar. Sarp bu konuda daha tembelmiş. Yavaş yavaş alıştıracağız dedi hemşire. Uzun uzun konuştum yavrularımla. İkisi de konuşunca açtı gözlerini. Bu sefer de Sarpım gülümsedi annesine. İnanın nasıl keyiflendim anlatamam. Moralim yerine geldi can buldum çocuklarımı görünce. Allahım Goks e de iyi haberler aldırır inş. Hepiniz Allaha emanet olun.
Bu arada hepinize iyi kandiller. Bu mübarek günde yavrularımı da dualarınıza katarsanız çok sevinirim.. Allah hepinizden razı olsun.
cnm ben quinny buzz bebek arabası ve ona uyumlu maxi cosi ana kucağı aldım tavsiye ederim sürmesi falan çok rahat daha oğluşum kullanmadı ama denedikpuset maxicos, şiddetle öneriyorlar onu alacağım ama araba için karar veremedim. dün 5 saat dolaştım elim boş döndüm ewe ya
çokk yoruluyorum...
siz ne aldınız kızlar fikir olsun bana da artık almam lazım
Canim hic dusunme hastaneye git. Nst ye bagladimlar ay kuzumm haberdar et bizi de.Kızlar benim kasılmalarım artı ya sizin nasıl saate 1 e düştü gibi yada daha az napabiliriz fikri olan var mı
Kızlar hastamedeyimsancım var.acılmam aynı 1 cm kadar.ama sancılarım artarsa dogum baslarmıs yatıs verdi doktor.nidilat mı ne onu veriolar 20 dk da bi.serum takıldı.cok korkuyorum bissuru agladım sancı cok zor biseymis esime devamlı elimi tut beni bırakma diorum dua edin nolur bebegim eger gelisimini tamanladıysa kuvezde kalmıcaksa dogsun ama degilse biraz daha dursun
Canim o lekelenmeHala hastanedeyim kızlar.sancılarım yok denebilir arada hafiften giriyor.dunku gibi degil.seruma nidilata devam ediyoruz.tam tamam bebek gelmicek eve gidebiliriz derken lekelenme seklinde biraz kan geldi .doktorum tabiki hicbiyere gitmiosun dogum nisanı olabilir dedi.serum nidilat dil altı hapları na devam.ciger gelistiri vurulmaya baslıcaz.oglen tekrar acılmama bakılcak eger hala 1 cm se sorun yok dedi ama acılma artabilir dogum heran baslayabilir.cok dua edin nolurr
Bende çalışıyorum canım merak etme öyle pekte eziyet diye düşünmüyorum gerçi bende öyle kasılma falan yok şuan senin durumun nasıl? bu hafta sonu son benim ...
cnm ben quinny buzz bebek arabası ve ona uyumlu maxi cosi ana kucağı aldım tavsiye ederim sürmesi falan çok rahat daha oğluşum kullanmadı ama denedik
Mrb kızlar öncelikle gecmiş kandiliniz mubarek olsun..
Ben 3 gündür hastanede yatıyordum bugün evdeyim yarın tekrar gidicez duruma göre yatışıma hastanedemi evdemi devam edileceği kararlaştırılcak..
1 cmlik açılmam oldu ilerleme göstermedi.. Fakat sancılarım da cok fazla değişiklik olmuyor malesef baya baya çok sık gelen sancılarım vardı 10 dk 5-6 değişiyo.. 3 gün icerisinde bi cok kez nst ye bağladılar düzenli bi iki kere 10-15 dk bir gelince rahatlamıştık ama yine artıyo malesef.. Nidilat progestan serum iğneler derken eve gelmek istedik en azından duş muş alırım fln filan çok hazırlıksız yakalandım cünkü.. Ciger geliştirici igneyi yaptılar umarım faydası olur
purmelal,moon canınızı sıkmayın sakın.. Hamileliğim boyunca hep stresliydim belki ondan böyle oldu bilmiyorum ama hastaneye ilk yatışımda kendimi öyle bi şartladımki kendimi üzmemek icin bi kaç damla gazyaşı haricinde ağlamadım bile.. ilk iki günüm cok zor geçti son günüm rahattı biraz.. Dua edin Olumlu düşünün ben öyle yapıyorum.. zaten yapabileceğimiz hicbişey yok.. sancılarınız sıklaşmadığı ve açılmanız kanamanız olmadığı sürece çok sıkıntı yapmayın..Allahtan hayırlısını istemek lazım..Şuan hep yatıyorum sadece wc yemek yerken falan oturuyorum sizde öyle yapın.. Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın.. Gercekten bi faydası yok üzülmenin.. Kendinizede bebeğinize de iyi bakın.
smllt,moon,purmela...
kızlar sakin olamaya çalışın inşallah herşey yoluna girecek 32. hf. bitti nasılsa..
bizi haberdar edin lütfen..
çok erken doğum haberleri alıyoruz bu ara normal mi anlayamıyorum(