Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar hastaneden geldik şimdi maalesef sancılar çıktı nst de ama açılma falan yok yarın sabah tekrar nst yapılacak dua edin daha küçük kuzum

geçmiş olsun kızlar.. dualarımız sizinle habersiz bırakmayın bizi...
off doğumlar başlıyor mu ne?
korkmaya başladım ben..

Cnm inşallah zamanında ve sağlıklı gelir bebeğin.inşallah sancılarını dururlar inşallah
Kızlar hastaneden geldik şimdi maalesef sancılar çıktı nst de ama açılma falan yok yarın sabah tekrar nst yapılacak dua edin daha küçük kuzum

Cnm sana da inşallah biraz daha bekler diyebiliyorum.dua et.ya şafi ya Allah çek

kızlar ben halen çalışıyorum..
izne çıkan varmı aranızda.. ya da ne zaman çıkmayı düşünüyor sunuz?
ben bebeğime eziyet mi ediyorum artık çıkmam mı lazım karar veremiyorum..

puset maxicos, şiddetle öneriyorlar onu alacağım ama araba için karar veremedim. dün 5 saat dolaştım elim boş döndüm ewe ya
çokk yoruluyorum...
siz ne aldınız kızlar fikir olsun bana da artık almam lazım

kızlar ben halen çalışıyorum..
izne çıkan varmı aranızda.. ya da ne zaman çıkmayı düşünüyor sunuz?
ben bebeğime eziyet mi ediyorum artık çıkmam mı lazım karar veremiyorum..

Bende çalışıyorum canım merak etme öyle pekte eziyet diye düşünmüyorum gerçi bende öyle kasılma falan yok şuan senin durumun nasıl? bu hafta sonu son benim ...

Ben ctesi pazar da dahil gidiyorum.ikisini de hemşiresi küvezden çıkarıp kucağına alıyor.ben de canım arkasından bakıyorum.hemşire öpüyor...geçen süt vermek için kapıyı çaldım,araladım da biraz benim minik kızımın gazını çıkarıyordu hemşire.bak bu senin küçük kız dedi.demeseydi de anlamıştım zaten.annesi verene de kuzularına da kurban olsun.

Kızlar Allah hayırlısını versin, zaten iyice yaklaşıyoruz sona. erken doğum korkusu benide sardı açıkçası, bazen oraya sığamıyor gibi öyle ittiriyor baskı yapıyorki şimdi çıkacak diyorum, dahada tam 2 ayım var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hala hastanedeyim kızlar.sancılarım yok denebilir arada hafiften giriyor.dunku gibi degil.seruma nidilata devam ediyoruz.tam tamam bebek gelmicek eve gidebiliriz derken lekelenme seklinde biraz kan geldi .doktorum tabiki hicbiyere gitmiosun dogum nisanı olabilir dedi.serum nidilat dil altı hapları na devam.ciger gelistiri vurulmaya baslıcaz.oglen tekrar acılmama bakılcak eger hala 1 cm se sorun yok dedi ama acılma artabilir dogum heran baslayabilir.cok dua edin nolurr

cnm ben quinny buzz bebek arabası ve ona uyumlu maxi cosi ana kucağı aldım tavsiye ederim sürmesi falan çok rahat daha oğluşum kullanmadı ama denedik

Canim sakin ol tek gebeliklerde viraz daha geciktirebiliyirlar. Korkma en azindan 32 haftayi gectin daha rahat minigin su an. Ayy 2 hafta inceki halim geldi aklima. Moon la seni okurken dayanamiyorum. Haberdar edin ne olur. Allahin size guc bebeklerinize de beklemek icin kuvvet versin.

Canim o lekelenme

bendede ilmustu ama sebebi alttan muayene olmasiydi. Seninde iyle olamaz mi? Cok mu grldi?

Mrb kızlar öncelikle gecmiş kandiliniz mubarek olsun..

Ben 3 gündür hastanede yatıyordum bugün evdeyim yarın tekrar gidicez duruma göre yatışıma hastanedemi evdemi devam edileceği kararlaştırılcak..

1 cmlik açılmam oldu ilerleme göstermedi.. Fakat sancılarım da cok fazla değişiklik olmuyor malesef baya baya çok sık gelen sancılarım vardı 10 dk 5-6 değişiyo.. 3 gün icerisinde bi cok kez nst ye bağladılar düzenli bi iki kere 10-15 dk bir gelince rahatlamıştık ama yine artıyo malesef.. Nidilat progestan serum iğneler derken eve gelmek istedik en azından duş muş alırım fln filan çok hazırlıksız yakalandım cünkü.. Ciger geliştirici igneyi yaptılar umarım faydası olur

purmelal,moon canınızı sıkmayın sakın.. Hamileliğim boyunca hep stresliydim belki ondan böyle oldu bilmiyorum ama hastaneye ilk yatışımda kendimi öyle bi şartladımki kendimi üzmemek icin bi kaç damla gazyaşı haricinde ağlamadım bile.. ilk iki günüm cok zor geçti son günüm rahattı biraz.. Dua edin Olumlu düşünün ben öyle yapıyorum.. zaten yapabileceğimiz hicbişey yok.. sancılarınız sıklaşmadığı ve açılmanız kanamanız olmadığı sürece çok sıkıntı yapmayın..Allahtan hayırlısını istemek lazım..Şuan hep yatıyorum sadece wc yemek yerken falan oturuyorum sizde öyle yapın.. Tebessüm yüzünüzden eksik olmasın.. Gercekten bi faydası yok üzülmenin.. Kendinizede bebeğinize de iyi bakın.

Son düzenleme:
Bende çalışıyorum canım merak etme öyle pekte eziyet diye düşünmüyorum gerçi bende öyle kasılma falan yok şuan senin durumun nasıl? bu hafta sonu son benim ...

kasılmalarım başladı.. rahmim karnım çok ağır geliyor taşıyamadımı hissediyorum bazen..
1 temmuz da çıkayım diye düşünüyorum ama 8 temmuza da atabilirim.. karar veremiyorum..
bir arkadaşım geçen cuma 37. hf.sında doğum yaptı 2850 gr doğmuş bebek iyi imiş küvözde hiç kalmamış.
kendiside şimdiden ayaklandım diyor..

böyle erken doğumları duyunca tedirgin oluyorum galiba tatlım..

cnm ben quinny buzz bebek arabası ve ona uyumlu maxi cosi ana kucağı aldım tavsiye ederim sürmesi falan çok rahat daha oğluşum kullanmadı ama denedik

guinny 3 tekerlerkli olan değil mi
bende onu çok beyendim ama kendi aranın oturtma yeri yelkenli gibi :) pek komik geldi bana..
birde maxi cosi ye uyumlu mamas&papas var idi koltuğu çok rahat idi gümüş bacaklı 4 tekerlekli olan
ikisi arasında kaldım karar veremiyorum ya

smllt,moon,purmela...

kızlar sakin olamaya çalışın inşallah herşey yoluna girecek 32. hf. bitti nasılsa..
bizi haberdar edin lütfen..

çok erken doğum haberleri alıyoruz bu ara normal mi anlayamıyorum (

Sana da gecmis olsun canım.moon canım sana aynı sekilde.sen yine bizden iyisin.
Gokcecim alttan muayeneyi dun aksam 10 da yapmıslardı.lekelenmem sabah oldu 9 gibi..saat 11 de baktım biraz artmıs bildigin kan.acılmama baktılar aynı 1-2 cm kadar.serumlara ve haplara ragmen arada sancım oluyor.ciger gelistirici vuruldu.doktorum erken dogum olabilir biz olmaması icin elimizden geleni yapıyoruz dedi.dua ediyorum baaka hic bisey gelmiyor elimden.

Hay Allah, ağustos bebeleri çok sabırsız çıktı. İnşallah geciktirirler biraz daha. kendinizi şartlayın şimdi değil diye ama aynı zamanda hazırda olmanız lazım. Hastanedeki annelerin hayırlı haberlerini bekliyoruz, Allah yardımcınız olsun hanımlar...

smllt,moon,purmela...

kızlar sakin olamaya çalışın inşallah herşey yoluna girecek 32. hf. bitti nasılsa..
bizi haberdar edin lütfen..

çok erken doğum haberleri alıyoruz bu ara normal mi anlayamıyorum (

ama nişan kıpkırmızı kan olmaz diye duydum ben hep, kanlı bi akıntı gibi olur diyolar. inşallah nişan değildir.

merhaba kızlar, moon ve purmelal allah yardımcınız olsun bende cumartesi doktor kontorülüm vardı biri 1860 digeri 2000 olmuşlar ve ikisininde ayakları aşagıda 36 yı görmeyebiliriz dedi cok tepikleyip suyu patlatabilirler dedi sorunsuz 36 yı bile bulsan bu şekilde dolar dolmaz alırım birbirlerini eziyorlar dedi, benden de bu kadar herkese tam zmanında dogumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…