Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Tamam canım ben yarın arayacağım telini kaydettim dışardayım şuan haber vereceğim sana. Ne demek tatlım ya iyi olsun yavruların sen mutlu ol başka ne isterim ben. Öpüyorum seni çok yarın mesajla bildireceğim. Allaha emanet olun...

Bugün dışarı çıktık eşimde yürüyecek mecalim yok sanki geceleride uykusuz yok geçti bendendiyorum canım 20 Temmuz'dan sonra alırız dedi 21 22 si gibi artık 30 dan geri saymaya başladık bazen diyorum gelsin zor oluyo sonra küçük büyüsün daha diyorum sağlıkla gelsin kuzum inşallah sende dayanırsın tatlım 20 sine kadar doğumu nerde yapıcan hangi hastanede

Artık öle uzun yürüyüşler zorluyor canım bizleri bende yürüyorum fakat gelince ayaklarım fena açıyor. Biraz daha dayansınlar kuzucuklar dayanırsa benimkiler aynı tarihlerde olabilir doğumlar:) Florance nintingale Fulya ya gidiyorum orda doğumum olacak kısmetse. Senin nerde olucak?

Nşallahhhhh canım dursun kuzular o zamana kasar beraber doğuralımbenim tüp bebek kontrollerim fertijinde oluyo orda doğum olmuyo o yüzden kendi doktorum medikal park Bahçelievler e gelicek orda olucak doğum daha hiç bişey konuşmadık hastaneye bakalım nasıl olucak

İnşallah canım hayırlysıyla alalım kucağımıza:) biZim de tüp memoriale oldu 4 ay oraya gittim sonra buraya geldim seviyorum doktorumu:) biz konuştuk herşeyi gayet iyi sende konuş artık bu sıralar canım.

İnşallah canım hayırlysıyla alalım kucağımıza:) biZim de tüp memoriale oldu 4 ay oraya gittim sonra buraya geldim seviyorum doktorumu:) biz konuştuk herşeyi gayet iyi sende konuş artık bu sıralar canım.
Canım ben bırakamadım tüp ten sonra rahimde dikiş iğneler falan olunca cesaret edemedim başka doktora geçmeyi gerçi bende çok memnunum çok güveniyorum seval Hanım'a oda hastaneyi çok tanımıyor sadece doğumdan doğuma gidiyo sonuçta onla konuştuk epidural sezeryan diyo hastanenin koşullarını daha bilmiyoruz biraz rahatsız galiba

Gökçem bu arada eltimin adı Naz Aybar. Unutmuşum yazmayı.

Canim nasil tesekkur etsem bilemiyorum. Surekli eahatsiz edecek biri degilim. ziyaretlerimi engelliyorlar du an Pazartesi Persembe gel diyorlar. Dayanamiyrim bu kadar uzun ayri kalmaya. Ziyaretlerime yardimci olursa sevinirim. Onun disinda ben zaten gerekli bilgilrri doktordan ogrendigim icin rahatsiz etmem. Tacizcidegilim yani. Bugun gidecegim mesela ziyarete sokacaklar mi bilmiyorum. Ama eltin oradayda mesela yardimci okursa sevinirim.

kızlar çok baskı yapıyo benim kuzu sanki çıkmak istiyorum dermiş gibi anlamadım:26::26::26::26:

Senin kuzu da benim sıpalar gibi sabırsız anlaşılan. Söyle annesi az daha dursun... Doğurmucam de :) Bende en azından 1 gün işe yaramıştı ertesi gün doğuma girdim. Etkili olduğu pek söylenmese de ikna edebilirsin :) Brenimkiler ikiz olduğu için onlar kazandı :)

Günaydın annecikler. Rabbim bu mübarek günde edeceğimiz dualarımızı kabul etsin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin.Dualarınızda yer almak dileğiyle Hayırlı kandiller...

Canım akşam çok kötüydüm anlatamam dedim geliyo benim kuzu baskı yapıyo kasılıyo belim ağrıyo off fenaydım yani bekle annem dedim 3 4 hafta daha galiba dinledi benim ki sabah iyi uyandım sadece bel ağrım kaldı
senin kuzular inatçı çıktı tatlım ama görücen yine inat edip yakında hastaneden de çıkarlar

Offf seninki başlamış kaçma yolları aramaya.. İyi olmana sevindim lütfen yorma kendini. Ayağını uzatıp dinlen. Dinlenmektir bunun ilacı.

Kızlaarr selam. Dayanamadım hastaneye gittim bugün. Hem süt götürdüm hem oğluşlarımı gördüm. 2 gündür görmüyorum yavrularımı içeri girince dayanamadım hem konuştum hem ağladım. hemşire dedi ki gel her gün gör niye gelmiyorsunki? Dedim Pazartesi Perşembe diyorlar istemediler 2 gün zor dayandım. Şaka değil sütüm geriledi. Zorlamaya başladım bu seferde göğüslerim acımaya başladı. oğluşlarım kilo almış hatta bir güzel haber daha var biberon denemesine başlamışlar. Aras da Sarp da denemeye alınmış şimdi. Daha tam çekemiyorlarmış yine ağızlarındaki borudan takviye yapıyorlar. Sarp bu konuda daha tembelmiş. Yavaş yavaş alıştıracağız dedi hemşire. Uzun uzun konuştum yavrularımla. İkisi de konuşunca açtı gözlerini. Bu sefer de Sarpım gülümsedi annesine. İnanın nasıl keyiflendim anlatamam. Moralim yerine geldi can buldum çocuklarımı görünce. Allahım Goks e de iyi haberler aldırır inş. Hepiniz Allaha emanet olun.

Bu arada hepinize iyi kandiller. Bu mübarek günde yavrularımı da dualarınıza katarsanız çok sevinirim.. Allah hepinizden razı olsun.

canım göğüs ucu koruyucu varmış biberon ucu gibi, onlara bak istersen. bende şimdi listemi yapıyodum doğuma hazırık bölümünde başlık var ordaki listelere bakarken gördüm yazmışlar.
bu arada bazıları o kadar abartmışki, mama önlüğü, hastane çıkışının yanında 5-6 tulum falan yazmışlar, şapka eldiven zaten hastane çıkışlarının içinde var ayrıca fazladan koymaya gerek yok , emzikte doğar doğmaz verilmez bence, sanmıyorum okadar ıvır zıvır lazım olacağını.

Kızlar benim kasılmalarım artı ya sizin nasıl saate 1 e düştü gibi yada daha az napabiliriz fikri olan var mı

Kızlar benim kasılmalarım artı ya sizin nasıl saate 1 e düştü gibi yada daha az napabiliriz fikri olan var mı

Canım kasılma derken nasıl mesela? Beninde karnım sertleşiyor belimde ağrıyor ama ütü yaptım sanırım ondan kasıklarımda ağrı değilde bazen çıkacaklar gibi. Bu konuda Gökçe daha bilgili gökçeeeee:)

Kızlar hastamedeyim sancım var.acılmam aynı 1 cm kadar.ama sancılarım artarsa dogum baslarmıs yatıs verdi doktor.nidilat mı ne onu veriolar 20 dk da bi.serum takıldı.cok korkuyorum bissuru agladım sancı cok zor biseymis esime devamlı elimi tut beni bırakma diorum dua edin nolur bebegim eger gelisimini tamanladıysa kuvezde kalmıcaksa dogsun ama degilse biraz daha dursun

Çok çok geçmiş olsun canım sıkma canını bu mübarek gecede Rabbim en iyisini bilir. Doğum olursa da hayırlı gelsin miniğin. Birde tek gebelik durdurmak daha kolay ama tabi aksi bişey olmassa.dualarımız seninle olsun..

Kızlar hastaneden geldik şimdi maalesef sancılar çıktı nst de ama açılma falan yok yarın sabah tekrar nst yapılacak dua edin daha küçük kuzum

gecmis olsun canim ,insallah zamaninda gelir,
Kızlar hastaneden geldik şimdi maalesef sancılar çıktı nst de ama açılma falan yok yarın sabah tekrar nst yapılacak dua edin daha küçük kuzum

gecmis olsun insallah bir sey olmaz cizergende yaziyo eger okuduysan 8 ayi bitiriyosun bu gun yani 9 ay olucaksin,bununda normal oldugunu biliyorum eger dogum olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…