Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım 3 çocuk doğurmuş bi ablam var bebeklerin ilk doğduğunda biraz kilo verdiğini söyledi bana, onlarında şişkinlikler olurmuş onu atarlarmış, endişhelenme. inşallah çabucak 2 kiloya ulaşırlar

valla akraba olsun olmasin bir insanda vicdan olacak... Canm. Suan yeni uyandm ve ayaklarim basarken agriyor.. anladmki misafir agirlayacak gucum yok artik... Annecim gelseydide bi rahat etseydim.. rabbim kimseyi sahipsiz birakmasin.. canim annem yakinmda olsaydi cok rahatlcaktm...

canm kzmrl dogru soyluyor. Bebislerde ilk dogduklarnda sislik oluyor biraz kilo veriyorlar. Zaten bu sebepten sorun ediyoryz ben ve esim...haldir huldur yemeye basladim.. kendi kilolarimi takmiyorum bebegim saglikli olsunda insallah. Bu kadar yedim butun kiloyu Ben almisim diye soylendm. :) ... Bebisler haftada 260 civari alabiliyorlarmis canm.. ben inaniyorum cok kisa zamanda kucaklariniza alip guzel guzel fotolarinizi koyacaksiniz.... Rabbim guc kuvvet versin sanada gokceyede... Bebislerinizede saglik insallah.. hayrlisiyla bu son aylari atlatip alirz kucagimiza insallah...

bu gece berbattı kızlar, artık kaburgamda sancılar başladı ara ara batmalar. uyku yok doğru dürüst ama herşeye binlerce şükür Rabbim.
hayırlısı bakalım artık sona doğru yaklaşıyoz. hepinizi çok seviom. çok uzun yazamıycam. Allah'a emanet olun.

Selam guzel anneler..
Dr gittim sabah bebegim 2300 gr.. olmus..
Cati muayenemide yaptik..
Asiri dar degil . Ama 3500 uzeri bebek icin hic rahat degil dedi.. yani diguma yakin belli olacak ne oldugu... tatile gudebilirsin hic acilma yok suyun cok guzel bebek cok rahat dedi.. cok sukur Rabbime.
Allah hepimuze guzel haberler almayi nasip etsin insallah..
Birde cati uayenesinde gik bile demedim hissetmedim desem yeridir :)

Canım kendi annemde az değil. Durup dururken eve gideceğim diye tutturdu. İşi varmış evde. Tamam git dedim 1 haftadır bırak iş yapmayı fellik fellik geziyor. Dün kayınvalidemin durumunu anlatınca tamam yarın geliyorum demişti. Şimdi aradı beni Pazartesi geleceğim çamaşır yıkıyorum diyor. Üstelik annem kendi evinde yalnız yaşıyor. Yani arkasında iş veya emek bekleyen biri de yok. Yıkama kardeşim kalsın 1 ay. Ne olacak. Kapalı duran ev. Çok bunaldım anlatamam. Dehşet derecede bunalıma girmiş durumdayım.

Canım biliyorsun benim oğluşlardan Sarp 1425 gr Aras da 1650 gr doğdu. İlk 1 hafta kilo verdiler. Perşembe kilolarını sordum. Sarp 1660 Aras 1750 civari olmuş. Neredeyse 100 gr almışlar. Bu iyiye delalet. Allahıma çok şükür beslenmede sorunları yok. Küvez oksijenine geçmelerine sevindim. Ama benimkilerde ağızlarındaki hortumları çekiştiriyorlar. Bir de takılı serumları sürekli yer değiştirdikleri için artık yavrularımın ellerinde ayaklarında kollarında takacak yerleri kalmamış. Geçen gittiğimde Arasın serumu sağ omzuna takılmıştı. Her yerleri delik deşik mosmor olmuş yavrularım. Her gün Allahım beni affet diyorum. Kendimi o kadar çok suçlu hissediyorumki. Canımın acısını anlatamam. Gerçekten çok zor durumdayım. Psikolojim yerlerde. iki gündür görmüyorum yavrularımı bu şekilde evde beklemek daha kötüymüş. Tabi ki bizden daha kötü durumda olanlar var. Kadın zamanında doğum yapmış bebek yüz felçmiymiş aynı yoğun bakımdalar. Birinin karnından amniyon sıvısı alırken annenin akciğerine amniyon sıvısını kaçırıp hem anneyi hem bebekleri ölümden döndürüyorlar ama ikizlerden birini kaybediyor kadın. Diğer yavrusu için mücadele ediyor. Bunları görünce çok şükür rabbime diyorum. Allahım yavrularıma zeval vermedi en azından sadece erken doğum sebebiyle yatıyorlar.

yopun bakım kapısının önünde konuştuğum bir kadın çocuğumun şah damarı tıkandı dedi. Açmışlar. Hayata döndürmüşler. Millet neler yaşıyor. Her ne kadar şükretsekte engel olamıyoruz kendimize. 15 gündür ellerimiz bombos ne bir temas edebildik ne doyasıya koklayabildik yavrularımızı. Gücümün tükendiğinin farkındayım. Allaha sığınıyorum her gün bana da yavrularıma da kuvvet ver diye. Daha fazla Polyannacılık oynayamayacağım. İçimde çok kuvvetli bir çığlık büyüyor. Birazcık ucunu bıraksam toparlayamayacağımın farkında yaşıyorum.

Canım çok sevindim. Allah zamanında kucağına aldırsın. Aynı çatı muayenesini bir de sancın varken yaptır bakalım gık diyor musun demiyor musun?Ağzıma edildi hatta biraz kan geldi benden. Önemsizdi ama çatı muayenesinden nefret ettim.

Kızlar bayagıdır giremiyordum iyiyim de bide şu sıcaklar olmassa çok bunalıyorum gece yatamıyorum kaburgalarım sırtım hep birden ağırıyor.

Allahım dayanma gücü ve kuvvet versin sana canım. Bebişine de sağlık.

Kızlar bayagıdır giremiyordum iyiyim de bide şu sıcaklar olmassa çok bunalıyorum gece yatamıyorum kaburgalarım sırtım hep birden ağırıyor.

Canım yastığını yükseltmeyi dene. iki yastıkla yatıyorsan üç koy. Kaydıra kaydıra koyarsan faydasını görürsün. bende çok etkili olmuştu. Çok dayanamıyorsan sıcaklara vantilatör kullansan uzağında duracak şekilde iyi olur.

Canım pekmezi yoğurda karıştırıp yiyebilir misin? Ya da suya koy erit iyice meyve suyu gibi ye. belki faydası olur. Daha rahat yersin.

yoğurtla beraber yenince pekmez özelliğini kaybediyormuş, dediğim gibi ben bir şişe pekmez bitirdim hergün su gibi içiyordum gerçi faydası olmadı diyemem bebeğim 5 günde 170 gr aldı az değil ama çok da değil yani:) belki de pekmezden oldu bilmiyorum çünkü çok düzenli içtim.

Son düzenleme:
Selam annecikler. Okuyorum fakat yazamadım bir türlü. Perşembe kontrol günümüz dü bebişler 2 şer kg. Olmuşlar bir sıkıntımız yok dedi doktorum önden gidiyorlarmış ve ben halen iyimi kötümü anlamış değilim bu durumda olan varmı?Kontrollerimiz haftalık devam edicek. Sonlara yaklaştıkça karnım iyice ağırlaştı gece uykularım çok iyi değil uyanıyırum sürekli birde belim fena ayaklar şişiyor zaten. Bide sıcaklar bunaltıyor. Buna da şükür diyorum şikayetçi tabiki değilim:) bizden bu kadar.

Gökçe Göks dualarımız sizinle Rabbim tez zaman da kucağınıza almak nasip etsin.

keşke annen daha fazla yanında olabilse,destek olabilse sana. sanırım çok yanlız kalmışsın ondan dayanamıyorsun, dayanabileceğin bir omuz olsa yanında belki daha güçleniceksin. Umarım en kısa zamanda çıkar bebeklerin evinizde rahatlarsınız. Allah yardımcın olsun, ordaki tüm bebeklere şifa tüm annelere güç sabır versin.

canım allah yardımcın olsun ben 1 taneyle böylesem senin halini düşünmek bile zor ama maşallah kuzularına büyümüşler artık

canım allah yardımcın olsun ben 1 taneyle böylesem senin halini düşünmek bile zor ama maşallah kuzularına büyümüşler artık

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.evet biz sizden biraz daha zorlu geçiriyoruz ama inşallah az kaldı.
Bebişe söyle az daha dayansın doktorum bize 20 Temmuz dedi hedefimiz ama bilmiyorum dayanırmıyız:) hayırlısı olsun ne olursa. senin tarih bellimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…