Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cnmmm çatlamadan yırtan ben mi varım bir tek :)

aa benimkide ayni saatlerde uyuyo ama ben not almadim..Bende deneyeyim bi ama benimki hepe gece uyaniyoo ..eger doguncada oyle olursa yandik :)

Şeytan kulağına.. gece hiç uyanmıyoruz biz mısıl mısl :) işe gidiş saatimde uyanıyor kuzum 7-11 arası uyanık .. 13:00 e kadar uyuyor...
akşam 18:00 e kadar yarı uyanık yarı uykulu ... 18:00 da müthiş bir böbrek ağrısı ile uykuya geçiyor.. sa:22 - den 01:00 e kadar yaklaşık uyanık .. :)sonra sabaha kadar uyuyoruz :))

bakalım gelsin yanıma soracam gerçekten boyle mi diye :)

Rabbim bebeklerimize karnımızda da doğduktan sonrada sağlık huzur versin inşallalh...

Gokçecim..
bak ne güzel değişti güzelleşti herşey..
umutla bakıyorsun artık .. insaşşah kuzularının kucağına geldiği zamanları da anlatacaksın bize...
Rabbim güç kuvvet sabır versin sanada goks e de.. dualarımız sizinle..

tatlım babacığından bir haber varmı?ameliyet nasıl geçmiş? herşey çokça yolundadır inşallah...

Meyve suyu neden içmiyorsun zararlı mı ? ben içiyorum arada canım istiyor kahve çok az çay aynı şekilde sadece tek yemediğim sosis ve salam kesinlikle yemiyorum

cnm icinde katki maddesi var diye icmiyorum..Bide kabizlik problemmim var zaten , posali olsun diye meyveyi yiyorum..Mumkun oldugunca paketlenmis hazir seylerden yememeye/icmemeye calisiyorum ...

catlamayan kalmadi zaten topic te :) Bizde kimse dayanikli degilmis demekki :) Topic ce catlagiz :)

ayy ne guzel haberler bunlarrr ... :) Aras la basin dertte ozaman :) İlerde cok firlamada olur bak :) Rabbim sag salim kucagina aldirsin insallah yaa olmadi biz topluca yardima geliriz sana :)

hemsire de bak ne guzel belki uyanir diye yaninda altini degistirmis... Gerilme sen aman ufakliklar hissetmesin..Coka z kaldi insallah artik sen bakacaksin kuzularina :)

Insallah darisi goks un ve irem le selen in basina..Bak biz daha dogurmadan sen insallah evde kuzularina bakiyor olacaksin :)

bizimki surekli uyur ve uyanik modda..gece wc kalktigimda bile oda uyaniyo durtuyo beni yataktan kalkarken ve WC de klozette :) Benim basim dertte galiba :) Ayy gelsin de kuzucum sag salim vaktinde ben sabaha kadar otururum onunla :)

dua eden,hatir soran,son gelismeleri takip eden canlarim...hepinize ayri ayri tesekkür ederim..iyiki varsiniz...ameliyat sorunsuz gecti sayilir..su an kafasinda ki odemi disari atan bir hortum bagli..dolayisiyla musaade altinda..yogun bakimdan cikti ama..verilmis sadakamiz varmis..biraz bilinc kaybi mevcut ne yazikki 5 yasindaki bir cocuk gibi konusuyor bazen..doktor normal dedi..zamanla gececekmis..ama artik riskli grupta dikkatli yasamasi gerekiyor dedi..bizde gerekeni yapip,dua edecegiz bundan sonra yasatmasin diye böyle aci..bebegim iyi..sikintim yok cok sükür..kac gündür hastahaneye git gel ödem olustu sadece bi hayli sistimm hepinizi cok seviyorum...bende sizlerin yazdiklarini okuyayim simdi..

gökçecim güzel haberlerine çok seviniyorum Rabbim goks ve sana bir an önce yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..
zeldacım babam için Allahtan acil şifalar diliyorum bol bol YA ŞAFİ YA ALLAH de tatlım...
buarada benim oda bu haftasonu yapılıyor inşallah.. cts boyanacak pazar mobilyalar kurulacak.. ve yerleştirince hemen siz teyzeleriyle paylaşıcam resmini:)
kızlar buarada çatlak bende de oluşmadı.. ben 57 kilo çıktım. 1 kilo zayıfladım sanırım.. bebeğim en son gittiğimde 1kilo şimdi 1800 olmuş. boyumuzda 44 cm olmuş. haftaya cuma marmara eğitim araştırma hastanesine gidicem. bundan sonrdaa orada devam etmeyi düşünüyorum. orada doğum yapmamı tavsiye ettiler. hayırlısı inşallah. buarada kızlar ben 3 adet gecelik 1 adet alt üst almıştım. ama hastaneye 3 takım geceliğimi götürmeyi düşünüyorum.. sezeryan olacğı için alt üstü daha sonra giyerim diye düşündüm. veeee ankaradan annemler geliyor salı günü pzara kadar buradaar.. uçuyorum sevinçten şuan:)

Canımmm ben var ya pijama takımını sadece doğumu geciktirmek için yatırdıklarında giydim. Doğumdan sonra üstüme geçirmedim. Sadece alt pijamayı büyük aldığım için onu giymiştim. Ameliyat yerime temas etmiyor ve karnımı sıkmıyor diye. Ama geceliklerin hepsini götürmeni tavsiye ederim. Fakat parfüm ve deodorant kullandırmıyorlar kimyasal diye haberin olsun. Her gün banyo yapıyorum bıkmadan yılmadan ama sanki hala kokuyorum. O kadar çok alışığım ki deodoranta sanki sürekli kokuyorum.

Kozmetik götür ameliyattan önce süslenirsin :)

Canım Selen ve İrem için dr lar açıklama yapmıyor mu? Solunum cşhazından çıktılar mı? Biberona geçtiler mi? Son durumdan haber veriri misin? Meraktayım...

onu sorcaktım ya biraz makyaj delisiyimdir biyerlerime bişiler sürmezsem olmaz çünkü:) bu pijamaları vs. bebek bakım çantasıyla mı götürüyoruz yoksa başka münük valiz gibi birşeymi götürüyoruz? buarada senin yazdıklarını okudum az önce, sbh ceviz yemiştim bir avuç fındık aldım yedim şimdi içeride çıldırıyor şuan gökçe teyzesi:)

buarada kızlar misafirlerin nevresim takımlarıydı pikeleriydi vs. sbhtan beri çamaşır yıkayıp asıyorum toplayıp katlıyorum.. ütü birikti bir yığın zaten dolu ütü vardı... ütüler kalıcak artık.. olmazsa kadın gelicek 3 hafta sonra ozaman o temizlerken bende ütü yaparım dimi yoksa günde 1-2 1-2 yapsammı

Kızlar eşinle konuşurken lactamil varmış dedim süt arttırıcı ama aaa bugün onun reprezantı geldi asm ye dedi
sonra 1 ay önce içilmesi iyiymiş dedim öyle bişeyden bahsetmedi dedi sütü arttırıcı özelliği çok azmış ama kalitesini çok arttırıyomuş
bide mamaları tanıtmış bebelac ve aptamil aynı firmanın ürünleriymiş biri alt kesim biri üst kesim için üretilmiş içeriği herşeyi aynaymış (altusla arçelik gibi)aptamil kullanırız diyoduk ama eşim bebelac alırız diyo birinin kutusu 20 tl iken diğeri 7 tl imiş sadece ambalaj farkı varmış bilginize kızlar hemen paylaşıyım dedim

Vallahi gökçecim gerçekten haklısın nefret ederdi böle mıy mıy insanlardan kendim öle oldum çıktım
takmazdım çok kafama böle şeyleri ayrıca çokta özenli olmadım canım ne istediyse yedim düşünmedim yararlı mı zararlı mı diye hep sakınan göze çöp batar derdim demek ki insanoğlu böyle bişey aman bebeğim olsunda zayıf olsun derdim Allah verdi kilolsusunu ister oldum sağol kendime getirdin beni Allah a emanet kuzum kuzularımız inşallah güzel olucak inşallahh

Canım ben ameliyata girmeden makyajımı yaptım. Makyaja birşey demiyorlar. Ama deodorant ve parfüm emzirdiğin için kullandırmıyorlar.

Ben kendi eşyalarımı ayrı bir çanta yapmıştım. Bebek çantasına pek ihtiyaç olmadı biliyorsun. Ama kendi çantamdan ben ameliyattan çıktıktan sonra eşyalarımı alıp giydirmeleri daha kolay oldu. O yüzden ayrı çanta yapmanı ve yakınlarından birine içindekileri anlatmanı tavsiye ederim. Hoş ben anlattığım halde bile o nerede bu nerede diye arandı millet. O halimle bile ben söyledim yerlerini. Seni iyi dinleyecek birine anlatman senin açından faydalı. bu konuda eşini görevlendirme çünkü o gün aptallaşıyorlar :) Tecrübeyle sabittir.

Ceviz fındık sakın eksik etme. inan çok faydalı ben hala her gün bir avuç yiyorum süte faydası varmış. Fakat vazgeçemediğim birşey var çay.. İçmeden duramıyorum. Çayla fındık çayla ceviz vazgeçemiyorum.

Canım ben bugün Lactamil aldım. 1 bardağını içtim bile. Ama lactamilin üzerinde kesinlikle süt arttırıcı özelliği var demiyor. Süt oluşurken annelerin depolarından kullandığı için anne depolarına takviye yapar diyor. Bu sayede kalitesi artabilir eşine katılıyorum. Süt arttırıcı özelliği olan Humana Still Çay.. Üzerinde bağıra bağıra düzenli kullanımda süt arttırır diyor.

Ama bu Aptamil ve Bebelac olayı süper oldu. Bende Bebelac düşünebilirim. Aynı işlevi görecekse neden daha fazla vereyim dimi yani. Aradaki farkla çocuklarıma birşeyler alırım :)

Öylemi oluyoki hıckırık .. ama kalp atışı gibi düzenli .. Ay icime su serptin wallaha :)) ben böle büyük üst üste hareket olduğunda hıckırıyor sanıyordum..

yok canım hıckırık oo benim ikinci hamilelik ve şuanki ikiz oldugundan cok sık oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…