kızlarr bu arada hiç çatlamadım diye sevinirkendün göbeğimin alt tarafı acayip kaşınmaya başladı bir baktım 7 8 tane kırmızı çatlak önce üzüldüm sonra mınnakımın bana hatırası dedim alıştırdım kendimi
aa benimkide ayni saatlerde uyuyo ama ben not almadim..Bende deneyeyim bi ama benimki hepe gece uyaniyoo ..eger doguncada oyle olursa yandik :)
Meyve suyu neden içmiyorsun zararlı mı ? ben içiyorum arada canım istiyor kahve çok az çay aynı şekilde sadece tek yemediğim sosis ve salam kesinlikle yemiyorum
cnmmm çatlamadan yırtan ben mi varım bir tek :)
kızlarr bu arada hiç çatlamadım diye sevinirkendün göbeğimin alt tarafı acayip kaşınmaya başladı bir baktım 7 8 tane kırmızı çatlak önce üzüldüm sonra mınnakımın bana hatırası dedim alıştırdım kendimi
Kızlaaarr selam yeni geldik hastaneden. Doktorumuzla konuştuk şimdilik durumları iyi büyüyorlar dedi. Süt miktarını arttırmış gene. Hafta sonu inceleyip karar vereceğim dedi. Sanırım bu şu anlama geliyor. Önümüzdeki hafta biberonla beslenip beslenmeyeceklerine karar vereceğim demek istedi gibi geldi bana. Pazartesi belli olacak.
Hemşire eşimle benim yanımda uyansınlar diye altını değişti besledi. Ama benim sıpacanlar gözünü bile açmadı. Bunları yaparkende biraz eğitim verdi. Artık tam çıkmaya yakın Aras la konuştum. Sesimi duyunca gülümsedi sıpam. Sonra zorla da olsa açtı gözlerini babasıyla ve benimle göz temasını kurdu. Sesimi tanıyorlar sanırım. Henüz babaya çok tepki vermesede ne zaman konuşsam tepki alıyorum. Hemşireye söyledim 8 ay her gün konuşuyordum sohbet ediyordum onlarla. Arada konuşun ne olur dedim.
Aras çok sinirliymiş. Annesine çekmiş dedim. Kıyamet koparıyor dedi. uyanınca farkedin istiyor acıkınca farkedin istiyor canı sıkılıyor farkedin istiyor sürekli ağlıyormuş. Her odadan duyuluyor sesi dedi. Kısacası yanmışız bunu söyledi. Dedim hiç uyumayım yeterki yanımda olsun ben hep farkederim onu. Sarp babaya benzememesine rağmen sakinliğini babasından almış. Kız kendini paraladı gık demedi. Aras ı besledikten sonra yüzsütü çevirdi hemen mızıklandı. Hazırda bekliyor oğluşum. Az kaldı yakında siz besleyeceksiniz dedi. Bir kere dokunmak için kokularını duymak için ömrümü veririm dedim.
Ben bu kadar uzak kalırken hemşirelerin çocuklarımla bu kadar temasta olması bazen geriyor beni. Annesi onların saçının teline kurban olur. Allah sabır versin bana da yavrularıma da..
Şeytan kulağına.. gece hiç uyanmıyoruz biz mısıl mısl :) işe gidiş saatimde uyanıyor kuzum 7-11 arası uyanık .. 13:00 e kadar uyuyor...
akşam 18:00 e kadar yarı uyanık yarı uykulu ... 18:00 da müthiş bir böbrek ağrısı ile uykuya geçiyor.. sa:22 - den 01:00 e kadar yaklaşık uyanık .. :)sonra sabaha kadar uyuyoruz :))
bakalım gelsin yanıma soracam gerçekten boyle mi diye :)
Rabbim bebeklerimize karnımızda da doğduktan sonrada sağlık huzur versin inşallalh...
gökçecim güzel haberlerine çok seviniyorum Rabbim goks ve sana bir an önce yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..
zeldacım babam için Allahtan acil şifalar diliyorum bol bol YA ŞAFİ YA ALLAH de tatlım...
buarada benim oda bu haftasonu yapılıyor inşallah.. cts boyanacak pazar mobilyalar kurulacak.. ve yerleştirince hemen siz teyzeleriyle paylaşıcam resmini:)
kızlar buarada çatlak bende de oluşmadı.. ben 57 kilo çıktım. 1 kilo zayıfladım sanırım.. bebeğim en son gittiğimde 1kilo şimdi 1800 olmuş. boyumuzda 44 cm olmuş. haftaya cuma marmara eğitim araştırma hastanesine gidicem. bundan sonrdaa orada devam etmeyi düşünüyorum. orada doğum yapmamı tavsiye ettiler. hayırlısı inşallah. buarada kızlar ben 3 adet gecelik 1 adet alt üst almıştım. ama hastaneye 3 takım geceliğimi götürmeyi düşünüyorum.. sezeryan olacğı için alt üstü daha sonra giyerim diye düşündüm. veeee ankaradan annemler geliyor salı günü pzara kadar buradaar.. uçuyorum sevinçten şuan:)
Canımmm ben var ya pijama takımını sadece doğumu geciktirmek için yatırdıklarında giydim. Doğumdan sonra üstüme geçirmedim. Sadece alt pijamayı büyük aldığım için onu giymiştim. Ameliyat yerime temas etmiyor ve karnımı sıkmıyor diye. Ama geceliklerin hepsini götürmeni tavsiye ederim. Fakat parfüm ve deodorant kullandırmıyorlar kimyasal diye haberin olsun. Her gün banyo yapıyorum bıkmadan yılmadan ama sanki hala kokuyorum. O kadar çok alışığım ki deodoranta sanki sürekli kokuyorum.
Kozmetik götür ameliyattan önce süslenirsin :)
Vallahi gökçecim gerçekten haklısın nefret ederdi böle mıy mıy insanlardan kendim öle oldum çıktımKızlaaarrrr valla kızıyorum ben size yaaa.. Bazen yazdıklarınızı kaşlarımı çatarak okuyorum. Moon bebeğin gayet sağlıklı Allahın izni ile 2 kilo olmuş bugün doğsa hayata devam edecek durumda neyine üzülüyorsun kuzum sen.
Hareket etmiyor diyen arkadaşlar bu haftalarda bebekler rem uykusuna geçiyor hareketler daha kısıtlı ve bebişler daha çok uyur modda oluyorlar. Yani hareketsiz değiller büyümek için uyuyorlar anneleri.
Kilo aldım beeeeenn diyen arkadaşlar valla bu yazdıklarınızı görüncede çok kızıyorum sizeee.. Keşke 40 kilo alsaydım bebeklerim şu an yoğun bakımda değil de olması gerektiği yerde olsalardı.
Ben doğumdan sonra manyak gibi yedirmelerine rağmen (süt olsun diye) 7 kilo vermişim. Daha da ödemlerim var yani veririm. 18 kilo aldım biliyorsunuz şimdi üzerimde 11 kilo kaldı. Emsinler hastaneden çıksınlar onu da veririm. Kanımla canımla bakacağım çünkü çocuklarıma.
Bazen sesli yanıt vermek istiyorum size. Sesli sesli hııııııııııııııııı diye kızmak istiyorum.
onu sorcaktım ya biraz makyaj delisiyimdir biyerlerime bişiler sürmezsem olmaz çünkü:) bu pijamaları vs. bebek bakım çantasıyla mı götürüyoruz yoksa başka münük valiz gibi birşeymi götürüyoruz? buarada senin yazdıklarını okudum az önce, sbh ceviz yemiştim bir avuç fındık aldım yedim şimdi içeride çıldırıyor şuan gökçe teyzesi:)
Kızlar eşinle konuşurken lactamil varmış dedim süt arttırıcı ama aaa bugün onun reprezantı geldi asm ye dedi
sonra 1 ay önce içilmesi iyiymiş dedim öyle bişeyden bahsetmedi dedi sütü arttırıcı özelliği çok azmış ama kalitesini çok arttırıyomuş
bide mamaları tanıtmış bebelac ve aptamil aynı firmanın ürünleriymiş biri alt kesim biri üst kesim için üretilmiş içeriği herşeyi aynaymış (altusla arçelik gibi)aptamil kullanırız diyoduk ama eşim bebelac alırız diyo birinin kutusu 20 tl iken diğeri 7 tl imiş sadece ambalaj farkı varmış bilginize kızlar hemen paylaşıyım dedim
Öylemi oluyoki hıckırık.. ama kalp atışı gibi düzenli .. Ay icime su serptin wallaha :)) ben böle büyük üst üste hareket olduğunda hıckırıyor sanıyordum..