- 20 Aralık 2011
- 623
- 1
Canım ben ameliyata girmeden makyajımı yaptım. Makyaja birşey demiyorlar. Ama deodorant ve parfüm emzirdiğin için kullandırmıyorlar.
Ben kendi eşyalarımı ayrı bir çanta yapmıştım. Bebek çantasına pek ihtiyaç olmadı biliyorsun. Ama kendi çantamdan ben ameliyattan çıktıktan sonra eşyalarımı alıp giydirmeleri daha kolay oldu. O yüzden ayrı çanta yapmanı ve yakınlarından birine içindekileri anlatmanı tavsiye ederim. Hoş ben anlattığım halde bile o nerede bu nerede diye arandı millet. O halimle bile ben söyledim yerlerini. Seni iyi dinleyecek birine anlatman senin açından faydalı. bu konuda eşini görevlendirme çünkü o gün aptallaşıyorlar :) Tecrübeyle sabittir.
Ceviz fındık sakın eksik etme. inan çok faydalı ben hala her gün bir avuç yiyorum süte faydası varmış. Fakat vazgeçemediğim birşey var çay.. İçmeden duramıyorum. Çayla fındık çayla ceviz vazgeçemiyorum.
afiyet bal şeker olsun ozaman:) bende içiyorum çok açık olmakla beraber.. arada bir türk kahvesi ve nescafe de içiyorum. ben kola hastasydım ama hamileliğimden beri toplasan 4 kere içmişimdir en fazla.. beyaz peynir haşlanmış yumurta ağzıma sürmezdim aylardır yiyorum hergün herşey minişlerimiz için.. buarada üzüm yememenizi söyledi bir arkadaşım ne kadar doğru bilemiyorum ama, iyi gelmiyormuş doğumdan sonra.. bir araştırın isterseniz