Canım ben ameliyata girmeden makyajımı yaptım. Makyaja birşey demiyorlar. Ama deodorant ve parfüm emzirdiğin için kullandırmıyorlar.
Ben kendi eşyalarımı ayrı bir çanta yapmıştım. Bebek çantasına pek ihtiyaç olmadı biliyorsun. Ama kendi çantamdan ben ameliyattan çıktıktan sonra eşyalarımı alıp giydirmeleri daha kolay oldu. O yüzden ayrı çanta yapmanı ve yakınlarından birine içindekileri anlatmanı tavsiye ederim. Hoş ben anlattığım halde bile o nerede bu nerede diye arandı millet. O halimle bile ben söyledim yerlerini. Seni iyi dinleyecek birine anlatman senin açından faydalı. bu konuda eşini görevlendirme çünkü o gün aptallaşıyorlar :) Tecrübeyle sabittir.
Ceviz fındık sakın eksik etme. inan çok faydalı ben hala her gün bir avuç yiyorum süte faydası varmış. Fakat vazgeçemediğim birşey var çay.. İçmeden duramıyorum. Çayla fındık çayla ceviz vazgeçemiyorum.
buarada kızlar misafirlerin nevresim takımlarıydı pikeleriydi vs. sbhtan beri çamaşır yıkayıp asıyorum toplayıp katlıyorum.. ütü birikti bir yığın zaten dolu ütü vardı... ütüler kalıcak artık.. olmazsa kadın gelicek 3 hafta sonra ozaman o temizlerken bende ütü yaparım dimi yoksa günde 1-2 1-2 yapsammı
yok canım hıckırık oo benim ikinci hamilelik ve şuanki ikiz oldugundan cok sık oluyor:)
Açıkçası ütü yapmamanı tavsiye ederim. Evde yaptığım en son iş ütüydü. Ayakta yaptığım için yerçekiminden dolayı çok sancılanmıştım. Malum oğluşlar ağırlaşmıştı aşağı baskı yapıyorlardı. Şimdi olsa elimi işe falan sürmem malak gibi yatardım.
afiyet bal şeker olsun ozaman:) bende içiyorum çok açık olmakla beraber.. arada bir türk kahvesi ve nescafe de içiyorum. ben kola hastasydım ama hamileliğimden beri toplasan 4 kere içmişimdir en fazla.. beyaz peynir haşlanmış yumurta ağzıma sürmezdim aylardır yiyorum hergünherşey minişlerimiz için.. buarada üzüm yememenizi söyledi bir arkadaşım ne kadar doğru bilemiyorum ama, iyi gelmiyormuş doğumdan sonra.. bir araştırın isterseniz
Vallahi canım eşimde diyo aptamil almam inanmasa para pul umrunda olmaz tanıyorum çünkü banda mantıklı geldi aptamilde immunofortis yazıyomuş bebelacta onun diğer adı hiç farkı yokmuş aynı fabrikada üretilip ambalaj farkı varmış sadece hemen paylaşmak istedim aklımızda bulunsun dediğin gibi kalan parayı çocuklarımıza harcarız iyi fikirCanım ben bugün Lactamil aldım. 1 bardağını içtim bile. Ama lactamilin üzerinde kesinlikle süt arttırıcı özelliği var demiyor. Süt oluşurken annelerin depolarından kullandığı için anne depolarına takviye yapar diyor. Bu sayede kalitesi artabilir eşine katılıyorum. Süt arttırıcı özelliği olan Humana Still Çay.. Üzerinde bağıra bağıra düzenli kullanımda süt arttırır diyor.
Ama bu Aptamil ve Bebelac olayı süper oldu. Bende Bebelac düşünebilirim. Aynı işlevi görecekse neden daha fazla vereyim dimi yani. Aradaki farkla çocuklarıma birşeyler alırım :)
aman boşver ozaman zaten hiçte istemiyordum yapmayı şimdi hiçten yapmam:) fena sıcak bide.. hastane yakınmı evine gökçe
Canım trafik varsa 1 saat sürüyor bazen geçebiliyorda. Trafik yoksa 15-20 dk da hastanedeyim. Ama acil durumlarda mesela eko çekileceği gün dörtlüleri yakıp emniyete soktum 10 dk da hastanede olduk.
yakın olması çok iyi.. bende de buaralar kabızlık gibi eskiden hergün çıkıyordum şimdi 2 güne bir çıkıyorum. kayısı ve elma iyi geliyor banada.. yarın gidip alayım bari. sen bir toz içiyordun ona devam ediyormusun sadece başta mı içiyordun. bana duphalac diye bir şurup vermişti evde bulunuyor ama içmek istemiyorum. son çare yani.
kızlar günaydın hepinize yarın badana başlıyor nasipse ev alt üst olacakşu işler bir bitseydi kafamdan çıksada rahat etsem badanadan sonrada hafta içleri hergün temizlik var 1 hafta boyunca
benimde hastanem ewime çook yakın 5 dk. bulmuyor gitmemiz..
o yüzden bebeğimden sonra taşınacağım.. şimdi herşeyi 2 kere yapacağım demek oluyor bu ..
hem bu ewi temizle pakla.. hem yeni ewi... wuuuuuu :)
Rabbim bize güç kuvvet versin
günaydın kızlar..
dün akşam minicik bi böcek gördüm ewde.. amak ıyameti koparttaım. 4 yıldır aynı ewdeyim hepi topu 4-5 böcek anca görmüşümdür böyle oluca abarttım tabi.. akşam başladık eşim ile temizliğe heryere çamaşır suyu, loc ne bulduysam döktüm...sa:02:30 da yatışa geçmek üzereydim sabahta 07:00 de iş tabi:)
ama çok şükür dinç ve iyiyim bebeğim beni hiiiçç üzmüyor :)
daha koltuklarım kaplamaya verilecek, halılarım yıkamaya verilecek, o esnada ewim ilaçlanacak.. (1 böcek gördüm ama ruh sağlığım bozuldu)
bebeğimin ve benim çantam hazır değil..
bebeğimden sonra iznim bitmeden de yeni ewe geçeceğiz... oofff çok işim var
aynen tatlım şuan bebek odası boşaltılmış durumda yarın boyası yapılacak ertesi gün mobilyası kurulacak bende perdesini yıkayıp takıcam ve kıyafetlerini yıkıycam minişimin:) evi görseniz varya ayağa bile kalkmak istemiyorum odayı boşaltınca içinden çıkanlar şuan salonda.. oturma odamda.. yatak odamda.. fena yani ev:) elektrk süpürgemin filtresi de görümcemde kaldı.. dünyanın bir ucunda yani:S komşudan istiycem bir süre napıyım.. Allah kolaylık versin çiçek ve lili sanada ve banada ve diğer kızlaara da:)
Kızlar ya eleviti sabah 9:30 içmiştim unutum 14:30 gene içtim zararı olurmu acaba aklıma takıldı fazla vitamin yüklenmesi olurmu acaba ?