Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım eskiden öyleymiş aktarılma yapılamıyormuş fakat şimdi öyle değil hergün yeni kanun çıkıyor. Sen canını sıkma aktarılır. o arkadaşta geçmişte kalmış sanırım.

Canım istersen Humana yı alayım ben kargo yapayım sana. Bırakmasaydın keşke lactamili. Belki uzun süreli kullanımda faydası olur.

Canımm bende terapi olsun diye her gün konuşmaya gidiyorum işte. :)

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Her ne yaşandıysa geçmişte yine de Allah rızası için dua etmek lazım. Sen güçlü ol yeter. Yavrunu etkileyecek şeyler yapma da düşünmede lütfen.

Canım kilo kaybı olabilir bebeği etkilemez merak etme..

canım çok geçmişler olsun allah şifa versin inş yoğun bakım sürecini atlatır ve en kısa zamanda aranıza döner kendine miniğine ii bak

Eveett kızlaarr artık ameliyattan sonra dinlenememiş bedenimle hastane kapılarını aşındırma çalışmaları sayesinde yorgun, bitkin, halsiz kalmış bulunmaktayım. Ameliyat yerimin ağrısı da cabası. Ayakta durunca bel ağrısı öldürüyor....

Derken bugünde oğluşlarımı görmeye gittim. Aras ın kilo kaybı var sütünü arttırmışlar. Sarp da hala aynı kiloda. genel olarak iyiler. Yarın asıl görüş günü. Babası ile birlikte gideceğiz. Sonra yine doktorumuzla konuşacağız. Belki beslenmeye geçerler bu hafta çok merak ediyorum.

Yarından sonra pazartesi'ye kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum. Biraz dinlenmem ve yatmam lazım. Hemşire bana belki haftaya seninkiler beslenme odasına geçerler o zaman her gün gelmen gerekecek dedi. Hatta gelmek mesele değil sabahtan akşama hastanede durup oğluşlarımı besleyeceğim. Umarım dediği gibi olur. Beslenme aşamasınıda atlatırsak teslim ederler yavrularımı gibi geliyor.

Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İşe yaradığını görmek inanın çok güzel. Hepinizi 3 kişilik seviyoruz...

canım benim yaa ne çok güldürdün beni. karıştırmana gerek yokki tatlım kaynar suda mikrobu ölür zaten.

haberler harika, hergün güzel gelişmeler oluyo çok şükür. Arasında inşallah kilo alır ikiside tosun gibi olsunlar inşallah. Sende dinlen bundan sonra demekki daha çok yorulacaksın. gerçi onların yanında yorulmak en tatlısıdır :109:

sonunda park yatağımız geldi. iyiki son anda fikir değiştirip diğer modeli almışım. 60x100 çok küçükmü olur dedim ama ölçüleri çok ideal tamda yatağımın yanında kalan yere cuk oturdu, sallanması için payıda var rahat rahat sallanıyo. hemen açıp içinede bi takım serdim o kadar şirin oldu ki yüksekliğide çok iyi yattığım yerden içi rahatça görünüyo. yatıp beşiğin yanına dakikalarca baktım hayaller kurdum :97:
park yatak almayı düşünen ve hangi markayı alacağına karar veremeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

Ne mutlu sana.. Tam 11 gündür yatak odama girmiyorum. yavrularımın boş beşiklerini görmeyim oyuncaklarına bakmayım diye. 11 gündür salonda koltuğumda uyuyorum. Giyeceklerimi odadan alıp çıkıyorum. 1+1 evde tek odada yaşamaya başladım. Yavrualrım Allahın izniyle iyileşip gelince bayramım olacak benim... Yeniden doğacağım o gün.

Oooooohhh haberler güzelmiş maşallah tatlım emzirmeye başladıktan sonra çok tutmuyorlar zaten onu biliyorum ne güzel kavuşursan kuzularına her gün gitme canım ablam gitmiyordu hergün eniştem götürüyordu sütünü sende dinlenki enerjin kuzularına kalsın gelince yeterince yorucaklar zaten annelerini Buraya yazmaya bile vaktin kalmıcak yada imdat yardım edin diye yazarsın artık Çok mutlu oldum gökçecim Allah kalbine göre versin inşallahhhhh

yapma böyle çok ayıp oğluşlarının sağlığı yerinde, hergün daha iyiye gidiyolar, gelip yataklarına yatacaklar. benim amcamın kızı 9 ay karnında taşıdı doğurduğu gibide kaybetti. yavrusunu hiç kucağına alamayanlar var. Canım şükret haline gözünü seveyim.
bak eşim samatyada fizik tedavi için yatarken hastaneye yeni doğum yapmış bi kadın getirdiler. doğuda biyerde doktormuş. doğumda beyin damarları tıkanmış ve felç geçirmiş. yeni doğmuş bebeği memleketinde kendisi taaa istanbulda felçli bir şekilde ne zamanda ne kadar iyileşeceğini bilmeden bekledi. üstelik bakanıda yoktu iki kadın tuttular ikiside kaçtı. en son annesi kaldı mecbur yanında. hastaneden değnekle çıktı, inşallah şimdi daha iyi olmuştur. ama onun ruh halini yüzündeki acıyı ızdırabı hiç bi zaman unutamam.

bak sen sağlıklısın iyisin, çocuklarınında bi hastalığı yok çok şükür Allah vermesin.... biraz daha beklemen gerekiyo hepsi bu. bu süreyi kendini kahrederek geçirme... Rabbım yüreğine huzur versin, meleklerini çabucak büyütsünde evine kavuştursun...

Canım iyi günlerde kullansın kuzun insan heycanlanıyor ben odasından çıkmak istemiyorum

kızlar saat gecenin 2 si ve ben hala evin içinde dolaşmaktayım 1 gr uykum yok ne olacak yatıyorum ayaklarım huzursuz ittiriyor resmen kalk diye birde üzerine grip oldum offffffffffff

Canım istersen Humana yı alayım ben kargo yapayım sana. Bırakmasaydın keşke lactamili. Belki uzun süreli kullanımda faydası olur.

Sağol Cnm humanayı da lactamilden birkaç gün sonra buldu .ama süt müt yok.benimkiler mamaya talim edecek öyle görünüyor.ne yapayım sağlıklı olsunlar da mama yesinler.annelerinde süt yok

Günaydın kızlaarr.. Kahvaltı edip oğluşlarımı görmeye gideceğim. heyecanla bekliyorum valla. Bugün doktoruyla konuşacağız bakalım ne diyecek?

Sevgili Goks
Dun sut yapan seyleri arastırdım da humana gercekten duzenli kullanıldıgında baya sut yapıyormus.bence vazgecme biraz uzun sure kullanmak gerekebilirmis kimi bunyelerde.ama mutlaka sutu arttırıyormus canım.

cnmm sen dun dr. a gidecektinn..ne oldu ? İyi mi fistik kizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…