Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Eveett kızlaarr artık ameliyattan sonra dinlenememiş bedenimle hastane kapılarını aşındırma çalışmaları sayesinde yorgun, bitkin, halsiz kalmış bulunmaktayım. Ameliyat yerimin ağrısı da cabası. Ayakta durunca bel ağrısı öldürüyor....

Derken bugünde oğluşlarımı görmeye gittim. Aras ın kilo kaybı var sütünü arttırmışlar. Sarp da hala aynı kiloda. genel olarak iyiler. Yarın asıl görüş günü. Babası ile birlikte gideceğiz. Sonra yine doktorumuzla konuşacağız. Belki beslenmeye geçerler bu hafta çok merak ediyorum.

Yarından sonra pazartesi'ye kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum. Biraz dinlenmem ve yatmam lazım. Hemşire bana belki haftaya seninkiler beslenme odasına geçerler o zaman her gün gelmen gerekecek dedi. Hatta gelmek mesele değil sabahtan akşama hastanede durup oğluşlarımı besleyeceğim. Umarım dediği gibi olur. Beslenme aşamasınıda atlatırsak teslim ederler yavrularımı gibi geliyor.

Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İşe yaradığını görmek inanın çok güzel. Hepinizi 3 kişilik seviyoruz...

ayy cnmm ne kadar guzell ... bak yakin zamanda alacaksin insallah kuzularini kucagina.. yataklarinda bile yatirmazsin , esini kovalarsin salona sen koynunda yatirirsin kuzularini insallah :)

Ama guzelce dinlen ki , hem haftaya hemde daha ilersi icin guc topla biraz..Artik fiziksel olarak daha yorgun olacaksin ama cok huzurlu gececek gunlerin insallah :)

Ne mutlu sana.. Tam 11 gündür yatak odama girmiyorum. yavrularımın boş beşiklerini görmeyim oyuncaklarına bakmayım diye. 11 gündür salonda koltuğumda uyuyorum. Giyeceklerimi odadan alıp çıkıyorum. 1+1 evde tek odada yaşamaya başladım. Yavrualrım Allahın izniyle iyileşip gelince bayramım olacak benim... Yeniden doğacağım o gün.

:KK43: gececek ama bakk , 11 gundur ne kadar kotu zamanlar gecirdinn allahin izniyle hergun daha iyi oluyorlar sipacanlar .. Kucagina alip koklaya koklaya yatacaginiz gunler yakindir insallah :)

kızlar saat gecenin 2 si ve ben hala evin içinde dolaşmaktayım 1 gr uykum yok ne olacak:KK14: yatıyorum ayaklarım huzursuz ittiriyor resmen kalk diye birde üzerine grip oldum offffffffffff

ayy cnm benimm bu havada klima carpti herhalde..Benimde sesim surekli catal catal :) ofisteki klimalar biz farKetmeden carpiyorlar , bide bizim burda merkezi sistem herkes susuyo bende yandigim icin tam bana gore diyorum ama ses biraz bulent ersoya kaydi :)

uyku olayi nasil olacak bilemiyorum hic yaa :KK43: bende gece boyu dolasiniyorum evde :KK43:

günydın, güzel anneler..
doğum öncesi yakın yerlere attile gitmeyi planlayan var mı?
ben 1 hf.lık bir tatil düşünüyorum - yakın yer olmak şartı ile .
yada sadece hs kçamakları ile mi geçiştirsem bilemedim :KK43:

Sağol Cnm humanayı da lactamilden birkaç gün sonra buldu .ama süt müt yok.benimkiler mamaya talim edecek öyle görünüyor.ne yapayım sağlıklı olsunlar da mama yesinler.annelerinde süt yok

cnmm sen stresli olma yeter..İnsallah gelecek sutun ..gelmezsede yapacak birsey yok ama stresini kizlarin hissediyorlardir..Aman lutfen kendini yipratma..

cnmm sen dun dr. a gidecektinn..ne oldu ? İyi mi fistik kizin ?
Gittim canım benim kuzu anca 2000 gr olmuş zayıf yani :KK50::KK50:Doktor sorun yok dedi ama ben üzüldüm bayağı bi şekerli annelerin ya çok iri olurmuş yada zayıf olurmuş işte en fazla 2750 doğar dedi napalım sağlıklı olsunda yapıcak bişii yok doğunca büyür artık her hafta gel dedi 4 hafta sonra her an alırız dedi yani 1 ayım kaldı:KK9::KK9:

Merhabalar kizlar.. yakinlarini kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum.. babasi beyin kanamasi geciren arkadasimada cok cok gecmis olsun.. en kisa zamanda aranizda olucak insallah. Kendini uzmemeye calis... Canm..

Bende bugun dra gitcem kizlar . Cok ozledm bebisimi ve kilosunu merak ediyorum.. Rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin..

Gittim canım benim kuzu anca 2000 gr olmuş zayıf yani :KK50::KK50:Doktor sorun yok dedi ama ben üzüldüm bayağı bi şekerli annelerin ya çok iri olurmuş yada zayıf olurmuş işte en fazla 2750 doğar dedi napalım sağlıklı olsunda yapıcak bişii yok doğunca büyür artık her hafta gel dedi 4 hafta sonra her an alırız dedi yani 1 ayım kaldı:KK9::KK9:

canım.. benim şekeri yok en fazla 200 gr oynuyordur aramızda. sıkma canını 2000 34. hf. iyi geldi bana .. güzel düşün güzel olsun tatlımm.

günydın, güzel anneler..

canım git ama çok dikkat et denizden havuzdan mikrop kapmayasın sonra ben herşeyimi erteledim hiçbiryere gitmek yok:KK1:

Bende bugun dra gitcem kizlar . Cok ozledm bebisimi ve kilosunu merak ediyorum.. Rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin..

canım hadi hayırlısı gelince yaz mutlaka bebişin kilosunu

moonsum üzülme canım sanki benimkide zayıf doğacak gibi bende de şeker çıktı biliyosun kan akışları normal çentik de yok dedi ama belki biraz zayıf doğabilir dedi boyu uzunmuş benim sıpanın öyle dedi en son 28 haftanın başında gitmiştim boyu 29 hafta kilosu 27 hafta dedi :44: sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil inşallah sütümüz bol bol olurda besleriz kuzucukları

Ya kızlar benmde böle karnımın bi tarafında tık tık kalp atışı gibi bişy hissettm 2-3 dk sürdü nerdeyse ama bebeğin kalp atışına oranla daha yavaş..bide sabahtan beri çok az hareket ettii.. karnımda tam yan pozisyonda yatıyo.. telaşlandım :KK43:.. üff hastaneye gidip ne durumdayız görmek istiyorum.. bu kontrol araları 1 ay cok uzun geliyo bana.. Bişey anlamıyorum icerde ne durumda diyee.. her ay böle sabrederek geciyo . hic hastaneye kontrollerim dışında bi kere bile gitmedm hep tuttum kendimi ama bi gün dayanamayıp dayancam kapıya :)..
Bide evde dura dura tek başıma bunalım geciriyorum depresyona giriyorum resmen.. iyice daraldım.. bide sıcak.. :S

Ya kızlar benmde böle karnımın bi tarafında tık tık kalp atışı gibi bişy hissettm 2-3 dk sürdü nerdeyse ama bebeğin kalp atışına oranla daha yavaş..bide sabahtan beri çok az hareket ettii.. karnımda tam yan pozisyonda yatıyo.. telaşlandım :KK43:.. üff hastaneye gidip ne durumdayız görmek istiyorum.. bu kontrol araları 1 ay cok uzun geliyo bana.. Bişey anlamıyorum icerde ne durumda diyee.. her ay böle sabrederek geciyo . hic hastaneye kontrollerim dışında bi kere bile gitmedm hep tuttum kendimi ama bi gün dayanamayıp dayancam kapıya :)..
Bide evde dura dura tek başıma bunalım geciriyorum depresyona giriyorum resmen.. iyice daraldım.. bide sıcak.. :S

canım minigin hıckırık tutmuş:)

dün aynı şeyden bahsetmiştim tatlım. dün ilk defa olduğundan hareketlerinde kısıtlama gözlemlenip telaşlandım ana yemek felan yiyince normale dondu.. bugun yine aynı saatlerde hissettim kalp atışı gibi tık tık vurmaları.. ama hareketleri güzel olduğu için telaşlanmadım.. sanırım artık yerleri dar ve büyüyorlar her şeyi hissediyoruz.

ben bebeğimin uyuma saatlerini ezberledim :)
her gün aynı saatlerde hareket ediyor aynı saatlerde uyumaya geçiyor.. hepsini yazoyrum he aynı saatler..
bakalım inşallah doğduğunda test edecem gerçekten o saatlerde uyuyor mu diye :)

canım git ama çok dikkat et denizden havuzdan mikrop kapmayasın sonra ben herşeyimi erteledim hiçbiryere gitmek yok:KK1:

eylül dede inşallah gidecez ama bebeğim bakalım sağsalim olacak mı ben nasıl olacam bilemediğimden henüz kestiremiyorum..
ama biraz da eşimle son kes 2 kişilik tatil yapmak istiyorum galiba... artık hiç yalnız kalmayacazz. kalsak bile aklımız hep bebeğimizde olacak nasıl iyimi yedimi içtimi :KK43:

dün aynı şeyden bahsetmiştim tatlım. dün ilk defa olduğundan hareketlerinde kısıtlama gözlemlenip telaşlandım ana yemek felan yiyince normale dondu.. bugun yine aynı saatlerde hissettim kalp atışı gibi tık tık vurmaları.. ama hareketleri güzel olduğu için telaşlanmadım.. sanırım artık yerleri dar ve büyüyorlar her şeyi hissediyoruz.

ben bebeğimin uyuma saatlerini ezberledim :)
her gün aynı saatlerde hareket ediyor aynı saatlerde uyumaya geçiyor.. hepsini yazoyrum he aynı saatler..
bakalım inşallah doğduğunda test edecem gerçekten o saatlerde uyuyor mu diye :)

Canım ben hemen aklıma kötü kötü şeyler getirdiğim icin telaşlanıyorum malesef.. Bende diyorumki kalbi neden bu kadar yavaş atıyo daha hızlı atması gerekmezmi.. Meger yavrum hıckırıyormuş .. hic aklıma gelmemişti..

Uyku saatlerini bende ezberledim ama sabahları hareketli olurdu öğlene kadar öğleden sonra uyurdu bugn pek hareket etmeynce tabii..:).. ama gece çok hareketli sabaha kadar.. napıcam bilmiyorum.. Gecen kontrolde doktorum not al demişti.. Gerekli bişey güzel yapıyorsun yazarak:)

günydın, güzel anneler..

cnm bana yasak geldi..Cok yurumek , uzun yol yasak..Zaten ist.da her yer uzak trafikten dolayi. :KK43: ben oyuzden gitmeyi dusunmuyorum..Bide hastalik kapmaktan korkuyorum :KK43: Bakalim artik evdeyiz bu sene..evlilik yildonumumuzde de oglumun kirki cikmamis olacak ..Seneye gideriz artik kuzumla :)

Sen dr.una sor bi..Senin ve bebeginin durumuna gore o karar verirsimiz..

X