- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Eveett kızlaarr artık ameliyattan sonra dinlenememiş bedenimle hastane kapılarını aşındırma çalışmaları sayesinde yorgun, bitkin, halsiz kalmış bulunmaktayım. Ameliyat yerimin ağrısı da cabası. Ayakta durunca bel ağrısı öldürüyor....
Derken bugünde oğluşlarımı görmeye gittim. Aras ın kilo kaybı var sütünü arttırmışlar. Sarp da hala aynı kiloda. genel olarak iyiler. Yarın asıl görüş günü. Babası ile birlikte gideceğiz. Sonra yine doktorumuzla konuşacağız. Belki beslenmeye geçerler bu hafta çok merak ediyorum.
Yarından sonra pazartesi'ye kadar hastaneye gitmeyi düşünmüyorum. Biraz dinlenmem ve yatmam lazım. Hemşire bana belki haftaya seninkiler beslenme odasına geçerler o zaman her gün gelmen gerekecek dedi. Hatta gelmek mesele değil sabahtan akşama hastanede durup oğluşlarımı besleyeceğim. Umarım dediği gibi olur. Beslenme aşamasınıda atlatırsak teslim ederler yavrularımı gibi geliyor.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İşe yaradığını görmek inanın çok güzel. Hepinizi 3 kişilik seviyoruz...
ayy cnmm ne kadar guzell ... bak yakin zamanda alacaksin insallah kuzularini kucagina.. yataklarinda bile yatirmazsin , esini kovalarsin salona sen koynunda yatirirsin kuzularini insallah :)
Ama guzelce dinlen ki , hem haftaya hemde daha ilersi icin guc topla biraz..Artik fiziksel olarak daha yorgun olacaksin ama cok huzurlu gececek gunlerin insallah :)