- 7 Şubat 2011
- 850
- 7
günaydin herkese kizlar..hastahaneye gitmeden yazayim dedim..babam dün aksam beyin kanamasi gecirdi daha dogrusu öglen gecirmis ben hamileyim diye saklamislar..ameliyat riskli diye aksam aldilar beni evden..göreyim diye simdi yogun bakimda..ben hep sogukkanli,bildiginden sasmayan,gercekci biri oldum...sanal alem ve teknolojiylede hic bizaman aram cok iyi olmadi..simdi saskinim..olmaz olmazmis demekki..aksamdan beri yasadiklarimi hissettiklerimi bir tek size anlatma ihtiyaci var icimde halbuki tanimiyoruz birbirimizi hic aslinda..ne gercek adlarimizi biliyoruz,ne gercek hikayelerimizi..cocuklarimiz getirdi bizi biraraya ama tarifi anlatilmaz bir bag olusmus aramizda..simdi hem agliyorum he,m yaziyorum..niye diye sormayin...bir sürü sebebi var...keske buradan bir cirpida bütün hikayeyi anlatabilsem..babamdan tutunda,cocuklugumdan kocama detaya inmek zor yinede buradan..kimbilir belki bir gün karsilikli dertlesme imkanlarimizda olur..yabanci bir sese,bir nefese,destege ihtiyac duyuyor insan..cunku en yakinlarin canini acitiyor hikayeyi bile bile...sizi ve meleklerinizi kucaklar tek tek operim..allah darda olan herkesin yardimcisi olsun yol arkadaslarim
canım Allah şifa versin. İnşallah babacın ameliyattan sağ salim çıkar, torununun büyüdüğünü görür... okadar doğru yazmışsın ki, insan kardeşine annesine bile anlatamıyo bazen. için kan ağlarken onlar seni gülerek görüyolar. biyerdede herkes kendi derdinde farketmiyolar ne halde olduğunu. hele biz kadınlar o kadar çok şeyi içimize atıyoruz ki...
okul çağını geçip hayata asıl başladığımız çizgiyi geçince yakınlarımızla, anne babamızla, kardeşlerimizle, eşimiz evlatlarımızla sınanmaya başlayınca hayat başka bir boyuta geçiyor... sakin ve güçlü kalmayı her zaman başaramıyoruz. Allah'a sığınmak, sadece ondan çare dilenmekten başka yapacak bişeyimiz olmuyo bazen. Derdide şifayıda veren O. Allah sana sabır ve güç versin canım...