Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ayy cnm dualarimiz seninle ... Cok sukur ne guzel buyumusler.. Insallah vaktinde gelirler..Annen icin de buyuk buyuk gecmis olsunn...

Maşallah canım büyümüş kuzuların İnşallah böyle devam eder
annenede geçmiş olsun tatlım
bende Çarşamba günü gidicem kuzumu görmeye özledim artık 2 hafta olucak görmeyeli

ayy ne guzel cnm bende pers. gidecem ama ben hala 4 haftada 1 gidiyorum..Ama 2 hafta sonra rapor almaya gidecegim icin ondan sonra da artik en azindan nts ler falan baslar diye umiid ediyorum .. Insallah kuzum iyidir ve grs.melerimiz bizimde siklasir..

cnm papatya guzel diyo( ozellikle hanimin akrabalari falan belki sana gelecek birileri vardir ? ) da cayi da guzeldir herhalde :) Allah hayra cikarsin ruyalarimizi... :)

cnm kotu dusunme lutfenn..Olacak insllahh bir gelecek sutun sasiracaksin..Sutun gelmesini asil tetikleyene bebegin emzirmesi yaa , minik kizlarini al bi kucagina gor bak tasacak hep sutlerin :) Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinn..dualarimiz seninle..bu arada kizlarin adi ne ? Artik buyuduler kocaman oldular annesi isimleriyle hitap edelim bizde

ayy cnmm .. bir oh cektim valla :) Bneim icimden ne geciyo biliyo musun ? Bence haftaya Allahin izniyle ece gececeksiniz..Bu haftasonu kontrol amacli tutarlar sizi..Sonra insallah haftaya sali gibi evde olursunuz :)

Ayy ben heyecannlandimm valla :)

ayy cnmm insallah yaaa..Sen hiz yorma ama kendini uzan hep..

oh oh maşallah tosuncuklara Allah nazarlardan saklasın :116:

İnşallah cnm sütüm gelirde rahat bi nefes alırım.kızlarımın adı İrem ve Selen olacak inşallah.dualarınızı esirgemeyin kızlarımdan teyzeleri.

İnşallah sütüm gelecek ben de öyle düşünüyorum.elimden geleni yapıyorum.allah yardımcımız olsun.sizde dualarınızı eksik etmeyin.

Canım 32 den sonra sıklaşıcaktır kontrollerin nst ye ilk 32 de bağladı zaten insanın aklı heponlarda değilmi
özlüyoruz kuzuları ben artık çok heycanlanıyorum

sonucumu gösterdim doktora akıntı normalmiş çok şükür. bu arada sorularımı yine soramadım, sezeryandan çıkmıştı doktorum, hastalarıda vardı bekliyolardı. benden sonrada doğuma gelen bi hamile vardı. onuda benle beraber aldı ultrason odasına hazırlasınlar diye açılmasına bakıp yatıracakmış. sancıları vardı kadının benim yüzümden beklesin istemedim. ama doğumla ilgili şeylerin başlamış demişti ya cuma günü onu sordum, vajinada yumuşama var ağrın olmasın diye ayakta kalma işlerini oturarak yap dedi. erken doğumla ilgili bir belirti yok yani. karnımdaki sertleşmeleri soramadım, zaten sanırım normal onlar artık hepimiz yaşadığımıza göre o sertlikleri.
bi aksilik olmadığı sürecede 1 ay sonra gel dedi, beklicez artık. aman aksilik olmasında ben 1 ay beklerim...

geçmiş olsun canım..
o bahsettiğin sertleşmeleri yaklaşık1,5 aydır yaşıyorum ama hiç ağrım olmuyor yada ağrı eşiğim yüksek.
nefesim kesiliyor sadece..
ama hiç dikkate alıp sormadım bile dr.uma o kadar belliki bebeğimin kafasının yada sırtının orada olduğu yawrum.. pek ozledim onu
her hf. görüyorum ama gelsin artık istiyorum zaman çabuk geçsin bebeğim cabuk gelsin..
hiç görmediğin birini özlemek ne kadar tuhaf yaRabbim daha neler yaşayacaz..
hamilelikten evvel 3,5 yıllık evli idim ve hiç cocuk düşünmüyordum
bir gün bebeğimi evladımı özlemeye başladım var olmayan birşeye özlemle bağlandım .. dedim artık vaktidir.
ekim ayında aşkım ile tanışmamızın 10.yıldönümünde karar verdik 3 kişi olmaya
Rabbim 3 aralıkta haberini verdi bize 2. hf.lık hamile idim..üzerinden 30. hf geçti :)
çok özledim artık çokkkk..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ayy isimleriyle buysunler , kaderleride isimleri gibi kendileri gibi guzel olsun insallahh..Rabbim en kisa zamanda kavustursun sizi ve gokce ile minnik kuzularini..

Canım 32 den sonra sıklaşıcaktır kontrollerin nst ye ilk 32 de bağladı zaten insanın aklı heponlarda değilmi
özlüyoruz kuzuları ben artık çok heycanlanıyorum

ay evet cnm yaa oyuzden persembeyi iple cekiyorum bakalim ne diyecek..kuzum buyumus mu acaba ? Bu sefer yuzunu gosterecek mi ? cok heyecanliyimmm :)

buarada benim bas donmelerim oldukca artti.. Sizde de yogun oluyor mu ? Tansiyonum mu dusuyo bilmiyorum ama ?

Cnm benim senin dr. unla benimki ayni durumdalar herhalde..bizimkide cok yogun..

Cok sukur birseyin yokmus yaa..en onemlisi bu .. Kuzunda buyumustur :) ayy rabbim sag salim kavustursun bizi evlatlarimiza..

Vajinada yumusama ne ki ? Benim surekli o bolgede agrim ve sizim var..Benim kide mi yumusuyo acaba ?

ayy cnm insallah mutlulugunuz heeep devam etsin ve gittikce buyuyen ailenizle birlikte nice nice 10 yillara :)

Bende ayni dusunuyorumm..Hic gormegim birinin kokusunu ozluyorum..burnumun diregi sizliyo gercekten.. Esimi kokluyorum biraz rahatliyorum sonra .. Cok ilginc.. Rabbim saglicakla ve zamaninda kavustursun bizi evlatlarimiza ama zamanda cabuk gecsina artik..

(

:) bilmem bu haftalarda olası bi durum herhalde. sende ayakta fazla kalma...

bende çok sabırsızlanıyorum ya. onu kucağıma alıp öpüp koklayacağım günleri hayal ediyorum onu yatağının içinde tepişip mızıklanırken görür gibi oluyorum. Allah'ım nasıl bir duygu Rabbim tüm kadınlara nasip etsin...

yaklaşık 10 dakikadır hani elinizi kalbınıze koyarsınız da pıt pıt atar ya
sanki kalbim karnımda atıo göbeğimin hemen üstünde size oldumu hiç boyle arada harekette ediyor yağınım ama
resmen kalp atışı bu ilk kez olu zorlanıyor sanki gibi geldi size oldumu hiç böyle birşey?

Canımmmm bu ne stres.. Sakin ol sütünde gelecek yavrularınada yetecek..Ama bu stresle sütün geri kaçar canım benim bak demedi deme. Tamam bende üzülüyorumi bazen bir an geliyor yırta yırta kendimi ağlamak istiyorum ama faydamız yok bu şekilde yavrularımıza. Allaha emanet et yavrularını. Bu arada maaşallah bak kiloları iyiymiş. Seninkiler çok durmayacak küvezde gibi geliyor bana. Allahım onlara güç bize de sabır versin. Ama aklını selim tutmazsan herşey boşa gidecek. Ben 1 kerede 40 cc sağıyorum iki göğüsten. günde 8 kere sağdığım için 320 cc yapar. Ama benimde senin gibiydi iki göğüs 10 cc zorla çıkartıyordum. Hiç unutmam yoğun bakıma 5 damla süt götürdüğümü bilirim. Onu bile alıyorlar 5 damla bile çok önemli yavrular için.

Canım bol su iç, sıvı tüketmeye komposto yemeye, sağlıklı beslenmeye özen göster. mutlaka 1-2 öğün meyve ye. Ben böyle böyle çoğalttım. Bir de hastanede vakumlu sağma makineleri var ya mutlaka her gün bir kere sağıyorum kendimi onda. İnan süt kanallarımı o makineler açtı. Akşam yatmadan süt iç. Yoğurt ve sütlü tatlı ye. Mümkünse boza bul. Daha boza içmedim ama aldıracağım galiba. Bir de yoğun bakım önünde bir kadınla konuştum. Tek göğüsten 90 cc sağıyorum dedi. Nasıl beceriyorsun dedim. Bir mama varmış anne sütünü arttıran mutlaka ondan 1 öğün alıyorum ve bol su içiyorum dedi. Bugün eczaneye sordum bulamadı. İnternetten araştıracağım şimdi. Bulursam hemen yazarım sana da..

Goks bak çok rica ediyorum ne olur üzme kendini. Allahın izniyle kavuşacağız yavrularımıza. İnanmaktan başka çare var mı? Şimdi düşündüğün tek şey süt yetiştirmek olsun annesi. Onların hızlı gelişmesi için sütümüze ihtiyacı var. Hemde 1 damla bile olsa. Hem sütünü çoğaltki bir süre sonra seni sokacaklar emzirmen için annesi. O zaman boş göğsünü vermek istemezsin dimi... Hadi bakalım sen çalışmalara başla şimdiden. Bir de hangi makineyle sağıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…