Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ayy gökçecim gözümüz aydin allahim anali babali büyütsun dualarimz sipacanlar icin :) merak etme erkenden cikicaklar kilolari falan iyi maşallah Bak görürsün onlar çabuk toparlayip bizi şasirtacaklar :)

gökçecim gözün aydn canım Allah oğluşlarını sana bağışlasın. ne yaptın yürüdünmü ağrıların azaldımı

Hersey o kadar cabuk gelisiyor ki takip edemiyorsunuz. Bir anda kararlar aliniyor sonra iki velet karsiniza cikiyor. Sarp 1425 Aras 1625 gr dogdu. Esimi kuvez odasina almislar resimlerini cekmis. Misil misil uyuyorlarmis. Aras i gormeniz kazim tuylu bamya :) Laguna tuyleri tam dokulmemis. Zaten ameliyathanede uyandirikdim ben gozumu acar acmaz cocuklarim nasil dedim iyi dediler. Resimlerini gorunce hic birsey hisseed sanki baskalarinin cociguna bakiyorum gibi geldi. Kendimi anne olmus gibi hissetmiyorum. Demek ki kucagina almadan olmuyirmus. Allahim onlara saglik versin erkenden ciksinlar kuvezden. Doktorum bekledihimden cok iui bebekler dedi. Aglatmis popolarina vurup aglamislar onlarda. Cok iyi aglamalaridedi cigerlerinin gelistigini gosterirmis. Allahim size se zmamainda kucaginiza almayinasip etsin.Ciksinlar koyacagim resimlerini teyzeleri. Simdi hortumlar arasinda gormeniz kotu etkilemesin sizi.

canımmmmmmmmmmmm tebrik ediyorum öncelikle kuzular geldi demekki çok sevdiler anne babalarını dayanamadılar ne yapsınlar ay kıyamam ya bu halinle bile yazıyorsun bize hiç üşenmeden maşallah iyi olmanıza çok seviniyoruz inşallah çok kalmayacaklar küvezde bütün kalbimizle inanıyoruz ve bol bol dualar yolluyoruz sizze artık tecrübeli bir annemiz var biz dahada rahatlarız topikte ama tabi merak ettiğimiz daha çok şeyde var dikişin çok mu ağrın oldumu karnına bastırdılar mı süütün geldi mi of of of bunlar ilk aklımıza gellenler çabuk girrrrr ve bebekleri ne zaman göreceksin

Hersey o kadar cabuk gelisiyor ki takip edemiyorsunuz. Bir anda kararlar aliniyor sonra iki velet karsiniza cikiyor. Sarp 1425 Aras 1625 gr dogdu. Esimi kuvez odasina almislar resimlerini cekmis. Misil misil uyuyorlarmis. Aras i gormeniz kazim tuylu bamya :) Laguna tuyleri tam dokulmemis. Zaten ameliyathanede uyandirikdim ben gozumu acar acmaz cocuklarim nasil dedim iyi dediler. Resimlerini gorunce hic birsey hisseed sanki baskalarinin cociguna bakiyorum gibi geldi. Kendimi anne olmus gibi hissetmiyorum. Demek ki kucagina almadan olmuyirmus. Allahim onlara saglik versin erkenden ciksinlar kuvezden. Doktorum bekledihimden cok iui bebekler dedi. Aglatmis popolarina vurup aglamislar onlarda. Cok iyi aglamalaridedi cigerlerinin gelistigini gosterirmis. Allahim size se zmamainda kucaginiza almayinasip etsin.Ciksinlar koyacagim resimlerini teyzeleri. Simdi hortumlar arasinda gormeniz kotu etkilemesin sizi.

güzel bir pazar gününe gözümüzü actik sayende umutla :)) cok sevindim bebeklerinin ve senin iyi olmana...allah anali babali saglikli uzun ömürler nasip etsin..darisi basimiza..kizima diyorum bak annecim yasitlarin dogdu bugun,iki tane yakisikli...esimden cevap söyle geliyor : kizi zorlama erkenden gelsin diye :)))))

Kızlar Gökçeyle konuştum ağrısı varmış sadece sulu şeyler yiyormuş bebişlerini görmüş minicik diyor ama şükür iyilermiş öle kanaması da çok yokmuş. Ayy artık bizi Gökçe yönlendirecek ilk annemiz :)

GÖKÇE,

Canım gözün aydın,ben diğer ağustos anneleri topiğindenim ama sizleri takip ediyordum,inan bana sağ salim olmanıza çok sevindim ilk annemiz olarak rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızı da size bağışlasın müjdeni de nevale bizim topiğe verdi ayyyy gerçekten çok sevindimmm,ikizlerinin resimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum canım allaha emanet olun...

Gökçeciğim hayırlı olsun, Allah analı babalı sağlıklı, mutlu büyütsün inşallah, iyi olmanıza çok sevindim

oyy gökçecim tebrikler:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: gözümüz aydın çok sevindim sonunda çekirdek aileniz tamamlandı bebişlerine allah hayırlı uzun bereketli ömür sağlık versin annesiyle babsıyla büyüsünler maşallah kuzucuklarına inş en kısa zamanda kuvözden çıkarlar ayyy darısı bize inş ilk annemiz senden duyacağımız daha çokkk sey var :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Her şey nasıl bu kadar hızlı oldu.Allahım inanamıyorum.Tebrik ederim canım benim.Sağlıklı uzun yıllarınız olsun.Ay darısı bir çırpıda hepimizin başına...

merhaba arkadaşlar ben ayrıntılı ultrason çektirmedim acaba sorun olurmu kendimiz istemedik yaptırmayı çünkü Allah korusun bir sorun olsa müdahale edilemeyeceğini sadece bilgimiz olacağını söyledi doktor bu yüzden istemedik zaten düzeltilme gibi bi şansı yoksa neden gireyim diye düşündüm. normal doğum istiyorum inşallah kızımı sağ salim kucağıma almak nasip olur...

merhaba arkadaşlar ben ayrıntılı ultrason çektirmedim acaba sorun olurmu kendimiz istemedik yaptırmayı çünkü Allah korusun bir sorun olsa müdahale edilemeyeceğini sadece bilgimiz olacağını söyledi doktor bu yüzden istemedik zaten düzeltilme gibi bi şansı yoksa neden gireyim diye düşündüm. normal doğum istiyorum inşallah kızımı sağ salim kucağıma almak nasip olur...

Canım bende yaptırmadım doktorum istemedi bizde yaptırmadık Allah korusun bişey olursa stresten başka bişey yapmaz ki
allah kızını sana bağışlansın canım sıkma canını

Canım bende yaptırmadım doktorum istemedi bizde yaptırmadık Allah korusun bişey olursa stresten başka bişey yapmaz ki
allah kızını sana bağışlansın canım sıkma canını

inşallah amin canım hepimizin yavrusunu inşallah, kızımın eşyalarını yıkamadım henüz başlasam mı yıkamaya artık, havalarda çok sıcak oldu ağırlaştıkça yapamam diye korkuyorum yıkama ütülemeyi, siz neler yaptınız herşeyiniz hazır mı

Canlarim oyle guzel seyler yazmissinizki aglammaal icin yutkuna yutkuna okudum. o kadar guzel insanlarsinizki tarifi yok. m
Bebekkerimi gordum duygularimi anlatamam. Allahim guc ver diye dua ettim bol bol.

Sorulariniza gelince evet sanciliydim. Ahrilarim fazla oldu cunku prosedur olarak agri kesiciyi cikinca yaptiklsri icin. Evet karnima bastirdilar. Sonra ben hemsireye saldirinca animin acisindan bana masaj ve egzersiz gosterdiker bu yuzden bastirmadilar bir daha. bastirma girisiminde bulunmadilar. Aslinda bastirmak zorundlaar ama o can acisiyla yaptirtmiyorsunuz. Sutum gelmedi bir kez sagdim
aimdi yine sagacagim ama bos maalesef. Olabilirmis moral bozmamak gerek gelecek cjnku elbet. gaz cikarmak zorundasiniz gaz cikmayinca daha cok sanciniz oluyor aksi gibi gaz hissetmiyirum bende. Sezeryan mi normal dogum mu deseler normal dohumu tercih ederim. Tek genelik olsaydi kesin normal dogururd. İnanin normal dogum sezeryan kadar yormuyor anneyi. Baska sorulariniz varsa sorun benim gubi ne olacak acabs demeyin

inşallah amin canım hepimizin yavrusunu inşallah, kızımın eşyalarını yıkamadım henüz başlasam mı yıkamaya artık, havalarda çok sıcak oldu ağırlaştıkça yapamam diye korkuyorum yıkama ütülemeyi, siz neler yaptınız herşeyiniz hazır mı
Canım 28. Haftamda alışverişi bitirdim odası geldi yerlerştirdik geçen hafta yıkama ütüleme işi bitti çantamızı hazırladık sende başla bence yavaştan 30. Haftamdasın bizim her an hazır olmamız lazım zaten çokta sıcak iyice artmadan sıcaklar başla tatlım

Ayy kizlaarr cok moralim bozuk. Doktorumla gorustum aimdi. Muayene sonucumuz negatif. Sancilarimi dirduramiyorlar cok buyuk bir ihtimal durduramayacagiz dedi. Alttan muayene oldum rahimse acilma yok hala 1 cm. Bugunde azalma olmazsa doguma alacagim dedi. Aglamaktan helak oldum valla. İkiz gebeliklerde bu sekilde erken dogumlara tek gebelik kadar istikrarli mudahale edemiyorlarmis. Tek gebelik olsa simdi taburcuydun dedi. Ama ikizlerde tek gebelerde kullanilan ilaclari kullanamiyorlarmis. Ogluslarimi kuveze koyabilirlermis. Beni koparan bu nokta oldu aten. Kabusa dondu artik. Yavrularim iyi olacak mi dogumdan sonra dedim iyi olurlar ama garanti edemeyiz dedi. Kisacasi bu sancilarla mucadele ediyoruz ama bosuna doguma alabilirim dedi. Ne olur sancilarimin gecmesi icin dua edin.

Kizlar nst sonucuna ve sanci boyutlarina bakildi. Durduramiyoruz. Yavas yavas yemegi kes, agir seyler yeme aksama dogru hic birsey yememeye ozen goster dedi. Sancilar bu sekilde devam ederse aksam doguma aliyor beni. Kacisim yok anlasiliyor. Bedenime soz geciremiyorum. Dualarinizi esirgemeyin cani yoldaslarim. Allah hepinizden teker teker razi olsun.

pampam ağlama canım yaa ben burada inanın sizden güç buluyorum. Siz gücüme güç katıyorsunuz..Senide anlıyorum neredeyse aynı şeyleri yaşadık. Ama siz Allahın izniyle zamanında sağlıcakla alacaksınız kucağınıza.

Doktorumun son gelişinden sonra kendi kendime çocuklarımı sana mahkum etmeyeceğim. Hissetmeyeceğim sancı mancı dedim. 2 saattir sancısız geçiyor :) İnsanın kendi beynine hükmedebilmesi güzelmiş. Şİmdi bir duş alıp oturdum odamda camın önüne. Ama tüm bebek eşyaları taşındı bile hastaneye. Bebek şekerleri, aranacaklar listesi. garip ve saçma bir hazırlık içindeyiz. Gardım kırılıyor bazen size yazarken sancı yokladı şimdi. Hemen dikiliyorum gene ben ne zaman istersem o zaman diye...

Bugün doktoruma benim yüzümden çift transfer yaptırmasaydım çocuklarım bu zorlukla karşı karşıya kalmayacaktı diye ağladım. Karısı tüp bebek uzmanı olduğu için anlıyor ne demek istediğimi. Tek gebelikte de bu sorunu yaşayamayacağın garantisini kim verebilir ki dedi. İçine oturmuş herhalde dediğim bir süre sonra odama geldi. Biraz sohbet etti, durumu analiz etti. Sonra saçımı okşayıp gitti. Bugün içinde kaç duygu seli geçirdim anlatamam. Bir gerçek varki korkuyorum. Kendimden değil çocuklarıma birşey olur mu diye... Ama birşey daha varki Allahım sana emanet diyorum sonra açıp sizin yazdıklarınızı okuyup moral buluyorum. Dualarınız güç veriyor bana. Siz sakın endişelenmeyin.. Oğluşlarımda bende gayet iyiyiz.. Kaderimiz neyse onu yaşayacağız bundan kaçış yok bunu biliyorum. Hepinizi seviyorum sakın unutmayın. Ayrı ayrı sizi ve miniklerinizi öpüyorum. Gece doğuma alabilirler.. Bakarsınız sabah oğluşlarımla yazarız size :)

.. Nst ye bagliyim su an. Sarp'i hickirik tuttu dinlerken... Bana bakan hemsirede ilk bebegine hamileymissevdi sevdi durdu o hickirdikca. Sancim yok diyordum ya nst de cikti, Sancim var ama ben hissetmiyorum ustelik daha kotusu duzenli kasilmalarim baslamis. Bakalim doktorumuz nasil degerlendirecek...[/QUOTE]

Değerlendirilen son durumu haber vereyim. Sancılar sıklaşma ve şiddetlenmeye başladı. Tuhaf olan ben birşey hissetmiyorum çok fazla. Bu daha kötüymüş. Sancı 110 vuruyor. Buraya geldiğimde 60-70 vuruyordu. 110 a çıkan sancılar rahimi açarmış. Ama benim açıklık hala 1 cm.. Bu yüzden Pazartesi ye kadar hastanedeyiz. Pazartesi son durum değerlendirilecek. Doktorum açık açık söyledi. Şu an onlar bizden daha güçlü ve mücadeleyi büyük ihtimalle biz kaybedeceğiz. 1 gün bile kalsalar kardır dedi. Sarp rahim ağzına yerleşti ve ittirip duruyor. Bugün ultrasonda da gördü doktorum. Moralimiz daha iyi. Oğluşlarım da çok iyi. Hastane yatağı ile bütünleşmiş bulunmaktayım. Çok az kalkıyorum. Zaten ya seruma ya nst ye bağlıyım. Neyseki duş iznimiz var. Kızlar benden tavsiye.. Ne olur ne olmaz diye geceliği pijamayı bol tutun. Terden duramıyorum her gün değişiyorum. Bizden bu kadar.. Öperiz hepinizi....

Kızlar artık sancıları hissediyorum. 120 vuruyor. Normal doğum düşünen arkadaşları korkutmak istemiyorum kesinlikle ama eğer normal doğum yapacak olsaydım bu sancılarla doğurmuştum. Oğluşlarım çıkmak istiyor. Sancılar zorluyor dersem hafif kalır bildiğiniz ağzıma ediliyor. Son 1,5 saatim makineye bağlı başımda iki hemşire sancıdan bağırarak geçti. Bu saatten sonra yemem içmem yasaklandı. 6 da nst çekilecek ve karar verilecek. Her an doğuracak gibiyim belirsizlik çok kötü. ama sancılar arttığı için oğluşlarımın kalp atışları da düzensizleşti. Doktorumun dediği gibi. Sanırım onlar kazanıyor...

Hastane prosedürlerine yenik düşüyoruz sanırım. saat 3 den beri açım. Hala alıp almayacakları belli değil... Bebeklerimde taşikardi oldu artık. Sancı geldikçe kalp ritmleri 200 ü buluyor.. Durumun sıkıntısının farkındalar ama hala bekletiyorlar. Gelen giden alttan yokluyor açılma var mı diye... Yoklaya yoklaya açacaklar sonunda.. Bu arada açılmam 2 cm e çıktı..Ben bedenen çok yoruldum kimbilir çocuklarım ne halde bu sıkıntıları yaşıyor.

Bebeklrin kilosunu sormuşsunuz. Sarp 1500 Aras 1700 sapmalar olcaktır tabi..

Mizlar doguma gidiyorum dua edin bol bil. Evlatlarima guc versin allahim

Dogurdum kizlar ogluslarim kuvezde cok agrim var su an saat 5 de yurumeye kaldiracaklar ogluslarimida gostereceklermis. ben iyiyim siz ogluslarima dua edin ltf

Canlarim oyle guzel seyler yazmissinizki aglammaal icin yutkuna yutkuna okudum. o kadar guzel insanlarsinizki tarifi yok. m
Bebekkerimi gordum duygularimi anlatamam. Allahim guc ver diye dua ettim bol bol.

Sorulariniza gelince evet sanciliydim. Ahrilarim fazla oldu cunku prosedur olarak agri kesiciyi cikinca yaptiklsri icin. Evet karnima bastirdilar. Sonra ben hemsireye saldirinca animin acisindan bana masaj ve egzersiz gosterdiker bu yuzden bastirmadilar bir daha. bastirma girisiminde bulunmadilar. Aslinda bastirmak zorundlaar ama o can acisiyla yaptirtmiyorsunuz. Sutum gelmedi bir kez sagdim
aimdi yine sagacagim ama bos maalesef. Olabilirmis moral bozmamak gerek gelecek cjnku elbet. gaz cikarmak zorundasiniz gaz cikmayinca daha cok sanciniz oluyor aksi gibi gaz hissetmiyirum bende. Sezeryan mi normal dogum mu deseler normal dohumu tercih ederim. Tek genelik olsaydi kesin normal dogururd. İnanin normal dogum sezeryan kadar yormuyor anneyi. Baska sorulariniz varsa sorun benim gubi ne olacak acabs demeyin

GÖKÇECİM sabahtan beri yazdıklarını okudum ancak yazabildim gözünaydın Allah ım bebeişlerine de sana da sağlık sıhhat versin bir an önce toparlanın inşallah :KK34::KK34::KK34:
senin sezeryanın normal şartlarda yapılan sezeryandan biraz farklı olmuş çok canın yanmış çok şükür ki oğluşların iyi sen iyisin.
Neyse ki hazırdın çok şükür yani hazırlıklarını yapmıştın demek istedim :KK34:
İnşallah en kısa zamanda oğullarınla birlikte kocişinle evinize de gidersiniz mutlu sağlıklı bi şekilde
Allah ım bizlere de bebişlerimizi sağlıkla doğurmayı kucağımıza almayı nasip etsin :KK54::KK54::KK54::KK54:

Canım hep aklımızda dualarımızdasın kolay değil tabi dikiş acısı oda geçicek bebişlerin sana güç vericek
tatlım ablamın oğlu eve geldiğinde 1300gr dı senin paşalar ondan büyük inan 100 gr bile çok önemli onu görüceksin
ablamdan biliyorum canım sürekli sağ elektrikli pompa al sağ sağdılkça sütün gelicek
bide ablama doktoru sen özel annesin premature anneleri özeldir demiş sende özel annesin kuzum o iki küçük cana can katıcan
herşey geçicek güzel olucak Allah'ın izniyle

Canım 28. Haftamda alışverişi bitirdim odası geldi yerlerştirdik geçen hafta yıkama ütüleme işi bitti çantamızı hazırladık sende başla bence yavaştan 30. Haftamdasın bizim her an hazır olmamız lazım zaten çokta sıcak iyice artmadan sıcaklar başla tatlım

bizde alışverişi bitirdik ama bir tek gecelik pijama takımı falan kaldı benim ihtiyaçlarımdan, diğer hazırlıkları yapmadım haklısın en kısa zamanda başlamak lazım erken doğum olasılığı da var, inşallah zamanında gelir bebeğim

çok şükür atlattın geçmiş olsun ağustos topiğinin haziran annesi oldun :81:, beebeklerede maşallah anladığım kadarıyla herhangi bir sorunları yok. Allah nazarlardan salasın sizi. artık lohusalık ve yenidoğan tecrübelerinlede bizlere rehber olacaksın :KK34:

X