Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

zaten doğumda olsa sen iyice hazırlamışsın kendini hakkınızda hayırlısı olsun canım.

ayy insallah hemen gelmezler..Dayansin biraz kuzucuklarrr.. amaannn yaa kalbim deli gibi carpiyoo...gokce daha gucludur ama simdi ..di mi gokce ? Iyisiniz di mi ?

Ayy kizlaarr cok moralim bozuk. Doktorumla gorustum aimdi. Muayene sonucumuz negatif. Sancilarimi dirduramiyorlar cok buyuk bir ihtimal durduramayacagiz dedi. Alttan muayene oldum rahimse acilma yok hala 1 cm. Bugunde azalma olmazsa doguma alacagim dedi. Aglamaktan helak oldum valla. İkiz gebeliklerde bu sekilde erken dogumlara tek gebelik kadar istikrarli mudahale edemiyorlarmis. Tek gebelik olsa simdi taburcuydun dedi. Ama ikizlerde tek gebelerde kullanilan ilaclari kullanamiyorlarmis. Ogluslarimi kuveze koyabilirlermis. Beni koparan bu nokta oldu aten. Kabusa dondu artik. Yavrularim iyi olacak mi dogumdan sonra dedim iyi olurlar ama garanti edemeyiz dedi. Kisacasi bu sancilarla mucadele ediyoruz ama bosuna doguma alabilirim dedi. Ne olur sancilarimin gecmesi icin dua edin.

canım korkma anne karnında tamamlayamadıkları gelişimi küvezde tamamlamak zorundalar. Rabbim yardım etsin sağlık versin, kolaylık versin, sana güç kuvvet versin canım dualarımız seninle...

pazar çantam var doldurup çekiyorum sadece akşam kalabalıkta değil sabah gidiyorum sakin oluyo. zaten kalabalıkta panik olan bi insanım.

Ben esimle gidiyorum cnm o tasiyo esyalari.. Agirlik kaldirmiyorum.Evimiz kucuk oldugu icin pazar cantasina yer yok.Balkonum yok cunku .. Ben oyle idare ediyorum cnm..

herkese merhaba bende dr dan geldim şuanluk herşey yolunda çalışır raporumuda aldım 2296 kilomuz olmuş bakalım bundan sonra 2 haftada bir dr dayım

Masallah cnm size..Kocaman olmuss..allah nazarlardan korusunn ...insallahh gokcenin pasalarda beklerde biraz daha buyuk dogarlar.....

kızalr buarada en son ne zaman kan verdiniz? ben yarın sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum. hani kan ilacı kullanıyoruz ya öyle genel tarama gibi bi baksınlar diye. gitsemmi gitmesemmi bilemedim onuda. buarada varya sanki bebeğimin büyümesi durmuş gibi hissediyorum. karnım 1-2 haftadır büyümedi ve göğüslerimin kaıntısı da durdu. sanırım arada bir duruyor büyümeleri. yada bendemi bi tuhaflık var acaba? buarada sancı çekemeyenler bende sizdenim. adet ağrısı gibi 5 sn bi ağrı geliyor bazen ama o sancı değil sanırım.. birde yarın kuaföre gidicem cesaretimi topladım ağda yaptırıcam kızlar çiçekdemeti sen ne yaptın o işi:)

canım.. benim aynı şekilde beğimin büyümesi durmuş gibi gelio
göbeğim resim yollamıştım zaten 31. hf gibi değil hiç ama kilosu iyi çok şükür
dikkat etmemiz gereken bebeğin kilosu ben bugun yine gidecem dr. a
zaten dr. da sölemişti okumuştumda bebeğin büyümesi durur imiş son 2 ay ... sadece kilo alır ve gelişir imiş.. tezat gibi duruyo ama bilemedim..
hf 1 gitmeye başladım artık dr. a .. cmt giderim ben normalde ama heyecanlandım.... izin için ne zaman istirahatim açılacak bide bebeğimin kilosunu merak ediyorum o yuzden gidecem.

birde benim kilom almam bariz durdu.. son 4 hf.dır aynı kilodayım şaka gibi..
zaten toplam 9 kilo aldım ama çok şükür bebeğimin kilosu gecen hf. 1640 gr idi.. bakalım bugün kaç olmuş...

Masallah cnm size..Kocaman olmuss..allah nazarlardan korusunn ...insallahh gokcenin pasalarda beklerde biraz daha buyuk dogarlar.....

inaşşlah inaşşlah beklerler birazcıkın daha büyürler içeride ama doğarlarsada küvezde tamamlarlar gelişimlerine şuan tek dileğim 3. nede bolca sağlık güzellik...

Ayy kizlaarr cok moralim bozuk. Doktorumla gorustum aimdi. Muayene sonucumuz negatif. Sancilarimi dirduramiyorlar cok buyuk bir ihtimal durduramayacagiz dedi. Alttan muayene oldum rahimse acilma yok hala 1 cm. Bugunde azalma olmazsa doguma alacagim dedi. Aglamaktan helak oldum valla. İkiz gebeliklerde bu sekilde erken dogumlara tek gebelik kadar istikrarli mudahale edemiyorlarmis. Tek gebelik olsa simdi taburcuydun dedi. Ama ikizlerde tek gebelerde kullanilan ilaclari kullanamiyorlarmis. Ogluslarimi kuveze koyabilirlermis. Beni koparan bu nokta oldu aten. Kabusa dondu artik. Yavrularim iyi olacak mi dogumdan sonra dedim iyi olurlar ama garanti edemeyiz dedi. Kisacasi bu sancilarla mucadele ediyoruz ama bosuna doguma alabilirim dedi. Ne olur sancilarimin gecmesi icin dua edin.

ayy cnm benim yaaa..insallah durduracaklarr..ben hala inaniyorumm..seni uzmeyecek yavrularin dogumdan sonra kucagina gelecekler insallahh .. :KK43: Bugunde cuma gunu ...mubarek bugunun yuzu suyu hurmetine rabbim sana yardimci olacak insallahh .. Sende oyle dusun..kuvez falan hic dusunme hele sakin aglama , sen daha guzlu ol ki , yavrularin annelerinden guc kuvvet alsinlar..İyi olacka insallah dogum olmayacakk..Ben inaniyorum sende inan... Bak bu zaman kadar neleri atlattin , buda gececekk .. olmadi hastanede yat sen 2-3 hafta ne kadar gerekiyorsa , evde olsa durmazsin cunku ister istemez hareket falan edersin.hastanede hemen gozlem altinda oldugun icin aninda mudahale ederler hemm ..

Iyi dusun kuzum yaa .. moralini yuksek tut lutfenn... Soyle sıpalara dayansinlarr..anneniz sizi cok seviyo ama azicik daha dayanin de. bizde dualarimizla yaninizdayiz cnmm..

dirençli ol sakin ol canım ..
sen çok güçlüsün bırakma kendini.. Rabbim ne isterse o olacak..
Bebeklerimiz doğacağı tarih yaşayacakları herşey kaderlerinde var değiştiremeyiz
dr. ne yaparsa yapsın sen buna inan Rabbim hayırlı zamanda zahmetsiz doğumlar nasip etsin hepimize..
Onların doğacakları tarih saatine kadar belli - sezeryan dahi olsa buna biz karar vermiyoruz olması gerekeni istiyoruz sadece.. içini ferah tut..
korkma güçlü ol.. aklımız sende habersz birakma bizi lütfen...

Gökçeeee canım hiç sıkma canını dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden dilerimli gelmezler ama gelirselerde hayırla sağlıkla gelsinler anneleri kadar dirençli onlar kuvezede girseler fişek gibi çıkıcaklar mübarek günde inşallah böyle dua edelim. Allah'a emanet bebişlerimiz...

Gökçecim sakin korkma sakin ol olurmu allahın izniyle hiç bişey olmaz senin oğluşlar kendilerini geliştirdi annesinin yanında kuvez olabilirler canım olsun orda da biraz gelişirler sıkma canını sakin ağlama canım şu cuma mübarek günde dualarımız seninle

Canım benim stres yapma inşallah gelmezler tatlım gelselerde sakın korkma artık büyüdü kuzular bak yine söylüyorum ablam 2002 de 930 gr 27 haftalık doğum yaptı sonra 830 grama düştü efemiz kuvezde kaldı ve eve geldiğinde sadece 1300 gr dı düşün senin kuzular 1300 gr mı bile çoktan geçtiler tatlım inşallah doğum durdurulur öncelikle duamız bu ama olursada senin paşalar sımsıkı tutunurlar hayata biliyosun banada hep erken doğum dediler sordum doktora 1600 gramken ya doğarsa korkma hiç bişey olmaz karada ölüm yok dedi sende korkma tatlım olur mu

Gokcecim. Sen guclu bir yapiya sahipsin. Bak biz bir bebisle zor sabahi ederken sen ikisiyle aylar gecirdin.. artik dogsalarda buyudu kuzucuklarin.. hicbisey olmicak Allahin izniyle.. korkma. Insallah bebislerin bekler Az daha.. doguma alicaz deseler bile yilma. Aglama gucunu kaybetmeki guclu olasin canim..rabbim saglikli bir sekilde versin kucagina pasalarini.. 900gramla dogan bebisler var.bunlari dusun.. senin pasalar artik kocaman adam annelleri.. hic korkma rahat ol.canini sikma..dualarimiz seninle.

Canım benim stresini anlıyorum ama sakın stres yapma.. 32 lerdesın artık ztn 27 den sora sakıncalı olmuyor.. büyümesne kuvesde devam edicek o kadar.. Rabbim yardımcın olsun Bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahh.. Biraz daha dişinizi sıkarsanız iyi olur tabi Allah hayırlısını versn.. Üzüldüm sayfayı acar acmaz ama iyi olucaklar merak etme..

Gokcecimm bak hepimiz seninleyiz bitanem elinden geldigi kadar sakin olmaya calıs.kendini de bebekleri de strese sokma.gelisimsel bir problemleri yok cok sukur.ki ne bebekler var hem erken dogan hem anarmolisi oluo da kuvezde gelisim tamamlayıp annecisiyle evine donen..benim bi ogrencim 750 gr dogmus.18 sene once simdiki gibi gelismis tıbbı imkanlar da yok tabi.pamuklara sarmıslar bebegi.simdi bi gorsen kızı sırık gibi boyu var saglık guzellik desen oyle.biz 4 kardesi annem hepimizi erken dogurmus :) minicikmisiz :) mutlu olmaya calıs Rabbime guven.Arkanda bak bir suru insan dua ediyor.kuvezde olmalarını tabiki istemeyiz ama bizimle olsunlar da kuvezde daha cabuk gelisirler annesi oyle dusun.Allah a emanetsiniz canım

pazardan geldiğim tospağa gibi, gelir gelmez bakayım bakayım dedim haber yok gökçeden hayırlısı Ya Rabbim koru onları....

Gökçe canım allah yardımcınız olsun. İkiz anneleri olarak bu saatten sonra her an doğumumuz olabilir. Dualarım seninle ve bebeklerinle...

Kızlar gokcenin cep numarasını bilen falan varsa ulassa ne yaptı ki?insallah hakkında hayırlısı olur Allahım yardımcısı olsun

Yalnız farkettiniz mi aramızda ne kadar guzel bir iliski olmus..bizi birbirimize baglamıs bebislerimiz :)

X