- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Yaaa gelemsem dogurabilirdim. Alttan muayene etyi kac cm acildigini olcmek icin. İgrenc hissettim kendimi. Moralim bozuldu aglamaya basladim. Acilmis dogum baslamis diyince daha cok agladim... Simdi moralim yerinde... İyi olacak hersey oyle hissediyorum.
Kızlar belime bıçak batırıyorlar sanki ne ki bu
Geceyi rahat gecirmem ixin baska serum taktilar simdi. Sancilarda degisiklik yok sadece siddetinde azalma var. Rahim hateketli kasilmalar oluyor o yuzden. Asil durumumu sabah gelince kendi doktorum degerlendirecek. Kendimi relax tutmaya ozen gosteriyorum. Hemsirem sagolsun her durumu haber ediyor bna. Bu da sakin kalmami sagliyor. Bu korkunc birsey degil kizlar aslinda bekledigimiz birsey.
Sabahki muayeneden sonra bie daha alttan muayene olmadi. Hatta tahime bir daha bakilmadi. Su anki amac sancilari durdurmak. Ogluslarim dayaniyo ama benim anotomim daha fazla kabullenmiyor.
günaydın annelerçok sıcak bugün, cuma pazarına gitmesemmi acaba
gökçecim sen ne yaptın aklımız fikrimiz sende. sakinleştiniz mi ?
cnm ben agda bandi aldim ve memnun kaldim bir sıkıntı olmadi.Benimde az oldugu icin belkide.. ayna koydugumda gorup rahat rahat yapabildim ama bakalim bundan sonra da yapabilecek miyim ?
bence iyiysen git , ben gidiyorum hala sadece kendimi koruyorum okadar..
Canım hayırlısı olsun hakkında öyle dua et stres yapma tatlım büyüdü senin kuzular artıkDoktorumuzi bekliyoruz kizlar. Sancilar devam. Gelip degerlendirecek ama gelemdi daha. Dogumda olabilir bekliyoruz bizde
Doktorumuzi bekliyoruz kizlar. Sancilar devam. Gelip degerlendirecek ama gelemdi daha. Dogumda olabilir bekliyoruz bizde
Canım çok kötüydü benimde sol tarafımda oldu 1 saate yakın sürdüBenimde ozellikle sol tarfimdan .. Adim atacagim zaman agirligimi sol a verince batiyo elektrik soku veriliyormus gibi hissediyorum bazen
Canım çok kötüydü benimde sol tarafımda oldu 1 saate yakın sürdü
kızlar siz pazara gidiyomusunuz ben adım atamıyorum artık
Kizlar hepinizin yazdiklarini okuyorum ama cepten tek tek cvp veremiyorum kusura bakmayin. Ara ara sancilar devam ediyor. Su an kontrolumun yapildigi hastane Medical Park ta yatiyorum. Allahtan hastane cantam arabadaydi pijama terlik eksigini oradan tamamladik. Sancilarimi. siddetinde henuz bie azalma yok. Yine de yarin taburcu oluruz gibi geliyor bana. En Azindan oyle olmasini umid ediyorum.
Dun gece sanilarim artmis olmasa bugun gelmeyecektim iyiki gelmisim. Dogumun basladigini tahmin bile etmezdim. Simdi ilacla be serumla durdurmaya calisiyorlar. Sanci siklihinda azalma var ama aiddetinde yok. Ogluslarimin keyfi yerinde. Umarim bu ilaclar onlari kotu etkilemiyordur.
Anlayacaginiz genel olarak iyiyiz :) Siz de bizi dusunup stres olmayin... Hersey yoluna girecek ben inaniyorum :)
Gökçeden ses yok neoldu acaba enson 9da dokt.gelicek diyodu belkide bebekler geldi :)
canım veet mi aldın? bende çok uzamadan almaya çalıştım bayağı kısalardı ondan olmadı belkide...
gitmeyincede hafta içi al dur yemeklik bişeyler hem daha çok masraf oluyo yaa...
Ben normalde pazar i hic sevmezdim ama evlendikten sonra guzel gelmeye basladi..Hem yuruyus oluyo hem bebek kiyafetleri falanda satiliyo bizimburda..Geze geze dolasiyorum yavas yavas kendimi yormadan :) Hem haklisin hafta icin kirpik kirpik almayi sevmiyorum ben.dolabimi soyle dolu dolu gorecemm..Diger turlu yemek yapasim gelmiyo valla..