Dediğim gibi ben kendi ekranımda hiçbir şey göremedim.Bir şey var ama ne olduğunu anlamak zor.Ama eşim başka ekrandan baktığından görmüş.Kıpırtılarını azda olsa kendi ekranımda gördüm fakat bize el sallamasını sadece eşim ve doktor gördü.Ayy daha ne güzellikler görürüz inşaallah hep beraber...
Canım ya ben sahneye çıktığım için daha modern ve ışığı yansıtan renkler kullanmaya dikkat ediyorum. Eskiden bende röfleliydim. Sonra çikolata kahve oldum. Bir süre sonra kumrala döndüm. Ama çok hoş bir rengi vardı. Şu an o saçım olsaydı diplerden dolayı isyanlarda olurdum. Şimdi saçlarım koyu renk olduğu için sadece beyazlarım görünüyor dip renk belli bile olmuyor. Bundan da memnunum ama o spotların altında fazla olgun duruyor.
anladım cnm sende haklısın:) ses sanatçısımısın
Yok canım benim tiyatrom var. Tiyatro oynuyorum. Hem oyunculuğunu hem yönetmenliğini yapıyorum. Bu sezon Hangisi Karısı adlı oyunu oynuyorduk Google dan bakabilirsin ama benim ikizler için sezonu erken kapattık. Önümüzdeki sezon başka bir oyunla inş. sahnede olacağız. Davet edeceğim zaten sizi de. Tena Tiyatrosu diye bakarsan bulursun bizi :)
inşallah bebeklerimizle geliriz canım istanbuldamısın sen
Evet canım İstanbul dayım..
inşallah bir istanbul ziyaretimizde geliriz izlemeye :) ben izmirdeyim bu arada bende ara sıra rahimde ağrı gibide değilde gerilme hissi oluyor normalmi bu
inşallah bir istanbul ziyaretimizde geliriz izlemeye :) ben izmirdeyim bu arada bende ara sıra rahimde ağrı gibide değilde gerilme hissi oluyor normalmi bu
aynen bende de oluyodu canım rahimde agrı gibi kasıklarımda da oluyodu senin dedigin gibi geriliyodu doktoruma sordum normal dedi .hormonlarınız degişti rahim hamilelige hazırlanıyo .damarlar genişliyomuş kan akımı vucutta hızlanıyormuş .
Kizlar karninizin catlamamasi icin kullandiginiz birsey var mi? Badem yagi tuylenme yapiyor diyorlar dogru mu? Kullanan var mi?
canım ense kalınlığı ve 2 li tarama yapıldı mı senin 12. hafta olmuşsunda merak ettim
Canım seni de tebrik ederim. Şahsi fikrim yaptırsan iyi olur. Ama sen bilirsin. Bunun için özel bir sebep var mı?
Canım doktoruna sor mutlaka. Jelle birlikte kahverengi leke gelmesi normal yerleşme kanamasıdır demişti doktorum ama yine de riske etme canım. 7 haftalıksın yerleşme olduğunu düşünmüyorum. Doktora gidene kadar da fazla hareket etme.. Beni de haberdar et olur mu tatlım...
gökçe birde yeni dogum yapınca bebege anne sütü vermeden önce nar suyu içirirsen hiç gaz sıkıntısı olmuyormuş aklında olsun.şimdiden 1 tane nar atalım buzluga yazın doguracaz ya narı nerden bulacaz.bebegin agzına sıkarız .deneyenler memnun.
şöyle düşünüyorum, diyelim ki bi sorun çıktı bebekte( Allah korusun ) bebeğin doğumunda benimle ilgili bir sağlık problemi olmadığı sürece herhangi bir müdahale yaptırmam. nasip bu işler. bu sorun varsa da öyle kabul ederim. sonuçta Allah'tan gelen her şey kabulümüz. bu dinen de bu şekilde. ne olursa olsun çocuğa müdahale etmek büyük günah. hatta bana göre Allah'a şirk koşmak. bebeğin durumuna kimse karar veremez.
Aaaaaa valla ilk defa duydum. Atariz canim ya yeter ki gaz sorunu olmasin :) İyi fikir...
iyi akşamlar..herkes nasıl bakalım..??? çok fazla kalamıcam direk yazıyorum bugün kontrolümüz vardı aman allahım tam bir görüntü için bizi tam yarım saat uğrastırdı kıpır kıpır durmadı. neyseki yakaladık ense kalınlığımız 1 çıktı çok şükür atlattık sonucumuz güzel olduğu için 2 li taramaya gerek duymadı doktorumuz. 3 ayımız bitti 13. haftanın içindeyiz gebelik haftasınıda düzelttim. bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra ve 3lü taramamız yapılıcak. eller ayaklar hiç durmuyor sürekli dönüyo içimde ama bn daha hissedemiyorum ne yazıkki.. bu ay sonuna azda olsa hissetmeye başlarmısım İNŞALLAHHHH... herkes kendine iyi baksın öpüldünüz...
bende ilk defa duydum çok memnun kalmışlar bizde deneriz ne olcak sanki yeterki gazı olmasın .ama bebek ilk dogunca anne sütü almadan önce olacakmış yani buzdolabı veya saklama kabında götürürüz 3 veya 4 tane sıkarız bebegin agzına olur biter ondan sonra emecekmiş
daha erken gökçe karnımız çıkmadı ki.karnın çıkdıkdan sonra özellikle akşamları ve banyodan sonra vazelin sür.hergün hiç bişe olmuyo