- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
kızlar mide bulantılarınız ne alemde yaa.benimki çok fena.özellikle akşamları yatana kadar mahvoluyorum.sizler nasılsınız.hergece dua ediyorum biran önce bitsin diye(((
kızlar mide bulantılarınız ne alemde yaa.benimki çok fena.özellikle akşamları yatana kadar mahvoluyorum.sizler nasılsınız.hergece dua ediyorum biran önce bitsin diye(((
kızlar şöyle bir alışveris sitelerine baktım da alınacak ne kadar çok şey var cicili bicili insan daha bir hevesleniyor
Cinsiyetleri belli olsa da alsak artık ya. Benim liste bayağıııı uzun :)
bir ara listeni yaz canım ya ben daha ne alacağımı bile bilmiyorum:)
aynı durumdayız doktorum hap verdi ama günde 1 tane oda 1 2 saat idare ediyor tam kesmiyor hatta azaltıyor sadece sonra yine aynı hamile olmasam hayattan soğurdum ya ama bebik için çekiyoruz mecburen allah başka sıkıntı vermesin bana birde bu aralar sanki fenalık basıyormuş gibi oluyor ara sıra
kızlar biran önce bebeklerinizin kıyafetlerini almak için sabırsızlanıyorsunuz ama cinsiyetini hemen öğrenince almayın..ALLAH koruusn düşük olur yada başka bişey soonra üzüülürsünüz..7 ay dolana kadar almayın ben öyle yapcam şahsen
Doğru aslında zaten bir acelemiz yok. Her türlü riski değerlendiriyoruz aslında. Ama ufak tefek şeyler alalım yaa motive etsin bizi :)
bende geldim Allah ın izniyle 6 ağustos
ben bebeğime ilk hediyeyle çok mutlu olmuştum :) eldiven aldı hastanedeki hemşire tanıdığım bebek tutunsun diye ufak bişeyler alırmış onlar gidip gidip miniğimin eldivenlerini öpüyorum
bende bugün 8 haftaya girdim işlh biraz azalırda kurtuluruz biraz bişeyler yeriz .
Doğru aslında zaten bir acelemiz yok. Her türlü riski değerlendiriyoruz aslında. Ama ufak tefek şeyler alalım yaa motive etsin bizi :)