Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar mide bulantılarınız ne alemde yaa.benimki çok fena.özellikle akşamları yatana kadar mahvoluyorum.sizler nasılsınız.hergece dua ediyorum biran önce bitsin diye(((

aynı durumdayız doktorum hap verdi ama günde 1 tane oda 1 2 saat idare ediyor tam kesmiyor hatta azaltıyor sadece sonra yine aynı hamile olmasam hayattan soğurdum ya ama bebik için çekiyoruz mecburen allah başka sıkıntı vermesin bana birde bu aralar sanki fenalık basıyormuş gibi oluyor ara sıra

kızlar mide bulantılarınız ne alemde yaa.benimki çok fena.özellikle akşamları yatana kadar mahvoluyorum.sizler nasılsınız.hergece dua ediyorum biran önce bitsin diye(((

Kaçıncı haftandasın sen? Benim bulantılarım 8. haftada geçmişti mesela. Şu anda da azar azar vuruyor bazen.

kızlar şöyle bir alışveris sitelerine baktım da alınacak ne kadar çok şey var cicili bicili insan daha bir hevesleniyor

bulantı hapının ismi ne çiçek demeti?

kızlar biran önce bebeklerinizin kıyafetlerini almak için sabırsızlanıyorsunuz ama cinsiyetini hemen öğrenince almayın..ALLAH koruusn düşük olur yada başka bişey soonra üzüülürsünüz..7 ay dolana kadar almayın ben öyle yapcam şahsen

Doğru aslında zaten bir acelemiz yok. Her türlü riski değerlendiriyoruz aslında. Ama ufak tefek şeyler alalım yaa motive etsin bizi :)

Doğru aslında zaten bir acelemiz yok. Her türlü riski değerlendiriyoruz aslında. Ama ufak tefek şeyler alalım yaa motive etsin bizi :)

ben bebeğime ilk hediyeyle çok mutlu olmuştum :) eldiven aldı hastanedeki hemşire tanıdığım bebek tutunsun diye ufak bişeyler alırmış onlar gidip gidip miniğimin eldivenlerini öpüyorum

ben bebeğime ilk hediyeyle çok mutlu olmuştum :) eldiven aldı hastanedeki hemşire tanıdığım bebek tutunsun diye ufak bişeyler alırmış onlar gidip gidip miniğimin eldivenlerini öpüyorum

Teyzeleri onluk ve corap almis benimkilere. Ananesi de atlet don takim almis. Don aldim donansin derlermis. Cok tatlilar ama ya

bende bugün 8 haftaya girdim işlh biraz azalırda kurtuluruz biraz bişeyler yeriz .

Ben bu sureci 1 ay yasadim. 1 ay tek lokma yiyemedim hele su agzima surmedim. Sonra butun vucudum susuzluktan beyaz beyaz olup dokuldu. Kendimi su icmeye zorladim bu sefer. Ne zaman suya basladim bulantilarim azaldi. Simdi bol bol su iciyorum hem bebiklerime hem bana yetsin diye. Su icmeyi sakin ihmal etmeyin :)

Merhaba kızlar. Bende rabbimin izniyle. Ağustos annelerinden olucam gibi.. benm mide bulantilarim. 1haftadır fazlalasti.. dün 3defa istifra ettim ve sonuncusunda boğazım o kadar tahriş olduki yutkunamiyorum.. benim midemde birşey kalmadiginda istfra ediyorum.o nedenle kilo falan vermedim.. bugünde soğuk algınlığı başladı bende burnum akıyor ayiptr solemesi.. Cok şükür midem bulandı ama atmadım. Ama midem bulaninca Cok korkuyorum. boğazım mafoldu... Ve midemde bişey olmadigi için Cok zorlanıyorum.. bebisim rabbime emanet...

günaydın dünyanın en güzel anneleri walla dün sokakta midem bulandı yollarda rezil oldum Allahtan kimse görmedi galiba :)))

bende şu beyaz bebek zıbınlarına falan hevesleniyorumda eşim aldırmıyo bişey olursa üzülürsün diye:)daha öncede bitane düşürmüştüm kötü olmuştu o yüzden

kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah.. benimde 8 hafta 4 günlük oluyor bugün bebeğim.. ilk tüp bebek denememiz. dün kontrole gitmiştim dr. kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi. diğerlerine devam 12. haftaya kadar dedi. ama ben korkuyorum ya iğneyi bıraktım diye bebeğime bişey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…