Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

saol cnm bnm kader arkadaşlarım:) ama aksi bir durum yoktur dimi bu bulantılar onun belirtisidir en azından diye düşünüyorum inşallah kalp atışlarını duyarım yarın çok heyecanlıyım

Kıyamam sana...Dünyada duyduğun en güzel ritm emin ol onun kalp atışları...Ben kesenin içinde bir şey görmedim ama nasıl hızlı hızlı atan rap rapları vardı.Duyunca insan o kadar farklı oluyor ki...Eve gelince kulaklarından o ses hiç gitmeyecek.Ben hep endişe içindeyim.Gökçe iyi bilir.Çünkü bizde gebelik şikayeti hemen hemen hiç yok.Olanı da azaldı eskisi kadar fazla değil.Bana hekim gebelik şikayetleri devam ettikçe bebeğin yaşadığından bahsetmişti.O yüzden mide bulantını kendine verilmiş üstün bir özellik olarak gör:)

Hangi sonuçlar canım? İlk yapılan tsh olanlar falan mı? Onlarsa var sonucun yazayım mı değerleri?

Evet gökçem onlar.Rubellalar toxtolar falan...Bir sürü negati pozitif yazıyor.Tsh 5.20 biraz yüksek sanırım.Senin çoğul gebelik olduğundan birde bize göre daha fazla para ödediğinden daha ayrıntılı bilgin olmalı :)

saol cnm bnm kader arkadaşlarım:) ama aksi bir durum yoktur dimi bu bulantılar onun belirtisidir en azından diye düşünüyorum inşallah kalp atışlarını duyarım yarın çok heyecanlıyım

Canım ben 7 haftalıkken duymuştum bence sende kesin duyarsın.. Bir şey dicem. Bneim doktoruma flash disk verince kaydediyor görüntüyü ve sesleri. Sen ne olur olmaz yanında götür belki seninki de kaydediyordur. :)

Yazayım canım. Hatta mail adresini ver istersen hepsini atayım.. Benim detaylı bakıldı 3 sayfa falan.. Dur yükleyim hatta buraya..

Yazayım canım. Hatta mail adresini ver istersen hepsini atayım.. Benim detaylı bakıldı 3 sayfa falan.. Dur yükleyim hatta buraya..

aman iyi olduğunu bileyim birde kağıt alayım yeter:) 7. haftamdayım bende

Beceremedim kızlar yaaa. En iyisi mail atmak sizlere. Mail adreslerinizi yazarsanız gönderirim. Ama özellikle TSH ye takıldığınız için baktım 1,24 çıkmış benimki. Ama benimde başka değerlerim yüksek çıkmış. Neymiş bende merak ettim :)

Neyse Gökçe.Zaten perşembe gideceğim.Gelince ne anlama geldiğini yazarım ben merak edenler için.Teşekkür ederim.

Neyse Gökçe.Zaten perşembe gideceğim.Gelince ne anlama geldiğini yazarım ben merak edenler için.Teşekkür ederim.

Canım benim rubella çok yüksek çıkmış. 0-1 arası olması gerekirken 15,62 çıkmış normal mi bu değer ya?

iyi akşamlar hanımlarrr... ya ben hep muhabbetleri kaçırıyorum ben cıkıyorum burda bir yoğunluk oluyor muhabbet akıyor. neyse sizin konusmaları okuyunca bnde merak ettim tahlillerime baktım hepsi normal değerindeydi ama baktım yinede benim TSH ım 0,64 çıkmış rubella dediğinizde 0,35 sadece T3 birazcık yüksek 4.55 bu guatr tahlili sanırsam ama doktorum endişelenme hamilelikte yükselebiliyo demişti çünkü oda hep normal cıkardı.

Canım benim rubella çok yüksek çıkmış. 0-1 arası olması gerekirken 15,62 çıkmış normal mi bu değer ya?

İyice bilgi kirliliği oldu bizim bu tahlil sonuçlarımız.Üstelik sonuçlarımızı aldığımız yerlerin referans aralığı da farkı farklı.Ben sadece sonuç listesinde koyu renkle yazılmış bana göre sorunlu olan şeyleri yazıyım.Bunların hiçbiri referans aralığında değil bunu belirtiyim.
HEMOGRAM SONUCUMDA = BA% RCB HGB VE HCT SORUNLU GÖRÜNÜYOR.
HORMON SONUCUMDA= 5.20 TSH SORUNLU GÖRÜNÜYOR.
İDRAR KİMYASI VE İDRAR MİKROSKOPİSİNDE SORUNLU GÖRÜNEN BİR DEĞER YOK.
ELİSA SONUCUMDA= HEPATİTLER BÖLÜMÜNDEN HBs Ag KISMI SORUNLU GÖRÜNÜYOR.
TORC KISMINDA İSE SANIRIM EN ÖNEMLİ BÖLÜM BURASI
ANTİ TOXO IgG POZİTİF
ANTİ TOXO IgM NEGATİF
ANTİ RUBELLA IgG POZİTİF GÖRÜNÜYOR.
SADECE KOYU RENKLE YAZILMIŞLARI PAYLAŞTIM.BUNLARIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORUM.PERŞEMBE İÇİN BEKLEMEDEYİM.HAYIRLISI HER ŞEYİN...

O zaman canim en iysi sen Prrsembe sonuclari bizimle paylas. Bu arada demin soykrdigim Hepatitle alakaliymis ben hepatit a gevirmisyim. Bagisiklik sistemimin oldugunu gosteriyormus. Yani her yuksek cikan deger olumsiz degilmis canim. Umstim sonuclarin iyi cikar. C

benim beklenen doğum tarihi 02.08.2013 kese göründü kalp atışı duyuldu

ya böyle listeler filan güzel de uygulaması mesele. ben de yaptım böyle bir liste astım buzdolabına ama uygulayamıyorum. hafta içi çalışırken özellikle sabahları sırf tok tutsun diye yağlı ekmek yiyorum. yumurtaya filan zaman kalmıyo. o az az ve sık sık yemeyi hiç beceremedim. şimdiden kilo aldım zaten. 2,5 aylığım ama göbeğim şimdiden çıkmaya başladı. acaba ben de mi acayiplik var diyorum. şişkinliğim çok oluyo

Allah ikisini de sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. çok erken söylemiş gerçekten doktor. hayırlı olsun. ben taramaları yaptırmayı düşünmüyorum.

Irishcoffee :Kesemiz göründü,kalp atışımız duyuldu çok Şükürrr :) Darısı tüm bekleyenlere ..:)

gökçecim ya bende senin gibi tüp bebek annesiyim 7 haftalık oldu ama bugün çok açık kahve rengi leke geldi geldi jelden mi acaba cevabını bekliyom canım

selam kızlar ben yeni üye oldum benimde tahmini doğum tarihi 5 ağustos.Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Normal zamanda olsa dediğin gibi şimdiye kadar çoktan bırakmıştım listeyi ama bebişi düşününce elim gitmiyor. Sende benim gibi Yumurtayı ya akşamdan haşla yada ofise getirip sabah haşla. Şişkinlik bende de vardı kilonu takip et yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…