Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb. Ben de aranıza yeni katıldım. 27 ağustos gibi görünüyor doğum.ilk gebeliğim. son adet tarihim 20 kasım. 6+2 iken doktora gittik. keseyi ve bebeği gördük ancak kalp atışını duyamadık. doktor alttan ultrasonla bakalım dedi. onun da sakıncalı olduğunu duymuştuk. eşim izin vermedi. içim içimi yiyor şimdi acaba kalbi atmıyor mu diye. bi de ben ikili ve üçlü testleri yaptırmak istemiyorum. Çünkü arkadaşım yaptırmış 250 de 1 ihtimal down sendromu olabilir demişler. Bütün hamileliğini bu kabusla geçirmiş. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim. Allah yardımcımız olsun:)
Allah ikisini de sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. çok erken söylemiş gerçekten doktor. hayırlı olsun. ben taramaları yaptırmayı düşünmüyorum.
gökçecim ya bende senin gibi tüp bebek annesiyim 7 haftalık oldu ama bugün çok açık kahve rengi leke geldi geldi jelden mi acaba cevabını bekliyom canım
bende bugün leke geldigi için doktoruma gettim allaha şükür iyiymiş bebegim kalp atışınıda duyduk 7+4 günlük olmuş.şuan herşey yolunda 1 tane iğne yaptılar
Kızlar fenayım hemde cok kötüyüm bulantılarım dinmiyor ama çok şükür kusmadım hiç.arkadaslarda daha dur o yenı canlanmıştır kusmayada sıra gelır dedıler ( kusmak ıstemıyorummm 1. Hamılelıgımde oğlumda çok kusmuştum ama bunda kusmak ıstemıyorum.mutfakla ilişiğimi 2 haftadır kesmiş bulunmaktayım bu gidişlede baya bır giremiycem sanırım mutfağa
4.haftada keseyi gördüm 7.haftada kalp atışlarını duydum.
Bir sonraki randevumuz 12.hafta 2'li test ve eğer gösterirse cinsiyeti.
benim beklenen doğum tarihi 02.08.2013 kese göründü kalp atışı duyuldu
Irishcoffee :Kesemiz göründü,kalp atışımız duyuldu çok Şükürrr :) Darısı tüm bekleyenlere ..:)
Canım seni de tebrik ederim. Şahsi fikrim yaptırsan iyi olur. Ama sen bilirsin. Bunun için özel bir sebep var mı?
Canım doktoruna sor mutlaka. Jelle birlikte kahverengi leke gelmesi normal yerleşme kanamasıdır demişti doktorum ama yine de riske etme canım. 7 haftalıksın yerleşme olduğunu düşünmüyorum. Doktora gidene kadar da fazla hareket etme.. Beni de haberdar et olur mu tatlım...
senin başınada 6 haftalıkken gelmişti galiba .çok korktum doktora gidene kadar öldüm öldüm dirildim nihayet ultrasyonda bebegimi gördüm sonra kalp atışlarını duydum doktor normal dedi kahve rengi leke kırmızıya dönüşmedikçe .hatta kırmızı olmasıda normal bazı durumlarda üstüne görme olurmuş .ama genede 1 tane iğne yaptılar jele devam dedi.jelide 9 haftadan sonra bırakabilirsin dedi .bana göre 7+1 adetime göre ddoktora göre 7+4 bebek bugün öle dedi doktor.şuan herşey normal allahım kimseye yaşatmaz işlh
irish bu sağlıkla gel bebeğim gibi görselleri nasıl yapıyorsunuz? çok tatlı bende istiyorum
Evet canım 6+3 tüm başıma geldiğinde. Ama benim lekelenmem yoktu durduramadığım bir kanamam olmuştu. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ben 40 yıl yaşlandım. O olaydan sonra saçlarım beyazladı, kötü bir tecrübeydi. Ama senin için nasıl sevindim anlatamam. Ama benim doktorum 12. hafta jeli bırak dedi. Zaten prospektüsünde de öyle yazıyor. Demek senin çok ihtiyacın yok :). Senin kaçıncı denemendi.
evet canım allahım kimsenin başına vermesin ben 4 defa aşılma yapıldı hiç biri tutmadı sonra ilk tüp bebek denememiz tuttu. allaha şükürler olsun alahım işlh tüm hamileler sağ salim kucaklarınada alırlar.9 haftadan sonra bırakabilin dediler
kesinlikle bunu yaşamayan bilemez allahım isteyen herkeze versin inşallah. bebekle sınamasın hiçkimseyi. bende 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek yaptırdım aşılamanın birinde boş gebelik yaşadım. ama allahımın hikmeti bunlardan 1 sene sonra ara vermişken normal bi şekilde verdi sağsalimde kucaklarımıza versin İNŞALLAH