bişeyler yiyebiliyomusun bari bulantı çok bendede yemek düşüncesi bile aklıma gelince sanki boğazımı bir el sıkıyor o derece zorda olsa yiyorum çıkarmamaya çalışıyorum ama nereye kadar yani yarın nasipse gideceğim randevum inşallah verir bişeyler
ben özellikle sordum bu ilaçların bebeğime herhangi bi zararı olcaksa vermeyn diye yok olmaz dedi bulantı hapım zaten doğal bir hapmış mide ağrısı için içtiğimse rennie şurup oda bişeycik yapmaz dedi.zaten prospektüründede gebelikte ve emzirme döneminde kullanılmasında hiç bir sakınca yoktur diyee yazıyorr
bende öleyim 7 haftalık olduk hiç iştahım yok canım hiç bişe istemiyo.sadece çubuk kraker yiyom perşembe kontrolüm var gidince söylüyecem bakalım doktora .ne bu mide bulantısı çok kötü
hamilelleikte en çok bulantıdan korkardım başıma geldi en kötüsünden hemde...bende kraker yiyorum sabah uyanınca ama tek yönnlü beslenme yinede bebeğin küçükmüş benimki gibi bazen bulantılarım geçiyor bir kaç saatliğinede olsa o arada hemen meyve .yoğurt ve yumurta yiyorum sende zorla kendini bebeğin gelişimi için yumurta ve yoğurt önemli..rabbim sanada şifa versin inş.geçer bu dönemlerimizde biran önce
Ben senin sonuçlarını gösterdiğini düşünmüştüm.Üzerinden epey zaman geçti gibi geldi.Benimde perşembe günü kontrolüm var.3 hafta oldu sonra gelmemi istemişti.Bende senin gibi dayanamayıp netten baktım.Hatta eşim çok kızıyor netten bakmama ama dayanamadım.Sadece dikkatimi çeken daha öncede dediğim gibi Tsh hormonu sonucu.Bakalım hayırlısı.Perşembe neler söyleyecek.
ben özellikle sordum bu ilaçların bebeğime herhangi bi zararı olcaksa vermeyn diye yok olmaz dedi bulantı hapım zaten doğal bir hapmış mide ağrısı için içtiğimse rennie şurup oda bişeycik yapmaz dedi.zaten prospektüründede gebelikte ve emzirme döneminde kullanılmasında hiç bir sakınca yoktur diyee yazıyorr
24 ağustos
kısmetse yarın bebişimin klap atışlarını duyacağım:2::2::2:
amin canım hepimize nasip etsin inş.biz sadece keseyi gördük kendini görmedik dahasen nezaman gitmiştin.beni bu hafta çağırdı ama ben bir hafta daha bekleyim diyorum.
merhaba bende 7 haftalık hamileyim 18 ağustos doğum tarihim allahım saglıklı dogumlar nasip etsin herkese...
usg kağıdında boyunu gösteren yazı hangisi bilen varmı acaba
ben geçen hafta gittim iki hafta sonra gel dedi yani 18 ocak cuma günü öğlen 1'de gieceğim inşallah:)
sabırsızlıkla bekliyorum banada bebiş gelişmiyor olabilir takip edeceğiz dedi.ama kalp atışları hakkında bişey ne ben sordum nede doktor bişey söyledihayırlısı bakalım doktora başka şeylerde soracaktım öyle söyleyince hiçbişey soramadım..
cok sukur dun kalp atislarini duydum harika bir histi,allahima sukurler olusun cok mutluyum
2 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu..dr a gittik..sorun yok olabilir dedi..bebeğimiz iyi dedi ama düşük tehlikesi için düşük doz progestan verdi..
şimdi geldim doktordan 6+4 haftalık hamileym..bebeğimin kalp atışlarını duydum bi anne için en güzel ses olmalı heralde...
arkadaşlar benimde tahmini doğum tarihim 27 ağustos.oğlumdada 14 aralık diyordu ama 12 gün önce geldi tabi sezeryanla.bundada tahimini 16 ağustos falan.aslında bu benim isteğim çünkü doğum günümde bebeğimi kucağıma almak istiyorum ama kısmet:))
çok tşk ederim. cuma günü doktor kontrolüm var. fakat arada bir tuvelette silindiğim zaman kahverengi akıntım oluyo. sizce normalmi? yasayan varmı böyle..
bu arada cinsiyet hisseden varmı:) ben sanki erkek hissediyorum
bu arada cinsiyet hisseden varmı:) ben sanki erkek hissediyorum
Ben erkek hissediyorum 2hafta sonra kontrol var belli olurmu ki :)
Mrb. Ben de aranıza yeni katıldım. 27 ağustos gibi görünüyor doğum.ilk gebeliğim. son adet tarihim 20 kasım. 6+2 iken doktora gittik. keseyi ve bebeği gördük ancak kalp atışını duyamadık. doktor alttan ultrasonla bakalım dedi. onun da sakıncalı olduğunu duymuştuk. eşim izin vermedi. içim içimi yiyor şimdi acaba kalbi atmıyor mu diye. bi de ben ikili ve üçlü testleri yaptırmak istemiyorum. Çünkü arkadaşım yaptırmış 250 de 1 ihtimal down sendromu olabilir demişler. Bütün hamileliğini bu kabusla geçirmiş. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim. Allah yardımcımız olsun:)
Mrb. Ben de aranıza yeni katıldım. 27 ağustos gibi görünüyor doğum.ilk gebeliğim. son adet tarihim 20 kasım. 6+2 iken doktora gittik. keseyi ve bebeği gördük ancak kalp atışını duyamadık. doktor alttan ultrasonla bakalım dedi. onun da sakıncalı olduğunu duymuştuk. eşim izin vermedi. içim içimi yiyor şimdi acaba kalbi atmıyor mu diye. bi de ben ikili ve üçlü testleri yaptırmak istemiyorum. Çünkü arkadaşım yaptırmış 250 de 1 ihtimal down sendromu olabilir demişler. Bütün hamileliğini bu kabusla geçirmiş. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim. Allah yardımcımız olsun:)
bende nedense erkek olcak hissediyorum..bu arada doktorum ayın 26 sına gün verdi bazı testler yapılıcakmış ben o zmana tam 8+3 haftalık hamile oluyoprum...ikili testten bahsediyor galiba...ikili test yaptıran varmı başka