- 17 Aralık 2011
- 49
- 18
cok sukur dun kalp atislarini duydum harika bir histi,allahima sukurler olusun cok mutluyum
aynen katılıyorum. bende bugün duydum. çok güzeldi bebişim 0.85 cm :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sukur dun kalp atislarini duydum harika bir histi,allahima sukurler olusun cok mutluyum
birde ben sat göre buğün 7 hhaftalık hamile olcaktım doktorum 6+4 günlüksün dedi
slm arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum şuanda 34 haftalık hamileyim artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum .... ya marmara eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bu hastane hakkında bilgi edinmek istedim daha önce bu hastaneye gelen, doğum yapan oldu mu lütfen yardımcı olur mususnuz ?? şimdiden teşekkürler
ben geçen hafta gittim iki hafta sonra gel dedi yani 18 ocak cuma günü öğlen 1'de gieceğim inşallah:)
sabırsızlıkla bekliyorum banada bebiş gelişmiyor olabilir takip edeceğiz dedi.ama kalp atışları hakkında bişey ne ben sordum nede doktor bişey söyledihayırlısı bakalım doktora başka şeylerde soracaktım öyle söyleyince hiçbişey soramadım..[/QU
Merhaba canım. Şuan 7 haftalık hamile isen duymaman normal. Ama doktorunun çocuk gelişmiyor olabiliyor demesi hiç hoş değil. Tamamen sinir bozukluğu ve strese neden oluyor. Birazda bu konu ultrason cihazlarına bağlı. Ben 6 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum bana ekranda bana göstermişti yanıp sönmeleri duyamamıştım çok küçük olduğundan ama görünüyordu. Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun bilmiyorum ama bence değiştirmelisin. Bende ilk hamile kaldığımı öğrenince 3 doktora gittim eşim artık yeter dedi ama sorduğum hiç bir soruya net bir cevap alamadım. Sen içini ferah tut. Sen iyi olursan oda iyi olur hiç merak etme. Rabbim kolaylık versin sağlıklı doğmasını nasip etsin.
Tebrik ederim oncelikle saglikla kucagina alirsin ins. Yarin topik listesine eklerim. Gelismelerden haberdar edersen sevinirim
canım 1 gün daha dayanıcam artık mecburen yüz yüze iyice sorayım içim rahat etsin korkma bende 2 hafta önce gittim 7 haftalık diye 5+5 çıkmıştı geç döllenme dedi seninde öyle olmuştur
ben geçen hafta gittim iki hafta sonra gel dedi yani 18 ocak cuma günü öğlen 1'de gieceğim inşallah:)
sabırsızlıkla bekliyorum banada bebiş gelişmiyor olabilir takip edeceğiz dedi.ama kalp atışları hakkında bişey ne ben sordum nede doktor bişey söyledihayırlısı bakalım doktora başka şeylerde soracaktım öyle söyleyince hiçbişey soramadım..[/QU
Merhaba canım. Şuan 7 haftalık hamile isen duymaman normal. Ama doktorunun çocuk gelişmiyor olabiliyor demesi hiç hoş değil. Tamamen sinir bozukluğu ve strese neden oluyor. Birazda bu konu ultrason cihazlarına bağlı. Ben 6 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum bana ekranda bana göstermişti yanıp sönmeleri duyamamıştım çok küçük olduğundan ama görünüyordu. Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun bilmiyorum ama bence değiştirmelisin. Bende ilk hamile kaldığımı öğrenince 3 doktora gittim eşim artık yeter dedi ama sorduğum hiç bir soruya net bir cevap alamadım. Sen içini ferah tut. Sen iyi olursan oda iyi olur hiç merak etme. Rabbim kolaylık versin sağlıklı doğmasını nasip etsin.[/
güzel temennileriniz ve samimiyetiniz çok teşekkür ederin inşallah iki hafta sonra gittiğimde herşey yoluna girmiş olur.tabi ozamana kadar ister istemez insan stres yaşıyor.ben ümraniyede ümraniye devlet hastanesine bağlı kezban esat polikiliniğine gittim.
ızlar selam.Umarım hepiniz iyisiniz.Benim perşembe kontrolüm var.Sat'a göre o gün tam 9 haftalık olacak.6 haftalıkken gittiğimde belli testleri istemişti.Sonuçlar bugün çıktı.gebe kalmadan önce TSH 2 civarındayken bu zamanlarda 5.20 olmuş.Sanırım bana doğuma kadar ilaç verecek.İlaca razıyım da umarım şimdiye kadar bebeğe zararı olmamıştır.
...ÇİÇEK DEMETİ... en son seninle konuşmuştuk sanırsam bu test olayını.Senin sonuçlar ne durumda.Kafam çok karıştı.Rubellalar toxolar falan negatif pozitif yazmakta...
2 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu..dr a gittik..sorun yok olabilir dedi..bebeğimiz iyi dedi ama düşük tehlikesi için düşük doz progestan verdi..
Şükürler canım darısı başımiza inşallah benimde perşembe randevum kalp atışlarıni duyarim inşallah allah herkese nasip etsin inşallah
bir arkadaş mide ağrısından şikayet etmiş bendede çok ağrı vardı dün doktoruma giittim söyledim...çok zor ya bulantı kusmaya çalşırken midemi fazla zorlamışım galiba dayanamıyordum ağrısına dün bana rennie isimli şurubu verd, kullanıyorum faydasıda oldu galiba çok şükür ağrısı geçtide bulantım geçmedi onunda ilacını vermişti ama bazen fayda ediyor bazen ettmiyor...
canım bende yarın gideceğim ama testlere bakmadım değil netten birde benim gittiğim hastanede kan almada hemşire tanıdık var o doktoruma göstermiş bişey yok demiş testlerde toxo igg ve igm var igg daha önce geçirmiş olduğunu igm şuan vücutta bulunup bulunmadığını gösteriyor sanırım bende daha önce geçirmişlik ama şuan vücutta olmadığını gösteriyor testlerde bu iyi bişeymiş igg ve igm negatif olursa hamilelerin geçirmesi sakıncalı olacağından çok dikkatli olunması gerekiyormuş yani vucut o mikropla daha karşılaşmamış anlamına geliyor inşallah bişey çıkmaz yinede doktorumun ağzından duymak daha sağlıklı olacak
bişeyler yiyebiliyomusun bari bulantı çok bendede yemek düşüncesi bile aklıma gelince sanki boğazımı bir el sıkıyor o derece zorda olsa yiyorum çıkarmamaya çalışıyorum ama nereye kadar yani yarın nasipse gideceğim randevum inşallah verir bişeyler