Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

slm arkadaşlar ben istanbul pendikte yaşıyorum şuanda 34 haftalık hamileyim artık yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum .... ya marmara eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum bu hastane hakkında bilgi edinmek istedim daha önce bu hastaneye gelen, doğum yapan oldu mu lütfen yardımcı olur mususnuz ?? şimdiden teşekkürler

herkese merhaba benım oglum 8 agustos ama 2012 sımdı sızlerı okuyunca anılarım geldı aklıma. hepınızı Allah kurtarsın.yazın çok sıcaklarda zorlamıstı.ama bebek 40 rahat gecmıstı.ılk zamanlar bulantım çok oldu.elma yıyınce gecıyordu.mıdw suyunu alan seyler ıyı gelır kızarmıs ekmek grıssını galete vb kolaylıklar olsun

birde ben sat göre buğün 7 hhaftalık hamile olcaktım doktorum 6+4 günlüksün dedi

canım 1 gün daha dayanıcam artık mecburen yüz yüze iyice sorayım içim rahat etsin korkma bende 2 hafta önce gittim 7 haftalık diye 5+5 çıkmıştı geç döllenme dedi seninde öyle olmuştur

Merhaba canım. İlk öncelikle Allah kurtarsın, eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek versin sana inşallah. Ben Gebzede oturuyorum. Doğum konusunda Marmara Eğitimi bilemeyeceğim fakat duyduğum bazı şeyler var. Yeni kurulan bir hastane olduğu için doktorlar tam anlamı ile hala oturmamış. Giden kişilerde çok memnun değiller. Fakat senin orada gittiğin bir doktorun varsa ve memnunsan çokta sorun olacağını sanmam. Ben Kurtköyde Emsey Hospital Gülcan Akdemire gidiyorum ve çok çok çok memnunum. Eğer düşünürsen şiddetle tavsiye ederim. Bana normal doğum 700 TL, sezeryan 1100 TL dedi. Eğer epidural istersen artı 500 TL daha ödeniyormuş. Sağlıkla, mutlulukla rabbim kucağına almayı nasip etsin Rabbim, tüm anne adaylarınada Allah kolaylık versin inşallaj. Allaha emanet ol.

Tebrik ederim oncelikle saglikla kucagina alirsin ins. Yarin topik listesine eklerim. Gelismelerden haberdar edersen sevinirim

çok tşk ederim. cuma günü doktor kontrolüm var. fakat arada bir tuvelette silindiğim zaman kahverengi akıntım oluyo. sizce normalmi? yasayan varmı böyle..

bende yasadım canım ertesı gun hemen doktora gıttım dıkkatlı olmamı söyledi bır haftadır ıstırat edıyorum ne ev supurmek ne yemek yapmak
ve progestan ıcıyorum bence hemen sende doktoruna danış ve dıkkatli ol

Kızlar selam.Umarım hepiniz iyisiniz.Benim perşembe kontrolüm var.Sat'a göre o gün tam 9 haftalık olacak.6 haftalıkken gittiğimde belli testleri istemişti.Sonuçlar bugün çıktı.Gebe kalmadan önce TSH 2 civarındayken bu zamanlarda 5.20 olmuş.Sanırım bana doğuma kadar ilaç verecek.İlaca razıyım da umarım şimdiye kadar bebeğe zararı olmamıştır.
...ÇİÇEK DEMETİ... en son seninle konuşmuştuk sanırsam bu test olayını.Senin sonuçlar ne durumda.Kafam çok karıştı.Rubellalar toxolar falan negatif pozitif yazmakta...

canım 1 gün daha dayanıcam artık mecburen yüz yüze iyice sorayım içim rahat etsin korkma bende 2 hafta önce gittim 7 haftalık diye 5+5 çıkmıştı geç döllenme dedi seninde öyle olmuştur

ızlar selam.Umarım hepiniz iyisiniz.Benim perşembe kontrolüm var.Sat'a göre o gün tam 9 haftalık olacak.6 haftalıkken gittiğimde belli testleri istemişti.Sonuçlar bugün çıktı.gebe kalmadan önce TSH 2 civarındayken bu zamanlarda 5.20 olmuş.Sanırım bana doğuma kadar ilaç verecek.İlaca razıyım da umarım şimdiye kadar bebeğe zararı olmamıştır.
...ÇİÇEK DEMETİ... en son seninle konuşmuştuk sanırsam bu test olayını.Senin sonuçlar ne durumda.Kafam çok karıştı.Rubellalar toxolar falan negatif pozitif yazmakta...

günaydın kızlar..

zeyaybar cnm emsey hospitalda benim yeğenim doğum yaptı çok güzel konforlu bir hastane bende çok beğenmiştim ama bana çok uzak maleseff

canım bende yarın gideceğim ama testlere bakmadım değil netten birde benim gittiğim hastanede kan almada hemşire tanıdık var o doktoruma göstermiş bişey yok demiş testlerde toxo igg ve igm var igg daha önce geçirmiş olduğunu igm şuan vücutta bulunup bulunmadığını gösteriyor sanırım bende daha önce geçirmişlik ama şuan vücutta olmadığını gösteriyor testlerde bu iyi bişeymiş igg ve igm negatif olursa hamilelerin geçirmesi sakıncalı olacağından çok dikkatli olunması gerekiyormuş yani vucut o mikropla daha karşılaşmamış anlamına geliyor inşallah bişey çıkmaz yinede doktorumun ağzından duymak daha sağlıklı olacak

cok sukur dun kalp atislarini duydum harika bir histi,allahima sukurler olusun cok mutluyum

Şükürler canım darısı başımiza inşallah benimde perşembe randevum kalp atışlarıni duyarim inşallah allah herkese nasip etsin inşallah

2 gün önce kahverengi lekelenmelerim oldu..dr a gittik..sorun yok olabilir dedi..bebeğimiz iyi dedi ama düşük tehlikesi için düşük doz progestan verdi..

ilk onceleri bendede vardi ayni progestan verdi kullandim gecti.sakin korkma iste yapma ayaginin altina iki yastik koy ve sirt ustu yat bana oyle demisti yaptim ve gecti.dinlen baska hic bir sey yapma ve korkma ,insallah bir sey olmaz..

bir arkadaş mide ağrısından şikayet etmiş bendede çok ağrı vardı dün doktoruma giittim söyledim...çok zor ya bulantı kusmaya çalşırken midemi fazla zorlamışım galiba dayanamıyordum ağrısına dün bana rennie isimli şurubu verd, kullanıyorum faydasıda oldu galiba çok şükür ağrısı geçtide bulantım geçmedi onunda ilacını vermişti ama bazen fayda ediyor bazen ettmiyor...

bişeyler yiyebiliyomusun bari bulantı çok bendede yemek düşüncesi bile aklıma gelince sanki boğazımı bir el sıkıyor o derece zorda olsa yiyorum çıkarmamaya çalışıyorum ama nereye kadar yani yarın nasipse gideceğim randevum inşallah verir bişeyler

Ben senin sonuçlarını gösterdiğini düşünmüştüm.Üzerinden epey zaman geçti gibi geldi.Benimde perşembe günü kontrolüm var.3 hafta oldu sonra gelmemi istemişti.Bende senin gibi dayanamayıp netten baktım.Hatta eşim çok kızıyor netten bakmama ama dayanamadım.Sadece dikkatimi çeken daha öncede dediğim gibi Tsh hormonu sonucu.Bakalım hayırlısı.Perşembe neler söyleyecek.

akşam çok güzel yemek yedim sabahta aşırı bulantım vardı 7 de bulantı hpımı almıştım(aç karnına alınıyor o) saat 11,30 a kadar yataktan kalkamadım bulantıdan bişeyde yiyemedm az önce çeyrekk ekmekle yumurtayı zorla yedim çok şükür..bebeğim için zorluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…