Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..
Kızlar benim belim bugun çok ağıyo kopucak sanki...
Günaydın oh oh iğnelerde olunmuş sıra bana geldi desene. Bende 77 olmuşum hamilelikten öncede öle zayıf değildim kemikliyim çünkü. Şu ekmeği direk kesmek lazım en azından akşamları yememeliyiz . Bende ultrasonda bebişleri görünce bi garip oluyorum hareketlerini falan görünce oyy kuzucuklar:) inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar canım
bende 70 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyum şuan bende çok aldım bide 5 aydan sonra asıl kilo alınır diyolar inşallah aşırı kilo almam ama bebeğim sağlıklı olsunda siz ayrıntılı ultrason çektirdinizmi ben çektircem ama çokmu geç kaldım acaba
Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..
canm ben yapmcm ayrntili .sadece 2li yaptrdm oda öyle bi hevesle... Çok sorun yasayip sonra bebisleri saglam dogan oldu. Gebeligimi kendime izdirap haline dönüştürmek istemedm..ki allah korusun bisey ciksa zaten yapacak bisey yok.. ben ilk yaptrmak istyrdm ama egerki bir sorun olursa tedavi süreci falan yok zaten diye vazgectm... Yanls degilsem 24 haftaya kadar yapılıyor.. canm. Yapacaksan gec kalmadan yap çünkü randevu olayı baya uzun zaman veriyorlarmis...
ya canım ekmeği az yersem nu seferde çok acıkıyorum hemennolcak halimiz bilmem artık inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar 2 hafta var daha bebimi görmeme hemde heyecanda var inşallah birde o temiz çıkarda rahatlarız artık
canım bu ara yaptırman lazım 20 ile 24 hafta arası yapılıyor ayrıntılı daha gün almadın mı yoksa sen
Kızlar aklıma gelmişken yazayım.. İnternetten alışveriş yapıyoruz malum. Civil mağazasının reklamını gördüm internette girdim siteden baktım. O kadar ucuz ki anlatamam. Evime yakın bir Civil mağazası bulup dün gezmeye gittim. Durum içler acısı. A dan Z ye konulan malzeme o kadar kötü ki anlatamam. Bebek kıyafetlerine %100 pamuk demişler bildiğiniz naylon. Pusetleri 80 Tl ye satıyorlardı bildiğiniz plastik. benden tavsiye uzak durum bu markadan.
AYRICA KIZLAR NERELERDESİNİZ? VALLA ÇOK BOŞLANDIĞIMIZI HİSSEDİYORUM...
kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar miniklerinizede benim miniğimden selamlar:)
sağlık ocağından geiyorum tetanoz aşımız yapıldı nihayet kan verdik 2 tüp tansiyon yine 13 / 7idrar verdim temiz çıktı 3 kilo almışız 1 ayda hemşiremiz kızdı en fazla 2 alacaksın ekmeği ve tuzu kesiyorsun dedi kalp atışlarımızı dinledik yine ay canım o benim ya ağlayasım geliyor dinlerken hep birde şu göğüs uçlarını sordum her akşam masaj yap dedi baktı 1 tanesi çıkık bu problem olmaz dedi diğeri daha düzdü buda çıkar merak etme dedi bizde haberler böyle yarın kan sonucum çıkacakmış bakalım nasıl gelecek
Maşallahh Bebeklerinize hepinizin.. Ayrıntılı ult. gidenler var zaman bi şekilde geciyor ben önümüzdeki hafta veya bi sonraki haftaya gün almayı düşünüyorum.. Herkes karınlarından bahsetmiş bende tık yok yani hamile olduğum belli olmuyo hala bu konuda tekim sanırım.. Yani göbekk cıktı biraz ama sizinkiler gibi değil kıyafetlerin icinde belli olmuyor hala..
En son Tsh 8 çıktı daha düşmesi gerek 2 nin altına.. Doktor 30 lardan 8 e düşmesi iyi dedi beklemedeyiz halaa.. karnım yok ama varmış gibi hareketlerim kısıtlı uzun yürüyüş yapamıyorum sürekli oturma ihtiyacı hissediyorum.. Dışarı cıkıp alışveriş yapmak istiyorum ama sanırım yapamıycam internetten alıcam zamanı geldiğinde..Benden bu kadar :)
Slmlar güzel anne adayları....sürekli takipteyim sizi ama tlfndn girdgm için yazmak usendiriyor .... Gökçecim maşallah cok guzelsin...rabbim tüm hamisleri korusun... Yolu yariladik . Ama ben bazen cok sabırsızlanıyorum.... Doğuma eşimin girmesini bende istyrm. Şimdilik hep olumlu konuşuyor. Ama ben kararımı değiştirirmym acaba diye düşünüyorum.. hani bazi yerlerde yok eş sogur falan diyorlar. Gerçi ben buna inanmıyorum.yani kadinin anatomisini vucudunu tanımayan eşler bence soğuyordur.kaldiki eşim doktor...ki düşünüyorum sadece eşimden cok güç alıyorum annem ben girerim diyor ama ben utanıyorum annemden... Eşim yanimda olsun istiyorum...
çiçekdemeti annemin bi lafi vardır hastalanip kilo verenlere. :) senin kemiklerin bile bosalmistir hastaliktan diye.. bence tedrgn olma mide bulantn geçtikten sonra bünyen eski haline dönmüş sonuçta... Benmde doktrm kızıyor bana ama Cok takmamaya calisyrm. Sadece normal dgm istedgm için dikkat etmem lazm.. ama bu ay gittgmde tam istediği gibi buay sadece2kilo al gel demişti. Hemen hemen o kadar aldm.bakalim gidince hala kilomdan bahsederse hic takmicam. :) bebeğim saglikli olsunda ..kilomu tek takma sebebim sağlıksız gebelik sürecine girmek istememem. Bu şeker yüklemesi falan gibi... Tatlidan uzak durursam ne yiycem ben.. :)
çiçekdemeti annemin bi lafi vardır hastalanip kilo verenlere. :) senin kemiklerin bile bosalmistir hastaliktan diye.. bence tedrgn olma mide bulantn geçtikten sonra bünyen eski haline dönmüş sonuçta... Benmde doktrm kızıyor bana ama Cok takmamaya calisyrm. Sadece normal dgm istedgm için dikkat etmem lazm.. ama bu ay gittgmde tam istediği gibi buay sadece2kilo al gel demişti. Hemen hemen o kadar aldm.bakalim gidince hala kilomdan bahsederse hic takmicam. :) bebeğim saglikli olsunda ..kilomu tek takma sebebim sağlıksız gebelik sürecine girmek istememem. Bu şeker yüklemesi falan gibi... Tatlidan uzak durursam ne yiycem ben.. :)
canm inşallah esin yaninda olur. Valla insanin nazi evlenince eşine geçiyor daha Cok... Ii sizden güç aldm çünkü çevremden inanıyorum ki cekemedigenden dolayı yadirgayip sinirlerimi hoplatan olacaktir... Canm benm bebiste 360 gramcik.. kilo almamissin ama bebise aldrmissin ya yeterli...maşallah.. kucucukler minnaciklar.
canm inşallah esin yaninda olur. Valla insanin nazi evlenince eşine geçiyor daha Cok... Ii sizden güç aldm çünkü çevremden inanıyorum ki cekemedigenden dolayı yadirgayip sinirlerimi hoplatan olacaktir... Canm benm bebiste 360 gramcik.. kilo almamissin ama bebise aldrmissin ya yeterli...maşallah.. kucucukler minnaciklar.
canm yiyorum diyorsun daha ne yapabilrsinki sonuçta hayret bisey.. buaydan sonra alirsin inşallah.. pilav tuket . Et. Bunlari tuket eksi şeyler yemek cok.. sütlü tatli ye. Muz cok kilo aldırıyor.. muz tuket hergün ama hergün ikitane kurukayisida at agzina...
Bir oglum vardi ama dogumdan üc ay sonra vefat etti, o nedenle ilk mi ikinci mi desem bilemedim
lipaka canm Cok yorma kendini o bel agrisini benden daha ii kimse bilemez.. ilk aylarda öluyordum.Cok Cok fena oluyordum.. 10dk ayakta duramiyordum. Ki simdide oyleyim ama eskiden birazdaha ii.. belin agridgi zaman Hemen dinlen ogün iş yapma daha felaket olur... Dra Cok soyledm ama normal diyor anlamdm gitti böyle nasil doğum yapcm...agri kesici alimmi dedim belin kopacak gibi olsa bile korkma agrindan dedi. Çok kotu olursan agrikesici al istersen yada drunu ara canm Cok tedrgin olacaksan...
lipaka canm Cok yorma kendini o bel agrisini benden daha ii kimse bilemez.. ilk aylarda öluyordum.Cok Cok fena oluyordum.. 10dk ayakta duramiyordum. Ki simdide oyleyim ama eskiden birazdaha ii.. belin agridgi zaman Hemen dinlen ogün iş yapma daha felaket olur... Dra Cok soyledm ama normal diyor anlamdm gitti böyle nasil doğum yapcm...agri kesici alimmi dedim belin kopacak gibi olsa bile korkma agrindan dedi. Çok kotu olursan agrikesici al istersen yada drunu ara canm Cok tedrgin olacaksan...
Canım yaşını bebeğin doğum tarihini bir de il bebeğin mi onu belirtirsen seni de ekleyeyim topik listesine. :)