Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım çok sevindim.. Maaşallah hem sana hem bebiklerine. Benimde bu ayın 10 unda şeker yüklemem var. Sabah erkenden aç karnına gel dedi. Umarım dayanabilirim. Canım valla Aile Hekimliği öyle şeyler söyledi ki ben yaptırmayacaktım ama riske atamadım yaptırdım. Sende geciktirme. Çünkü ikinci dozu 1 ay sonra yapıyorlar. Süren kaçmasın. Canım yaa herkese de söyleme pırıl pırıl olduğunu valla nazarlara gelirsiniz. Ben sakınmaya başladım artık. Herşeyi sadece burada sizinle paylaşıyorum.

kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar miniklerinizede benim miniğimden selamlar:)

sağlık ocağından geiyorum tetanoz aşımız yapıldı nihayet kan verdik 2 tüp tansiyon yine 13 / 7 idrar verdim temiz çıktı 3 kilo almışız 1 ayda hemşiremiz kızdı en fazla 2 alacaksın ekmeği ve tuzu kesiyorsun dedi kalp atışlarımızı dinledik yine ay canım o benim ya ağlayasım geliyor dinlerken hep birde şu göğüs uçlarını sordum her akşam masaj yap dedi baktı 1 tanesi çıkık bu problem olmaz dedi diğeri daha düzdü buda çıkar merak etme dedi bizde haberler böyle yarın kan sonucum çıkacakmış bakalım nasıl gelecek

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013
Erkek/Erkek

Kız

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Sarp-Araz

Roza

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

Enes Osman

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İkinci

İlk

İlk

İlk

Ohhh hadi bakalım geçmiş olsun. Ama bende ayda 3 kilo için onu bunu kes demesi için erken değil mi ya. Zaten kaç kilosun ki kaç kilo oldun. Ben haftada 3 kilo aldım da bana keseceksin dedi. Şimdiden 65 kilo oldum. Ama 11 kilo aldığım için. Sen zaten zayıfsın ve zayıflamıştın başlarda. Bence yine de kendi doktoruna sormadan kesme. Bu ekmeği tuzu kes muhabbeti bile strese sokuyor insanı. Bana da kızartma, tatlı ve hamur işi yasak. İnat gibi canım istiyor ama inadımdan da yemiyorum.

canım ben kemikliyim zayıf görünüyorum ama 76 kiloydum 71 e inmiştim şimdi 77 çıktım geçen ayda bu ayda 3 kilo almışız:18: böyle gidersem önüne geçemicem galiba bende korktum açıkçası aldığım kilodan aslında görüntümde hala fark yok nereme aldığımı inan bende bilmiyorum aynı pantolonlarımı giysem yiyerim sadece göbek olmaz iç çamaşırlarım bile değişnedi düşün hayret yani ben tatlıya düştüm bu aralar yemesem krize gireceğim yani o kadar onuda meyveyle karşılamaya çalışayım bari yapacak bişey yok ama ben tüm gün oturuyorum ya masa başı iş maalesef kilo yapıyor

Son düzenleme:

O zaman dikkat etme zamanın gelmiş. Tatlı krizini de dondurma ile atmaya çalışıyorum :)

Nasıl içmicem şekeri bilmiyorum hiç içimem evet canım nazara bende inanırım zaten öle herkese anlatmıyorum ailem bide bura. Cuma aile hekimliğinden aramışlar dı doktor da söyleyince iyi denk geldi yaptırıcam bende.kilomuzda 77 olmuş çokmu ne

Kaç kiloyla hamile kaldın ki sen?

Günaydın oh oh iğnelerde olunmuş sıra bana geldi desene. Bende 77 olmuşum hamilelikten öncede öle zayıf değildim kemikliyim çünkü. Şu ekmeği direk kesmek lazım en azından akşamları yememeliyiz . Bende ultrasonda bebişleri görünce bi garip oluyorum hareketlerini falan görünce oyy kuzucuklar:) inşallah kan sonuçlarında iyi çıkar canım

Maşallahh Bebeklerinize hepinizin.. Ayrıntılı ult. gidenler var zaman bi şekilde geciyor ben önümüzdeki hafta veya bi sonraki haftaya gün almayı düşünüyorum.. Herkes karınlarından bahsetmiş bende tık yok yani hamile olduğum belli olmuyo hala bu konuda tekim sanırım.. Yani göbekk cıktı biraz ama sizinkiler gibi değil kıyafetlerin icinde belli olmuyor hala ..

En son Tsh 8 çıktı daha düşmesi gerek 2 nin altına.. Doktor 30 lardan 8 e düşmesi iyi dedi beklemedeyiz halaa.. karnım yok ama varmış gibi hareketlerim kısıtlı uzun yürüyüş yapamıyorum sürekli oturma ihtiyacı hissediyorum.. Dışarı cıkıp alışveriş yapmak istiyorum ama sanırım yapamıycam internetten alıcam zamanı geldiğinde..Benden bu kadar :)

Son düzenleme:
Slmlar güzel anne adayları....sürekli takipteyim sizi ama tlfndn girdgm için yazmak usendiriyor .... Gökçecim maşallah cok guzelsin...rabbim tüm hamisleri korusun... Yolu yariladik . Ama ben bazen cok sabırsızlanıyorum.... Doğuma eşimin girmesini bende istyrm. Şimdilik hep olumlu konuşuyor. Ama ben kararımı değiştirirmym acaba diye düşünüyorum.. hani bazi yerlerde yok eş sogur falan diyorlar. Gerçi ben buna inanmıyorum.yani kadinin anatomisini vucudunu tanımayan eşler bence soğuyordur.kaldiki eşim doktor...ki düşünüyorum sadece eşimden cok güç alıyorum annem ben girerim diyor ama ben utanıyorum annemden... Eşim yanimda olsun istiyorum...

Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..

kızlar nasılsınız aşılarda olunmuş hadi geçmiş olsun. şükür burada havalar güzel gidiyor bu aralarda arada geziyoruz minikimle. bende bugün detaylıya girdim şükür buradaki devlette birde garanti olsun diye erzurumda gideceğim hem bebişi fazladan görmüş olurum. detaylıda herşey temiz çıktı ve cinsiyetine kesinlikle kız dedi doktoru ohhh ohhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh nihayet bu cinsiyet derdi de kesinlikle bittiiiii. gökçe artık değiştirebiliriz tabloyu minnoş kızım oluyooo bir türlü tam söyleyemiyordum sorduklarında nihayet bitti belirsizlik

Canım bence eşinin yanında olması senden soğumasına sebep olmayacaktır eminim. Ayrıca zaten başucunda duruyorlar birşey gördükleri de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…