- 14 Aralık 2012
- 1.233
- 4
Kızlaaarr bugün Büyükçekmece Sahile kocamla gezmeye gittim. Muhteşem havayı ikizlerimle kaçırmadık. Son halimizin resmi Ancak bugünlerde anormal şişliklerim başladı yine. Yüzüm şiş, kollarım şiş ve yine göğüslerim büyüyor. Uzakta olanlara da deniz havası gönderelim dedik :)
Eki Görüntüle 673140
oyyyy maşallah maşallah :))) canım çok güzelsinizzzzzzzzzzz
Slm anneler nasılsınız?hergun okuyorum yasadıklarınızı ama usengecligimden yazamıyorum :) ben gecen hafta oldum tetanoz asımı.uc gun acıdı kolum.ilk iki gece uyuyamadım bile.cok mu canım tatlı benim
Bir de son gunlerde gobus buyudugu icin aksamları cok geriliyor karnım.hele dun aksam oyle agrılar cektim ki aglayacaktım nerdeyse.esim de cok uzuldu elimi tutuo nefes al bebegim diyor dedim ki dogurmuyorum korkma ic karnım genisliodur :)) garibimin rengi attı doguma bende gircem senle en azından elini tutarım diyor :)) sizin esleriniz ne dusunuyor bu konuda dogumunuza girecek mi?
Gokcecim bu arada benim bebis erkek :) kız yazılmıs da :)) pipiyi gorduk biz :)))
Ohhh hadi bakalım geçmiş olsun. Ama bende ayda 3 kilo için onu bunu kes demesi için erken değil mi ya. Zaten kaç kilosun ki kaç kilo oldun. Ben haftada 3 kilo aldım da bana keseceksin dedi. Şimdiden 65 kilo oldum. Ama 11 kilo aldığım için. Sen zaten zayıfsın ve zayıflamıştın başlarda. Bence yine de kendi doktoruna sormadan kesme. Bu ekmeği tuzu kes muhabbeti bile strese sokuyor insanı. Bana da kızartma, tatlı ve hamur işi yasak. İnat gibi canım istiyor ama inadımdan da yemiyorum.
kızlar nasılsınız aşılarda olunmuş hadi geçmiş olsun. şükür burada havalar güzel gidiyor bu aralarda arada geziyoruz minikimle. bende bugün detaylıya girdim şükür buradaki devlette birde garanti olsun diye erzurumda gideceğim hem bebişi fazladan görmüş olurum. detaylıda herşey temiz çıktı ve cinsiyetine kesinlikle kız dedi doktoru ohhh ohhhh ohhhhhhhhhhhhhhhh nihayet bu cinsiyet derdi de kesinlikle bittiiiii. gökçe artık değiştirebiliriz tabloyu minnoş kızım oluyooo bir türlü tam söyleyemiyordum sorduklarında nihayet bitti belirsizlik
Ben zaten 65 ile basladim , bende 5 kilo almis durumdayimVe sadece 2 haftada 1.5 kilo aldim.Dr.um banada suyun biraz fazla , karbonhidrat olarak , pilav , borek , makarna , tatli yasak dedi..Hamileligimin baslarinda hic yemiyordum zaten , yavas yavas yemege baslamistim simdi yine yiyemeyecegimm Simdide gozumun onunden makarnalar geciyoo
Sağol Canım ama sizden de bekliyoruz :)
Bende 5 kilo almışım ama bu aylardan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor sanırım :) ama işte insanında canı istiyor yasak ya tadımlık olmalı yemelerimiz. Benimde suyum biraz fazla çıktı 15 Nisan'da şeker yüklücekler kontrol amaçlı.
Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!
ay canım ya ben 8 kilo aldım yani 2 hafta sonraya kadr 9 olur.. benimde tek.. ama siz öyle 5 kilo aldım çok mu falan muhabbetlerine girince rejime giresim geliyor:S ama ben herşeyi de yiyorum yani dikkat ettiğim hiçbişey yok:) cips hariç..
inşallah canım kısa zamanda yükleyeceğim bende
bu amniyon sıvısı neden fazla çıkıyor ya
canım dondurmadada çok kalori varmış dikkat et
Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!
Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))
Maşallah diyin bize kızlaaaar:)
Ben zaten 65 ile basladim , bende 5 kilo almis durumdayimVe sadece 2 haftada 1.5 kilo aldim.Dr.um banada suyun biraz fazla , karbonhidrat olarak , pilav , borek , makarna , tatli yasak dedi..Hamileligimin baslarinda hic yemiyordum zaten , yavas yavas yemege baslamistim simdi yine yiyemeyecegimm Simdide gozumun onunden makarnalar geciyoo
Banada kilo aldıran dondurma oldu...15 gündür düzenli olarak en kalorili olandan yediğim için gelsinnn kilolar :))
Hafta sonu dr. randevum var veee geçen haftadan beri yemiyorum kestim dondurmayı çünkü şeker yüklemem var...Kimi kandırıyorsam iştee ;D Şeker düşük çıkacak ve ben dondurmama devam edeceğim :)
Rekor bende o zaman 11 kilo aldım...Cumartesi doktora gideceğim 12 olur kesin...Bakalım tepkisi ne olacakadamcağızın
Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))
Banada kilo aldıran dondurma oldu...15 gündür düzenli olarak en kalorili olandan yediğim için gelsinnn kilolar :))
Hafta sonu dr. randevum var veee geçen haftadan beri yemiyorum kestim dondurmayı çünkü şeker yüklemem var...Kimi kandırıyorsam iştee ;D Şeker düşük çıkacak ve ben dondurmama devam edeceğim :)