Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ay cnm senin ikiz tabi..Hem kilo hem gobek olacak okadar :)Dogdugunda ooh herseye degecek pasalar , uyurken bi gulumseyecekler hatta ozamann diyecegizkikeske daha once dogursaymisiz :) Ayy ogunler cabuk gelse keske yaaa :) Ben normalde M giyiyordumsimdi L aliyorumkocaman gobegime ancak oluyor.Hamile pantalonlari bi tek onlar M da kaldi :)

Ben 2 haftadir giyiyorum :) Belim vardi zaten o artmadi ama gobegim zaten vardi simdi 7 aylik gibiyim :)

:) Biximkilerde aile hatta sulale boyu BJK li :) Bende hayallerine birsey diyemiyorum ama simdi uzuluyo kiz olsaydi keske , neyse ikinci insallah kiz oluyo diyo .. Valla ben anlayamadim bizimkini :) İkiz olsaydi bi kiz bi erkek ozaman tam olacakti galiba :)

Evet cnm bende izledim.Ozellikle bugun epidural normal dogumu anlatiyordu.Bende epidural normal dogum dusunuyorum ya cok keyif aldim.Bide ikizleri olmus bi cift gosterdi ya aklima direk gokce ve bu sitedeki diger ikiz anneleri geldi.Masallah 38. haftada dogdular ve 2.800-2.500 kg olarakdogdular.İnsallah darisi tumikiz annelerinin basina..Bizimkilerde vaktinde gelirler insallah :)
Ay sorma nm cinsiyet icinde terbiyeli kuzumda , yarin kendi dr.uma da gidecegim..Bakalim o ne diyecek Oglusuma :)
Ayy hadi insallah guzel haberlerle gelirsinn :) Eger cok ilgilenmezlerse yine sikayet et bak cozumu buldun nede olsa :)

Kızlaaarr bugün Büyükçekmece Sahile kocamla gezmeye gittim. Muhteşem havayı ikizlerimle kaçırmadık. Son halimizin resmi Ancak bugünlerde anormal şişliklerim başladı yine. Yüzüm şiş, kollarım şiş ve yine göğüslerim büyüyor. Uzakta olanlara da deniz havası gönderelim dedik :)

ohhh masallah göbüşüne ne güzel yapmışsınız bizde niyetlendik ama olmadı gece geç yattık kvlerde kaldık saatlerde 1 saat ileri akınınca nolduğunu anlamadım hava çok sıcaktı gerçekten bizde akşam yürüdük geldik

ben çıktığımda çok sıcaktı zaten çok bunaldım. Sonra serin bir yerde havanında serinlemesini bekledik. Daha yeni geldik serin seriinn yürüdük oğluşlarımla.

Ikinci cocugum olacakti Oglum saglikla hayirla dogarsa suan evimizin TEK cocugu olacak o yüzden ILK desem daha dogru herhalde

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013
Erkek/Erkek

Kız

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Sarp-Araz

Roza

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İkinci

İlk

İlk

İlk

Maşallah canım sana göbişine ve tabi ikizlerimize. Bol bol yapılmalı yürüyüş iyi geliyo:) bizde dün yaptık Beşiktaş'ta gezdik. Beni gören maşallah diyo sadece göbiş var oda sivri erkekte öle olurmuş..

Slm anneler nasılsınız?hergun okuyorum yasadıklarınızı ama usengecligimden yazamıyorum :) ben gecen hafta oldum tetanoz asımı.uc gun acıdı kolum.ilk iki gece uyuyamadım bile.cok mu canım tatlı benim
Bir de son gunlerde gobus buyudugu icin aksamları cok geriliyor karnım.hele dun aksam oyle agrılar cektim ki aglayacaktım nerdeyse.esim de cok uzuldu elimi tutuo nefes al bebegim diyor dedim ki dogurmuyorum korkma ic karnım genisliodur :)) garibimin rengi attı doguma bende gircem senle en azından elini tutarım diyor :)) sizin esleriniz ne dusunuyor bu konuda dogumunuza girecek mi?
Gokcecim bu arada benim bebis erkek :) kız yazılmıs da :)) pipiyi gorduk biz :)))

Ama hala resmini göndereceksin. Dün o tarafa gelecektim bende ama trafikten gözüm yemedi. Zaten hamileyken araba kullanmak zor oluyor bir de o trafiğe hiç girmeyim dedim.

Canım karın yanlarının gerginliğini ve acısını bilirim. hatta belki çaresi vardır diye doktoruma söylediğimde bunlar olacak sakın sıkıntı edip bebeğini üzme dedi. Anlayacağın bundan da kaçış yok. Bende gerginlik başlayınca ne oturabiliyorum ne ayağa kalkabiliyorum sığmıyorum eve. Sonra gidip yatıyorum bir an önce uyuyayımda hissetmeyim acısını diye.

Geçen gün bebiş oynarken eşim onu dinliyordu. Dedimki benimle doğuma girmek ister misin? Bilmem olabilir dedi. Eğer böyle muallak konuştuysa tırsmış demektir :) Merak etme sana doğurtmazlar sadece yanımda olursun dedim. Epidural sezeryan istiyorum ben. O zaman gelsin bakarız dedi. Bu da ne olur beni bulatırma demektir :) Baktım girmiyor fotoğrafçıyı sokarım bende doğuma. En azından bebiklerimin doğum anı fotoları olur

Canım baktım seninkinde erkek yazıyor hatta adını Ahmet yazmışız... Yanlış yere baktın herhalde...

Ama hala resmini göndereceksin. Dün o tarafa gelecektim bende ama trafikten gözüm yemedi. Zaten hamileyken araba kullanmak zor oluyor bir de o trafiğe hiç girmeyim dedim.

Ya aklımda atıcam bugün yarın atarım canım. Sorma araba kullanmak hem hamilelik hem trafik bide dünkü sıcakta baya zor bana sinir geliyor. Bizde kontrolden çıktık bebişlerim maşallah kıpır kıpır. 2 hafta sonra önlem amaçlı şeker 50 gr şeker yüklemesi yapacaklar suyum biraz fazlaymış. Beyaz parlaklığı tekrar sordum talılcak bişey yok, sıkma canını dedi inşallah dedim. Kalsiyum verdi ilaçlara ek. Tetenoz aşımızı ben sormadan söyledi bu hafta Yada önümüzdeki hafta olacağız. Şükür şimdilik herşey yolunda prıl prıl gebelik dedi. İşte böyle bizdeki son durum:)

Kızlar aklıma gelmişken yazayım.. İnternetten alışveriş yapıyoruz malum. Civil mağazasının reklamını gördüm internette girdim siteden baktım. O kadar ucuz ki anlatamam. Evime yakın bir Civil mağazası bulup dün gezmeye gittim. Durum içler acısı. A dan Z ye konulan malzeme o kadar kötü ki anlatamam. Bebek kıyafetlerine %100 pamuk demişler bildiğiniz naylon. Pusetleri 80 Tl ye satıyorlardı bildiğiniz plastik. benden tavsiye uzak durum bu markadan.

AYRICA KIZLAR NERELERDESİNİZ? VALLA ÇOK BOŞLANDIĞIMIZI HİSSEDİYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…