Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende 70 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyum şuan bende çok aldım bide 5 aydan sonra asıl kilo alınır diyolar inşallah aşırı kilo almam ama bebeğim sağlıklı olsunda siz ayrıntılı ultrason çektirdinizmi ben çektircem ama çokmu geç kaldım acaba

Canım bu haftalarda çektirebilirsin diye biliyorum. Sanırım ya 24 ya da 26. haftaya kadar zamanı varmış.

ah canm rabbim yardmcin olsun.. hergün dua ediyorum iyiki calsmiyorum diye... Masa başı isse eğer altina ve sırtına yumuşak minder yastıklar koy kaz tuyu... Topuklu ayakkabi giyme . Hafif topuklu bileşik ayakkabilardan giy.. çünkü düztabanda ii gelmeyebiliyormus bel agrisina. Dene herikisinide..canm..

Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..

ay canım ya ben 8 kilo aldım yani 2 hafta sonraya kadr 9 olur.. benimde tek.. ama siz öyle 5 kilo aldım çok mu falan muhabbetlerine girince rejime giresim geliyor:S ama ben herşeyi de yiyorum yani dikkat ettiğim hiçbişey yok:) cips hariç..

Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!

herkeslere iyi geceler..6 sayfa okudum :)
çok yorgındum.gözlerim kapanıyor.yazamicam,yarın görüşürük...

Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!

Sanki biraz büyük mü ne? Doktor herhangi bir şey söylemedi mi?Acaba şekerin mi yüksek...Zaten yakında belli olur şekerden mi diye ama...

Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim ilginiz için.Sabah olsun diye bekliyorum.Heyecandan uyuyamadım.Sabah kendi doktoruma ayrıntılı için gideceğim.Nasıl sevinçliyim anlatamam.
Bu arada kendini yorgun ve psikolojik olarak kötü hisseden anneciklerime...
Yakını kaybetmiş olan demetciğime...
Ve başımın her daim üstünde olan annelerin annesi yardımsever kraliçe gökçeciğime...
İsmini hatırıma getiremediğim bütün güzel anneciklere Sevgimden kocamannnn :) İYİ Kİ TOPİK OLARAK VARIZZZ...

Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim ilginiz için.Sabah olsun diye bekliyorum.Heyecandan uyuyamadım.Sabah kendi doktoruma ayrıntılı için gideceğim.Nasıl sevinçliyim anlatamam.
Bu arada kendini yorgun ve psikolojik olarak kötü hisseden anneciklerime...
Yakını kaybetmiş olan demetciğime...
Ve başımın her daim üstünde olan annelerin annesi yardımsever kraliçe gökçeciğime...
İsmini hatırıma getiremediğim bütün güzel anneciklere Sevgimden kocamannnn :) İYİ Kİ TOPİK OLARAK VARIZZZ...

canım çok teşekkür ederim öptüm seni inşallah bu ayrıntılında güzel geçer haber ver mutlaka

kızlar günaydın hepinize tetanoz aşısının yaptığı ağrıyla gece uyuyamayıp sabah erkenden işe gelen üzerini değiştirirken birde kan alınan yerin kıpkırmızı olduğunu görüp strese giren biri olarak (artık nasıl aldıysa o kanı resmen kan toplanmış kocaman ya) inşallah bugün kan sonuçlarımın iyi çıkmasıyla kendime gelmiş olurum

kızlar günaydın hepinize tetanoz aşısının yaptığı ağrıyla gece uyuyamayıp sabah erkenden işe gelen üzerini değiştirirken birde kan alınan yerin kıpkırmızı olduğunu görüp strese giren biri olarak (artık nasıl aldıysa o kanı resmen kan toplanmış kocaman ya) inşallah bugün kan sonuçlarımın iyi çıkmasıyla kendime gelmiş olurum

Canım gecmis olsun insallah iyi cıkar sonucların.ası yerin icin de ben de agrıdan uyuyamıyordum annem havluyu utuyle ısıt koluna sar gecer dedi.ise yarıyor aksama bi dene istersen

günaydın güzel anneler detaylı ultrasonu hastanae işi olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah. benim bugün temizlik yapmam lazım ama yerimden kalkasım yok öyle bir tembellik işte:KK1:

canım geçmiş olsun tenin hassas demek ki o yüzden belki kızarmıştır kan yerin.

Canım gecmis olsun insallah iyi cıkar sonucların.ası yerin icin de ben de agrıdan uyuyamıyordum annem havluyu utuyle ısıt koluna sar gecer dedi.ise yarıyor aksama bi dene istersen

tamam canım denerim bir

canım geçmiş olsun tenin hassas demek ki o yüzden belki kızarmıştır kan yerin.[/QUOTE]

yok canım resmen kan akmış damardan deri altına

Herkese gunaydin, dunyanin en guzel anneleri gununuz aydin olsun ya ben gunun sorusunu sormak istiyorum biz bu yaz tatile cikamayiz mi ? agustos basi dogum temmuz tehlikeli haziran soguk evde mi kaldik kocalarda bizle beraber napicaz fikri gelen var mi :)))))

Maşallah diyin bize kızlaaaar:)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $image.jpg
    $image.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 41
X