- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Kızlar benim belim bugun çok ağıyo kopucak sanki...
kıyamam ayaklarını uzatıp otur. Ayak altına da yastık koy canım. İyi gelecektir biraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim belim bugun çok ağıyo kopucak sanki...
bende 70 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyum şuan bende çok aldım bide 5 aydan sonra asıl kilo alınır diyolar inşallah aşırı kilo almam ama bebeğim sağlıklı olsunda siz ayrıntılı ultrason çektirdinizmi ben çektircem ama çokmu geç kaldım acaba
ah canm rabbim yardmcin olsun.. hergün dua ediyorum iyiki calsmiyorum diye... Masa başı isse eğer altina ve sırtına yumuşak minder yastıklar koy kaz tuyu... Topuklu ayakkabi giyme . Hafif topuklu bileşik ayakkabilardan giy.. çünkü düztabanda ii gelmeyebiliyormus bel agrisina. Dene herikisinide..canm..
marva .. :) bnmde 11-12 agusts bende isim muhammed düşünüyorm yaş24 .:)
Bende Cok tatlı seviyorum. Kızlar sütlü tatlıları tercih edin... Ben açıkçası Cok süt icemedgm onlari yiyorum.. benmde kilom fazla. :) bende 5kilo aldm. Ki benm tek.ikizlern bu kiloyu alması çok normal..
herkeslere iyi geceler..6 sayfa okudum :)
çok yorgındum.gözlerim kapanıyor.yazamicam,yarın görüşürük...
Ama ben resim yükleyemedin acaba telefondan olduğu için mi?
Kizlar ya okuyorum yazdiklarinizi bebislerin kilolari 300 civari benim ki ayrintili da gecen hafta 520 gr cikti cok mu tombis ne!!!!!
Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim ilginiz için.Sabah olsun diye bekliyorum.Heyecandan uyuyamadım.Sabah kendi doktoruma ayrıntılı için gideceğim.Nasıl sevinçliyim anlatamam.
Bu arada kendini yorgun ve psikolojik olarak kötü hisseden anneciklerime...
Yakını kaybetmiş olan demetciğime...
Ve başımın her daim üstünde olan annelerin annesi yardımsever kraliçe gökçeciğime...
İsmini hatırıma getiremediğim bütün güzel anneciklere Sevgimden kocamannnn :) İYİ Kİ TOPİK OLARAK VARIZZZ...
kızlar günaydın hepinize tetanoz aşısının yaptığı ağrıyla gece uyuyamayıp sabah erkenden işe gelen üzerini değiştirirken birde kan alınan yerin kıpkırmızı olduğunu görüp strese giren biri olarak (artık nasıl aldıysa o kanı resmen kan toplanmış kocaman ya) inşallah bugün kan sonuçlarımın iyi çıkmasıyla kendime gelmiş olurum
kızlar günaydın hepinize tetanoz aşısının yaptığı ağrıyla gece uyuyamayıp sabah erkenden işe gelen üzerini değiştirirken birde kan alınan yerin kıpkırmızı olduğunu görüp strese giren biri olarak (artık nasıl aldıysa o kanı resmen kan toplanmış kocaman ya) inşallah bugün kan sonuçlarımın iyi çıkmasıyla kendime gelmiş olurum
Canım gecmis olsun insallah iyi cıkar sonucların.ası yerin icin de ben de agrıdan uyuyamıyordum annem havluyu utuyle ısıt koluna sar gecer dedi.ise yarıyor aksama bi dene istersen
Maşallah diyin bize kızlaaaar:)