- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Ya aklımda atıcam bugün yarın atarım canım. Sorma araba kullanmak hem hamilelik hem trafik bide dünkü sıcakta baya zor bana sinir geliyor. Bizde kontrolden çıktık bebişlerim maşallah kıpır kıpır. 2 hafta sonra önlem amaçlı şeker 50 gr şeker yüklemesi yapacaklar suyum biraz fazlaymış. Beyaz parlaklığı tekrar sordum talılcak bişey yok, sıkma canını dedi inşallah dedim. Kalsiyum verdi ilaçlara ek. Tetenoz aşımızı ben sormadan söyledi bu hafta Yada önümüzdeki hafta olacağız. Şükür şimdilik herşey yolunda prıl prıl gebelik dedi. İşte böyle bizdeki son durum:)
Canım çok sevindim.. Maaşallah hem sana hem bebiklerine. Benimde bu ayın 10 unda şeker yüklemem var. Sabah erkenden aç karnına gel dedi. Umarım dayanabilirim. Canım valla Aile Hekimliği öyle şeyler söyledi ki ben yaptırmayacaktım ama riske atamadım yaptırdım. Sende geciktirme. Çünkü ikinci dozu 1 ay sonra yapıyorlar. Süren kaçmasın. Canım yaa herkese de söyleme pırıl pırıl olduğunu valla nazarlara gelirsiniz. Ben sakınmaya başladım artık. Herşeyi sadece burada sizinle paylaşıyorum.