İşini görsün de gerisi teferruat. Avent le kıyasladığımda bu çok hoşuma gitti. Bir de bebeklerde gaz yapmıyormuş bu biberon...
Ne kadara aldın cnm bende almak isterim cok güzeller.. :)
hangi markadan bahsediyosunuz? siz yavaş yavaş derken alışverişin çoğunu hallettiniz maşallah :) ben bir zıbın dışında daha hiç bi şey alamadım
Herkese iyi aksamlar arkadaslar bu aralar felaket yogunum yarin detayli ultrason var bana dua edin hersey yolunda olsun tekrar ayni uzuntuyu yasatmasin Mevlam bebegimin hergun kalp atislarini dinleyip rahatliyorum ama yine de tedirginim hep saglikla kucagimiza alalim insallah
kızlaaar günaydındertsiz tasasız bir gün olsun hepimize kontrolü olan arkadaşlar gönüllerini ferah tutsunlar. bende uyku mağduru olarak karşınızdayım yüz üstü yatmaya alışkındım hal böyle olunca uyuyamıyorum. bugün bu kadar kar yağan bir yerde güneşin açtığını karların eridiğini yolda görünce içim bir sıcacık oldu anlatamam yaaa güneşe hasret kalmışım
günaydın kızlar
ben baya bişiler aldım oğluşuma mesela biberon olarak kullanıp tavsiye edenler olduğu için dr brown's un biberonundan aldım ben gaz yapmayan biberon bu da
Kızlar bugün marks&spencer dan oğluşlarıma ayakkabı aldım. çok güzel kız ayakkabıları da var. Bakmanızı tavsiye ederim. Ama baksanıza yaa çok tatlılaarrr..Eki Görüntüle 669997
Canım ya nerden aldım bu markayı ben Gebzede hiç bir yerde bulamadım. İnternetten almak istemiyorum görmeden. Duydum bu biberonların methini. Fiyat açısından da diğerlerinden pahalıymış sanırım. Bilgilendirebilirsen sevinirim.
Canım ya nerden aldım bu markayı ben Gebzede hiç bir yerde bulamadım. İnternetten almak istemiyorum görmeden. Duydum bu biberonların methini. Fiyat açısından da diğerlerinden pahalıymış sanırım. Bilgilendirebilirsen sevinirim.
Canim valla biz de İstanbuk da hasret kaldik gunese. Donuyom valla. Anneme geldim gene yardima kantin soguk valla.
dikkat et gökçecim kendine üşütme bak idrar yollarından çok çektin diye hatırlıyorum aman dikkat et kendine. yerim senin o tontiş oğluşlarını zaten ben.
çiçekdemeti yavaş yavaş al yinede unisex şeyler zaten bir başla duramayacaksın alışveriş konusunda bende listemin sonuna geliyorum artık şükür alınacaklar konusunda yazarım bir ara.bende ilk defabugün kendime birşeyler aldım malum erzuruma gideceğiz detaylıya 7 nisanda paspal paspal inmeyelim şu nada olduğum köyden şehire
sütyen konusunda çok dertliyim kızlar ayıp ama bu göğüslerimi tanıyamıyorum artık ya karın göğüs çok gergin tüm vücudum çok kaşınıyor 168 boy 45 kilo sonucu afrikalı çocuk gibiydim kilo aldıkça biraz düzeldim ama bu kilolar karnımı çok gerdi çok çatlayacağım ben sanırım
günaydın kızlar
ben baya bişiler aldım oğluşuma mesela biberon olarak kullanıp tavsiye edenler olduğu için dr brown's un biberonundan aldım ben gaz yapmayan biberon bu da
Kızlar biberon alışverişleri başlamış ama anne sütü için göğüs pompası almayı da düşünüyor musunuz?
İlk annelik tecrübemde yaptığım belki de en büyük hata bir göğüs pompası alıp sütümü sağmamak olmuştu.Bunu göğüs uçlarım lime lime olduğu halde ağlaya ağlaya bebeğimi emzirdikten ve saat başı acıkıp uyanan bebeğimi emzirmek için uykusuzluktan zombiye döndükten sonra anladım ama iş isten çoktaaaan geçmişti.
Kızım o kadar zayıf emiyordu ve daha emerken uyuyakalıyordu ki göğüslerim tam anlamıyla boşalmıyordu.Bu yüzden mastit bile oldum,çektiğim acıları,ağrıları anlatamam.Hem mastit olmamak hemde göğüslerin sütle dolup taşması için tamamen boşalması şart.
Bu sefer hem süt üretimini arttırmak açısından hem de yedekte sütüm olduğunda ben de biraz dinlenip uyumaya vakit ayırabileyim diye süt pompası almaya karar verdim.El pompası kullanan arkadaşım da var ama ben Kraft veya Nuk'un elektrikli modelinden almayı düşünüyorum.
Bebek telsizi almayacağım zira kızım artık büyüdü,ondan kalan weewell bebek monitörümüz var.Görntülü olduğu için çok rahat ettik gerçekten tavsiye ederim düşünenlere.4 yıl kullandık tık yok,şimdi de 2.bebeğimize kullanıcaz Allah nasip ederse.