Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Boşverme canım.. Boşverdiğimiz için bunlar böyle haksızlıklar yapabiliyorlar zaten. Canım kanunu okuyup yargıtay kararını araştırıp en geç yarın haberim ederim sana haklarını...

Aslında aramaları gerekiyormuş çünkü gebelikte aşı takibini onlar yapıyorlarmış banada eşim söyledi az önce arayayım bende. Canım senin de bebişler ikiz dimi cinsiyetleri ne?
biraz önce aile hekimimi aradım gel vuralım aşını zamanı gelmiş dedi. bugün gideceğim artık. sana da vururlar muhtemelen.

Yirim onları yirimmmmmm. Allah bağışlasın.

Canım yaşını ve bebeklere düşündüğün isimleri yazarsan onları da eklerim.

canım bizimkilerin gelişimleri 6. aydan sonra normal bir bebeğe göre geride kalmaya başlayabilirmiş yer kalmadığı için. inşallah yolunda gider herşeyimiz. yüksek yastığı bu gece deneyeceğim canım sağol. bu arada yaşım 28 bebeklerin isimleri semih ve melih olabilir. bebeklerim uzun süre isimsiz kalabilirler o kadar kararsızız ki.

Çok teşekkürler tatlım. Bende biliyorum ve avukatlada görüştüm zaten. Hakkımı hiç yediremem onlara. Herşeyin hayırlısı.

Hakkını yedirme canım. ama bunları yaparken de önce hep kendini ve bebeğini koru. rahat olmaya çalış. özelde bu tarz şeyler daha çok görülüyor. bencil, insanlıktan nasipsiz tipler bunlar. geçen salı günü de müdürüm beni hamile olduğum için 3 yıldır yürüttüğüm görevimden istifamı istedi. utanmasa sen artık öğretmenlik de yapamazsın git evde otur diyecek. aldırma canım. kanunlar senin yanında.

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

İlk

Kızlarr ben şimdi tetanoz aşımı olmaya gidiyorum. Gelince görüşürüzzzz..

merhabaa... 19+1 haftalık kız bebek bekliyoruzzz.. agustos 20 cıvarı dogum olabılırmişşş.. heyecanım dorukta.. kım ne düşünüyor nasıl gidiyor..benım su aralar fecı gazım var ..napıyorsunuzzz...ankara dan olan var mı.. son soru yoga ya da pilates düşünüyor musunuzzzz...????

niye bosveresin ki ..Sen bosveririsen o adam daha kimbilir kimlerin daha canini yakacak..Bence sonuna kadar ara hakkini.. Buyuk ihtimal isten cikartan kisi senin 7 ay oldu 1 yil olmadan cikartayim diye dusunup oyuzden cikartiyordur.Yani senin dava camayacagini saniyordur ZEKİ!! arkadas.
Bence hicte yanina birakma ama kafana da takma sakin.. Yat bi guzel dinlennn , miniginle konus biraz :)

canım çok geçmiş olsun rahim ağzı yetmezliğinden mi yoksa ani sinirle mi oldu bu bence bu ara kendine dikkat et bu uğraşma sürecinde daha çok sinirlenip bebeğe zarar verebilirsin gibi geldi bana çok üzülyorsun anladığım kadarıyla doğumdan sonra uğraş bence

Çiçekdemetinin dediği gibi eğer o adamla uğraşırken kendini daha fazla yıpratacaksan boşver senin sağlığın daha önemli ileri bir tarihe erteleyebilrsin ama diğer arkadaşların da dediği gibi hakkını aramalısın bence.

Şu doğum izni 4 aydan 6 aya ne zaman yükselecek?
Bakanlar uğraşıyorlarmış bize yetiştirirlermi acaba
Hiç sanmıyorum ama bir umut bekliyorum :)

Oncelikle hosgeldin..:) Bende yarin 18 hafta olacagim tam..Suanda 17+6 yim :) Haftaya baslayacagim pilatese bakalim..Gelismeleri paylasirim burdan :)

hoşgeldin canım bende kız bebek bekliyorum ağustos 24 gibi görünüyor benimde. benimde feci sırt ağrılarım oluyor hamile egzersizleri yapıyorum biraz rahatlatıyor o yoga pilatese bulunduğum yerde gidecek bir yer yok olsa kesin giderdim ama bende hamile egzersiz kitabı var nerem ağrıyorsa o egzersizi yapıyorum düzensiz yani

canım öncelikle geçmiş olsun önemli olan önce sen sonra bebeğin işten çıkarılmış olman çok büyük haksızlık ama lütfen kendine bebeğine zararı dokunacak kadar üzme kendini iş mi yok böyle adamlarla çalışacağına boşver. doğumdan sonra hayırlısıyla terkar güzel bir iş bulursun. eğer hakkını arayacaksan aramalısın bence kendine zarar verip strese sokmadan ara. iş yeri patronun rezil bir adammış özel bile olsa doğum izninden sonra geçici bir eleman alıp snei tekrar işe alabilirdi çok terbiyesizmiş çok

benimde öğle sonrası keyfi değil mecburi misafirlerim var kızlar bu lojman mahvetti beni yaaa. sabahtan beri koşturuyorum evde çıldırmak üzereydim şimdide nasıl uykum var anlatamam size gelmeselerde bir uyusam

Kitabın ismini öğrenebilirmiyim.
Malesef böyle misafirlerimiz oluyor Benim hep uykum var. Hamilelikten ne anladın deseler aniden gelen uyku isteği ve baş ağrısı diyeceğim :)

Son düzenleme:
Hamileliğimin 21. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 139 gün kaldı.

Önümüzdeki üç gün içinde, bebeğinizin bacağı nihai vücut oranına ulaşmış olacak. Bebeğinizi çevreleyen amniyotik sıvı her üç saatte bir sisteminiz tarafından tamamen değişiyor. Bol sıvı içmeniz bu değişime destek olacak ve dokularınızın daha işlevsel çalışmasına yardımcı olacaktır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 16 cm.den fazla ve ağırlığı yaklaşık olarak 300-350 gr. arasında.

Hamilelikteki yolculuğumun yarısına ulaşmış bulunuyorum haydi hayırlısı
Kızlar su içmeyi ihmal etmeyin

Kitabın ismini öğrenebilirmiyim.
Malesef böyle misafirlerimiz oluyor Benim hep uykum var. Hamilelikten ne anladın deseler aniden gelen uyku isteği ve baş ağrısı diyeceğim :)

aynen canım banada aniden gelen uyku isteği ve kalça kemiği ağrısı

Şu doğum izni 4 aydan 6 aya ne zaman yükselecek?
Bakanlar uğraşıyorlarmış bize yetiştirirlermi acaba
Hiç sanmıyorum ama bir umut bekliyorum :)

Bende bekliyorum inş.bize yetişir sonaya kadar çalışmayı da düşünüyorum doğumdan sonra kızımla olurdum bayagı bi süre

kızlar güzel şeylerden konuşun ya iş dediğiniz bulunur inşallah ama bebişler daha önemli hem ne demişler bebek kendi rızkıyla gelirmiş

kızlar ben çok su içermiyorum.zaten normalde 1 bardak anca içerdim o da aklıma gelirse,bugün hiç içmedim gideyim 1 bardak içeyim şeklinde...güünde kaç litre su içiyosunu?ben 1,5 litre o da zorla,kusucam nerdeyse su içmeye çalışırken.9 kilo almışım maşallah !!!!z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…