Tam 7 ay olmuştu canım. Gittiğim avukatlarda 1 yıl dolmadan bir şey yapamazsın diyor ama akşam alo 170 i aradım. Açabilirsiniz dava dedi. Bimiyorum bende ne yapacağımı. Hakkımı aramak istiyorum. Bir yandan da boşver Zeynep lanet olsun diyorum. Böyle bir çıkmazdayım işte
biraz önce aile hekimimi aradım gel vuralım aşını zamanı gelmiş dedi. bugün gideceğim artık. sana da vururlar muhtemelen.Aslında aramaları gerekiyormuş çünkü gebelikte aşı takibini onlar yapıyorlarmış banada eşim söyledi az önce arayayım bende. Canım senin de bebişler ikiz dimi cinsiyetleri ne?
Canım gelişimleri normal bir bebek kadar. Bpy ölçüsü almıyoruz artık iki büklüm duruyorlar diye. Ama en son gittiğimde ortalama 300 gr kadarlardı. Dün uyku sorununu söyledim doktora. Yüksek yastık kullan dedi hem nefes almamızı sağlarmış hemde mide asidinin ağzımıza gelmemesini. Gerçi benim mide ile ilgili bir sorunum yok. Akşam 8 den sonra yemeği kesince mide rahatsız olmuyor geceleri. Ama gece rahatsız uyuduğum için gün içinde uyumak istiyorum.
Yirim onları yirimmmmmm. Allah bağışlasın.
Canım yaşını ve bebeklere düşündüğün isimleri yazarsan onları da eklerim.
Çok teşekkürler tatlım. Bende biliyorum ve avukatlada görüştüm zaten. Hakkımı hiç yediremem onlara. Herşeyin hayırlısı.
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks selenyum16 sunbal purmelal eymen_berat karakedi85 | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 ? 27 26 29 28 | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 22.08.2013 15.08.2013 09.08.2013 09.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek ? Kız Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız Kız Kız Erkek Erkek Erkek/Erkek | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? ? ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? ? ? Ahmet Umut Semih Melih | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk İlk İlk İlk ?? İlk |
Tam 7 ay olmuştu canım. Gittiğim avukatlarda 1 yıl dolmadan bir şey yapamazsın diyor ama akşam alo 170 i aradım. Açabilirsiniz dava dedi. Bimiyorum bende ne yapacağımı. Hakkımı aramak istiyorum. Bir yandan da boşver Zeynep lanet olsun diyorum. Böyle bir çıkmazdayım işte
Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.
Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.
Kızlarr ben şimdi tetanoz aşımı olmaya gidiyorum. Gelince görüşürüzzzz..
merhabaa... 19+1 haftalık kız bebek bekliyoruzzz.. agustos 20 cıvarı dogum olabılırmişşş.. heyecanım dorukta.. kım ne düşünüyor nasıl gidiyor..benım su aralar fecı gazım var ..napıyorsunuzzz...ankara dan olan var mı.. son soru yoga ya da pilates düşünüyor musunuzzzz...????
merhabaa... 19+1 haftalık kız bebek bekliyoruzzz.. agustos 20 cıvarı dogum olabılırmişşş.. heyecanım dorukta.. kım ne düşünüyor nasıl gidiyor..benım su aralar fecı gazım var ..napıyorsunuzzz...ankara dan olan var mı.. son soru yoga ya da pilates düşünüyor musunuzzzz...????
hoşgeldin canım bende kız bebek bekliyorum ağustos 24 gibi görünüyor benimde. benimde feci sırt ağrılarım oluyor hamile egzersizleri yapıyorum biraz rahatlatıyor o yoga pilatese bulunduğum yerde gidecek bir yer yok olsa kesin giderdim ama bende hamile egzersiz kitabı var nerem ağrıyorsa o egzersizi yapıyorum düzensiz yani
benimde öğle sonrası keyfi değil mecburi misafirlerim var kızlar bu lojman mahvetti beni yaaa. sabahtan beri koşturuyorum evde çıldırmak üzereydim şimdide nasıl uykum var anlatamam size gelmeselerde bir uyusam[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Kitabın ismini öğrenebilirmiyim.
Malesef böyle misafirlerimiz oluyorBenim hep uykum var. Hamilelikten ne anladın deseler aniden gelen uyku isteği ve baş ağrısı diyeceğim :)
Şu doğum izni 4 aydan 6 aya ne zaman yükselecek?
Bakanlar uğraşıyorlarmış bize yetiştirirlermi acaba
Hiç sanmıyorum ama bir umut bekliyorum :)
Bende bekliyorum inş.bize yetişir sonaya kadar çalışmayı da düşünüyorum doğumdan sonra kızımla olurdum bayagı bi süre
canım sende özel sektördemisin