Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ne güzel umre ye gitmen sende orda bizim için dua et benim babam gideli 2 yıl oldu orayı anlatırken hala ağlayarak anlatır anlatırda bitiremez.

Hosgeldn papam şaşırdım canm. Yüksek bi tahmnle değişmesi.. ecrin ısmi cokguzel... Bende sabahlari dışardan gördüm bikac kere.. Cok güzel bir duygu. Ama halaa babamiza tepik atmıyor...:) Cok saygılı babasina.galiba

canım bende bazen 1 2 gün hissedemiyorum hiç panik yapma şimdilerde bebekler yeni doğdukları zamanki gibi çok uyurlarmış o yüzden sanırım birde kasları daha tam olarak gelişmedi çok hızlı olmadıkça henüz her hareketlerini hissedemiyoruz

ay canım ya çok merak ettik seni ankaradan haberimiz vardı ama bu kadar uzun kalacağını tahmin etmedik demekki bebişde kızmış allahım hayırlı evlat etsin sağlıkla gelsin inşallah ben daha dışarıdan hissedilecek kadar tepik hissetmedim sadece ben anlıyorum henüz

Fmfm hayrlisyla gidin gelin inşallah... Enbuyuk isteğim umreye gidebilmek. Rabbim kismet eder inşallah... Bizede dua et sağlıklı birsekilde bebeklerimizi kucagimiza alıp büyütelim inşallah....

bu resimde yeni hamileydim kızlar buda şimdiki halim hatta şimdi çektim arada 8 kilo var.. sizin kilo durumları ne alemde kızlar

Eklentiler

• $Photo-0120.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $Photo-0118.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 50
Maşşallah canım sana ve bebegine benim karnımda aynı durumda bende resmını koymuştum salı günü :)

Bikacgun Cok hissednce. Durunca merakediyor insan.. :) .birde benim bebisi aşağıda hissediyordum. Resmen asagi tepikliyordu Bikacgun. Dra gittik ultrasnda gosterdi dr ayaga kalkmış benim bebis.. yeri dar geldi heralde esnetiyor pasam.. ayaklari aşağıdaydi .ondan asagi tepikliyordu simdi 2gündür o şekil hissetmiyrm. Demek düzeltti kendini..

:) benimde tam tersi canım kafası sağ da popo sol ayaklar mideme doğru...Bende 3-4 gündür midemin orda bi kıpırdama hissediyorum çok yedimde midem rahatsız oldu diyorum ayaklarının orda olucagını hiç düşünmemiştim.P.tesi dokt.gittiğimizde gördümki ayakları yukarda çok şaşırdım :)

günaydın kızlaaaaar günümüz yadın olsun güzel geçcin

Günaydın canımmm.. Bol tepikli günümüz olsun :)

Canım güzel haberlerine çok sevindim. Umre'den bize de dualarınız esirgeme canım.. Allah sağlıkla gidip gelmenizi nasip etsin :)

Canım umarım herhangi birşey yoktur ve güzel haberlerle gelirsin. Akıntın içinde gelir gelmez yaz. Merak ettim rahm açılması var mı diye. Umarım yoktur ve sağlıklısınızdır ikinizde... Dualarım seninle.

Beyaz ve kremsi akıntı normal canım. Bazen sarıya dönmesi de normalmiş. Ama kokusu sarı bir akıntıysa doktorlar haberin verin hemen diyorlar. Bazen bebiklerin pozisyonuna göre hareketlerini az hissedebiliriz. Kötü birşey düşünme sakın.

Selam güzel anne adayları. Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallah..

Sana da hayırlı Cumalar canım :) Nes artık fotonu koysana merak ediyorum valla seni de bebikleri de :)

51 oldum diye üzülme sakın 65 kilo oldum ben Üstelik tatlı kızartma hamur işi gibi şeyler yasak olmasına rağmen. Şu an karnım seninkinin iki katı. Malum ikiz olduklarından :) Ama erkekten kıza dönmesi çok enteresan olmuş :) Listeye yazarım ama yaşını da söyle canım.

Benim tepiklerim artık hep dışarıdan hissediliyor. hatta dün sıpacanım bir vurdu karnımın şekli değişti. Babası da bol bol hissediyor.

bu resimde yeni hamileydim kızlar Eki Görüntüle 671668 buda şimdiki halim hatta şimdi çektim Eki Görüntüle 671669 arada 8 kilo var.. sizin kilo durumları ne alemde kızlar

Maaşallah canım sana da bebişine de. Allah nazarlardan korusun sizleri.

dün akşam ilk tepikleri hissettim.

Canımmm hayırlı olsun. Allah daha kuvvetlilerini de nasip etsin :) Ben çığlık atıyorum bazen gerisini tahmin et :)

umreye gidecek arkadaşım bizlere de bol bol dua et çok ama çok güzel dir o atmosferi yaşamak gidenler göz yaşlarıyla anlatıyorlar geri dönmek istemediklerini. panpam hamilelik çok yakışmış inan bak bene sen 50 kilo olmalıymışsın zaten güzelsin daha bir güzel olmuşsun böyle nazar değmesin bebişle sana.
bebeği hissedemezseniz korkmayın kızlar hemen aslında haretket ediyor ama işte bazen daha yavaş oluyor hareketleri o yüzden aklınıza kötü getirmeyin hemen. zaten Allah göstermesin kötüğ bir durum olsa o bel kasıklar nasıl ağrıyor duramazsınız yerinizde diyorlar öyle bir durum olamdığı sürece korkmayın hareket etmezse

Maşallah canım sağlıkla geldiklerde hareketli olsunlar. Umreye gittiğinde dualarında bize de yer veririrsen çok seviniriz canım..

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

İlk

Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı oldum 2 gün sızlayabilr dedi şimdilik hiç bir belirti yok :)

ay canım yaaa ne güzel inşallah bizede nasip olur ismen dua et bize ne olur

sağlık ocağından aradılar aşım gelmiş pazartesi aç karnına gideceğim gel kan tahlilide yapalım tekrar dediler ne için yapacaklar acaba tekrar kan sayımına mı bakacaklar ki anlamadım

Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı oldum 2 gün sızlayabilr dedi şimdilik hiç bir belirti yok :)

Bende ağrı olmaz diye biliyordum ama ilk olduğum gece uyuyamadım kolumun ağrısından. Aslında sanki kolum değil de kasları ağrıyordu. Üstüne yatmayı bırak kımıldatmak bile işkence oldu o gece. Ama bugün 3. günüm hiç birşeyim yok.

sağlık ocağından aradılar aşım gelmiş pazartesi aç karnına gideceğim gel kan tahlilide yapalım tekrar dediler ne için yapacaklar acaba tekrar kan sayımına mı bakacaklar ki anlamadım

benden hiç istemedi aile hekimliği. Ama benim kaydım yok orada yeni yapıyorlar. Zaman alırmış buna rağmen her türlü şeyimi karşılıyorlar.

Bende tetanozu burdan okuyunca korkmuştum baya. Ama Hic agrimadi.. bünyeden bünyeye fark olabilir tabi.. sadece gece atesinize cikiyormu cikmiyormu eşiniz dikkat etsin yeterli inşallah... Gokcecim benide eklermisn.. yas 24 ilk erkek kısmet olursa muhammed koymak istiyorum adını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…