Gunaydin kizlar ayrintili cok guzel gecti hic bir sorun cikmadi masallah. En son dr bir sorun var ama dedi korkuyla ne dedim senin bu oglan felaket harrketli yandin dedi.napalim 3 oglan artik Allah bana sabir versin:))))))
Sali gunu umreye gidiyorum cocuklarla cok yogun ve telaseliyim dua edin bana
Merhaba kizlar . Hepinizin bebislerini öpüyorum.. :).. yine topikte kötü senaryolar başlangıç verdi.. inşallah Hic bi sorun yoktur hicbirimizde.. benmde akintim oluyor. Bi sorun yoktur inşallah.. normaldir.heralde canm. Ama benim su gibi degil. Bazen beyaz bazen sari akinti... 2gün önce bebisim kıpır kipirdi. Yanlız dün ve bugün Cok az hareket ediyor. 2gündür belki 5 .6defa hissettim.. uyuyormudur dersiniz kızlar...
kızlar çok uzun zamandır yoktum okuyamadım yazdıklarınızı, yazmıştım bir ara ankaraya gidicem diye hatta uçaktaki basınç bebişime zarar verirmi diye tırsa tırsa gitmiştim.. ama çok şükür gittim ve geldim sağ salim.. eğer hasta olanlar varsa aranızda Allahtan acil şifalar diliyorum..
benim %90 erkek denilen bebişim %100 kız çıktı buaradagökçecim ekleyebilirsin adını da ecrin düşünüyorum ikinci isme henüz karar veremedim..
bendeki değişiklikler 43 kilo ile hamile kalmıştım şuan 51 oldumniye böyle oldu anlamadım gerçi neredeyse hepsi karnımda:) bebişime şampuan ve bebek bezi gibi cinsiyet ayrımı olmayan şeyler almıştım artık yavaş yavaş bişiyler alırım gökçenin ayakkabılarını gördüm mükemmel bayıldım güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah canım:)
günde 2 lt. su içiyorum fix. çok erken kalktıysam ve tüm gün evdeysem 2buçuk olduğu da oluyor. yeme içme konusunda herşeyi yiyip içiyorum. her kahvaltıda 1 adet yumurta ve 2 günde bir ceviz yine fixler arasında. şuan sadece elevit kullanıyorum kan hapına 1 ay sonra başlayalım kan değerlerin iyi demişti dr. 11inde randevum var galiba ayrıntılı olacak..
buarada dışardan belli olan ilk tepiğimiz ankarada geldi:) ben uyanıkken günde 1 kez dışarıdan hissedilebilecek bir tepik geliyor minişimden.. onun dışındakileri yanlız ben hissedebiliyorum dışardan belli olmuyor. ilk elimle hissettiğimde neredeyse ağlıycaktım çok duygulandımsizde hissediyormusunuz kızlar dışardan
bu resimde yeni hamileydim kızlar Eki Görüntüle 671668 buda şimdiki halim hatta şimdi çektim Eki Görüntüle 671669 arada 8 kilo var.. sizin kilo durumları ne alemde kızlar
Bikacgun Cok hissednce. Durunca merakediyor insan.. :) .birde benim bebisi aşağıda hissediyordum. Resmen asagi tepikliyordu Bikacgun. Dra gittik ultrasnda gosterdi dr ayaga kalkmış benim bebis.. yeri dar geldi heralde esnetiyor pasam.. ayaklari aşağıdaydi .ondan asagi tepikliyordu simdi 2gündür o şekil hissetmiyrm. Demek düzeltti kendini..
günaydın kızlaaaaar günümüz yadın olsun güzel geçcin
Gunaydin kizlar ayrintili cok guzel gecti hic bir sorun cikmadi masallah. En son dr bir sorun var ama dedi korkuyla ne dedim senin bu oglan felaket harrketli yandin dedi.napalim 3 oglan artik Allah bana sabir versin:))))))
Arkadaşlar birazdan ayrıntılı için yola çıkacağım.devlet hastanesinden öyle bir randevu alayım dedim.bugün ayrıntılı bakarlar mı yoksa radyolojiden başka bir güne verirler mi bilemiyorum.ayrıca gelecek hafta takibimin yapıldığı özel hastanede ücretli olarak tekrar ayrıntılı baktıracağım.
Sanırım kötü bir haberim var...iç çamaşırım kaç gündür hiç kuru durmuyor.akıntı şeklinde değil de bildiğimiz su gibi bir şey.umarım açılma yada rahim kasılmaları gibi bir şey değildir.çok korkuyorum.lütfen dua edin.
Merhaba kizlar . Hepinizin bebislerini öpüyorum.. :).. yine topikte kötü senaryolar başlangıç verdi.. inşallah Hic bi sorun yoktur hicbirimizde.. benmde akintim oluyor. Bi sorun yoktur inşallah.. normaldir.heralde canm. Ama benim su gibi degil. Bazen beyaz bazen sari akinti... 2gün önce bebisim kıpır kipirdi. Yanlız dün ve bugün Cok az hareket ediyor. 2gündür belki 5 .6defa hissettim.. uyuyormudur dersiniz kızlar...
Selam güzel anne adayları. Hayırlı cumalar Rabbim hepimizin gönlünden geçen duaları kabul etsin inşallah..
kızlar çok uzun zamandır yoktum okuyamadım yazdıklarınızı, yazmıştım bir ara ankaraya gidicem diye hatta uçaktaki basınç bebişime zarar verirmi diye tırsa tırsa gitmiştim.. ama çok şükür gittim ve geldim sağ salim.. eğer hasta olanlar varsa aranızda Allahtan acil şifalar diliyorum..
benim %90 erkek denilen bebişim %100 kız çıktı buaradagökçecim ekleyebilirsin adını da ecrin düşünüyorum ikinci isme henüz karar veremedim..
bendeki değişiklikler 43 kilo ile hamile kalmıştım şuan 51 oldumniye böyle oldu anlamadım gerçi neredeyse hepsi karnımda:) bebişime şampuan ve bebek bezi gibi cinsiyet ayrımı olmayan şeyler almıştım artık yavaş yavaş bişiyler alırım gökçenin ayakkabılarını gördüm mükemmel bayıldım güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah canım:)
günde 2 lt. su içiyorum fix. çok erken kalktıysam ve tüm gün evdeysem 2buçuk olduğu da oluyor. yeme içme konusunda herşeyi yiyip içiyorum. her kahvaltıda 1 adet yumurta ve 2 günde bir ceviz yine fixler arasında. şuan sadece elevit kullanıyorum kan hapına 1 ay sonra başlayalım kan değerlerin iyi demişti dr. 11inde randevum var galiba ayrıntılı olacak..
buarada dışardan belli olan ilk tepiğimiz ankarada geldi:) ben uyanıkken günde 1 kez dışarıdan hissedilebilecek bir tepik geliyor minişimden.. onun dışındakileri yanlız ben hissedebiliyorum dışardan belli olmuyor. ilk elimle hissettiğimde neredeyse ağlıycaktım çok duygulandımsizde hissediyormusunuz kızlar dışardan
bu resimde yeni hamileydim kızlar Eki Görüntüle 671668 buda şimdiki halim hatta şimdi çektim Eki Görüntüle 671669 arada 8 kilo var.. sizin kilo durumları ne alemde kızlar
dün akşam ilk tepikleri hissettim.
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks selenyum16 sunbal purmelal eymen_berat karakedi85 | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 ? 27 26 29 28 | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 22.08.2013 15.08.2013 09.08.2013 09.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek Kız Kız Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız Kız Kız Erkek Erkek Erkek/Erkek | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? Ecrin ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? ? ? Ahmet Umut Semih Melih | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk İlk İlk İlk ?? İlk |
Sabah sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı oldum 2 gün sızlayabilr dedi şimdilik hiç bir belirti yok :)
sağlık ocağından aradılar aşım gelmiş pazartesi aç karnına gideceğim gel kan tahlilide yapalım tekrar dediler ne için yapacaklar acaba tekrar kan sayımına mı bakacaklar ki anlamadım