Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar ben çok su içermiyorum.zaten normalde 1 bardak anca içerdim o da aklıma gelirse,bugün hiç içmedim gideyim 1 bardak içeyim şeklinde...güünde kaç litre su içiyosunu?ben 1,5 litre o da zorla,kusucam nerdeyse su içmeye çalışırken.9 kilo almışım maşallah !!!!z

olsun sen 2 can tasiyorsun..Olur okadar..Sudan dolayi siskinligin ise hemen gidiverir dogumdan sonra 2 aya kadar..Merak etme :KK66:
Ben normalde 2-3 lt su icerim hamilelikte te bana biseyler oldu icemiyorum bi turlu :KK43: 1.5 max. 2 lt :KK43:

kızlar ben çok su içermiyorum.zaten normalde 1 bardak anca içerdim o da aklıma gelirse,bugün hiç içmedim gideyim 1 bardak içeyim şeklinde...güünde kaç litre su içiyosunu?ben 1,5 litre o da zorla,kusucam nerdeyse su içmeye çalışırken.9 kilo almışım maşallah !!!!z

aynen şu su olayını benimde çözmem lazım bende pek içemiyorum 1 litre içersem öpte başına koy misali zorlayıncada kusarım diye korkuyorum mide bulantısından çok çektim

Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Şu an ne hissediyorsak bebeğimiz de hissediyor. O yüzden hem kendi sağlığını hem de bebeğini tehlikeye atmamak için biraz erteleyebilirsin. Ama hakkını mutlaka aramalısın. Bu durumda kanunlar bizim yanımızda :)

Kızlarr ben şimdi tetanoz aşımı olmaya gidiyorum. Gelince görüşürüzzzz..

Hadi hayırlısı olsun bakalım :) 1 haftadır beni de arıyorlar aşı için. Baya kararsız kalmıştım ama bu cuma ben de olucam.

Şu doğum izni 4 aydan 6 aya ne zaman yükselecek?
Bakanlar uğraşıyorlarmış bize yetiştirirlermi acaba :KK50:
Hiç sanmıyorum ama bir umut bekliyorum :)

Yaz tatiline girmeden haziranda netleştirirler diyorlar. ama aile ve sosyal politikilar bakanlığı istemiyormuş 6 aya çıkmasını. geçenlerde öyle bi video izlemiştim. bi öyle bi böyle diyorlar. kendi aralarında bile kararsızlar. gerçi bu işin lafını kendileri çıkardılar ve bu kadar dillendirdiler. bence yaz tatiline girmeden hallederler. umarım :)

kizlar su icme konusunda tembel olanlardan biride bendim bu aralar oturma odama sabahtan bir surahi birakiyorum dolu ilac icerken ondan iciyorum.yemekten sonra falan derken bitiyor artik.

Gokce asi olmakla iyi ettin tedbirde fayda var.bende yarin aile hekimibe kayit yaptiracagim hala yapmamislar kaydimi

Dogru emzirme yontemleri okudum bir ara girip yazacagim cok guzel seyler vardi kitapta.

[ı][sıze=2]kizlar su icme konusunda tembel olanlardan biride bendim bu aralar oturma odama sabahtan bir surahi birakiyorum dolu ilac icerken ondan iciyorum.yemekten sonra falan derken bitiyor artik.

Gokce asi olmakla iyi ettin tedbirde fayda var.bende yarin aile hekimibe kayit yaptiracagim hala yapmamislar kaydimi

dogru emzirme yontemleri okudum bir ara girip yazacagim cok guzel seyler vardi kitapta.[/sıze][/ı]

sen hangi kitabı okuyorsun canım...

Kızlar bugün marks&spencer dan oğluşlarıma ayakkabı aldım. çok güzel kız ayakkabıları da var. Bakmanızı tavsiye ederim. Ama baksanıza yaa çok tatlılaarrr.. $Ayak.jpg

Fistik aklimdan gitmis biberin misfir telasina dusunce simdi gorduuum :-) :-) cok guzeller yaaa birde dedigin gibi uc kismi cok guzelmis anne memesi gibi :-) :-) :-) resimler icin tesekkur ederiz teyzesi

Fistik aklimdan gitmis biberin misfir telasina dusunce simdi gorduuum :-) :-) cok guzeller yaaa birde dedigin gibi uc kismi cok guzelmis anne memesi gibi :-) :-) :-) resimler icin tesekkur ederiz teyzesi

İşini görsün de gerisi teferruat. Avent le kıyasladığımda bu çok hoşuma gitti. Bir de bebeklerde gaz yapmıyormuş bu biberon...

hemen ıhlamur, portakal suyu ve tavuk suyu çğorba.. Soğuğa çıkmak terli gezmek soğuk bişiler içmek yok. Ayaklarını sıcak tutup terlet kendini. Dikkat et ateşin yükselmesin.

nasıl hasta oldum anlayamadım yaaaa okadar da dikkat ediyorum sağol canm

Kadin dogum doktoru ve ebenin yazdigi bir kitap canin Anne Babalar İcin Doguma Hazirlik diye hulya okumus ve samiye mete yazari ben cok begendim icinde dogum anind yapilmasi gereken lohusalikta yapilmasi gereken emzirirken yapilmai gerekenleri yazmis ayrica hamile egzersizleri var bel agrilarina nefes darligina iyi geliyor mesela muhakkak doktora gidilmesi gereken halleri falan yazmislar oyle iste inemli yerleri yazacagim en onemlilerden biri gebelik suyu geldiginde suyun rengi kesinlikle yesil siyah olmamali diyor bebek kaka yapti nefes alamiyor demekmis mesela

X