beni de arayan yok daha. bi ara gidip soracağım.
Cnm saglikocagi seni ariyo yada sen gidip soyluyorsun.. Ben ailehekimine kayit olurken , hamilekaldiginda haber ver demisti.Bende 13-14 haftalikken ugradim bi.Ozaman gittigimde tetanoz asinin vurulmasi gerektiginisoylediler.Genelde 20. haftadan sonra yapiliyormus..Zaten her insan omrunde en az 3 doz sonraki her 10 yilda 1 de 1 er doz olmaliymis.Dr.uma soyledim oda hastanede dogum yapacagin icin gerek yok ama saglikocaklari siz o asiyi vurulana kadar hergun arayip, taciz ediyorlar dedi.Bende soyle dusunuyorum ; hem minigim ilerisi icin anne karnindan bagisikligi kazansin hemde hergun bi haber duyuyoruz hastaneler ne kadar iyi olursa olsun ya birsey olursa en azindan benkendi onlemimi alayim istiyorum..Saglam kaziga baglamak istiyorum yaniSen bi ara git bi sor ailehekimine..Onlardna gelecekdonuse gore kendi kadin dogumdr.lada gorus sonra sen kararini ver..
Aslında aramaları gerekiyormuş çünkü gebelikte aşı takibini onlar yapıyorlarmış banada eşim söyledi az önce arayayım bende. Canım senin de bebişler ikiz dimi cinsiyetleri ne?
evet canım iki oğlumuz olacak inş.
Amanda maşallah bu yıl erkek yılı sanırım. Bizimde iki paşa Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin cümlemize.
bizimkilerde hem ariyorlarmis , artik gelin diye ki bana dediler biz sizi arariz diye , hemde milletin ayagina gidiyorlarmis..Bana dediler ki ayrica son aylarda ,agirlasinca onlar gelip halini hatrini soruyolarmis..Her cuma gebeleri geziyorlarmis.. Soylesene bi bu durumu..Bolgeden bolgeye degisiyo mu ki ? en azindan seni arasinlar bari...
Bizim saglik ocagi Esenyurt saglik ocagi.İstersen dr. un adini da veririm sana..
Gökçecim benim bebeklerimin ikiside erkek. martın 16sında 315 ve 310 gramlardı. :) soluk soluğa kalıyorum merdiven çıkarken. geceleri huzursuz uyuyorum. sağdan sola dönemiyorum. sırt üstü yatınca da nefes alamıyorum. 7 aylık gebe gibiyim. benim oğlanlar altlı üstlü yatıyor. alttaki çok hareketli diğeri daha sakin maşallah :) senin bebeklerinin gelişimi nasıl canım?
kızlar merhabalarr...
bikaç gündür giremedim. çocuklardan grip bulaştı, boğazımda enfeksiyon varmış. doktora gittim ilaç verdi ama cesaret edip kullanamadım.
baktım bunun geçeceği yok doktorumu aradım. kullanabilirsin dedi. yarın alıcam kullanıcam artık. hapşura tıksıra bi hal oldum :)
topiğimizde de kaldığım yerden yetişeyim dedim sizlere :)
bebişleri hissetmeye başladıkça heyacanımız da artıyor sanki :)))
evet canım iki oğlumuz olacak inş.
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks selenyum16 sunbal purmelal eymen_berat karakedi85 | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 ? 27 26 29 ? | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 22.08.2013 15.08.2013 09.08.2013 09.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek ? Kız Kız Kız Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız Kız Kız Erkek Erkek Erkek/Erkek | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? ? ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? ? ? Ahmet Umut ?? | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk İlk İlk İlk ?? İlk |
beni de arayan yok daha. bi ara gidip soracağım.
canım ben izmirdeyim ama:)
Günaydınnnn kızzlaaarrrr. İkizlerimle ben öpüyoruz sizleri...
Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.
Günaydın canım.
Çok üzüldüm yaşadıklarına,çok geçmiş olsun.Böyle insanlara insan dışında başka bir isim türetilmeli bence güzel türkçemizde.Yoksa takılacak sıfat çooook .>:|
Yazıklar olsun vicdan,Allah korkusu namına hiçbir duygu barındırmayan bu zavallılara..
HAMLELK VEYA DOUM NEDENYLE TEN ÇIKARILIYORUM, HAKLARIM NELERDR?
Bak canım bu yazıyı oku ve işe dönmek istemeyebilirsin mevcut durumunda ama hakkını da evladının nafakasını da o şerefsiz patronuna yedirme.En az 4 aylık ücret tutarında tazminat ve mahrum kalınan hakların talep etme hakkın da var.
Hem hakkını al sonradan pişman olma,hem de ders olsun o vicdansız insan müsveddesine ...
Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.
Canımmm üzme kendini ama bak yan etkileri hep sana. Sen ne kadardır çalışıyorsun orada? Bu arada herkese söylüyorum hamilesiniz diye doğum izninizden önce işveren sizi işten çıkarırsa kıdem tazminatınızın 10 katını ödemek zorunda. Bununla ilgili Yargıtay Kararı bile var. O yüzden sordum ne kadar zamandır çalışıyorsun oturup araştıracağım. Sıkma canını hayatım Allah b,r kapıyı kapar diğerini açar. Hiç anlamadığın bir yerden kısmet yağar. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın. Bir daha da kendini üzüp bu aşamalara gelme lütfen.