Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm saglikocagi seni ariyo yada sen gidip soyluyorsun.. Ben ailehekimine kayit olurken , hamilekaldiginda haber ver demisti.Bende 13-14 haftalikken ugradim bi.Ozaman gittigimde tetanoz asinin vurulmasi gerektiginisoylediler.Genelde 20. haftadan sonra yapiliyormus..Zaten her insan omrunde en az 3 doz sonraki her 10 yilda 1 de 1 er doz olmaliymis.Dr.uma soyledim oda hastanede dogum yapacagin icin gerek yok ama saglikocaklari siz o asiyi vurulana kadar hergun arayip, taciz ediyorlar dedi.Bende soyle dusunuyorum ; hem minigim ilerisi icin anne karnindan bagisikligi kazansin hemde hergun bi haber duyuyoruz hastaneler ne kadar iyi olursa olsun ya birsey olursa en azindan benkendi onlemimi alayim istiyorum..Saglam kaziga baglamak istiyorum yani :KK66: Sen bi ara git bi sor ailehekimine..Onlardna gelecekdonuse gore kendi kadin dogumdr.lada gorus sonra sen kararini ver..

Evet canım onların aramadı gerekiyormuş ama ne arayan nede soran var. Tabiki haklısın hastaneler ne kadar hijyen olursa olsun biz önlemimizi almalıyız yapılması gerekiyorsa yaptırmalıyız. Evet önce arıyım sonra Dr.ma sorayım ona göre yaptırayım bende herşey bebişler için değil mi:) yirim ben onları :)

Amanda maşallah bu yıl erkek yılı sanırım. Bizimde iki paşa Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin cümlemize.

Amin canım. Maşallah bin kere :) hep dua ediyorum valla. allah nazardan korusun hepimizin bebeklerini.

bizimkilerde hem ariyorlarmis , artik gelin diye ki bana dediler biz sizi arariz diye , hemde milletin ayagina gidiyorlarmis..Bana dediler ki ayrica son aylarda ,agirlasinca onlar gelip halini hatrini soruyolarmis..Her cuma gebeleri geziyorlarmis.. Soylesene bi bu durumu..Bolgeden bolgeye degisiyo mu ki ? en azindan seni arasinlar bari...
Bizim saglik ocagi Esenyurt saglik ocagi.İstersen dr. un adini da veririm sana..

canım ben izmirdeyim ama:)

Gökçecim benim bebeklerimin ikiside erkek. martın 16sında 315 ve 310 gramlardı. :) soluk soluğa kalıyorum merdiven çıkarken. geceleri huzursuz uyuyorum. sağdan sola dönemiyorum. sırt üstü yatınca da nefes alamıyorum. 7 aylık gebe gibiyim. benim oğlanlar altlı üstlü yatıyor. alttaki çok hareketli diğeri daha sakin maşallah :) senin bebeklerinin gelişimi nasıl canım?

Canım gelişimleri normal bir bebek kadar. Bpy ölçüsü almıyoruz artık iki büklüm duruyorlar diye. Ama en son gittiğimde ortalama 300 gr kadarlardı. Dün uyku sorununu söyledim doktora. Yüksek yastık kullan dedi hem nefes almamızı sağlarmış hemde mide asidinin ağzımıza gelmemesini. Gerçi benim mide ile ilgili bir sorunum yok. Akşam 8 den sonra yemeği kesince mide rahatsız olmuyor geceleri. Ama gece rahatsız uyuduğum için gün içinde uyumak istiyorum.

kızlar merhabalarr...
bikaç gündür giremedim. çocuklardan grip bulaştı, boğazımda enfeksiyon varmış. doktora gittim ilaç verdi ama cesaret edip kullanamadım.
baktım bunun geçeceği yok doktorumu aradım. kullanabilirsin dedi. yarın alıcam kullanıcam artık. hapşura tıksıra bi hal oldum :)
topiğimizde de kaldığım yerden yetişeyim dedim sizlere :)
bebişleri hissetmeye başladıkça heyacanımız da artıyor sanki :)))

Canım çok geçmiş olsun. Senin işin daha zor o kadar çocuğun içinde mikroptan korunamıyorsun. Ama enfeksiyonun ilerlememesi için keşke daha önce kullansaydın. Bol bol portakal suyu falan iç bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek şeyler ye. Kendine de bebişine de dikkat et canım :)

$IMG_1456.jpg $IMG_1455.jpg

Kuzum geç geldim dün. Gelir gelmez de yattım. Bu yeni doğan boyu bir de bunun 2 aylıkken kullanabilmen için büyükleri var. Başlıkları aynı. Böyle renkli ve desenli almamın sebebi iki bebeğinkini de ayırt edebilmem. Sonuçta onun ağzından çıkıp öbürüne girmemesi lazım..

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

?
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

??
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

İlk

Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.

Günaydın güzel anneler. 1 haftadır bakamıyordum iyisinizdir umarım hepiniz. Ben 1 haftadır inanılmaz zor günler geçirdim. Geçen hafta çarşamba günü patronum hamileliğim nedeni ile benimle çalışmak istemediğini söyleyerek beni işten çıkardı. Bahaneside 2 ay sonra izne çıkacaksınız, 4 ay yoksunuz sonrada haftada bir gün süt izni nedeni ile gelmeyeceksiniz vs. O kadar sinirlerim bozuldu ki o kadar üzüldüm ki anlatamam. Eşim çok destek oldu sağ olsun. Ertesi gün evdeyim bir ıslaklık hissettim baktım su gibi birşey gelmiş. Hemen doktorumu aradı acil gel Zeynep dedi. Gittim rahim ağzım açılmış. Hemen bir iğne, progestan a başladı. Ayağını bile kıpırtadmadan yatacaksın dedi. Şimdi iyiyim kontrole gittim kapanmış rahim ağzım ama ömrümden ömür gitti. Birşey olacak diye. Allaha havale ettim diğerlerinide. Böyle işte kızlar. Hepiniz iyi bakın kendinize.

Günaydın canım.

Çok üzüldüm yaşadıklarına,çok geçmiş olsun.Böyle insanlara insan dışında başka bir isim türetilmeli bence güzel türkçemizde.Yoksa takılacak sıfat çooook .>:|

Yazıklar olsun vicdan,Allah korkusu namına hiçbir duygu barındırmayan bu zavallılara..
http://www.alomaliye.com/2012/alper-yilmaz-hamilelik-veya-dogum-nedeniyle.htm
Bak canım bu yazıyı oku ve işe dönmek istemeyebilirsin mevcut durumunda ama hakkını da evladının nafakasını da o şerefsiz patronuna yedirme.En az 4 aylık ücret tutarında tazminat ve mahrum kalınan hakların talep etme hakkın da var.
Hem hakkını al sonradan pişman olma,hem de ders olsun o vicdansız insan müsveddesine ...

Son düzenleme:
Günaydın canım.

Çok üzüldüm yaşadıklarına,çok geçmiş olsun.Böyle insanlara insan dışında başka bir isim türetilmeli bence güzel türkçemizde.Yoksa takılacak sıfat çooook .>:|

Yazıklar olsun vicdan,Allah korkusu namına hiçbir duygu barındırmayan bu zavallılara..
HAMLELK VEYA DOUM NEDENYLE TEN ÇIKARILIYORUM, HAKLARIM NELERDR?
Bak canım bu yazıyı oku ve işe dönmek istemeyebilirsin mevcut durumunda ama hakkını da evladının nafakasını da o şerefsiz patronuna yedirme.En az 4 aylık ücret tutarında tazminat ve mahrum kalınan hakların talep etme hakkın da var.
Hem hakkını al sonradan pişman olma,hem de ders olsun o vicdansız insan müsveddesine ...

Çok teşekkürler tatlım. Bende biliyorum ve avukatlada görüştüm zaten. Hakkımı hiç yediremem onlara. Herşeyin hayırlısı.

Canımmm üzme kendini ama bak yan etkileri hep sana. Sen ne kadardır çalışıyorsun orada? Bu arada herkese söylüyorum hamilesiniz diye doğum izninizden önce işveren sizi işten çıkarırsa kıdem tazminatınızın 10 katını ödemek zorunda. Bununla ilgili Yargıtay Kararı bile var. O yüzden sordum ne kadar zamandır çalışıyorsun oturup araştıracağım. Sıkma canını hayatım Allah b,r kapıyı kapar diğerini açar. Hiç anlamadığın bir yerden kısmet yağar. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın. Bir daha da kendini üzüp bu aşamalara gelme lütfen.

Canımmm üzme kendini ama bak yan etkileri hep sana. Sen ne kadardır çalışıyorsun orada? Bu arada herkese söylüyorum hamilesiniz diye doğum izninizden önce işveren sizi işten çıkarırsa kıdem tazminatınızın 10 katını ödemek zorunda. Bununla ilgili Yargıtay Kararı bile var. O yüzden sordum ne kadar zamandır çalışıyorsun oturup araştıracağım. Sıkma canını hayatım Allah b,r kapıyı kapar diğerini açar. Hiç anlamadığın bir yerden kısmet yağar. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın. Bir daha da kendini üzüp bu aşamalara gelme lütfen.

Tam 7 ay olmuştu canım. Gittiğim avukatlarda 1 yıl dolmadan bir şey yapamazsın diyor ama akşam alo 170 i aradım. Açabilirsiniz dava dedi. Bimiyorum bende ne yapacağımı. Hakkımı aramak istiyorum. Bir yandan da boşver Zeynep lanet olsun diyorum. Böyle bir çıkmazdayım işte :KK43:

X