Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Rica etsem son durumlarınız hakkında bilgi verir misiniz?

Bir ikiz annesi olarak çok şükür iyiyiz. Benim oğlanlar da iyi içerde tepişip duruyorlar maşallah. Dün yoktun sen bakalım nerelerde geziyorsun:) diğer arkadaşlardan geçmiş olsun cinsiyetler de artık netleşsin dimi doğum zamanı gelii:) beninde 1 Nisan'da kontrolüm var sabırsızlanıyırum kuzucuklarımı görmek için..

Canım annemin kantine gittim yardıma. Onun elemanı işten çıktı eleman bulana kadar da bir ben bir ablam gidiyoruz. Ama dün çok yoruldum ve çok kötü oldum akşam. malum okul kantini oılduğu için oturmamız nadir görülen birşey. Hamileyken hele bunu yapmak çok zor. Alan da dar biraz annemde malum 100 kilonun üzerinde. Ben göbişimi o koca dötünü benden sakınıyor.. Ama yine de benimle zorlansa da bana mecbur kalıyor. Bugün evdeyim yarın belki yine gideceğim. Ama dünkü gibi kötü olmak istemiyorum.

Bu arada ben hala sağdaki bebeğimi çok net hissedemiyorum nes.. ikiz olduklarından mıdır nedir fazla hareket etmiyor benimkiler. Sağdaki yavrumu çok az hissediyorum ama soldaki maaşallah onun açığını da kapıyor.

Benim gece uyku olayı falan düzensizleşmeye başladı. Sağa sola dönüşlerde yatak başına tutunmak zorunda kalıyorum. Bazen de eşimi çekiştiriyorum, uyanıyor adam :) Eğilip yerden bişi almak için yere oturmak zorunda kalıyorum. Ayakkabı bağlamam ve çözmem imkansız zaten. Ayaklarımı uzatıp oyurduğumda omuriliğim ağrıyor ve kaburgalarıma vuruyor agrısı. Sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum sanki ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi. Yan yattığımda oğluşlar tepişiyor. Doğru yolu bir türlü bulamadım :)

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

?

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

?

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

Okul kantinide baya yorucu olur canım çok çok kolay gelsin. İçeriden baya bi tekmeler geliyor bende ayırt edemiyorum ama sanırım ikiside kıpır kıpır :) çok şükür uykuda henüz sorunum yok yan olsun sırt üstü olsun rahat yatıyorum ama dediğin gibi kalkışlar yan elimden destek alıp kalkıyorum. Baya bağa göbek çıktığı içi eğilmeler de zorlaşıyor tabi:) kocaman Göbişli olucaz giderek ben çalışıyorum da aynı zamanda. Oturduğum yerde ayaklarımı havaya kaldırıyorum. Birde hafta sonraları yürüyüş için çıkıyoruZ koçişle düz yolda rahatım fakat yokuş falan belimi fena yapıyor. Hayırlısıyla bi gelsinler de popolarını ısıracam:) biz daha isme de karar veremedik bide sadece kıyafet aldım diğer şeylere bakıyoruz ufak ufak

canım doktoruna sor bence benimki yaptırablirsin dedi diye gittim anestezi almanda bir sakınca yok dedi dişçimde az anesteziyle yaptı biraz canım acıdı kastım kendimi dün bebeğimi hiç hissetmedim bu saat oldu yine tık yok birşeyi yoktur inşallah ama biraz panikliyorum böyle olunca

Son düzenleme:

stres yapma cnm kımıldıyordur da hissedeceğin şekilde değil..

cnm kayınpederimin arkadaşının bebek mağazası var. A dan Z ye herşey satıyor adam. 7. ayda falan gidip toplu olarak alışveriş yapacağım. Ben çok kıyafet aldım. Prematür de aldım. Aklında olsun ne olur ne olmaz bi prematür takım bulunsun sende de..

Yani gayet mantıklı işte bende dolaşıyorum kafamda şekillensin diye. Kıyafet evet bende aldım dahada alıyorum prematür evet aklımda almadım daha alayım bende bulunsun.

günaydın güzel annecikler ben doktora gidiyorum iyi bakın kendinize

Yaa canim neoldu ? İnsallah cok cok iyidir minigin.. Merakla bekliyoruz senin guzel haberlerini..
Ben daha gitmedigim icin , daha bi merakla bekliyorum detayliya giden herkesin sonuclarini...Firsatin olunca hemen yaz olurmu ?

ayy masallah size... Minigin ne guzel kocaman olmusss :)Gobekte cikmis bi guzelll oohhh :) Guzel kizimizn guzel annesiii :)
Ben hamilelik oncesi seker yuklemesi yaptirmistim baska birdurumdan dolayi..Ac karnina igrenc bir durum yaaa .Zaten sabahlari ac uyaniyorum..Ac ac garip sekerli olan o sivi Bide zamaninda icemezsen bastan basliyooo.. En cok korktugum /cekindigim tahlil...
Allah hepimizin yardimcisi olsunn..

bişey çıktı mı canım senin şeker yüklemende neden yaptılar birde anlayamadım

ay canim daha simdiden boyleyse , ilerde Allah yardimcin olsunn...2 tane pasa yetistiriyorsun icinde kolay mi hicc ?? Ama masallah 2 ogluna da , sana da :)

Aa bu arada eger hamileyken bebegin / bebeklerin nasil sa ( hareketli , sakin ) dogduktan sonra da oyle oluyorlarmis..Demekki senin pasalardan biri yaramaz , biri onun abisi gibi daha uslu olacak annesi :) Ayyy , dusuncesi bile cok heyecanliii :)

Birsey yoktur annesi merak etme sen .. Senin minigin masallah cok dusunceli annesi dun aci cekmissin diye oda uslu uslu oturmus yaa Birazdan dunun acisini cikartip , kipir kipir oynamaya baslarr :)

bişey çıktı mı canım senin şeker yüklemende neden yaptılar birde anlayamadım

Yok cnm ozaman normal cikmisti..Benim mide rahatsizligim vardi.Ne oldugunu bulamamislardi..Tepeden tirnaga herseye bakmislardi ozaman..bi 2 yil once falan.. Ben vaktinde icemedim o sekerli suyu..Sonra tekrar ictirdiler Gerci birsey cikmadi ozaman ama icmesi hala icimi urpertiyo..Ben de boyle kotu kotu anlatiyorum ama sizi korkutmak icin degil valla Belkide benim midem kotuydu ondan daha fena geldi bana
Belki sizlerin daha iyi gecer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…