Canım annemin kantine gittim yardıma. Onun elemanı işten çıktı eleman bulana kadar da bir ben bir ablam gidiyoruz. Ama dün çok yoruldum ve çok kötü oldum akşam. malum okul kantini oılduğu için oturmamız nadir görülen birşey. Hamileyken hele bunu yapmak çok zor. Alan da dar biraz annemde malum 100 kilonun üzerinde. Ben göbişimi o koca dötünü benden sakınıyor.. Ama yine de benimle zorlansa da bana mecbur kalıyor. Bugün evdeyim yarın belki yine gideceğim. Ama dünkü gibi kötü olmak istemiyorum.
Bu arada ben hala sağdaki bebeğimi çok net hissedemiyorum nes.. ikiz olduklarından mıdır nedir fazla hareket etmiyor benimkiler. Sağdaki yavrumu çok az hissediyorum ama soldaki maaşallah onun açığını da kapıyor.
Benim gece uyku olayı falan düzensizleşmeye başladı. Sağa sola dönüşlerde yatak başına tutunmak zorunda kalıyorum. Bazen de eşimi çekiştiriyorum, uyanıyor adam :) Eğilip yerden bişi almak için yere oturmak zorunda kalıyorum. Ayakkabı bağlamam ve çözmem imkansız zaten. Ayaklarımı uzatıp oyurduğumda omuriliğim ağrıyor ve kaburgalarıma vuruyor agrısı. Sırt üstü yattığımda nefes alamıyorum sanki ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi. Yan yattığımda oğluşlar tepişiyor. Doğru yolu bir türlü bulamadım :)