Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar heğinize günaydınnnnn dişçiden geliyorum dişetlerim çok büyüme yapmıştı ortodonti tedaviside gördüğüm için hem dişçi hem kadın doğum arasında yuvarlanıp duruyorum etlerdeki büyümeyi lazerle aldılar bugün bayağı bir sızlamam var şuan ama herşeye değer:) emrhan sedacım 17 nisan benim detaylım canım 23. haftama denk geliyor detaylıdan gün almak biraz zor canım o yüzden zaten 22 26 haftalarda bakılıyormuş bana kız dediler erkek değil ama tam emin olamadı detaylıda belli olur kesin dedi artık 17 nisanı iple çekiyoruz inşallah tertemizdir bebeğim bir problem çıkmaz tabi benimkiyle beraber hepimizinki sonrada alışverişe başlayacağız Allahın izniyle

Oncelikle buyuk gecmis olsun cnm benim yaa..Hem dis hem kadindogum off Ben seni erkek diye hatirladim demekki ..Hadi insallah gonlunden gecen ve Saglikli , huzurlu mutlu bi bebek olur insallah annesiiii :)
Bende hala tutuyorum kendimi alis veris icin .. Ayyy zaten bi baslarsam , kendimi durduramam gibi geliyoooo :)

Başım ağrımaya başladı inşallah ilaç almadan atlatabilirim Dinlenmek istiyorum

kızlar nasılsınız çiçek demeti ve anet geçmiş olsun. çiçekdemeti banada kıza benziyor denilince 3 kere ben dayanamadım artık alışveriş yaptım yarın 9.30da randevum var birde erkek derse küt diye bayılırım herhalde. bu zamana kadar belli olurdu erkek diyorum birde hep kız istedik eşimle hayırlısı artık yarın tekrar kız dediğini duymak ve kontrol için gidiyorum hadi hayırlısı

Benide listeye eklerseniz sevinirim yasim 29 - Bebegim Erkek - Isimde simdilik UMUT diye düsünüyoruz

hadi hayırlısı canım.ben de geç öğrendim 18. hafta da falan.bana da 2 doktor kıza benziyorlar demişti.
detaylıya kadar çok güvenemedim çünkü daha önce doktorum 2 erkek demişti.detaylı da 2 kız denince tamam dedim :)

Gunaydın kızlar

Dün detaylımız vardı çok şükür ki bi sorunumuz yok kordon bağı dolanmış gorunuyo ama tam bir dolanma degıl dedı tam dolanmanın nasıl oldugu anlattı ve gösterdi kafaya takılacak bir sorun değil tabıkı bunu rapora yazıcam ılerleyen aylarda dokt.kontrol etsin diye dedi %90 KIZ dedi :):) Elini çenesinin altına koyup bizede poz verdi 366 gr olmuş boyu da 16 cm kuzumun...Dokt.yanına gittik oda raporu okuyunca bağ dolanmış ama şuan bi sorun yaratmaz korkulacak bisey yok dedi.Kan verdim kanlarımda ıyı çıktı.Bir ay sonra yani 25 nisan da şeker yüklemesi için sabah 9da gel aç olman gerekli dedi.

ayy canım baya belli olmuş karnın maşallah

canım hadi hayırlısı bugün öğrenirsin inşallah artık :)

Detaylı ultrasonuda atlattık bundan sonra şeker yüklemesi var ondan sonra rutik kontroller dışında başka testler var mı?

Çok geçmiş olsun canım.. Benim diş etlerimde isyanda. Dişçi arkadaşım gel dese de gitmeye korkuyorum çünkü canım yanında midem bulanıyor. Sadece bir ara gidip diş temizleteceğim. Bakalım doktorumuz ne zamana izin verecek.

Ay ben isyan edeceğim artık. Bu kadar kazmalık olmaz ya. 20 haftaya gelmiş bebeğin cinsiyetine nasıl hala belki diyebiliyorlar.

Allahım zillicikler olacak. Süslü süslü giyinip kokoş kokoş gezecekler ortada. Yirim ben onlarıııı...

O iğrenç şekerli suyu aç karna içereceklerine inanamıyorum. Sanırım isyan edeceğim.. Bu arada hayırlı olsun cnm cinsiyet de tam olarak netleşti. Bebeğin de sağlıklı Allaha çok şükür. Daha ne ister bu güzel annecik.

Son düzenleme:
Kuzum neredesin. gelmişsin bi yaz güzel haberlerini. Nerelere takılıyorsun sen ben burada meraktan çatlarken.. Bozuluyorum vallaaa

Evet teyzoşlar bu da yeni resmimiz :)

Eklentiler

• $adsız.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…