- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
tecrübeli anneler yardımmmmmmmmmm
unnadoya huggies bebek bezi gelmiş yenidoğan ne kadar alayım sizce 79.90 fiyatı 4 lü her pakette 68 tane var 272 adet bez demek yani 8 paket alsam çok mu gelir az mı bilemedim yada huggies alınabilir bir marka mı tercih edeyim mi
canım herkes farklı birşey söylüyo demek banada doktorumun tavsiyesiydi bu çünkü her gidişimde 13 14 :) normalde 10 11 en fazla neyse sen dikkat et o zaman
kızlar bişi duydum ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu :44::44::44::44::44:
bebişimin güzel teyzoşlarına kocaman bir günaydıııın nasıl oynuyor şu anda kızlarbugün evde kaldık yine tek başımıza eşim nöbetçi artık internete gir battaniye ör derken zaman geçecek. kızımın halası ona ciciler almış carterstan çok sevindik. bende detaylı için nihayet bugün randevumu alacağım taaaa erzuruma gideceğiz detaylı için.
birşey danışayım size kızlar bu detaylıyı yapan doktorun ünvanının ne olması gerekiyor en olmadı özel hastahane olmasa bile muayene bulurdum o yüzden bilgi almak istedim sizden
2'li testin sonucuna göre değerlendiriyorlar canım..2'lide sorun yoksa kendi doktorun da bu konuda uzmanlık yapmışsa o bile ayıntılıya bakabiliyor...Yani doktora bağlı canım..Mesela benim gittiğim hastanede 6-7 tane kadın doğum uzmanı var ama sadece benim gittiğim doktor ayrıntılıya bakıyor...Eğer benim doktorum da sorun görürse perinatoloğa yönlendiriyor...
Bence o kadar yol gideceksin madem...Devlet hastanesine randevu aldığın gün bir de perinatolog bulup ondan da randevu al...Sorunsuz güzel geçerse gitmezsin :)
İyi günlerde kullanın cicilerinizi bu arada...
bnmde oğluşumun tahmni doğumu 12-13 ağustoss.:)
İkili şükürler olsun temiz çıkmıştı dediğiniz gibi yapmak bana çok mantıklı geldi hangi uzmana gideceğimide bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu sizden.hayırlısıyla detaylıda güzel çıksında şöyle bir ohhh diyeyim çok teşekkür ederim cevap verdin cevabın için canım
Herkese selamlar kizlarrr :)
Bu guzel pazar gunu , kizimla ben kocamaaaaannn opuyoruz siziiii :)
Oncelikle gokcecim coksevindimm pasalarinin iyi olmasina :) Masallahh masallahhh ..Allah hepimizin evlatlarini nazarlardan ve kem gozlerden korusun insallahh..
Cansin cnim yaa masallahh ,ne guzel ciciler almissiniz minigine.. :) İnsallahh saglikla huzurla giydirmen nasip olur :) Ben ayrintiliyibekliyorum hala.. 15 nisan bi gelsin sonra kimse tutamaz benide :)
Cicekdemeti senin 23 .iraz gec degil mi cnm yaa ayrintili icin? Benim suanda 17 haftalik ve bende 15 nisanda gidecegim ayrintili icin.. Ve bence sana %90 erkek demislerdi yaa , bence erkek senin ki :) ( Gerci bende benim minigim cin erkek iyordum ama dr. gecen hafta %90 kiz dedi..Benim tahminlerim tutmuyo galiba ama gecen olsun insallahh ... :) )
Daha cok var biliyorum ama bende 15 nisani iple cekiyorum.Minigimi gorecegim diye cok heyecanlaniyorummm.. Insallahh iyidir benim minigimde..Rabbime emanet diye icimden kotu hicbirsey gecirmeden sadece saglikla bekliyorum kuzumu..
Buarada pampam nerde yaa?Bilen var mi ? Kayboldu kizcagiz..
Canım çok teşekkür ederim. Birşey diyeceğim 15 Nisan a kadar hiç kontrolün yok mu ya. 20 gün var daha. Ben çiçek için kız dediler diye hatırlıyorum.. Kızlar valla erkekler hemen gösteriyor anlaşılan. Sanırım cinsiyeti kız olanlar o yüzden hala emin olamadılar. Ben 15 günde bir gittiğim için kontrollere sizinkiler çok uzunmuş gibi geliyor bana. Eski prof. da olsaydım bende ayda bir gidiyor olacaktım şimdi.
Gunaydın canım
Duyuyolar gerçekten ben sabah uyandım elimi karnına koydum konuşuyorum kızımla :) tek taraflı degılde bu sefer iki taraftanda vurdu sanırım ellerını ve ayaklarını oynatırken hissettim :)