Kızlar detaylıdan geldik çok canım sıkıldı herşey iyi dedi fakat bebeklerimin kalbinde beyaz leke gördü. Sorunlu bebeklerde de çıkarmış sorunsuzlar dada ikiz Yada tek farketmez dedi. Doktor çok üstünde durmadı bişey önermiyorum dedi ama benim içim içimi yiyor korkuyorum. Detaylı ya başka yere gittiğimiz için kendi doktorumla konuşamadım yarın gidicem sabahtan. Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun dualarınıza benide katın.
kızlaaaar günaydın nasılsınız saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar yaaa sürekli hamilelikle ilgili şeyler görüyorum o da bilim kurgu gibi maşallah korktum vallahi
kızlar bu arada tetanoz aşısını ne zaman yaptıracağım bana da ayrıntılı ultrasonu 22. haftada yaptır dediler çok geç kalmış olmam değil mi
Canım icini ferah tut kötü bişey olsaydıl dktor bunun üzerinde dururdu.. Sabah doktorunlada konuşunca sana bilgi verir ztn.. Dua et cnm bol bol .. Rabbimm Evlatlarımız Korusun..
kızlar azıcık fazla iş yapayım hemen kalçama ağrı giriyor ya offff
Bende çok karışık rüyalar görüyorum hamileliğimin başından beri.. Bu arada ben tetenoz aşısını oldum 3 bucuk aydan sora yapılabiliyormuş bana aile hekimliğinden gün verdiler yaptırdım dün.. 1 ay sonra ikinci doz uygulanacak.. Aurıntılıda 20 haftadan sora 22. haftamda yaptırırım diye düşünüyorum..
Göbişimi merak edenlere....Maaşallah diyin lütfen. :)
Eki Görüntüle 657500 Eki Görüntüle 657501 Eki Görüntüle 657504 Eki Görüntüle 657505
Bende çok karışık rüyalar görüyorum hamileliğimin başından beri.. Bu arada ben tetenoz aşısını oldum 3 bucuk aydan sora yapılabiliyormuş bana aile hekimliğinden gün verdiler yaptırdım dün.. 1 ay sonra ikinci doz uygulanacak.. Aurıntılıda 20 haftadan sora 22. haftamda yaptırırım diye düşünüyorum..
nasılsınız?
nerelerdesiniz?
niye kimsecikler yok..
Gökçecim vallaha bende sana yetiştim sayılır bayagı büyüdü bebişim...Maşşallah sana ve oğluşlarına
Maşallah gökçecim çok güzel bir annesin bu arada kiloda almamışsın bence neredeyse yolun yarısını bitirdik ve sende iki bebiş var çok ta normal diye düşünüyorum senin ve bebişlerinin sağlığı,sıhati hep yerinde olsun arkadaşım
Amanda yesinler seni ve bebişlerini tü tü maşallah. Benimde artık bayaca çıktı göbiş bugün hastanede ikiz gebe gördüm 36. Haftsındaymış bir Göbişi vardı maşallah son haftaLarda uyuyanıyormuş dedim kendime eyvah ben naparım:) allahım sağlıkla versinde dayanıcaz artık..
kızlar bu benim kına gecemden 2 resim bulabildim pc de Eki Görüntüle 657689 3 sene öncesi yani Eki Görüntüle 657691 buda bu sene ekim ayı kasımdada hamile kaldım zaten idare edin artık yeni halimide çekip yollarım göbişimle
kızlaaaar günaydın nasılsınız saçma sapan rüyalar görüyorum bu aralar yaaa sürekli hamilelikle ilgili şeyler görüyorum o da bilim kurgu gibi maşallah korktum vallahi
kızlar bu arada tetanoz aşısını ne zaman yaptıracağım bana da ayrıntılı ultrasonu 22. haftada yaptır dediler çok geç kalmış olmam değil mi
Göbişimi merak edenlere....Maaşallah diyin lütfen. :)
Eki Görüntüle 657500 Eki Görüntüle 657501 Eki Görüntüle 657504 Eki Görüntüle 657505
kızlar bu benim kına gecemden 2 resim bulabildim pc de Eki Görüntüle 657689 3 sene öncesi yani Eki Görüntüle 657691 buda bu sene ekim ayı kasımdada hamile kaldım zaten idare edin artık yeni halimide çekip yollarım göbişimle
Annelerin güzeli.. karnın büyümüş hallerini de görürüz inş.
Şişman fotoğraflar bekliyoruzzz herkestennn olmaz eskilerrrr