en kısa zamanda yeni halimide yollayacağım inşallah kızlar
bu arada dün 2 tane pantolon 3 tanede üst aldım lcw den çok hoşuma gitti benim ayrıca düşük bel pantolonlarım var yazlık bakın ne buldum inceleyin kendimiz bile yapabiliriz bu lastikten ben düşünüyorum vallahi
Belly Belt by Fertile Mind - [url]www.fertilemind.com.au - YouTube[/url]
Günaydın arkadaşlarrr, gerçi öğlen oldu ama neyse :)
Gökçecim öncelikle 41 kere maşallah diyorum. Allah seni ve bebeklerini nazarlardan saklasın.çok tatlı olmuşsun. bende de göbek çıktı ama hiç 5 aylık gibi değilim :)
Doğum yaklaştıkça annemle baya bir konuşuyoruz bebek mevzularını. Kipada %50 indirim varmış kıyafet bölümünde. termal atletler vs varmış. doğumdan sonra anneler üşüme ve terleme olaylarını ard arda yaşarmış. termal atletler ise bunu dengede tutarmış. nolur nolmaz alayım diyorum 1-2 tane. emzirme sütyeni. pijama takımları ve altına güzel şık rahat bi terlik :) terliklerim bile topuklu, düzlere geçme vakti geldi malesef... yani biz de liste yapmaya başladık artık :) yarın merkeze gidip bi bakalım diyoruz. amann ilçe ilçe gezmekten bıkmak üzereyim artık yerleşik hayata geçmek istiyorum :)
bir de arkadaşlardan duydum ilk defa. mantıklı da geldi. doğum olduktan hemen sonra acıbademe bebeklerinin kordonlarını göndermişler, saklıyorlarmış kordonu. Allah korusun ilerde bi hastalık vs bişey olduğunda o kordon kanıyla tedavi edilebiliyormuş. en kötüyü düşünmemek lazım ama Allah korusun günümüzde hastalıklar o kadar çok arttı ki bi ihtimal diyip yapmak mı lazım acaba? eşimle düşündük mantıklı geldi. sizinle de paylaşayım dedim.
bir deee bişey daha dicektim ama unuttum :) neyse aklıma gelince yazarım :)
aldıklarını güle güle kullan canım. fikir süpermiş canım ya, çok hoşuma gitti :) türkiye de böyle bişey görmedim hiç ama çok basit birşey.kalın lastik alınarak yapılabilir.
Kızlarrr tetanoz iğnemi oldum bugün 11.30 gibiydi ama hala ağrı yokkk
Ne korkuttular yahuuu ne zaman ağrım başlayacak diye bekliyorum resmen...
Şimdilik herşey yolunda yani
Oy Oy Oyyyyy ne güzel olmuş karnın öyleeeHiç kilo almamışsın ayrıca sadece karnın büyümüş :))
Kocaman bir maşallahhh sana da bebişlerinedeee
Günaydın arkadaşlarrr, gerçi öğlen oldu ama neyse :)
Gökçecim öncelikle 41 kere maşallah diyorum. Allah seni ve bebeklerini nazarlardan saklasın.çok tatlı olmuşsun. bende de göbek çıktı ama hiç 5 aylık gibi değilim :)
Doğum yaklaştıkça annemle baya bir konuşuyoruz bebek mevzularını. Kipada %50 indirim varmış kıyafet bölümünde. termal atletler vs varmış. doğumdan sonra anneler üşüme ve terleme olaylarını ard arda yaşarmış. termal atletler ise bunu dengede tutarmış. nolur nolmaz alayım diyorum 1-2 tane. emzirme sütyeni. pijama takımları ve altına güzel şık rahat bi terlik :) terliklerim bile topuklu, düzlere geçme vakti geldi malesef... yani biz de liste yapmaya başladık artık :) yarın merkeze gidip bi bakalım diyoruz. amann ilçe ilçe gezmekten bıkmak üzereyim artık yerleşik hayata geçmek istiyorum :)
bir de arkadaşlardan duydum ilk defa. mantıklı da geldi. doğum olduktan hemen sonra acıbademe bebeklerinin kordonlarını göndermişler, saklıyorlarmış kordonu. Allah korusun ilerde bi hastalık vs bişey olduğunda o kordon kanıyla tedavi edilebiliyormuş. en kötüyü düşünmemek lazım ama Allah korusun günümüzde hastalıklar o kadar çok arttı ki bi ihtimal diyip yapmak mı lazım acaba? eşimle düşündük mantıklı geldi. sizinle de paylaşayım dedim.
bir deee bişey daha dicektim ama unuttum :) neyse aklıma gelince yazarım :)
canım ya ne kadarmış ki o termal atletler bende alayım bari
bende kalın lastikle düşünüyorum çok basit birşey birde benimde ayrıntılı ultrasonum 23. haftamda yapılacak canım
Canım teşekkür ederim. Ya sen söyleyince aklıma geldi benimde terliklerimin hepsi topuklu. Ya kızlar ben uyuzum bu gecelik konusunda. Şöyle şık birşey bulursanız bana da söyleyin ne olur. Ama terliklerde şık olmalı. :) Koca göbek koca dötümle bile şık olmalıyım :)
O zaman size de maaşallah... hareketlerini hissediyordun değil mi sen?
Kizlarrr :) Sonunda minigimin cinsiyeti belli olduuu :) Bir KIZIMM oluyorrr :) Ayy cok saskin ve cok mutluyummm :)
Sag salimde kucagimiza almak nasip olur insallahhh :)
H.sonu icin İzmir'e geldim..İzmirden buram buram deniz havasi ve sevgilerimi yolluyorum sizeee :)
selam kızlar bugun bebeğimi gördük 216 gram olmuş 16cm boyu masallah kuzuma erkekti kızdı derken cinsiyeti kesinleştirdik kız dedi son kez benim iççimede kız doğmuştu ilk günden beri o kadarda ekşi yedim şuanda çağla yemekteyim aşerdim 1 aydır bekliodum sonunda çıkmış rus takvimide çin takvimide kız diyordu hayırlısı tabii sağlıklı olması en önemlisi ilk kez bişiler aldım bebeğime çok duygulandım ve mutlu oldum rabbim cümlemizin bebişlerini korusun amin
Kizlarrr :) Sonunda minigimin cinsiyeti belli olduuu :) Bir KIZIMM oluyorrr :) Ayy cok saskin ve cok mutluyummm :)
Sag salimde kucagimiza almak nasip olur insallahhh :)
H.sonu icin İzmir'e geldim..İzmirden buram buram deniz havasi ve sevgilerimi yolluyorum sizeee :)
selam kızlar bugun bebeğimi gördük 216 gram olmuş 16cm boyu masallah kuzuma erkekti kızdı derken cinsiyeti kesinleştirdik kız dedi son kez benim iççimede kız doğmuştu ilk günden beri o kadarda ekşi yedim şuanda çağla yemekteyim aşerdim 1 aydır bekliodum sonunda çıkmış rus takvimide çin takvimide kız diyordu hayırlısı tabii sağlıklı olması en önemlisi ilk kez bişiler aldım bebeğime çok duygulandım ve mutlu oldum rabbim cümlemizin bebişlerini korusun amin
Kızlaaarrr oğluşlarımı merak ettim ve bugün doktoruma gittim. Özlemişim yavrularımı. Bir tanesini 3 boyutlu görebildik :) Diğeri yine ters duruyordu. İnat etti göstermeyecek yüzünü :)
Öncelikle çok şükür sağlığımız yerinde. Ama kilolarım başa bela. Daha 5. ayda şeker, yağ ve kızartma yasaklandı bana. Tuzu da azaltacaksın dedi. Bir de bazen ani tansiyon düşüşleri yaşıyordum başım dönüyordu. Sokakta evde her yerde başıma geliyordu.Çok normal bayılabilirsinde baktın başın dönüyor tehlikeli yerdeysen hemen yere yat dedi. Ya da oturur pozisyona gel. Sokak ev farketmez dedi. Bayılınca koltuktan bile düşebilirsin ama anladığın anda yere yatarsan bayılsan bile bebeklerin etkilenmez dedi.
Kesinlikle saç boyamam yasaklandı. Mecbur kalmadıkça makyaj bile yapmamalısın dedi. Ama iyi bir haberim var havuza izin verdi. Bol bol yüz dedi. Hamilelere en çok önerdiğiymiş ama lütfen bakteri kapıp gelme bana dediNasıl olacaksa o? Detaylı ultrason için 1 hafta içinde yap dedi. 15 gün içinde kontrolüm var ya geldiğinde getir bana değerlendirelim dedi.
Tetanoz için gerek yok dedi. Bende yaptırmayacağım o yüzden. Karın yanlarımın ağrıması içinde bunu sakın sıkıntı etme kendine bebekleri etkilersin dedi. Sıkıntı etmiyorum sadece bazen ağrısından uyuyamıyorum diyince de dur daha çok uykusuz kalacaksın dedi.
Özellikle yan yatıyordum hamileliğimin 2. ayından beri. Son bir kaç zamandır sağa yatınca sağdaki tepikliyor sola yatınca soldaki iteliyordu. Nasıl yatacağımı şaşırdım valla dedim. ister sağa ister sola ister sırt üstü yat. Şu an yatış pozisyonunu illa sağ sol diye kısıtlama dedi. ben zaten sana 34. haftanda falan sadece soluna yat diye talimatlar vereceğim dedi. Bu iş bizi rahatlattı biraz çünkü çok omuriliğim ağrıyordu.
Özellikle kuyruk sokumu, bel ağrısı olan ve sağ bacağına vuran arkadaşlarımıza diyorum. 4 gündür bende de şikayet vardı. Bugün sordum ilerde fıtık olacaksın belirtilerini yaşıyorsun dedi :18: kemiklerimiz ayrıldığı için bel boşluğunda fıtık oluşacak. Bu kiloya normalde de gelseydin yaşayacaktın bu sıkıntıyı dedi. Bunun hamilelikle ilgisi yokmuş kızlar. Kilolarımızla alakası varmış.
Sağdaki bebeğim az oynuyor.. Onu da sordum izledi hareketlerini beğendim dedi. Sadece biraz geride olduğu için soldaki kadar hissetmiyorsun dedi. Ya ben bu doktorumu çok sevdim yaa. Çok güzel frekans yakaladık.
Ayy kızlar yaaa.. o kadar çok heyecanlıyım ki artıkHer kontrolüm müthiş şeyler öğrenerek geçiyor. Oğluşlarıma yine ciciler aldım. Allah bu heyecanımızı hevesimizi soldurmasın hiç. Onlar annelerine kavuşmak için bende onlara sarılmak için sabırsızlanıyoruz valla. Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.
kızlaaaar gözünüz aydın ayyy çok güzel öğrendiniz vallahi ben çok kıskandııııııım sizibende öğrenmek istiyorum bende kıza benziyor deyip duruyorlar hep benide sanki banada kız çıkacak gibi geliyor bir öğrenemedim yaaaa
Canımmm ikinize de hayırlı uğurlu olsun evlatlarınız. Hadi şimdi yaşlarınızı ve hangi isimleri düşündüğünüzü söyleyin de topiğe yazalım :)
gökçeee bu kadar çok bilgi paylaştığın için çok sağol hele benim gibi doktor sorunu yaşayanlar için kendim adına çok iyi oluyor. benimde niye belim ağrıyor diye kaç sefer doktora soruyordum geçiştiriyordu beni sürekli demek ki fıtık ihtimalindenmiş. çok mantıklı geldi çünkü ben hamilelik 2 sene önce sürekli ağır şeyler kaldırmıştım evi yerleştirirken olmuş olabilir yani:18:bende sürekli soluma yatıyordum bunu yazdın ya bu gece sayende şöyle bir sırt üstü rahatça yatıp sanada bol bol dua edeyimtuz şeker yağ başlı başına dert zaten uzak duracağız başka çare yok banada bu ay nedense çok kilo aldım gibi geliyor kızlar yaaa...saç boyama isteğimde yazıyı okuyunca tarihe karıştı valla. iyi ki yazdın gökçe oğluşlarının cicileride hayırlı olsuuuuun