Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım ben LCW den hamile kotu aldım. Hala eski üstlerimle giyebiliyorum kotu. Tayt olunca üzerine tunik almak zorunda kalıyorum böyle daha az maliyetli oldu. Hem nerede giyeceğim o tunikleri bir daha. Sadece hamile kotu parası ödedim. Yaz için elbise bakacağım. Malum benim karnım daha büyük olacak. Artık hangi elbisenin içine girerim bilmiyorum. Olmadı özel diktiririm.

canım bulursun bence bedenine göre ikiz annelerinide düşünmüşlerdir herhalde :) ben normalde de uzun kazakları seviyordum altına tayt ve uzun çizme hoş oluyor onlarla idare ettim ama bakmam lazım çünkü çizmeler topuklu bu taytta düz ayakkabıyla hoş olmuyor nasıl lcw nin kotu iyi mi beğendin mi

Son düzenleme:

Beğendim, rahat... Ama dar paça bulsaydım daha çok sevinecektim. Onu da hiç bir yerde bulamadım. Herkes ağız birliği etmiş gibi boru paça satıyor. Benim karnım hamileliğimin başında da hızlı büyüdüğü için ben hiç o topuklu çizmeleri giyemedim. Ayakkabı dolabımı açıyorum iç geçirip kapatıyorum. Bence ikiz annelerini kimse düşünmemiş. Gitmediğim bakmadığım yer kalamdı. Koca karı kıyafetleri gibi. bazen Gebe de buluyorum ama olağanüstü para istiyor bir hamile kıyafetine. Yani bir daha giymeyeceğim şeye bu kadar para vermeyi aklım almıyor. Hamile olmasam düşünmem alırım. Ama 5 ay sonra baza altına kalkacak..

Kızlar bir yerde okudum. Gündüz bebeklerinize Mozart dinletin diyor. Mozart müzikleri anne karnındaki seslere yakınmış. Bu sayede doğumdan sonra gece gündüz ayrımını daha rahat yaparlarmış ve daha kolay sakinleşirlermiş. Ben uzun zamandır dinletiyordum zaten. Size de tavsiye ederim.

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Hiç böyle bir şey aklıma gelmemişti.Yani suyun erken gelmesi gibi...Umarım sorunsuz geçiririz bu dönemleri...

Defactonun web sitesinde dar paça hamile kotları gördüm ben. Yine hamile tarzı fakat pantolon değil de daha rahat giyecek alt bir şey buldum lcw'da.İki tane de üst uzun kollu mevsimlik gibi düşün bahar çıkana kadar idare ederim diye badi aldım yine lcw'dan.Bir de mecburen ayakkabı aldım diğer ayakkabılarım gelmedi ayaklarım şişmiş haliyle numarası büyümüş mecbur kaldım almaya.Ben de senin gibi geçici olduğu için lüzumsuz para vermek istemiyorum.Mayıs başı gelsin birkaç tişört, birkaç rahat penyeden kapri şortlar, ve cicili bicili ebislerle umarım ağustos ayını getirebilirim.Tabi birde bol bol terlik alırım yaz için şöyle parmak aralı en cicisinden :)

off süpersin. hemen ilk işim de factoya gitmek :)

Merak ettim bir fotonu koysana cicek

gökçe bu arada elbisene bayıldım bende istiyorum ondannnnnnnnnn nerden buldun onu

Canim valla bilmiyorum. Ablam bu elbiseyi 4 sene once hamileyken almisti. Ben gamile kalinca bana verdi. Ama onun boyu uzun bunu taytla giyiyordu tunik gibi. Simdi yoldayim Cevahir e gidiyorum. Orada bulursam haber veririm sana.

kızlar bu benim kına gecemden 2 resim bulabildim pc de 3 sene öncesi yani buda bu sene ekim ayı kasımdada hamile kaldım zaten idare edin artık yeni halimide çekip yollarım göbişimle

Son düzenleme:
Kızlar size ben kendi göbeğimi göstersem şaşırırsınız.. Hic yok gibi :) değil 4 aylık 3 aylık gibi bile durmuyo yani :).. Bazen bu bebek nerde saklıyor kendini diye düşünüyorum ne ic karnım varmış yahu toplasan 58 kiloyum ama anlamadım bu işten bişey ..

Kızlar detaylıdan geldik çok canım sıkıldı herşey iyi dedi fakat bebeklerimin kalbinde beyaz leke gördü. Sorunlu bebeklerde de çıkarmış sorunsuzlar dada ikiz Yada tek farketmez dedi. Doktor çok üstünde durmadı bişey önermiyorum dedi ama benim içim içimi yiyor korkuyorum. Detaylı ya başka yere gittiğimiz için kendi doktorumla konuşamadım yarın gidicem sabahtan. Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun dualarınıza benide katın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…