yok bende dinlemicem canım bu ay sonunda alırım havalar şöyle biraz daha ısınsın 1 2 mağaza dolaştım tam istediğim gibi bulamadım aslında önce kendimi bir halletsem diyorum 1 2 pantolon 1 2 gömlek çamaşır çünkü önümüz yaz bu kıyafetler artık sıkıyor sonra rahat rahat dolanırım artık dün akşam işten çok geç çıktım gidemedil lcw ye bugün çıkacağız nasip olursa benim çoğu ayakkabım topuklu 1 2 tanede düz taban bakmam lazım
Canım ben LCW den hamile kotu aldım. Hala eski üstlerimle giyebiliyorum kotu. Tayt olunca üzerine tunik almak zorunda kalıyorum böyle daha az maliyetli oldu. Hem nerede giyeceğim o tunikleri bir daha. Sadece hamile kotu parası ödedim. Yaz için elbise bakacağım. Malum benim karnım daha büyük olacak. Artık hangi elbisenin içine girerim bilmiyorum. Olmadı özel diktiririm.
canım bulursun bence bedenine göre ikiz annelerinide düşünmüşlerdir herhalde :) ben normalde de uzun kazakları seviyordum altına tayt ve uzun çizme hoş oluyor onlarla idare ettim ama bakmam lazım çünkü çizmeler topuklu bu taytta düz ayakkabıyla hoş olmuyor nasıl lcw nin kotu iyi mi beğendin mi
arkadaşlar topiğe daha yeni girebildim. tümden cevapliyim dedim ama cidden topikce paniğiz heralde :)
bebeğimi hissetmememle birlikte kasıklarımda hafif ağrı vardı. ertesi gün uyandığımda kalkar kalkmaz iç çamaşırım ıslandı. akıntıdan baya fazlacaydı. o yüzden suyum mu geldi acaba diye düşündüm ve panikledim. kusura bakmayın açık açık yazdım ama durum böyleydi. öyle olunca doktor takibe aldı. ama kötü birşey demedi. hatta bu dönemden sonra farketmeden idrarımızı yapabileceğimizi bile söyledi. telaş edilcek bi durum yok ama içimiz rahat etsin dedi. haftalık takibe aldı.
Beğendim, rahat... Ama dar paça bulsaydım daha çok sevinecektim. Onu da hiç bir yerde bulamadım. Herkes ağız birliği etmiş gibi boru paça satıyor. Benim karnım hamileliğimin başında da hızlı büyüdüğü için ben hiç o topuklu çizmeleri giyemedim. Ayakkabı dolabımı açıyorum iç geçirip kapatıyorum. Bence ikiz annelerini kimse düşünmemiş. Gitmediğim bakmadığım yer kalamdı. Koca karı kıyafetleri gibi. bazen Gebe de buluyorum ama olağanüstü para istiyor bir hamile kıyafetine. Yani bir daha giymeyeceğim şeye bu kadar para vermeyi aklım almıyor. Hamile olmasam düşünmem alırım. Ama 5 ay sonra baza altına kalkacak..
Defactonun web sitesinde dar paça hamile kotları gördüm ben. Yine hamile tarzı fakat pantolon değil de daha rahat giyecek alt bir şey buldum lcw'da.İki tane de üst uzun kollu mevsimlik gibi düşün bahar çıkana kadar idare ederim diye badi aldım yine lcw'dan.Bir de mecburen ayakkabı aldım diğer ayakkabılarım gelmedi ayaklarım şişmiş haliyle numarası büyümüş mecbur kaldım almaya.Ben de senin gibi geçici olduğu için lüzumsuz para vermek istemiyorum.Mayıs başı gelsin birkaç tişört, birkaç rahat penyeden kapri şortlar, ve cicili bicili ebislerle umarım ağustos ayını getirebilirim.Tabi birde bol bol terlik alırım yaz için şöyle parmak aralı en cicisinden :)
Göbişimi merak edenlere....Maaşallah diyin lütfen. :)
Eki Görüntüle 657500 Eki Görüntüle 657501 Eki Görüntüle 657504 Eki Görüntüle 657505
Eki Görüntüle 657500 Eki Görüntüle 657501 Eki Görüntüle 657504 Eki Görüntüle 657505
ayyyy canım ya maşallah 41 bin kere çok yakışmış sana hamişlik saçlarındada hiç beyaz göremedim bu arada hem kendinede hiç kilo almamışsın:) göbik çıkmış sadece benim bu saçlarıma çok acil bir çözüm bulmam şart çok moralim bozuk
gökçe bu arada elbisene bayıldım bende istiyorum ondannnnnnnnnn nerden buldun onu
ay ayy ayyy teyzoşumuz çok güzel olmuş bizim yerimizede gezsin​ne güzel bir anne olmuşsun gökçe
Merak ettim bir fotonu koysana cicek
Saclarinin beyazlarindan sikayetcisin ya onu merak ettim. Benimde var ama resimde cikmamis. Yanimda olsan gorursun fotodaki isikta beyazlar yansimamis.canım bu pc de birkaç tane var foto malum işyeri istersen koyayım ama hamişken değil