Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

lCW de var canım bende ordan aldım geçen tşort da var gömlekte ben biyere baktım dediğin gibi ayy dedim bunlar çok kadınsı :)neyse ki lcw de buldum

Canım okurken çok duygulandım ben acılarını tazelemiş oldum hakkını helal et senin için duam evlatların ile mutlu huzurlu yasam şürmeyi nasip etsin çok acılar çekmişsin herkezin başa çıkıp gögüsleyecegi olaylr değil allah herzmn yanında olsun canım evlatlarını da sana bağışlasın kucaklamayı nasip etsin sana ve eşine

Ayy canımmm öreyim ben senin sıpacana da.. Elimden ne gelirse :) Canımbenim annem var bana faydası yok kayınvalidem uzak dursun. Görümcem zaten kuş beyinli. Duruma göre hem olması hem olmaması daha iyi..

Bu şekilde düşünmen bile yeter arkadaşım burada sizinle bulunup paylaşımlarda olmak bile güzel benim gibi güzel heyecanını paylaşacak kimsesi olmayanlar için herkese buradan teşekkür ederim :)

şimdi gördüm de,cinsiyet listemiz bayağı uzamış..
hepimize maşallah

canım shuku bebeğin kıpırdamamasından korktuğu için gitti bildiğim kadarıyla ama başka şikayeti varmıydı bilmiyorum, sen yoktun uzun zamandır

çok paniğiz yahu topik olarak ne olcak halimiz bilmem şaka maka bende bazen hissetmeyince korkmuyor değilim ama dediğin gibi çok ufaklar minikler yerim ellerini ayaklarını poposunu

arkadaşlar topiğe daha yeni girebildim. tümden cevapliyim dedim ama cidden topikce paniğiz heralde :)
bebeğimi hissetmememle birlikte kasıklarımda hafif ağrı vardı. ertesi gün uyandığımda kalkar kalkmaz iç çamaşırım ıslandı. akıntıdan baya fazlacaydı. o yüzden suyum mu geldi acaba diye düşündüm ve panikledim. kusura bakmayın açık açık yazdım ama durum böyleydi. öyle olunca doktor takibe aldı. ama kötü birşey demedi. hatta bu dönemden sonra farketmeden idrarımızı yapabileceğimizi bile söyledi. telaş edilcek bi durum yok ama içimiz rahat etsin dedi. haftalık takibe aldı.

kızlar daha cinsiyet belli değil biliyorsunuz o yüzden bir türlü kıyafet falan alamıyordum inat ettim çünkü cinsiyet belli olana kadar yok kıyafet bu bebişe dedim eşim sürpriz yapmış internetten bugün bir kaç birşey almış sen üzüldün dayanamadım bakalım beğenecek misin sen kendi istediklerini al yine ben bunları şimdiden aldım dedi.resimlerini koyacağım bakalım beğenecek misiniz. asker adam ancak benim bulduğum sitelerden almış ama kıyamadım adamın içinde erkek çocuk isteği mi vardır nedir arabalı şeylerde almış düşünmesi bile yetti ama sanırım bundan sonra üzüldüğümü belli etmesem kocişe iyi olacak iş yerinde yetiştiremezsiniz alın falan demişler adamda korkmuş bebek çıplak kalacak aşkım ne var orta renkler alsan diyor hala nerde beyaz var doldurmuş bana kalsa ben tulumdan çok zıbın takımı alırdım da neyse hadi bu seferlik böyle olsun

Son düzenleme:

Hakkım helal canım. Ama ben bunları acı değilde hep tecrübe olarak değerlendirdim. Ben çok güçlü bir insanım hayatta yaşadığım onca şeyden sonra bu tür olaylar sadece hırs yapmama sebeptir. Yenilip oturmama değil. Bende inanıyorum çocuklarımla çok güzel bir hayat yaşayacağım. Hatta hepimiz yaşayacağız :)

Gerçekten lif vari olmuş haklısın sanrım gökçe :S o kadarda uğraşmış pekte anlamam örgüden ama keşke örnek bulsaymış bir yerden :)

Kardeşim çok beğenmiş. O da yeni evlendi. Al kendi çocuğuna kullanırsın dedim. Zevklerimiz hiç uyuşmamıştır zaten

Canımmm çok güzeller. Güle güle giysin minik bebişin. Hangi siteden almış bunları. Bir de siz hangi sitelere bebek kıyafeti bakıyorsunuz yauuu..

beyaz olanları çok beğendim...(1. ve 2.)
hangi siteden aldınız ben de bakınayım oraya :)
bi de cnm penyeleri güzel çıktı mı?

Son düzenleme:

canım ne güzel düşünmüş eşin :) çokda yakışır bebeğine güle güle kullanın

beyaz olanları çok beğendim...(1. ve 2.)
hangi siteden aldınız ben de bakınayım oraya :)
bi de cnm penyeleri güzel çıktı mı?

canım benim eşim sürpriz yapıp aldığından daha gelmedi 3 iş günü içinde gelecek. çocukmarket.com ile n-bebek.comdan almış.bana fiyatlarıda çok ucuz geldi bir bak istersen ben sana bendeki tüm siteleri buraya kopyalayayım

e-bebek.com - Anne ilgisi, uzman bilgisi
Bebek Giyim & Çocuk Giyim Online Alışveriş | Cimcime Bebe
Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
NAR BEBE – Bebek Gereçleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tüm markalarda bebek ürünlerini en uygun fiyata alın
Butikbebe | Anne, Hamile, Bebek ve Çocuklara Özel İndirimli Alışveriş
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | Anasayfa

​şimdilik bunlara bakıyorum bende umarım işine yarar

Hepsi çok güzel canım mutlu sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun inşallah bu arada benim bebek çıplak kalmazsa kimseninki kalmaz daha amcamın kızının aldığı ilk çıkış zıbından başka bir şey almadık kuzuma :S :) eşim nisan ayı bir geçsin diyip duruyor zaten nisan sonunda da almazsak bebeğimi doğunca çarşafa sarıcam bu gidişle :S (hem yaz ayı isilik olmaz ) :)

bende de sadece 1 eldiven var oda hediye geldi aldırmıyorlar yahu uğursuzluk olurmuş 6. aydan sonra diyorlar sinir oluyorum gizli saklı alayım diyorum beğendiğim bişey olursa bu seferde tam cinsiyet belli değil diye alamıyorum:44:

Bak bu isilik olmaz mantığını sevdim. Boşuna yırtınmayalım deği lmi :)

Ayy ne uğursuzluğu yaaa.. Öğrenince cinsiyeti yaparsın alışverişini. Sen milletin her dediğine bakma. içinden nasıl geliyorsa öyle yap.

belli olsa daha güzel şeyler alabilecek insan kız ya da erkek için ayrı ayrı çok güzel şeyler var ama cinsiyet bilmeyip böyle unisex alınca ortada kalıyor insan. bende 6 aydan önce almam diyordum herkes yetişmiyor hep bir eksik çıkıyor sen al yinede başla dediler bende cinsiydet belli olsun diye ısrar ediyordum hep. şimdi o huyumdan vazgeçtim hiç olmazsa bebek bakım çantasını, havlusunu, battaniyesini, kundağını, ağız silme mendillerini, çoraplarını alacağım bu ay iç çamaşırlarıyla.sonrasına belli oluncada artık diğer kıyafetlerini alırım diyorum.

Son düzenleme:

yok bende dinlemicem canım bu ay sonunda alırım havalar şöyle biraz daha ısınsın 1 2 mağaza dolaştım tam istediğim gibi bulamadım aslında önce kendimi bir halletsem diyorum 1 2 pantolon 1 2 gömlek çamaşır çünkü önümüz yaz bu kıyafetler artık sıkıyor sonra rahat rahat dolanırım artık dün akşam işten çok geç çıktım gidemedil lcw ye bugün çıkacağız nasip olursa benim çoğu ayakkabım topuklu 1 2 tanede düz taban bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…