ya kizlar bende ufak ufak bakmaya baslayacagim ama , (bizim evimiz 1+1 oldugu icin ve eger tasinma durumumuz olmazsa ) sadece yatak ve dolap tarzi birseyler almam lazim.Simdi sizin bahsettiginiz park yataklara baktim ama onlar sallaniyor mu ? Benim etrafimdaki cocugu olanlarda hic gormedim ben park yatak yeni arastirdim ve sanki sallanmiyo gibiler.Bilmedigim icin soruyorum size.. Bende bambu lari gordum cok cici gorunduler gozume ama onlar nasil acaba ?
Merhaba canım. Bende park yatak alacağım ilk etapta. Hafta sonu baktım chicco nun var bir kaç modeli aklımda ve 10 numara :) sallanıyor onlar canım.
Bende baktım ama göremedim. Sadece park olanını gördüm. Bir bakınayım bende o zaman chicco ya. daha içime sinen bir model olmadı çünkü.[/QUOT
canım bak aşağıda verdiğim linkteki beşiğin sallanır olanının bir değişiği. Bende İstanbul da Pendorya diye bir alışveriş mağazında bebek ürünleri satan yerde gördüm sallanır olanı. Aşağıda katlanır 2 demir parçası var onları açınca sallanıyor, titreşimi varmış vs. :)
http://www.cocukmarket.com/Chicco-Lullaby-LX-Oyun-Parki-Park-Yatak-_4490.html#0
Bende baktım ama göremedim. Sadece park olanını gördüm. Bir bakınayım bende o zaman chicco ya. daha içime sinen bir model olmadı çünkü.[/QUOT
canım bak aşağıda verdiğim linkteki beşiğin sallanır olanının bir değişiği. Bende İstanbul da Pendorya diye bir alışveriş mağazında bebek ürünleri satan yerde gördüm sallanır olanı. Aşağıda katlanır 2 demir parçası var onları açınca sallanıyor, titreşimi varmış vs. :)
Chicco Lullaby LX Oyun Park (Park Yatak) - ocukmarket.com
Güzelmiş canım yaaa bende bir gidip bakayım bari. Bu arada İstanbuldasın madem geçen hafta sonu gittim. Avrupa nın en büyük bebek mağazası açıldı Bostancı da.. İçinde yok yok. Bu park yataklar chicco nun da dahil fiyatları 166 tl den başlıyor. Avrupa'nın En Büyük Bebek Mağazası İstanbul-Bostancı E5'de! hellobaby.com.tr Buradan bakabilirsin. Mesela ben Chicconun dışarıdan 160 Tl ye mal olan biberon takımını buradan 80 Tl ye mal ederek aldım. Malum erken doğum riski olunca şimdiden hastane çantası hazırlmaya başladım. Bir de prematür iki tane haqstane çıkışı aldım. Dedim ya ne ararsan var. Beşikler uyku setleri oda takımları pusetler arabalar mamalar elektronikler anne bebek çantaları...
Merhabalarr....Ben hala ogrenemedim cinsiyeti...catlayacagim meraketannn :))) Birtane oglusum var 7 yasinda...allah saglikli uzun omurler versin evlatlarimiza....
Güzelmiş canım yaaa bende bir gidip bakayım bari. Bu arada İstanbuldasın madem geçen hafta sonu gittim. Avrupa nın en büyük bebek mağazası açıldı Bostancı da.. İçinde yok yok. Bu park yataklar chicco nun da dahil fiyatları 166 tl den başlıyor. Avrupa'nın En Büyük Bebek Mağazası İstanbul-Bostancı E5'de! hellobaby.com.tr Buradan bakabilirsin. Mesela ben Chicconun dışarıdan 160 Tl ye mal olan biberon takımını buradan 80 Tl ye mal ederek aldım. Malum erken doğum riski olunca şimdiden hastane çantası hazırlmaya başladım. Bir de prematür iki tane haqstane çıkışı aldım. Dedim ya ne ararsan var. Beşikler uyku setleri oda takımları pusetler arabalar mamalar elektronikler anne bebek çantaları...
Süpermiş bu hafta gidip bakayım bende :) Zaten bebek arabalarının fiyatları maşallah yani :) Anne bebek çantası aldım ben nike'dan. Çok güzel çantalar var. Bir sırt çantasından aldım. Bir bölmesi var sıcak veya soğuk bir şey koyduğunda ısı kaybını önlüyor. Diğeride kol çantası büyük. Bence sende bir bak :)
Herkese merhabaa uzun zamandir yazamiyordum herkes alisverislere baslamis ne guzel sonunda bende cinsiyetini ogrendim bebisimin kizim olucak ins:) dunden beri sevincten ucuyorum rabbim gonlume gore verdi cok sukur sag saglim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin ins hepimize
Süpermiş bu hafta gidip bakayım bende :) Zaten bebek arabalarının fiyatları maşallah yani :) Anne bebek çantası aldım ben nike'dan. Çok güzel çantalar var. Bir sırt çantasından aldım. Bir bölmesi var sıcak veya soğuk bir şey koyduğunda ısı kaybını önlüyor. Diğeride kol çantası büyük. Bence sende bir bak :)
İnternetten bakabileceğim bir link var mı canım..Canım yaa pusetler ve bebek arabaları falan Saraçhane den bakacağım ben. Piyasası orası. Her bütçeye uygun. Diğer markalar çok pahalı..
İsim | Yaş | TahminidoğumTarihi | Cinsiyet | Düşünülen Bebiş İsmi | Annenin Kaçıncı Bebeği |
Gokce82 Kace Anet yasamayiseviyorum smlttle armena zeyeybar çiçekdemeti kzmrl CAN_SIN shuku nes17 pampam34 LIPAKA zelda2010 emrhan_seda shcne ankara41 abiley01 fmfm nuran77 goks selenyum16 | 30 28 30 23 27 28 30 29 26 38 26 30 28 29 31 27 29 24 27 33 35 28 ? | 07.08.2013 12.08.2013 13.08.2013 24.08.2013 20.08.2013 03.08.2013 08.08.2013 13.08.2013 28.08.2013 01.08.2013 04.08.2013 14.08.2013 18.08.2013 10.08.2013 31.08.2013 30.08.2013 08.08.2013 08.08.2013 05.08.2013 11.08.2013 11.08.2013 30.08.2013 | Erkek/Erkek ? Erkek ? Erkek Erkek Erkek Kız ? Erkek Erkek Erkek, Erkek ? Kız Kız ? Kız Erkek Kız Erkek Erkek Kız/Kız Kız | Sarp-Araz Roza/Miran Aksel Mete Han- Belinay ? ? Mert-Hasan Eylül ? Sarp Yiğit-Yağız ? ? ? Nefes-Asya ? Tanem ? ? ? Eymen Miraç ?? ? | İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk İlk Üçüncü İlk İlk İlk |
gökçecim erken doğum riski demişsin de ikiz oldukları için mi birde bu aldıklarımızı yazalım ya ne alıcaz ne almayacağız gerekli gereksiz diye ayırsak buradaki istişareler iyi oluyor bazılarımızın tecrübesi var sonuçta gerekli gereksiz herşeyi doldurmayalım malum gözümüz aç
Evet canım ikiz oldukları için erken doğum riski var. Yani doğum tarihini bilememek çok kötü. 28. haftayı atlattıktan sonra başlıyor riskimiz. Sonrasında az hareket bol dinlenme. zaten her kontrolde suyu kontrol ediliyor.Doğum kanalına yaklaşmış mı bakılıyor.. Ben bir liste yaptım.. Paylaşayım isterseniz.
Temizliği ve bakımı için gerekenler;
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
- Islak mendil ve temizleme havluları
- Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
- Bebek termometresi
- Alt değiştirme örtüsü
- Bebeklere özel tırnak makası
Banyosu için gerekenler;
- Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
- Bir kaç farklı emzik çeşidi
- Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
- Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı