Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Benim ablamdan da kaldı ama kullanamıyorum. Çünkü ikiz doğuracağımı kimse bilemezdi :)

Benim ablamdan da kaldı ama kullanamıyorum. Çünkü ikiz doğuracağımı kimse bilemezdi :)

Gökçeçim merak ettim hiç ikizin olsun istemişmiy din ben çok istiyordum hep ikizim olsun diye ne kadar güzel benim en büyük arzumdu ama kısmet belki ikinciye olursa inşallah :) bu arada nasıl bir duygu ve hazırlık süreçi güzeldir dimi

Tam benim düşündüğüm şekilde bir oda tarzı bizde mobilya fiyatları falan arıyoruz yaptırsakmı hazırmı alsak diye istişare yapıyoruz siz şanlısınız anladığım kadarı ile ne güzel çoçuk ken babam bakkalı marketi olsun işterdim :S şimdide kocam mobilyacımı olsa dedim

Valla canım misafir konusunda herhalde hamile olunca dahabdamı artıyor ne gelmeyende geliyor bu ara benimde gün asırı misafirim var birşeyler yapmadanda olmuyor sana allah kolaylık versin neticede 3 canlısın birde
kıyfet örgü konusuna gelincede hem zor hem güzel benimde hiç örenim vs. yok :S annemde kayın validemde vefat etti ablamd yok :S görüm cem var ama oda kendine göre şimdi olmasımı iyi olmamasımı çözemedim :s

Geçmiş olsun canım.Suyunla ilgili tam olarak ne gördü de takibini haftaya indirdi.Merak ettim.Hemen hemen hepimiz aynı haftalarda olduğumuz için aynı durumla her an karşılaşabiliriz.Belirli bir şikayetin mi vardı?

canım shuku bebeğin kıpırdamamasından korktuğu için gitti bildiğim kadarıyla ama başka şikayeti varmıydı bilmiyorum, sen yoktun uzun zamandır

canım shuku bebeğin kıpırdamamasından korktuğu için gitti bildiğim kadarıyla ama başka şikayeti varmıydı bilmiyorum, sen yoktun uzun zamandır

Evet canımcım kıpırtısının olmadığından gittiğini biliyorum fakat;doktorun bunu suyuyla ilişkilendirilmesini anlayamadım.Ona kalırsa ben sadece bir kere hissettim belki hemen hemen bir haftadır hissetmiyorum ama panik falan olmadım en azından olmamaya çalışıyorum.Başlarda devamlı hissetmeme durumu da olabiliyor ya...
Neticede daha yavrumun eti ne budu ne:)))

çok paniğiz yahu topik olarak ne olcak halimiz bilmem şaka maka bende bazen hissetmeyince korkmuyor değilim ama dediğin gibi çok ufaklar minikler yerim ellerini ayaklarını poposunu

bu gece nerdesiniz kızlaaaar bende kaçayım bari uyku bastırdı gözler gidiyor limangoda bebek kıyafetlerinde çok indirim vardı ama alamadım cinsiyet belli değil diye cinsiyeti belli olnaların belki işine yarar

Canım ben kendimi bildim bileli planlı hareket eden, her zaman bir programı olan ve hedefi belli olan biriydim. Çocuğu bile artık eşim çok istiyor diye düşünmeye başlamıştım. Bu süreçte olmadığını görüp 2 sene boyunca uğraştık. Hiç bir sorunum olmadığı halde her ay yaşadığım yıkımları anlatamam. Hatta dedim ki Allahım ben bir yerde hata yaptım sen bana cezasını veriyorsun ne olur evlat hasretiyle sınama beni diye dualar ettim. Sonunda aldım eşyalarımı bu profesöre gittim. Dedimki açık açık konuşalım bende ve eşimde sorun olmadığını söyledikleri halde iki senedir hamile kalamadım. Yoksa sorun bende mi dedim. Muayene çok temizdi kistin bile yok dedi. Zaten adetlerimde düzenliydi. Senin çocuğunun olmaması imkansız dedi. Neden olmuyor diyincede bilmediğimiz bir sorun var dedi. Meğerse o bilmediğimiz sorun eşimdeymiş. Bu doktora direkt ben tüp bebek istiyorum dedim. Ne yeniden ilaç kullanma ne aşılama bu tedavileri istemiyorum dedim. Sonraki adetimde başladık iğnelere. İlk transferim sıkıntılı bir zamandaydı. Ağustos ayında ramazandı ve bana bakacak kimse yoktu. Buna rağmen operasyon geçirdim yumurtaları toplattırdım ve transfer yaptırdım. Ama ilaçların yan etkileri, operasyonun acıları, birinin bana bakmasının ihtiyacı, stresim ve psikolojim ilk transferimi başarısız kıldı. Nasıl yıkıldığımı anlatamam. Hayatımda ilk defa Allaha isyan ettim. "eğer yukarıda Allah varsa bir kuluna bu kadar eziyet etmezdi" diye ağladım ağladım kahrettim kendimi.

Ama bu darbe daha çok güçlendirdi beni. Psikolojimi düzelttim, inancımı yükselttim, acılarımı dindirdim ve 3 ay aradan sonra ikinci transfere karar verdim. Doktorum bana muayenehanesinde iki embriyo transfer edebilir miyim diye sordu. Biz gayet rahat tabi canım edelim dedik. Benim doktorum çoğul gebelikleri başarısızlık olarak görür hiç niyetli değildi. Trannsfer günü embriyoların durumuna bakalım karar veririz dedi. Ne zaman o masaya yattım o zaman dedi iki embriyo transfer ediyoruz diye. Tranferin 8. günü hamile olduğumu anladım testimde pozitif çıktı. 9. günü kan testi verdim değer yüksekti. Kesin ikisi de tuttu dedim. 5. hafta keseleri görmeye gittik ikizdi. Hayatımda büyük bir darbe yemiş gibi hissederek çıktım oradan. Ne de olsa insanoğlu nankör. Nasıl bakacağım, nasıl ilgileneceğim, ikisi fazla değil mi binbir soruyla çıktım muayenehaneden. Düşünsene hamileyim ve sevinmedim bile. Ama adam sorduğunda koy canım ne olacak diyordum. Allah razı gelmedi 6,5 haftalıkken kanamam oldu. Hastaneye gittim bebeklere baktılar. Bak keseler duruyor dedi doktor sırt sırta. Dedim kalbi atıyor mu? Birini gördüm yanıp sönüyordu. Dedim öteki atıyor mu? Baktı öteki de yaşıyor dedi. o anda dedim ki "bak istemedin öğrenince, ama ikisi için çoktaaann endişelenmeye başlamışsın." Hayatımda kaybetme duygusunu, çaresizliği, korkuyu o gün yaşadım ben. Çıktım sarıldım çocuklarıma. İkisini en iyi şekilde yaşatmak için yemin ettim kendime. Canım yavrularım.. Aklımın ucundan ikiz geçmezdi ama şu an öyle mutluyum ki anlatamam. Hatta şanslı olduklarını düşünüyorum. Hayata yalnız gelmiyorlar. Anne karnında bile iki taneler ve birbirlerinin farkındalar. Şimdi ikisiyle de özel konuşuyor özel ilgileniyorum ve her gün Allaha şükrediyorum evlatlarımı bana bağışladı diye.

Ayy canımmm öreyim ben senin sıpacana da.. Elimden ne gelirse :) Canımbenim annem var bana faydası yok kayınvalidem uzak dursun. Görümcem zaten kuş beyinli. Duruma göre hem olması hem olmaması daha iyi..

ya kizlar bende ufak ufak bakmaya baslayacagim ama , (bizim evimiz 1+1 oldugu icin ve eger tasinma durumumuz olmazsa ) sadece yatak ve dolap tarzi birseyler almam lazim.Simdi sizin bahsettiginiz park yataklara baktim ama onlar sallaniyor mu ? Benim etrafimdaki cocugu olanlarda hic gormedim ben park yatak yeni arastirdim ve sanki sallanmiyo gibiler.Bilmedigim icin soruyorum size.. Bende bambu lari gordum cok cici gorunduler gozume ama onlar nasil acaba ?

Ayy bende istiyorum ondan yaaa.Benim evim kucuk ama olmadi salona koyarim onu :) Bende bayilirim sallanmaya zaten birlikte sallaniriz minigimle..

Hemen arastiriyorum nerden alabilirimmm :):) Senin esin kendi yapmazsa yada yaptirmazsa , alacak olursan haber ver banada cnm olur mu bende alayim :)

Ayy , gozlerim doldu yaa ... Normalde aglama huyum pek yoktur buaralar herseye aglar oldum zaten Allah evlatlarimizi bize bagislasin ve insallah hepsi sagliklilardir ..Zamani geldiginde sag salim kucagimza aliriz insallahhh ..

tamam cnm haber ederim sanada

Merhaba canım. Bende park yatak alacağım ilk etapta. Hafta sonu baktım chicco nun var bir kaç modeli aklımda ve 10 numara :) sallanıyor onlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…