Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Hoşgeldin canııımmmm. Zaten biz de erkek bebik topiğine doğru yol alıyoruz baksana listeye kızlar 5 parmağın 5 ini geçmiyor. Yaşını ve düşündüğün ismi de yazarsan seni de ekleyelim topiğe :)

hoşbulduk gökce arkadaşım yaş 35 ilk bebegim eymen miraç olucak inş ogluşumun ismi eee bukadar kız az olursa biz kimlere dünür olcaz kızlar şanlı valla ohhh missss bu sene erkek bebek senesiymiş bizde nasibimizi aldık cok şükür herkeze hayırlı hamilelikler diliyorum.

hamiş arkadaşlarım içinizde benim gibi hamile kaldıgı günden beri hapşuruk ve burun akıntısından kurtulamayan varmı nedir bu yahu koltugumun altında bir rulo tuvalet kagıdı dolanıp duruyorum sürekli nezleli gibi dolanıp duruyorum ortalarda valla suratımın eski halini unuttum gözler şiş burun akıyor hapşuruk anlamadım gitti

hamiş arkadaşlarım içinizde benim gibi hamile kaldıgı günden beri hapşuruk ve burun akıntısından kurtulamayan varmı nedir bu yahu koltugumun altında bir rulo tuvalet kagıdı dolanıp duruyorum sürekli nezleli gibi dolanıp duruyorum ortalarda valla suratımın eski halini unuttum gözler şiş burun akıyor hapşuruk anlamadım gitti

bende ilk öğrendiğim haftalarda feci haldeydim.allah sabır versin benm çok uzun sürmüştü iyileşmem. şimdi yine başlıyorum bakalım hayırlısı :)

slm kızlar herkes hasta olmuş ya dün bende öyleydim. bugün daha iyiyim şükür.ya detaylı ultrason fiyatları nedir böyle.çok şaşırdım.
İZMİRDE olan arkadaşlarımız varmı? gittikleri hastane ve ya fiyatlar falan off çok yüksek

canım ben izmirdeyim şifaya gidiyorum basmanedeki 95 diye duydum ama tam sormadım sen nereye gidiyorsun

Birşeye alerjin olabilir mi? Belki kullandığın bir ilaca yediğin bir şeye.. Doktoruna sordun mu?

kızlarrrrrrrrrrrrrr bu sene anneler gününe hamiş giriyoruzzzzzzzzzzzzzz:nazar::emir_bebek::KK49: geçen sene çok hüzünlenmiştim bu senede bana nasipmiş

slm kızlar herkes hasta olmuş ya dün bende öyleydim. bugün daha iyiyim şükür.ya detaylı ultrason fiyatları nedir böyle.çok şaşırdım.
İZMİRDE olan arkadaşlarımız varmı? gittikleri hastane ve ya fiyatlar falan off çok yüksek

cnm ben de hastaneye değil bi prof. muayenehanesine gitcem.
250 tl...
ikizler ve ve hiç bi test yapılmadı bari ayrıntılı ultrasonu konunun uzmanına yaptırayım dedim...

kızlaaar bu gecede tekim ne yazık ki eşim nöbetçi şu cinsiyet bir belli olsaydı keşke ya internette ne ciciler var içim gitti ama alamadım :KK50:

kızlaaar bu gecede tekim ne yazık ki eşim nöbetçi şu cinsiyet bir belli olsaydı keşke ya internette ne ciciler var içim gitti ama alamadım :KK50:

ben de eşi nöbetçi olup tek kalanlardanım... amaa artık tek değiliz, bebişlerimiz yanımızda :)
bizimkinde bütün gün hareket yok. eve gelince müzik açıyorum. bi hareketleniyo kıpır kıpır, içeride kim bilir nasıl dans ediyo :)
sizin bebiş de nazlı mı olcak annesi :) biraz annesini merak ettiriyo :)
internettekilere benim de içim gidiyo ama şöyle dokuna dokuna gözüm göre göre almak istiyorum.
burda malesef öyle herşeyi alabileceğim bi yer yok. nisan ortasında kontrol için izmire gidince alışverişe başlicaz inşallah...

Kafamı kaldırdığım anda eşlik ediyorum size kızlar. Cevap veremezsem kusura bakmayın...

Zate canım çok sıkkın yine hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamışımdır. Kocam da olmazsa ne yapacağım merak ediyorum.

Kafamı kaldırdığım anda eşlik ediyorum size kızlar. Cevap veremezsem kusura bakmayın...

Zate canım çok sıkkın yine hayatımda hiç ağlamadığım kadar ağlamışımdır. Kocam da olmazsa ne yapacağım merak ediyorum.

canııım senin eşin askere gidecekti sanırım ama üzülme sakın kısa dönemse çabucak döner gelir benimde eşim askeri personel nöbet görev inan hayatımızdan hiç eksik olmuyor bugün yine tekim mesela nereye gideceği belli mi

canııım senin eşin askere gidecekti sanırım ama üzülme sakın kısa dönemse çabucak döner gelir benimde eşim askeri personel nöbet görev inan hayatımızdan hiç eksik olmuyor bugün yine tekim mesela nereye gideceği belli mi

Yok cnm benim eşim askerliğini 2007 de yaptı. Öyle bir durum yok.

Yok cnm benim eşim askerliğini 2007 de yaptı. Öyle bir durum yok.

ben seni başka bir arkadaşla karıştırdım konuştuğum kusura bakma gökçe :26::26::26: kafam allak bullak oldu bu akşam zaten 6 aylık hamile arkadaşımı eşi aldatıyormuş çok kötü oldum çok:KK50::KK50::KK50:inanmasak falan diyeceğim kesinmiş kız perişan olmuş ne diyeceğimide şaşırdım. bende bugün ona çok üzüldüm insanlar çok kötü:KK50:

topiğe geceleri pek uğrayan olmuyor heralde :)
hayırdır kötü birşey yoktur inşallah?
gerçi hormonlar acaip etkili bu aralar.. ben de olur olmaz her şeye ağlar oldum. hormonlar bu aylardan sonra daha da belli edermiş kendisini...
Allah eşlerimiz ve evlatlarımızla güzel bi ömür nasip etsin.

ben seni başka bir arkadaşla karıştırdım konuştuğum kusura bakma gökçe :26::26::26: kafam allak bullak oldu bu akşam zaten 6 aylık hamile arkadaşımı eşi aldatıyormuş çok kötü oldum çok:KK50::KK50::KK50:inanmasak falan diyeceğim kesinmiş kız perişan olmuş ne diyeceğimide şaşırdım. bende bugün ona çok üzüldüm insanlar çok kötü:KK50:

Ahh be canım ne diyim ki. Erkek nefsi zayıftır. Ben katıyım bu konuda. Bırak yapmaya cesaret etmeyi yanından bile geçemez. Kafasını çevirip bir kadına baktığını görmedim. Böyle bir durumda eline veririm valizini gönderirim. Benim için bu kadar basit. Ama başkası için bu kadar basit olmayabiliyor.

Ama benimde doğumdan sonra bunu yaşayan bir arkadşım vardı. Ailelere kadar yansıdı. Karısı aldattığı kadınla falan konuştu. Kadının evli olduğundan haberi yokmuş bu yüzden elini eteğini çekti. Ama çocukta yaptığına pişman oldu. O gün bugündür işinden evine evinden işine eşi ve çocuğu olmadan birşey yapmıyor. Bazısı da doğru yolu buluyor işte. İnş. onun kocası da bulur...

topiğe geceleri pek uğrayan olmuyor heralde :)
hayırdır kötü birşey yoktur inşallah?
gerçi hormonlar acaip etkili bu aralar.. ben de olur olmaz her şeye ağlar oldum. hormonlar bu aylardan sonra daha da belli edermiş kendisini...
Allah eşlerimiz ve evlatlarımızla güzel bi ömür nasip etsin.

Görünürde kötü birşey yok canım. Ama ben kötü bir fdönem geçiriyorum. Hamilelikteki rahatsızlıklarımda durumun daha kötüleşmesini sağlıyor. Hormonlardan değil canım gücüme gittiğinden bu kadar çok üzülüyorum.

Saat 10 dan sonra topikte kimseyi bulamıyorum bende...

Ahh be canım ne diyim ki. Erkek nefsi zayıftır. Ben katıyım bu konuda. Bırak yapmaya cesaret etmeyi yanından bile geçemez. Kafasını çevirip bir kadına baktığını görmedim. Böyle bir durumda eline veririm valizini gönderirim. Benim için bu kadar basit. Ama başkası için bu kadar basit olmayabiliyor.

Ama benimde doğumdan sonra bunu yaşayan bir arkadşım vardı. Ailelere kadar yansıdı. Karısı aldattığı kadınla falan konuştu. Kadının evli olduğundan haberi yokmuş bu yüzden elini eteğini çekti. Ama çocukta yaptığına pişman oldu. O gün bugündür işinden evine evinden işine eşi ve çocuğu olmadan birşey yapmıyor. Bazısı da doğru yolu buluyor işte. İnş. onun kocası da bulur...

inan hiç birşey diyemiyor insan lojmanda yanıma geldi o kadr severim ki kendini kardeş gibi olduk yaşamayiseviyorum yarın bir ara konuşalım dertleşelim eşim beni aldatıyor deyince dondum kaldım.bebeğine birşey olacak diye korkuyor kızcağız Allah yardımcısı olsun.
aynen bende bu aldatma konusunda çok netim ben yapmıyorsam ona o da yapamaz bana yaparsa sonuçları kesin :KK19:

X