Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Benim haftaya belli olacak teyzesi .Dr. birsey diyemedi ama benim icimden erkek geciyo :) Bakalim artik bidigimmm ne olacakk :) Zaten topigimizde bi suru prens ar.Onlardan biri de benim minigim olacak galiba :)

ekşi isterse kız diyorlar banada. normalde tatlıyı çok severim canım hiç tatlı istemio :) ablamın oğlu var o da hep ekşi ve acı yemişti ki acıyı hiç sevmez canı acı biber çekmişti. banada erkek olacak gibi geliyor o yüzden. hayırlı evlat olsun cinisyeti hiç önemli değil :) gerçi bizim sülalede en son kız benim benden sonra 15 tane erkek var hatta toplamda 3 kızız 3 ümüzde erkek gibiyiz :) kuzenim iş konusunda öyle ablam futbola meraklı standart bi erkekten bile daha fazla bende arabalara ilkokul 5 e giderken babamın arabasını kaçırmıştım. şu andada öyle benim diyen erkekten bile daha güzel kullanırım :) kız olsun isterdim ilk zamanlar ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri cinsiyet umrumda değil. ablamda kız olsun çok istedi son ana kadar doktoruna hata olamazmı diye sordu. doktoruda ilk sesini duyduğunda sorucam sana cinsiyetini merak ediyormusun diye demiş. gerçektende sormuş. doğduktan sonra ne merak ediyorsun diye ablamın ilk sorusu eli ayağı düzgün mü olmuş :) yiğenim şimdi 7 yaşında bebekliğide çok güzel ve sakindi şu andada o kadar akıllı bir çocukki anlatamam. erkek olmasına rağmen aynı bana benziyor kimse ablamın olduğuna inanmıyor :) ablam hep kız olsun teyzesine benzesin demiş kız değil ama görüntüsü karakteri tepkileri herşeyi aynı ben. ilk kucağıma aldığımda üzerine bir sevgi yok diye düşündüm halende öyle. başka şehirdeler ve hamile olduğumu öğrenmeden önce burnumda tüttü hep aklımda rüyalarımdaydı demekki bebişeymiş hepsi. velhasılı kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun. annesine babasına çevresine

Son düzenleme:

ben hamile kalmadan hep çikolata tatlı falan yerdim. hamile kaldığımdan beri ekşi elma, ekşi kivi, greyfurt hatta ilk 2 ayda gece kalkıp limon yemiştim ama böyle nasıl kemiriyorum kabuğundan ayırıyorum, eşimde merak etmiş geldi mutfağa beni öyle görünce limona saldırmış bi şekilde napıyosun bitanem iyimisin dedi sanırım kız bebek benimkide. cts öğrenicem. ilk gittiğimde 3buçukta kıza benziyo dedi. 4te erkeğe benziyo dedi. şimdi net bişey öğrenene kadar çıkmıycam odasından:) buarada saç kestirme konusunda evet bende duydum vitamin kaybı oluyormuş bebek açısından birde toplumda ömür kısalması olayı var, saçma ama insan korkuyor genede:)

Aslinda insan ismi bi kac kes tekrarlayinca, kulaga hos geliyor.. Bence guzel bir isim.. Tanem..

Masallah kizlarda cogaliyor..

Ayyy ne güzel.. Masallah

Wolla bizde daha tik yok.. :44:

Valla dün benim içimde savaş vardı. Artık kavga mı ediyorlardı çok mu heyecanlandılar çözemedim. Hatta arkadaşım dışarıdan bile hissetti o denli yani. Ama onların o nazik dokunuşu nasıl kaşındırıyor beni anlatamam. Gıdıklıyor veletler sonra ben o gıdıklanan yeri kaşımak istiyorum. Zor tutuyorum valla kendimi. Gitgide daha güçlü hareket etmeye başladılar.

Arkadaşlar şimdi bir arkadaşımla konuştum. Aslında kendi doktorlarımız bu detaylı ultrasonu yapabilirmiş. Başka yere göndermesine gerek yokmuş. Benim tüp bebek doktorum bu arkadaşımı göndermemiş kendisi bakmış. Gerçi her gittiğimde mide mesane bakıyordu benimkine de

veletler simdiden kavgaya basladi desene

Gülmekten öldüm.. Alemsin gökcecigim yaa..

ay maşallah ben çıkınca şenlenmiş buralar zor okudum vallahi yazdıklarınızı evden giremiyorum nete malum gündüzleri buralardayım saç olayına ben artık takmıyorum beyazlar kırıklar oh oh oh bi takarsam yandım yani hele doğum olayı beni şimdiden çok tedirgin ediyor aklıma geldikçe ama sonrasının güzel olacağını düşünüp telkin ediyorum kendimi canım

canım benim kısaca anlatayım şöyle olmuştu topiğe ilk girdiğimde buradaki hesaplayıcıları göz önünde bulundurmuştum 13 ağustos yazıyordu doktorla ilk randevumuzda geç döllenme olduğunu söyledi ve 23 ağustos görünüyor dedi ve ben buradan değiştirdim 23 yaptım sonra benim miniğim arayı kapatmış 2 3 randevudur normal tarihimiz çıkınca ultrasonda değiştirdim tekrardan 13 oldu hızlı büyümüş velet arayı kapatmış şuan günü gününe yani

canım ya geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım oh sefan olsun hayatım iyi gelmiştir biraz arkadaşlarınla buluşman :)

Ayyy ne güzel.. Masallah

Wolla bizde daha tik yok.. :44:

aynen canım ya bende daha hissetmedim hiç yanlız bazen otururken sıkışıyomuş gibi oluyor orada bişey olduğu belli yani

Son düzenleme:

evet hayatım işte para alıcaklar ya fazladan birde gerçekten o kadar vakitleri olmuyor oyalanamıyorlar yani ultrason başında o kadar vakit boşver az fark ödeyelim rahat bakılsın

Ben eskiden de pek yemezdim tatlı şimdide öyle...Eskiden ekşi ve tuzlu yerdim aynen şimdi de öyleee...Allahımmmm gel cumartesi gelllll 20. haftada daha cinsiyetinden emin değiliz yawww :)

Ben eskiden de pek yemezdim tatlı şimdide öyle...Eskiden ekşi ve tuzlu yerdim aynen şimdi de öyleee...Allahımmmm gel cumartesi gelllll 20. haftada daha cinsiyetinden emin değiliz yawww :)

seninkine ne demişlerdi? kız istiyordun sanırım yanlış hatırlıyor olabilirm:) bende cts gidicem teyzesi hadi bakalım hayırlısı:) sanırım tepikliyor benimki ya, içimde bişeyler oluyor bikaç gündür.. günde 3-4 kere falan. içerden geliyor ya yumuşak dokunuşlar oluyor sanki ne biliyim tuhaf bişey ya sanırım bebek

Canım yaş ve bebeğinin cinsiyetini ve adını söylersen topiğe de eklerimm..

Benim yaşım: 24
Tahmini doğum tarihi :08.08.2013
Cinsiyeti:ERKEK
İsmi: Daha belli değil
İlk bebişim olucak allahın izni ile canım Benimde bilgilerimi girersen sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim :)

Ben hiç inanmıyorum ekşiye, tatlıya, tuzluya. Bende hamile kalmadan önce tatlı delisiydim. Ama hamile kaldıktan sonra ekşi, tuzlu favorim oldu. Cinsiyetini öğrenmeden önce herkes ahanda kız geliyor dedi :)))))))))) amaaaa oğlum olacak :))))))))))

yediklerine göre tipine göre benimde kalçalarım genişledi ve karnım sivri değil yaygan büyüyor kız diyorlar bende daha cinsiyetini öğrenemedim bide sizler bebeklerin hareketlerini hissediyormusunuz ben pek bişey hissetmiyorum

Selam kızlar.Ben hissetmeye başladım.Ama sizlerinki gibi değil sanki böyle gaz yapacak olursun ya yapmazsın yada böyle telefonunun titremesi gibi durumlar.

Katiliyorum arkadasima...

Bizde bian önce ögrenseydik su cinsiyeti yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…